kıslar siz ikili test zamanı ayrıntılı ultrasona girmemiş miydiniz?
bizim son kontrolümüz arife günüydü dorticim.
detaylı ultrason ise ondan 3 hafta kadar onceydi..12-13 haftalık filandım .
maşallah kızına..... kızlar atağa geçti valla .....
günaydın kıslarr..
kaçak ben bugun ancak girebildim.
nasılsınız?
soyle bir bakınayım geçmiş sayfalara.
bizim kızımız oluyor teyzeleri.. inşallahh sağlıkla doğumlarımızı gerçekleştiririz.
selam kızlar
herkese hayırlı cumalar bugünde inşallah hepimiz hayırlı güzel haberler alırız.
Dün dra gittim bebişim kesin erkek dedi dr ve 22 cm boyu, 250 gr ağırlığı sizin bebişlerin ölçülerine bakıyorum benimkisinin maşallahı var hem annesi hem bebişi iyi kilodalar :))
Zonnetje ve FDilek kızlarınız geliyor Maşallah o kadar süslü şeyler varki dün bir mağazada gezerken reyonların 3/4 ü kızlar içindi, biz geri kalan 1 lik alanda seçebileceğiz yakışıklılarımıza.
marmaris ve eklelektik sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah
Baharnaz, gozun aydin canim, oglusun olucakmis, masallah 22 cm olmus hemdenazar degmesin annesinede oglusunada /COLOR]
kıslar siz ikili test zamanı ayrıntılı ultrasona girmemiş miydiniz?
kıslar siz ikili test zamanı ayrıntılı ultrasona girmemiş miydiniz?[/QUOTE
Bizim ayrintili ultrasonumuz 20 ci haftamizda cilginkiz. 20 aralikta buyuk tarama yapilicak, butun organlarina bakilicak kizimin. Onun haricinde hersey yolundaysa tabii, baska herhangi bir test yapilmicak. Hayirlisi olsun bakalim.
erken degılmı acaba.benım okuduklarım genelde 20 haftada oluyo dedılerde.bende 17 haftalıgım acaba gırsem olurmu ayrıntılıya.
kızlarrrr bizz geldikkkk.... ısrarlaa oğlan dedi doktor teyze bizee galiab eren cik geliyooo.... amaa kötü bişeyy tansiyonum 14 çıktıı hiç tansiyon şikayetim olmamıştıı heyecan mı yaptım hızlı mı gittim anlamadım amaa 1 hafta takip ettir dedi 3 lü test için kan verdim vee renkli ultrason için randevu aldım 15 gün sonraya randevu veriyolar yuhh yani dedim güyaaa 17. haftada baklıcakk renklii heryerde öle okudum ama hsatanede sıra gelene kadar 20 19 olcak çocukk üfff biraz gerildim amaa bebişşş iyiymişş 220 gr olmuşuzz gayet sağlıklı gözüküyor dedii çok şükürrr...
kızlarrrr bizz geldikkkk.... ısrarlaa oğlan dedi doktor teyze bizee galiab eren cik geliyooo.... amaa kötü bişeyy tansiyonum 14 çıktıı hiç tansiyon şikayetim olmamıştıı heyecan mı yaptım hızlı mı gittim anlamadım amaa 1 hafta takip ettir dedi 3 lü test için kan verdim vee renkli ultrason için randevu aldım 15 gün sonraya randevu veriyolar yuhh yani dedim güyaaa 17. haftada baklıcakk renklii heryerde öle okudum ama hsatanede sıra gelene kadar 20 19 olcak çocukk üfff biraz gerildim amaa bebişşş iyiymişş 220 gr olmuşuzz gayet sağlıklı gözüküyor dedii çok şükürrr...
ÇILGINKIZ..
2li test 11 ila 14 hafta arası yapılıyor..ben test yaptırdım fakat ayrıntılı usg olmadım..dr da bahsetmedi..
detaylı usg 2.li testle ilgili olmayabilirmi ?
benim bildiğim detaylı usg ilerleyen haftalarda bakılıyorda
kıslar siz ikili test zamanı ayrıntılı ultrasona girmemiş miydiniz?[/QUOTE
Bizim ayrintili ultrasonumuz 20 ci haftamizda cilginkiz. 20 aralikta buyuk tarama yapilicak, butun organlarina bakilicak kizimin. Onun haricinde hersey yolundaysa tabii, baska herhangi bir test yapilmicak. Hayirlisi olsun bakalim.
3lü test de o zaman olacak de mi canım?
hayırlısı ya.her biri ayrı stres..
ozlemayd, heyecan yaptığın için de yüksek cıkıyor canım meraklanma..benim de bazen 13 çıkıyor büyüğü.
sağolunn teyzeleriiii eksikk olmayınnn hiçbirinizdeee şimdiii söleyin bakalımm kimlerin kızları olcaktıı bi alıcı gözüyle bakalımm:d:d:d
sağolunn teyzeleriiii eksikk olmayınnn hiçbirinizdeee şimdiii söleyin bakalımm kimlerin kızları olcaktıı bi alıcı gözüyle bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?