2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebişlerinize neler aldınız ben fazla alışveriş yapamadım daha

SİMGE merhaba
ben hiçbişey almadım bebeğime..
ilk haftalar cinsiyet belli değildi...sarı beyaz yeşil renklerde almak istemedim
belli olduktan sonrada etrafımda gözüme hoş gelen gerekli olan bişey görmedim henüz..
bi hafta sonu cevahire gitmeyi düşünüyorum..yavaş yavaş nerde ne var öğrenmem lazımmm

cnm bende almak istiorum ama bende aynı sen gibiyim benimde kızım olucak kendi kendime acaba detaylı ultrasonda erkek çıkarsa diorum eşimde acele etme gider hepsini birden alırız diyo tek tek uğraşmayız diyo ama ben gene de hoşuma giden bişey olunca alıorum

kızlar bebişlerinize neler aldınız ben fazla alışveriş yapamadım daha
daha hiç birşey almadım bikaç ay daha alacağımı zannetmiyorum..

mağaza araştırmasını benim de yapmam lazım anadolu yakasında hiç nerde ne var bilmiyorum subaru

KAHVE SEVERELERE ÖNEMLİ BİLGİ:
Prof. Francisco Bolumer ve ekibi Alicante Ünüverstesi İspanya, beş Avrup ülkesinde 3100 Kadın üzerinde yaptıkları araştırma sonucu aşırı kahve içenlerin Hamile olma sanslarını % 40 oranında kaybetiklerini tesbitetmişlerdir. Bir bardak kahve 115-130 mg coffein içerir, günde bir bardak kahve içenlere oranla 5 bardak kahve içenlerde hamilelik tehlikeye düşmektedir yine eski Yogoslavyada yapılan bir araştırmaya göre günde bir bardak kahve içen hamilelerin bebekleri 116 gr daha noksan dogmaktadır. (NH.9.97.518)

cnm bende ilk hamileliğimi öğrendiğim zamanlarda o heycanla senin dediğin gibi sarı yeşil turuncu bikaç şey aldım bende gezip temel şeyleri öyle almayı düşünüorum beşiği ana kucağı falan gibi

KOLA SEVERLER İÇİN BU DA, İLGİMİ ÇEKTİLERDE

Gelelim COLA ile ne gibi pratik işler yapabileceğinize:
TUVALETİ TEMİZLEMEK İÇİN:

Bir kutu kolayı klozetin içine dökünüz. Bir saat kadar bekleyiniz ve sifonu çekiniz. Koladaki sitrik asit hela başındaki lekeleri yok edecektir.

KROM TAMPONLARDAKI PAS LEKELERINI YOK ETMEK İÇİN :
Arabanın tamponunu Coca Cola''ya batırılmış bir sigara paketinin içindeki alüminyum folyosuyla iyice ovunuz.
Tertemiz olacaktır.

AKÜ KUTUP BAŞLARINDA ÇAPAĞI TEMİZLEMEK İÇİN :
Bir kutu kolayı kutup başlarına dokun ve bütün çapak yok olsun.

PASLANMIŞ BİR CiVATAYI SÖKMEK İÇİN :

Coca-Colaya batırılmış bir bezi bir kaç dakika paslı cıvatayı uygulayınız. Bir kaç dakika sonra rahatlıkla dönecek ve çıkacaktır.

ELBİSENİZDEKİ YAĞ LEKESİNİ ÇIKARMAK İÇİN :

Bir kutu kolayı lekeli giyeceklerin üstüne boşaltın, deterjanı ekleyin ve her zaman yıkadığınız gibi yıkayın. Coca-cola yağ lekelerinin yok olmasına yardım
edecektir.
Ayrıca araba ön camlarındaki her türlü kuş pisliği yapışan sinekler veya ağaçlardan dökülen toz , polen, yapışkan maddelerin çıkarılması en iyi madde
COCA COLA + PEPSI ''dir.

Haa... isterseniz bu çok kuvvetli temizleyicinin geriye kalanını içersiniz. Bakin bu da bir fayda.

Fayda ise eğer???

Peki nedir bu Cola''nin bu kadar etkileyici
temizliklerde bile kullanılabilmesinin sebebi?
Coca-Cola ve Pepsi''nin ortalama pH değeri 3.4 dür.

Bu asidi de dişleri ve kemikleri eritmek için
yeterlidir.

Temizliklerde bu kadar etkili olmasının sebebi budur.
Aslına bakarsanız Cola ile dünyada kimsenin tavsiye edemeyeceği KARBONDİOKSİT içiyoruz.
Hani şu dışarı atmak için devamlı nefes alıp verdiğimiz, atmak için
uğraştığımız KARBONDİOKSİT...!

2001 yılında Delhi Üniversitesinde "kim daha fazla Coca-Cola içecek" diye bir yarışma yapıldığında, sekiz litre Coca-Cola içerek kazanan ve 10 dakika içerisinde herkesin gözü önünde ölen kişinin haberini duymuşsunuzdur . Neden öldü? Çünkü çok fazla karbondioksit almıştı ve kanında yeterli oksijen yoktu.

Başka bir örnek: Kırılmış dişinizi bir şişe Coca Cola''nin içine koyun ve 10 gün sonra bakın... Diş 10 günde büyük oranda erir. Halbuki dişler ve kemikler
ölümden sonra bile en fazla dayanabilen
organlarımızdır ...

Bir şişe kola içerek midenize ve dişlerinize ve bağırsaklarınıza ne yaptığınızı bir düşünün...

kızlar bana herkes park beşik almamı önerıyor.hem oyun parkı hem beşikmiş.sız ne dusunuyosunuz bu konuda.

SUBARU evet canım bikaç yer var kabataslak ama dip köşe bi keşif lazım daha o kadar halim yok gezmeye birara eşimin yardımı ile çıkıcam mağazalara...

AWSHAR güzel bilgiler teşekkürler. Ben kola filan tarzı şeyleri hamilelik öncesinden sğlıksız diye yıllardır çok çok azaltmıştım. Şimdi de hiç gazlı içecek içmiyorum, kahve de içmiyorum...

kızlar bana herkes park beşik almamı önerıyor.hem oyun parkı hem beşikmiş.sız ne dusunuyosunuz bu konuda.

ben henüz beşik hakkında bi karar vermedim ama oturma odasına şu küçük beşikler varya onlardan almayı düşünüorum yatak odasına daha büyük olanlarından çünkü devamlı odadayız yatak odamla oturma odasının araıda bayağı var onun için gündüzleride rahta yatsın bebişim. geçenlerde kaynım düğmesine basıp ninni söyleyen ve kendindden sallanan beşikler varmış ondan alalım diyo ama ben nasıl bişey olduğunu görmedim onun için kararsızım

CANIMCIMM
ACELE etmene gerek yok..zaten 13,haftadasın erken birazda...
bulantıların haftaya geçer inş...bulantılardan sende rahaatt rahat gezer bakarsın

ya kızlar benim bulantılarım 13 haftadan sonra geçmişti ama bi kaç gündür tekrar başladı sizlerde de vaarmı

park beşikte aynı normal besık gıbıymıs.hem yatak oluyo hem oyun parkı.ben henuz amnıyo sonucumu ogrenemedıgım ıcın bunları hıc dusunmedım.bebek magazasına bıle gırmedım daha.çunku korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…