kızlar bebişlerinize neler aldınız ben fazla alışveriş yapamadım daha
sağolunn teyzeleriiii eksikk olmayınnn hiçbirinizdeee şimdiii söleyin bakalımm kimlerin kızları olcaktıı bi alıcı gözüyle bakalımm
slm kızlar yaaa bana doktor buyuk ıhtımalle erkek dedı bende o yuzden emın degılım bır ay sonra bellı olcak kesın
kıyafet almak ıstıyorum ama ıcımden bır gelıyo bırde dur yelız ya yanlıssa gecıo
daha hiç birşey almadım bikaç ay daha alacağımı zannetmiyorum..kızlar bebişlerinize neler aldınız ben fazla alışveriş yapamadım daha
SİMGE merhaba
ben hiçbişey almadım bebeğime..
ilk haftalar cinsiyet belli değildi...sarı beyaz yeşil renklerde almak istemedim
belli olduktan sonrada etrafımda gözüme hoş gelen gerekli olan bişey görmedim henüz..
bi hafta sonu cevahire gitmeyi düşünüyorum..yavaş yavaş nerde ne var öğrenmem lazımmm
SİMGE merhaba
ben hiçbişey almadım bebeğime..
ilk haftalar cinsiyet belli değildi...sarı beyaz yeşil renklerde almak istemedim
belli olduktan sonrada etrafımda gözüme hoş gelen gerekli olan bişey görmedim henüz..
bi hafta sonu cevahire gitmeyi düşünüyorum..yavaş yavaş nerde ne var öğrenmem lazımmm
Ehu ehuuu...bizimkide kis teyzesiii:))
daha hiç birşey almadım bikaç ay daha alacağımı zannetmiyorum..
mağaza araştırmasını benim de yapmam lazım anadolu yakasında hiç nerde ne var bilmiyorum subaru
kızlar bana herkes park beşik almamı önerıyor.hem oyun parkı hem beşikmiş.sız ne dusunuyosunuz bu konuda.
SUBARU evet canım bikaç yer var kabataslak ama dip köşe bi keşif lazım daha o kadar halim yok gezmeye birara eşimin yardımı ile çıkıcam mağazalara...
AWSHAR güzel bilgiler teşekkürler. Ben kola filan tarzı şeyleri hamilelik öncesinden sğlıksız diye yıllardır çok çok azaltmıştım. Şimdi de hiç gazlı içecek içmiyorum, kahve de içmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?