2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu benim yiğenimin yelegi şimdi bundan örüyorum kot pantolon mavi gömlegin üzerine güzel yakışır diye düşündüm hoşuma gitti siz ne dersinizz

Eklentiler

• $resimler 078.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 31
  • $Kopya (3) resimler 077.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 33
subaruuu oglumu yakışıklı görsün isterim kızın şimdiden çalışmalara başladım filinta gibi giyinecek gelecek nişanlısının yanınaa

dünürrr valla nişanlısının lafı geçince oynamaya başladı oglummm ayy yüregim kalkıyor hisedince yaa sanki illkkimm rabbimin mucizesii

subaruuu oglumu yakışıklı görsün isterim kızın şimdiden çalışmalara başladım filinta gibi giyinecek gelecek nişanlısının yanınaa

selammm duydummm hemmencik geldiimmm
tabi yaa kızımın nişanlsıı aslan parçası olsun filinta gibi gelicek kızımı alıp gezmeye gidicek
dünür bu arada kızıma talipler çoğaldı haberin ola
millet nara atıyo kız anaları nerdeee diyee
ben benim ikizz oğlum var deyip..kızımı koruyorum ama ilerde nolurr bilemem yaniiii
sen okumadın o mesajımı

smgecimmmm canım arkadaşımm bu yola senle başladıkk yavv bir ara seninde gelir kızına göz atarızz

biz söz kestikk geri dursun bakalım herkesssssssssss aaaa:76:

turko bakıorum hemen kaynana moduna girdin demekki oğlan annesi olunca böyle oluo

valla öyle oldu canımm hep kız veriyordum birazda kaynana moduna gireyim kız isteyeyim dedimm el benden kızımı istiyor bende elin kızını isteyeyimde biraz moral olsunn demi ama biz subaruyla güzel dünür oldukk geçenlerde söz kestik senin haberin yokk topikte kız kıtlıgı varya kaçırmayalım bu kızı dedikk

canım gittim bnde dün bebeş iyi oğlum geliyo inşallah hayırlısıyla

hadi cnm allah tamamına erdirsin demekki ben topiğe uğramayalı çok olmuş baksana bebişlere sözler bile kesilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…