turko çok harika senin yakışıklıyada çok yakışır
inşallah canım valla karnıma düştü düşeli hep bahsediyordum sarı çok güzel bir erkek bebek gördüğümü bence oglumda kızım gibi sarı olacak behlülümmmmmmmmmmmm
subaru duymasınnn
subaruuu oglumu yakışıklı görsün isterim kızın şimdiden çalışmalara başladım filinta gibi giyinecek gelecek nişanlısının yanınaa
dünürrr valla nişanlısının lafı geçince oynamaya başladı oglummm ayy yüregim kalkıyor hisedince yaa sanki illkkimm rabbimin mucizesii
dünürrr valla nişanlısının lafı geçince oynamaya başladı oglummm ayy yüregim kalkıyor hisedince yaa sanki illkkimm rabbimin mucizesii
selammm duydummm hemmencik geldiimmm
tabi yaa kızımın nişanlsıı aslan parçası olsun filinta gibi gelicek kızımı alıp gezmeye gidicek
dünür bu arada kızıma talipler çoğaldı haberin ola
millet nara atıyo kız anaları nerdeee diyee
ben benim ikizz oğlum var deyip..kızımı koruyorum ama ilerde nolurr bilemem yaniiii
sen okumadın o mesajımı
cnm sen hareketlerini nasıl hisseidosun tekmele şeklinde mi
smgecimmmm canım arkadaşımm bu yola senle başladıkk yavv bir ara seninde gelir kızına göz atarızz
biz söz kestikk geri dursun bakalım herkesssssssssss aaaa:76:
yok caım tam tekme degil ama ormal atıyor diyorsunuz yaa ondan biraz daha fazlası 2. gebeligim oldugu için canımm balık gibi çırpınıyor sanki bazenn yaa pır pırr
turko bakıorum hemen kaynana moduna girdindemekki oğlan annesi olunca böyle oluo
Bizim kızlara bir arkadaş daha eklendi yanii hayırlı olsun canımmm
İyi haberlerle gelirsin inş..bende 3 lü testimin sonucu çıkarsa gelicem belki muayenede karşılaşırız :)) ama bugün yetişmez galibaa yarına kalıcam gibi..
valla öyle oldu canımm hep kız veriyordum birazda kaynana moduna gireyim kız isteyeyim dedimm el benden kızımı istiyor bende elin kızını isteyeyimde biraz moral olsunn demi ama biz subaruyla güzel dünür oldukk geçenlerde söz kestik senin haberin yokk topikte kız kıtlıgı varya kaçırmayalım bu kızı dedikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?