meraba mayıs anneleri nasılsnz?
bennm kilo sorunum var ...bu aya kadar hiç kilo alamadım
aslında hamillelikten önce hep kilo vermeye çalışırdım ama şimdi tam tersi oldu
sanırım d vitamini eksikliği yuzunden..ilaç takviyesi yeterli gelmedi
kaslarım kemiklerim çok güçsüz ve sızlıyor...her ay kan tahlili yapılıyor ama çok yavaş ilerliyor
mide bulantılarım ve kusmalarım çok şükür geçti..ama kilo alamadım aksine verdim
yarın da direksiyon sınavım var..ve son hakkım...o kadar güçsüzm ki debiryaja basacak güç yok ayağımda..bu sefr komisyona söyleyecem belki biraz vicdana gelirler..geçen hakkımda başım çok dönüyordu..manevrayı yapamadım
benm için dua edin ..artık hakkımızda ne hayırlısı ne ise o olsun..kazanamazsam da üzülecem yıne de
haftaya dr. kontrolümz var ben de cinsiyeti öğrenecem inş.
dua ile
canım öncelikle kızın hayırlı olsun .ben de senin yaşadığın duyguyu bugün tattım.bana da bir ay önce dr.kız gibi demişti bugün gittim önce bacaklarını bağdaş kurmuş göstermiyor dedi,sonra karnımı hareketlendirdi vee benim paşa bacağını açtı dr.kesin erkek dedi.duygusal bir an yaşadık hep kız diye kendimi alıştırmıştım Melikem diye seviyordum onu.şimdi ne diyeceğimi bilemiyorum hiç erkek ismi düşünmedik ki.bir paşam vardı bir tane daha geliyorgünaydın kızlar,
geçmişi okuyayım dedim ama dayanamadım önce anlatayımda sonra dönüp okurum dedim..
dün doktora gittim cildimdeki o tuak milyonlarca görünen kabarcıklar için sadece yüzümde ve sırdımda öncelikle alerji ya da başka bişey old. sanmıyorum sıkıntıdan stresten olmuştur dedi..istiyorsan cildiyeye gidebilirisn dedi.
sonra ultrasyona geçtik bayağı bi baktı yakşalık 15-20 dakika gelişimi çok güzel dedi boyu 115 dedi sanıyorum ağırlık 200 gr dedii,, hasta olan bebeklerin kemikleri kısa olur dedi kemik ölçümünü yaptı ve uzun kemikli dedi hasta olan bebek çok hareketli olmaz bu yerinde duramıyor kıpır kıpır dedi inanılmaz hareketli dedi:) test sonucunuzun kötü çıkacağını zannetmiyorum dedi bu bebek maşallah çok sğlıklı dedi cinsiyeti için ne demiştik dedii... bende erkek demiştiniz dedim %90 tekrar iyice baktıı kimseye söyledinmi dedi bende oooooooo kim bilmiyorki dedimm ya barış hanım %100 KIZZ dediii kesin hemde özür dilerim erken baktık yanılmışım dedi ben nee dedim....
inanmıyorum ya dedim ben bebeği uygar die sevmeye başlamıştım psikolojisini bozduk bak dedimm... ben çok sevindim ne yalan söyliyimm buralarda yanlızım daha çok destek olur bana die ...
eşimi aradım bebek dedimm eee dedi o tahlil çıktı sandı tabii bende yok canım şuan için çok sağlıklı ama bi sorun var bebek dedim ya söyle dedi KIZZZ dedimm ne olamaz ya dedi şok oldu ya çok alıştımış kendini erkek bebeğe demekkii sesi gitti yutkundu tamam canım sağlıklı olsunda kız olsun dedi..ya kızlar işte böyleee ama en çok sevindiren ultrasyon fotosunda el sallıyor kızlar inanamazsınız ya .. sağlıklıda inş. tahlilde temiz çıkarda içim daha da rahat eder...işim çoookk yoğun yazıcam tekrar öpüyorum hepinizi..
merhaba arkadaşlar afp diye bi tahlil yaptırdınız mı benim doktor diğer muayenede afp yapcaz dedi.ikili testimide yaptırmıştım ve sonucuda iyiydi.
hadi bakalım canım çok sevindim sağlıklı olmasınaa...canım gittim bnde dün bebeş iyi oğlum geliyo inşallah hayırlısıyla
Bugün iyi gezdim yaaa..Sadece babasına değil İlk defa bebeğime bişey aldım ayakkabı ama nasıl tatlı pullu falan 4 aylıkken falan giyicek inşallah resmini eklerim ciciler bölümüne..Buarada collezionede çok güzel bi tunik aldım pembe grili bide ekose desenli pembe siyah grili bi elbise aldım hem hamileyken hem sonrasında giyinebilirim kız annesi olduğum belli olsun dimii renkleri çookk tatlıı onuda giyinince atarım resmini :)))Dilekcim, hayrli sonuclarla gelesin insallah. Aksini dusunmuyoruz zaten cnm. Kizimiza iyi bak babasina hediyeler alirken:)
Afp zeka testimiydi acaba öyle duydum sankiiben daha yaptırmadım ama 3lü testteki tahlillerden birinin adı afp
dorti sonuçlar pazartesiye kaldı demişti
canım öncelikle kızın hayırlı olsun .ben de senin yaşadığın duyguyu bugün tattım.bana da bir ay önce dr.kız gibi demişti bugün gittim önce bacaklarını bağdaş kurmuş göstermiyor dedi,sonra karnımı hareketlendirdi vee benim paşa bacağını açtı dr.kesin erkek dedi.duygusal bir an yaşadık hep kız diye kendimi alıştırmıştım Melikem diye seviyordum onu.şimdi ne diyeceğimi bilemiyorum hiç erkek ismi düşünmedik ki.bir paşam vardı bir tane daha geliyor
bu arada 3lü test yaptırdım sonuçlar pazartesiymiş.ikili de yaptırmadığım için biraz heyecanlıyım kızlar inş. bişey çıkmaz.
anneler merhabalar.. iyisiznizdir inşallah ... ben bir haftadır düzelemedim bir türlü .. boğazlarım hafifleyeceğine daha da kötü oldu..
birde 4 gündür burnum tıkalı .ağzımdan nefes almaktan boğazlarım şişti acıyor . nefes alamıyorum .. uyuyamıyorum çok zor ... serum fizyolojik açmıyor... tuzlu su da denedim .
bildiğiniz bir yönem varmı?
Kızlar 3 lü test sonucunu aldım dr. kapalıydı gösteremedim ama anladığım kadarıyla sorun yok 1/99000 falan yazıyıdu bide risk negatif yazıyo altta ama tabiki dr.a gösterince kesin olur..Ama içim çok rahattı zaten hiç stres yapmadımm eminim temizdirr..
Bugün iyi gezdim yaaa..Sadece babasına değil İlk defa bebeğime bişey aldım ayakkabı ama nasıl tatlı pullu falan 4 aylıkken falan giyicek inşallah resmini eklerim ciciler bölümüne..Buarada collezionede çok güzel bi tunik aldım pembe grili bide ekose desenli pembe siyah grili bi elbise aldım hem hamileyken hem sonrasında giyinebilirim kız annesi olduğum belli olsun dimii renkleri çookk tatlıı onuda giyinince atarım resmini :)))
Afp zeka testimiydi acaba öyle duydum sankii
kimse benim paşamı tebrik etmemiş(( çok üzüldük biz çok..
selam arkadaslar sonucum dun aksam cıktı.canım cok sıkkın.ıkı kromozomda bır sorun cıkmış.dawn sendromu degıl cok sukur.ama buda sıkıntılı bırsey.bugun eşimle benım kanlarımızı aldılar.son bır kontrol yapacaklar.sonuc salıya cıkacakmış.ya gebelıge devam yada gebelıgım sonlandırılacakmış.kızlar cok uzuldum dunden berı sıteye bıle gıremedım.ama sızeede cok ıhtıyacım var aslında.bebegımın cınsıyetınıde ogrendım kızmış.ama buruk bır sekılde ogrendım.ne sevınebıldım ne tepkı verebıldım.anlayacagınız salı gunu ya ıyı sonuc alıp sevınecegız.yada bebegımı alacaklar.rabbım yardımcımız olsun
dorti inşallah bişey yoktur canım herşey sorunsuz olur..lütfen daha fazla strese girip bebeğide üzme..gebelik neden sonlandırılacak ben onu anlamadım siz buna razı olacakmısınız peki????
cerenliyağmur seninde benim gibi olmuş banada %90 erkek demişti sonra %100 kız oldu ilkiama eşin neden okadar üzüldü yutkendu falan..klasik türk erkeğimi yoksa,erkek adamın oğlu olur mantığıylamı yaklaşıyor,sağlıklı olsunda üzülmesi beni bile kırdı diyebilirim.
lalehan geçmiş olsun,yemek yiyemiyormusun neden hiç alamadın..en azından verdiklerinden birazını bile olsa alman gerekirdi aslında..sen ilaçlara devam et sakın ihmal etme..sınavdada başarılar inşallah dinç olursun..enerji verici şeyler ye
bende bugün hiçbişey yapmadan kös kös oturdum biraz temizlik falan yaptım,bulaşık makinası için servis geldi meğer mutfağa suyu o akıtıyormuş,halının içine etti zatenyıkamaya verdim..
yarın bi pazar gezmesi yapacağız inşallah hava alıp gemek istiyorum biraz.geleli 1 hafta oluyor..kıza iğne yaptırmak dışında dışarıya çıkmadım,bunaldım çok
Yesimcim, insallah Rabbim bagislar sana kizini saglikli bir sekilde. Iki kromozomda srun var diyorsun, ihtimaller arasinda neler var soyledilermi canim sana? Bunlar cok ciddi skintilarmi olasilikla yoksa ileride bebek dogunca caresine bakilabilicek seylermi? Biliyorum belki cok sordum sana suan ama, bun;ar hep tek tek degerlendirilmesi gereken seyler. Rabbim insallah guzel sonuc almanizi nasip etsin, saliya kadar bekleyis devam edicek senin icin, lutfen sakin olmaya calis ve guzel guzel dusun..belkide herseye ragmen minik kizin sonuna kadar seninle kalicak annesi, harap etme lutfen kendini.
Biz herzaman seninle,..sende bizim Dualarimizdasin canim, bunu unutma
Monarozaa üzülme canım yaaa forum çok hızlı ilerliyo arada kaçan msjlar oluyo böyle...gönlünü almak için benim kızı vereyim oğluna:)))
Dorticim ne diycem bilemedim dr. iyimi riskli gebelik uzmanımı nebileyim yaa çok zor bi karar telafisi olacak bi durum değilmiki??Allah yardımcın olsun güzelim dualarım seninlee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?