2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Lalehan canim,
senin yerinde olsaydim bu ehliyet isini epeyi bir muddet dondururdum canim
Gecen seferde hyli rahatsizdin, bak manevrayi ypamadim diyorsun basim donuyordu diye.
Bu seferde cok sivana olumlu bakamiyorsun,
merak ettim canim ara vermemendeki sebep ne olabilirki?

Soncta bu islerde saglikli olmak lazim bireyleri basarabilmek icin
Cok uzuluyorum cm senin adina bu tur rahatsizliklar yasadigin icin.
Insallah Rabbim yarinki sinavinda san guc verirde bu sinavi kazanirsin.
Olmadi, tersi oldu sakin uzme kendini.
Komisyonuda kesin haberdar et derim durumundan.

Insallah haftaya doktor kontrolunde bebisinin cinsiyetinide ogrenirsin,
Iyi bak cnm kendime, butun sanslar seninle olsun yarin

canım öncelikle kızın hayırlı olsun .ben de senin yaşadığın duyguyu bugün tattım.bana da bir ay önce dr.kız gibi demişti bugün gittim önce bacaklarını bağdaş kurmuş göstermiyor dedi,sonra karnımı hareketlendirdi vee benim paşa bacağını açtı dr.kesin erkek dedi.duygusal bir an yaşadık hep kız diye kendimi alıştırmıştım Melikem diye seviyordum onu.şimdi ne diyeceğimi bilemiyorum hiç erkek ismi düşünmedik ki.bir paşam vardı bir tane daha geliyor
bu arada 3lü test yaptırdım sonuçlar pazartesiymiş.ikili de yaptırmadığım için biraz heyecanlıyım kızlar inş. bişey çıkmaz.

merhaba arkadaşlar afp diye bi tahlil yaptırdınız mı benim doktor diğer muayenede afp yapcaz dedi.ikili testimide yaptırmıştım ve sonucuda iyiydi.

lalehan inşallah Allah sana güç verir ve sınavını geçersin canım

zonox bence artık şu yemek işine özen göstermelisin hele ceviz ve süt peynir yoğurt yumurta tüket canım

CVerenliYağmur bebişinie maşallah sağlığının yerinde olması güzel kızınız size sürpriz yapmış bir süslü daha geliyor. Bakalım bizim dr bizede sürpriz yaparmı acaba

FDilek inşallah sonucun güzel çıkar

Gezgin msjından biraz daha iyi olduğunu düşünüyorum canım kolay değil ama bebişini düşünmelisin hareketlerini hissetmende güzel maşallah sağlıkla gelsin inşallah

Arkadaşımızın rumuzunu unuttum demir hapı kullanmaya başlıycak olan annemiz c vitamini ile çözünmeleri daha etkili ama sen druna sor çiğneme hapını hiç bilmiyorum canım

smg benim göbeğimde öyle bir tüylenme varki karnımın yer yerine dağıldı 2.ayda başlamıştı bu durum

beyzaduru ben öyle bir tahlil duymadım yaptırmadım canım

aklıma gelmişken bir arkadaşımız rucan yada ducan olabilir :)

ayrıntılı ultrason tarihini sormuştu benim drum 18. haftalar ve 21. haftalarda bakılmasının uygun olduğunu söylemişti

anneler merhabalar.. iyisiznizdir inşallah ... ben bir haftadır düzelemedim bir türlü .. boğazlarım hafifleyeceğine daha da kötü oldu..
birde 4 gündür burnum tıkalı .ağzımdan nefes almaktan boğazlarım şişti acıyor . nefes alamıyorum .. uyuyamıyorum çok zor ... serum fizyolojik açmıyor... tuzlu su da denedim .
bildiğiniz bir yönem varmı?

Kızlar 3 lü test sonucunu aldım dr. kapalıydı gösteremedim ama anladığım kadarıyla sorun yok 1/99000 falan yazıyıdu bide risk negatif yazıyo altta ama tabiki dr.a gösterince kesin olur..Ama içim çok rahattı zaten hiç stres yapmadımm eminim temizdirr..
canım gittim bnde dün bebeş iyi oğlum geliyo inşallah hayırlısıyla
hadi bakalım canım çok sevindim sağlıklı olmasınaa...

Dilekcim, hayrli sonuclarla gelesin insallah. Aksini dusunmuyoruz zaten cnm. Kizimiza iyi bak babasina hediyeler alirken:)
Bugün iyi gezdim yaaa..Sadece babasına değil İlk defa bebeğime bişey aldım ayakkabı ama nasıl tatlı pullu falan 4 aylıkken falan giyicek inşallah resmini eklerim ciciler bölümüne..Buarada collezionede çok güzel bi tunik aldım pembe grili bide ekose desenli pembe siyah grili bi elbise aldım hem hamileyken hem sonrasında giyinebilirim kız annesi olduğum belli olsun dimii renkleri çookk tatlıı onuda giyinince atarım resmini :)))

ben daha yaptırmadım ama 3lü testteki tahlillerden birinin adı afp
Afp zeka testimiydi acaba öyle duydum sankii

Son düzenleme:
dorti sonuçlar pazartesiye kaldı demişti

selam arkadaslar sonucum dun aksam cıktı.canım cok sıkkın.ıkı kromozomda bır sorun cıkmış.dawn sendromu degıl cok sukur.ama buda sıkıntılı bırsey.bugun eşimle benım kanlarımızı aldılar.son bır kontrol yapacaklar.sonuc salıya cıkacakmış.ya gebelıge devam yada gebelıgım sonlandırılacakmış.kızlar cok uzuldum dunden berı sıteye bıle gıremedım.ama sızeede cok ıhtıyacım var aslında.bebegımın cınsıyetınıde ogrendım kızmış.ama buruk bır sekılde ogrendım.ne sevınebıldım ne tepkı verebıldım.anlayacagınız salı gunu ya ıyı sonuc alıp sevınecegız.yada bebegımı alacaklar.rabbım yardımcımız olsun

Kızlar mayıs ayı kesınlıkle kız bebek ayı.herkesın kızı olacak.seneye kesın kızların yılı olacak.

dorti inşallah bişey yoktur canım herşey sorunsuz olur..lütfen daha fazla strese girip bebeğide üzme..gebelik neden sonlandırılacak ben onu anlamadım siz buna razı olacakmısınız peki????

cerenliyağmur seninde benim gibi olmuş banada %90 erkek demişti sonra %100 kız oldu ilki ama eşin neden okadar üzüldü yutkendu falan..klasik türk erkeğimi yoksa,erkek adamın oğlu olur mantığıylamı yaklaşıyor,sağlıklı olsunda üzülmesi beni bile kırdı diyebilirim.

lalehan geçmiş olsun,yemek yiyemiyormusun neden hiç alamadın..en azından verdiklerinden birazını bile olsa alman gerekirdi aslında..sen ilaçlara devam et sakın ihmal etme..sınavdada başarılar inşallah dinç olursun..enerji verici şeyler ye

bende bugün hiçbişey yapmadan kös kös oturdum biraz temizlik falan yaptım,bulaşık makinası için servis geldi meğer mutfağa suyu o akıtıyormuş,halının içine etti zatenyıkamaya verdim..
yarın bi pazar gezmesi yapacağız inşallah hava alıp gemek istiyorum biraz.geleli 1 hafta oluyor..kıza iğne yaptırmak dışında dışarıya çıkmadım,bunaldım çok

Monaroza, hayirli olsun pasan canim. Once kiz diye sevip sonra erkek bebek oldugunuogrenmek cok sasirtir insani herhalde. Tabikide en onemlisi saglikli olmalarida, insan alistiriyor iste soylenene kendini.

banada doktor 3 hafta sonra kiz degilmis erkekmis derse duser bayilirim herhalde:))) daha ogreneli 2 gun oldu ama sanki haftalardir biliyormus gibi alsitim kizima

Nevra, canim cokgecmis olsun,hastalanmayagor, kurtulmak oyle kolay olmuyor malesef.
Sicak su buhari yapsan Vicks le nasil olur? Vicks hamileykende yapilabiliyormu gerci arastirmadim ama, muthis aciyor nefes yollarini buhar yoluyla. Evvela bilmek lazim tabii zarari olurmu olmazmi cnm.

Dilekcim, testkerin emiz cikmis canim, had gzun aydin diyelim.
Neguzel isiyelrde alabilmissin kuzucuna.
Bende bugunbira bakindim ama hicbisiy alamadim.
Aslinda Hello Kitty nin pembe yumusacik bi uyku tulumunu gordum,
once bi alayim dedim,
sonra hangi bedeni daha iyiolur diye kararsiz akldim.
Bizimkilere bi sorayim, onlar tecrubeli, sonrsa alicam:))

yerim kizinin pembe pullu babetlerini yaaa

Son düzenleme:

Yesimcim, insallah Rabbim bagislar sana kizini saglikli bir sekilde. Iki kromozomda srun var diyorsun, ihtimaller arasinda neler var soyledilermi canim sana? Bunlar cok ciddi skintilarmi olasilikla yoksa ileride bebek dogunca caresine bakilabilicek seylermi? Biliyorum belki cok sordum sana suan ama, bun;ar hep tek tek degerlendirilmesi gereken seyler. Rabbim insallah guzel sonuc almanizi nasip etsin, saliya kadar bekleyis devam edicek senin icin, lutfen sakin olmaya calis ve guzel guzel dusun..belkide herseye ragmen minik kizin sonuna kadar seninle kalicak annesi, harap etme lutfen kendini.

Biz herzaman seninle,..sende bizim Dualarimizdasin canim, bunu unutma

Demek sorunun nerden geldigi bulundu canim, insallah tekrarlamaz birdaha, ugrasilicak gibi degil yoksa:)
Yarinda hava guzel olurda birguzel gezersiniz insallah. Butun gun evde olmasi kotu, ben herzaman derim, beynim eoksijen gitmiyor yosa diye:)))
Bende ciktim bugun biraz esimle disari, hava buz gibi burda, -3 tu, kar bekliyoruz bakalim:) buz gibi havada dolanmakta bir baska, bol bol oksijen aldim, eve girmek bile istemedim:)

Monarozaa üzülme canım yaaa forum çok hızlı ilerliyo arada kaçan msjlar oluyo böyle...gönlünü almak için benim kızı vereyim oğluna:)))
Dorticim ne diycem bilemedim dr. iyimi riskli gebelik uzmanımı nebileyim yaa çok zor bi karar telafisi olacak bi durum değilmiki??Allah yardımcın olsun güzelim dualarım seninlee

canım cok tesekkur ederım.allah bebegını bagıslasın.cok sukur bebekte dovn sendromu falan yokmus.ama 2 ve 9. kromozomlarda bır terslık varmış.ınan bende ne oldugunu anlayamadım.ıkı kromozomda parca eksıklıgı varmış.bugun eşimin ve benım kanımızı aldılar.eger o eksıklık babada veya bende cıkarsa sorun yokmuş.ama cıkmassa bebekte dogumdan sonra bazı hastalıklar meydana gelebılırmiş.oyuzden canım.yıne bır kez daha şok oldum.inşallah bızdede o eksıklıkten cıkarda bebekte sorun olmaz yoksa alacaklar bebegımı.neye ugradıgımızı sasırdık anlayacagınız.ama allahtan asla umıt kesılmez ınsallah rabbım bebegımı saglıklı olarak kucagıma almayı banada nasıp eder.uzulmemeye calısıyorum.dusunmemeye calısıyorum ama olmuyor.

allah razı olsun canım.kan sonucum herseyı gosterecek.ınsallah rabbım bu sıkıntıdan bızı korusun.benı zor bır kara vermeye mecbur bırakmasın rabbım.ınsallah bende kızımı alırım saglıklı bır sekılde kucagıma.ınan hala şoktayız.rabbım herseyın hayırlısını versın hepımıze canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…