2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr üzt kat komşumun 7 8 yaşındaki oğlu evi başıma yıkıyor. hergün böyle napim sizceeeeeeeee. sabah öğle akşam hiç farketmiyor. gürültüden duramıyorum sürekli sıçratıyor beni. nolur bişey önerin

geçen şeker bayramı eşimle beni kapıda gördü "kusura bakmayın biraz gürültümüz oluo" dedi.
ben de nezaketen "sorun değil çocuktur" dedim ama bu çocuk değil tam bir DAVAR yaaaaaaaaaaaaaaaaa

gidip uyarım mi yoksa ne yapim????

ben çıkıyoruumm biraz gezeyim eşimin doğumgünü 1 aralık hediye almalıyımm ve 3 lü test sonucumu alcam inş..

kızlarrrr
benim iş arkadaşlarımm çok anlayışlııı...sizinkiler nasıl
şimdi biri bana pasta getirdi...canım ister diye düşünmüşşşş
iş arkadaşalrımın % 98 i erkek..pastayı getirende erkek
öğle yemeği yemedim istemem diyorum zorlaaa önüme koca bi dilim bıraktı canımm arkadaşlarımmm :81::81:

canım öncelikle sakin ol
gidip annesini tatlı dille uyar..rahatsızım çok gürültü yapıyo vs.de çekinme merdivenlerde yüksek sesle konuşsak bile hemen kapılar açılıp noluyor deniiyor
herkes birbirine saygılı olsun canımm...
yarın bebeğin eve gelicek bu böyle hep evi başınamı yıkacak
bence hemen uyar...

cnm 1-2 tüy vardı şimdi çoğaldı çatlak için hiçbişey kullanmıorum 1 kilo aldım sadece

ya maşallahh ne güzel hiç almamışsın...bebişin için iyi bişey değil galiba bu
göbek te tüylenme için dr.kesinlikle ağda yaptırmamamı söylemişti...
doğumdan sonra geçicekmiş o tüyler

tüylenme bendede oldu ama çok az ben buğünden itibaren aldığım yağları kullanayım2 arkadaşımda kakao yağı ve badem yağı kullanmışlar zerre kadar çatlak yok bende öyle yapıcam ..şuanda bebe yağı kullanıyorum bu arada ben 4. ayımdayım 3 kilo almışım toplamda çok demi yaaaaa

ya maşallahh ne güzel hiç almamışsın...bebişin için iyi bişey değil galiba bu
göbek te tüylenme için dr.kesinlikle ağda yaptırmamamı söylemişti...
doğumdan sonra geçicekmiş o tüyler

cnm şimdiye kadar kendime kilo almadım ama 16 haftada doktora gittiğimde 17 cm 188 gr dı. doktor çok güzel dedi gelişimine pko dan dolayı hamile kalmadan önce çok kilo almıştım doktorum fazla kilo almmaya çalış doğumun kolay olur dedi. zaten ağda falan kullanmayı düşünmem dahad a çoğaltıo belki doğumdan sonra dökülür

YOK YOK RAHAT OL senden daha fazla kg alanlar var :92:

hımmm dr kontrolündeysen tamam o zaman süper bi durum bu...
bu arada geçmiş olsun...:97:

hımmm dr kontrolündeysen tamam o zaman süper bi durum bu...
bu arada geçmiş olsun...:97:

saol cnm.. dr um bana 0 kilo alarak bile bitirebilirsin hamileliğini dedi amerikada çok kilolu hamileleri zayıflatıolar mış bile ve ok sağlıklı bebekleri oluomuş önemli olan bebeğin ihtiyacı olan şeyleri dozunda yemekmiş bebeğin alacağı sadece küçük bir çentikmiş fazla yemek kilodan başka bişey yapmıomuş zaten ben bayramda aldım kiloları yedim durdum kıtlıktan çıkmış gibi. yani cnm kilo normalin üstündeyse kolay doğum yapmak için biraz dikkatli yemek erekio ne kadar böyle desemde kendimi tutamıorum gerçi

hımmm
bunu okuduğum iyi oldu...
benim 0 kg imkansız bi durum:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…