duncan, minik bamya o ahahahahaaeşim bu fotoğrafı işyerine götürdü manyak yaaaa
duncan, minik bamya o ahahahahaaeşim bu fotoğrafı işyerine götürdü manyak yaaaa
kızlar bu benim oğluşumun pipişi
lütfen alıntı yapmayın silicem. oğlum olursa pipimi paylaşmışsın anne demesin ilerde ehehehe
valla fotoya bakınca kordon mu bu demeye başladım
ortadaki çarpı pipişi (dr 2 hafta önce işaretlediği, ve şimdi yan çizdiği pipi bu)
bacaklarının altından çekilmiş fotoğraf yandaki bacakları yanlara ayırmış
Uploaded with ImageShack.us
nazo7, valla hayatım aynısını ben de düşündüm. ne bu kocaman yaaaaaaaaa. ama daha önce okuduğum makalelerden "bebekte ilk oluşan organlardan biri cinsyt organı" bu nedenle büyük olabilir. oğlumun pipişini yirim ben yirimmmm
SUBARU, oğlumun pipişini alıntı yapmışsın silcektim bennnnnnnnnn
kızına gösterme pipişleriayıp de. bizimki açmış gösterio edepsiz. benim ki kesin erkek
kızlar sormayın. herkese yaydık oğlan diye. eşimde böbürleniyodu oğlum geliyo die.kayınvalidemler kız istiyordu hep benim babamlarda erkek. netleşsin artık canım sıkıldı ya.
nazo7, valla hayatım aynısını ben de düşündüm. ne bu kocaman yaaaaaaaaa. ama daha önce okuduğum makalelerden "bebekte ilk oluşan organlardan biri cinsyt organı" bu nedenle büyük olabilir. oğlumun pipişini yirim ben yirimmmm
SUBARU, oğlumun pipişini alıntı yapmışsın silcektim bennnnnnnnnn
kızına gösterme pipişleriayıp de. bizimki açmış gösterio edepsiz. benim ki kesin erkek
Evet Doktorların Hepsi Birbirinden Farklı Hareket Ediyor
Benim Gittiğim Doktorlarda Ayrıntılı Ultrasondan'dan Bahsetmediler Erkenmi Acaba Daha Pazartesi Sorayım Bari :44:
turkocum canım teşekkür ederim canım sen korkma senin erkek olucak çünkü doktorun zamanında baktı rabbim gönlüne göre versin inş. ama şimdi hepiniz kasıldınız tabi baksana değişen değişene ya ben valla hep erkek hissettim ..çin takvimine göre erkek yüzük testine görede erkek yanlış yapmış olabilirim... çin takvimi yalannn diyorum artıkk..
canım çok sağol ben zaten erkek istiyordum hayırlısıyla oglum olsun bir kızım var diyordumm rabbim inşallah hayırlısıyla kucagımıza almayıo nasip etsin hepimizee canım benimde çin takviminde falan erkek çıkıyorduu
Bizde 15.haftadayız.Bizimkide ayrıntılı ultrasondan bahsetmedi.Erkenmi daha acaba.?Bilgisi olanlar bilgilgilerini paylaşsın lütfen.
ben bayramdan 4 gün önce gittigimde bebegimi 4 boyutluda görmek i,stediğimi söyledim gereken büyüklüge gelmişse olur dedi baktı biraz daha büyüsün öyle dedi bende çagırmadı ama bebegimi özledim inşallah salıya gitmeyi düşünüyorum hem erkek oldugunu bir kere dada duyarsam iyi olacakk
Üfff İyice Kafam Karıştı Benim Yaa
Pazartesi 3'Lü Test İçin Gidicem İnşallah Kesinleşir Artık Cinsiyeti :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?