Canlarım selammmmm
baharnaz, maşallah tosununa nazar değmesin. benimkide 18 cm 175 grm. doktorum acil sağlıklı bi yeme düzeni hazırla dedi. kilom hala aynı doktorda bebek senden yiyor ama sen de yerine koyamıosun dedi:78:
Zonnetje, hayırlı olsun canım kızıınnn. kızına talip olayım bari
hazal, hayırlı uğurlu olsun kızlar çoğalıyor.
dorti, çok evhamlısın tamam zor bir dönem geçiriyorsun ama stresin bebeğine olumsuz etkilerinide düşün lütfen. çok tedirginsin, senin yazdıklarını okurken ben bile tedirgin oluyorumsakin ol Allah alnına ne yazdıysa onu yaşarsın. Herşey çok güzel olucak rahat ol
bugün yine yemek yiyemedim. aslında istediğim gibi yiyemedim desem doğrudur. süt içemiyorum, ceviz yiyemiyorum.
sadece salata yedim ve hamurlu çorbabugün sabah kahvaltımda peynir yedim kalsiyum almışımdır herhalde
slm kızlar nasılsınız benim oğlum oluyorrr
günaydın kızlar,
geçmişi okuyayım dedim ama dayanamadım önce anlatayımda sonra dönüp okurum dedim..
dün doktora gittim cildimdeki o tuak milyonlarca görünen kabarcıklar için sadece yüzümde ve sırdımda öncelikle alerji ya da başka bişey old. sanmıyorum sıkıntıdan stresten olmuştur dedi..istiyorsan cildiyeye gidebilirisn dedi.
sonra ultrasyona geçtik bayağı bi baktı yakşalık 15-20 dakika gelişimi çok güzel dedi boyu 115 dedi sanıyorum ağırlık 200 gr dedii,, hasta olan bebeklerin kemikleri kısa olur dedi kemik ölçümünü yaptı ve uzun kemikli dedi hasta olan bebek çok hareketli olmaz bu yerinde duramıyor kıpır kıpır dedi inanılmaz hareketli dedi:) test sonucunuzun kötü çıkacağını zannetmiyorum dedi bu bebek maşallah çok sğlıklı dedi cinsiyeti için ne demiştik dedii... bende erkek demiştiniz dedim %90 tekrar iyice baktıı kimseye söyledinmi dedi bende oooooooo kim bilmiyorki dedimm ya barış hanım %100 KIZZ dediii kesin hemde özür dilerim erken baktık yanılmışım dedi ben nee dedim....
inanmıyorum ya dedim ben bebeği uygar die sevmeye başlamıştım psikolojisini bozduk bak dedimm... ben çok sevindim ne yalan söyliyimm buralarda yanlızım daha çok destek olur bana die ...
eşimi aradım bebek dedimm eee dedi o tahlil çıktı sandı tabii bende yok canım şuan için çok sağlıklı ama bi sorun var bebek dedim ya söyle dedi KIZZZ dedimm ne olamaz ya dedi şok oldu ya çok alıştımış kendini erkek bebeğe demekkii sesi gitti yutkundu tamam canım sağlıklı olsunda kız olsun dedi..ya kızlar işte böyleee ama en çok sevindiren ultrasyon fotosunda el sallıyor kızlar inanamazsınız ya .. sağlıklıda inş. tahlilde temiz çıkarda içim daha da rahat eder...işim çoookk yoğun yazıcam tekrar öpüyorum hepinizi..
bende bugün 3 lü test sonucumu öğrenicem galiba..
dünürrr valla nişanlısının lafı geçince oynamaya başladı oglummm ayy yüregim kalkıyor hisedince yaa sanki illkkimm rabbimin mucizesii
Kızlar bişey sorucam yogunum yıne ara ara gırebılıyorum
bu milupaya üye olmuştukya sepet için 2 hafta içinde gelıyo demiştiniz ama gelmedı nerdeyse 4 hafta oldu aynı gun üye olanların elıne ulaştımı acaba?
canım gittim bnde dün bebeş iyi oğlum geliyo inşallah hayırlısıyla
kızlar o nasıl oluo milupaya üyemi oluosunuz benide bilgilendirin
canım gittim bnde dün bebeş iyi oğlum geliyo inşallah hayırlısıyla
Zonettje senin kızda gğzel olur ammaaa haa maşallahh eee anaya bak kızını al demişler aneyi gördümgüm için söylüyorummm
BENDE ÇOKTA ÜYE OLDUMDA VALLA DAHA BİŞEY GELMEDİİ milüpadan
eheheheh saol Turkom, sende oylesin tatlimm
Ama bir haberim var , doktor babasina benziyor dedi:)))))
sok olmadim desem yalan olur
gerci babasi cirkinmi,..hayirrr
esmer yakisiklisi esim:))
ben aksine acik tenliyim
bebis babasina cekerse esmer olur kizim hahahah
bende kara kizim diye severim napiiimm
ne cikarsa nahtimiza artikin:92:
Yaaa! Acaba koftidenmi reklam yapiyorlar hediye sepetleri vs veriyoruz diye????
Ne sinir olurum ama oyle bi tutumlari varsa
yaaa! Acaba koftidenmi reklam yapiyorlar hediye sepetleri vs veriyoruz diye????
Ne sinir olurum ama oyle bi tutumlari varsa
olsun kız beyazın adı esmerinn tadıııııııııııııııııııııııııııııııı varmışş
yok ya burada bı çok kişi üye oldu ve onlara gelmiş biz onlardan duyup öyle üye olmuştuk ama heralde yıgılma oldu üyelikte aynı gün bi çok kişi üye oldu çünkü belkıde bayram tatilinden etkilenmiştir
Dogru diyorsun walla, melez olur benim kizim, guzel bir karisim olur ikimizden:))))
Senin oglanda pek guzel olur ama...sari sari..ablasi gibin:))) kiz allah nazarlardan saklasin
cümlemizin bebişinide inşallahh canımmm işin şakasındayız işte saglıklı olsunlarda o bize yeter demii
behlülll kaçarrrrr görüşürzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?