2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Zonoxx, saolasin canimm..demek kizima talipsin he:))) senin oglan % 100 Ardaysa dusunuruz tabii canim neden olmasin:)))

slm kızlar nasılsınız benim oğlum oluyorrr

Betulcum, hayirli olsun oglun canim, saglikla gelsin dunyaya insallah.

Cerenliyagmur, cok sevindim bebisin cok saglikliymis. Bir okadarda sasirdimmm KIZ demisler simdi:))) Sok olmadinmi sen canim yaAma cok sevindim adina, kiz bebislerde bir baska olur hani:))

bende bugün 3 lü test sonucumu öğrenicem galiba..

Dilekcim, hayrli sonuclarla gelesin insallah. Aksini dusunmuyoruz zaten cnm. Kizimiza iyi bak babasina hediyeler alirken:)

dünürrr valla nişanlısının lafı geçince oynamaya başladı oglummm ayy yüregim kalkıyor hisedince yaa sanki illkkimm rabbimin mucizesii

Yerim ben o heyecan yapan behluluuuu:))))

Kızlar bişey sorucam yogunum yıne ara ara gırebılıyorum
bu milupaya üye olmuştukya sepet için 2 hafta içinde gelıyo demiştiniz ama gelmedı nerdeyse 4 hafta oldu aynı gun üye olanların elıne ulaştımı acaba?

kızlar o nasıl oluo milupaya üyemi oluosunuz benide bilgilendirin

canım gittim bnde dün bebeş iyi oğlum geliyo inşallah hayırlısıyla

Canim, hdi gozun aydin, seninde psan geliyormus. Saglikla alasin insallah kollarina .

Pitir pitir herkez ogreniyor bebeklerinin cinsiyetini, cok keyifli walla:))) herkesi merak ediyorum bende..hayirlisi olsun bakalim kiz-oglan dengesini kurabilicekmiyiz acep:)

kızlar o nasıl oluo milupaya üyemi oluosunuz benide bilgilendirin

Simgecim, milupa in sitesine girersen gorursun sanirim cnm, hamilelere bedava hediye sepeti veriyorlarmis sanirim Zben turkiyede yasamadigim icin o tur sitelere bakmiyorum hic. bende burda hollandada bircok yere basvurdum, birsuru guzel hediye paketleri geldi bedava, hatta bir kisminida dogumda sonra alicam Cok keyifli walla, emziklerimiz var, bibereon, bezler, onlukler dergiler kremler vs. birsuru minik hediyeler.

Zonettje senin kızda gğzel olur ammaaa haa maşallahh eee anaya bak kızını al demişler aneyi gördümgüm için söylüyorummm

Zonettje senin kızda gğzel olur ammaaa haa maşallahh eee anaya bak kızını al demişler aneyi gördümgüm için söylüyorummm

eheheheh saol Turkom, sende oylesin tatlimm

Ama bir haberim var , doktor babasina benziyor dedi:)))))
sok olmadim desem yalan olur
gerci babasi cirkinmi,..hayirrr
esmer yakisiklisi esim:))
ben aksine acik tenliyim
bebis babasina cekerse esmer olur kizim hahahah

bende kara kizim diye severim napiiimm
ne cikarsa bahtimiza artikin:92:

Son düzenleme:

olsun kız beyazın adı esmerinn tadıııııııııııııııııııııııııııııııı varmışş

yaaa! Acaba koftidenmi reklam yapiyorlar hediye sepetleri vs veriyoruz diye????
Ne sinir olurum ama oyle bi tutumlari varsa

yok ya burada bı çok kişi üye oldu ve onlara gelmiş biz onlardan duyup öyle üye olmuştuk ama heralde yıgılma oldu üyelikte aynı gün bi çok kişi üye oldu çünkü belkıde bayram tatilinden etkilenmiştir

olsun kız beyazın adı esmerinn tadıııııııııııııııııııııııııııııııı varmışş

Dogru diyorsun walla, melez olur benim kizim, guzel bir karisim olur ikimizden:))))

Senin oglanda pek guzel olur ama...sari sari..ablasi gibin:))) kiz allah nazarlardan saklasin

Oyle olabilir canim bak, haklisin sanirim. Insallah gecikme olmustur. Bosyere verilen vaadlerden nefret ederim ben, yerine getiremeyecegin seyin sozunu verme dimi:)))
Bekleyin bakalim azicik gonderirler herhalde

Dogru diyorsun walla, melez olur benim kizim, guzel bir karisim olur ikimizden:))))

Senin oglanda pek guzel olur ama...sari sari..ablasi gibin:))) kiz allah nazarlardan saklasin

cümlemizin bebişinide inşallahh canımmm işin şakasındayız işte saglıklı olsunlarda o bize yeter demii
behlülll kaçarrrrr görüşürzzz

meraba mayıs anneleri nasılsnz?
bennm kilo sorunum var ...bu aya kadar hiç kilo alamadım
aslında hamillelikten önce hep kilo vermeye çalışırdım ama şimdi tam tersi oldu
sanırım d vitamini eksikliği yuzunden..ilaç takviyesi yeterli gelmedi
kaslarım kemiklerim çok güçsüz ve sızlıyor...her ay kan tahlili yapılıyor ama çok yavaş ilerliyor
mide bulantılarım ve kusmalarım çok şükür geçti..ama kilo alamadım aksine verdim
yarın da direksiyon sınavım var..ve son hakkım...o kadar güçsüzm ki debiryaja basacak güç yok ayağımda..bu sefr komisyona söyleyecem belki biraz vicdana gelirler..geçen hakkımda başım çok dönüyordu..manevrayı yapamadım
benm için dua edin ..artık hakkımızda ne hayırlısı ne ise o olsun..kazanamazsam da üzülecem yıne de
haftaya dr. kontrolümz var ben de cinsiyeti öğrenecem inş.
dua ile

cümlemizin bebişinide inşallahh canımmm işin şakasındayız işte saglıklı olsunlarda o bize yeter demii
behlülll kaçarrrrr görüşürzzz

Tabikide oyle canim, Rabbim saglkla kucaklarimiza almayi nasip etsinde baska ne isterizki.
Kacma canim , Allahin izniyle git)

bende kocisle biraz alisveridse cikayim barii, temiz hava alalim kizimla:))
ayyy kizimmi olcak benim simdi yaaa..neguelde yakisiyor agima kizim demek:))

optum cnm gorusuruz hadi, ii bak kendine

kızlar nihayet mesaim bitti ... işte cumartesi günü bile bu saate kadar çalışmak çok kötüü.. hepinize ii hafta sonları görüşmek üzre pazartesi günü görüşürüz canlarım.. hepiniz öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…