dorticim umarım canım iyi haberlerle gelirsin bir sorun yoktur kızında
baharnazcım demir hapını bne sormuştum bugün kullandım tuhaftı hap değide bu emme tableti şeklinde.sanki şeker gibi ama hiç hoşuma gitmedi.kullanıcam 1 ay ama doktoruma söylicem değiştirsin bayada uzun kullanıcakmışım galiba tam bilmiyorum ama
bu arada allah kısmet ederse benimki kız ablamın kız ünlülerden tuba ünsal kız yeşim salkım kız ceyda düvenci kız
önümüzdeki yıl daha çok kız senesi galiba
teşekkürler teyzesi biz de çok şaşkınız ama en güzeli artık oğlummm diye gönlümce sevebileceğim onu.Hic tebrik etmezmiyiz annesi senin pasani,
okuduk okuduk anca yazabildik
yey:90:im senin pasani ben yeyimmmm
ooo bu iyi bir haber.ben de kız aramaya başlasam diyordum hazır kısmet ayağımıza geldi.bu arada bir hafta önden gidiyormuş paşam keyfi yerinde diyor dr.]Monarozaa üzülme canım yaaa forum çok hızlı ilerliyo arada kaçan msjlar oluyo böyle...gönlünü almak için benim kızı vereyim oğluna:)))
Dorticim ne diycem bilemedim dr. iyimi riskli gebelik uzmanımı nebileyim yaa çok zor bi karar telafisi olacak bi durum değilmiki??Allah yardımcın olsun güzelim dualarım seninlee
slm kızlar...doktora gittik bugün..kızımız olacakmış...205 g 11 cm dedi..normalmiş gelişimi...Dorti seninki de mi kız canım?Allah'ım hepimizinkini tamamına erdirir inş...
kimse benim paşamı tebrik etmemiş(( çok üzüldük biz çok..
canım cok tesekkur ederım.allah bebegını bagıslasın.cok sukur bebekte dovn sendromu falan yokmus.ama 2 ve 9. kromozomlarda bır terslık varmış.ınan bende ne oldugunu anlayamadım.ıkı kromozomda parca eksıklıgı varmış.bugun eşimin ve benım kanımızı aldılar.eger o eksıklık babada veya bende cıkarsa sorun yokmuş.ama cıkmassa bebekte dogumdan sonra bazı hastalıklar meydana gelebılırmiş.oyuzden canım.yıne bır kez daha şok oldum.inşallah bızdede o eksıklıkten cıkarda bebekte sorun olmaz yoksa alacaklar bebegımı.neye ugradıgımızı sasırdık anlayacagınız.ama allahtan asla umıt kesılmez ınsallah rabbım bebegımı saglıklı olarak kucagıma almayı banada nasıp eder.uzulmemeye calısıyorum.dusunmemeye calısıyorum ama olmuyor.
Sağol canım...senin de hayırlı olsun...dualarına amin inş...En baştan beri kız olacak diyordum ben...İçime öyle doğuyordu zonnetcim...%99 kız dedi...Sağlıkla sıhhatle gelir inş...Hepimzinki...Sence nasıl gelişimi bebeğimizin?Aaaaa...cok guzel bir haber bu Blue:))) hayirli olsun kizin insallah, saglikla gelsin suslumuz dunyaya:))
Kizmi bekliyordun sende canim? Masallah ard arda kiz haberleri geliyor bu ara hep:))
Sağol canım...senin de hayırlı olsun...dualarına amin inş...En baştan beri kız olacak diyordum ben...İçime öyle doğuyordu zonnetcim...%99 kız dedi...Sağlıkla sıhhatle gelir inş...Hepimzinki...Sence nasıl gelişimi bebeğimizin?
Slm herkezeee,
ben kadinlarklubüne yeni üye oldum suan 13+4 haftalik hamileyim ve hesaba göre bebegim mayisin 31 dogacak.
herkeze allah eli ayagi düzgün saglikli bebekler nasip etsin insallah
slm kızlar...doktora gittik bugün..kızımız olacakmış...205 g 11 cm dedi..normalmiş gelişimi...Dorti seninki de mi kız canım?Allah'ım hepimizinkini tamamına erdirir inş...
canım ya inşallah sizin kan sonucunuza göre bebiş saglıklı çıkar hep beraber dua edelimselam arkadaslar sonucum dun aksam cıktı.canım cok sıkkın.ıkı kromozomda bır sorun cıkmış.dawn sendromu degıl cok sukur.ama buda sıkıntılı bırsey.bugun eşimle benım kanlarımızı aldılar.son bır kontrol yapacaklar.sonuc salıya cıkacakmış.ya gebelıge devam yada gebelıgım sonlandırılacakmış.kızlar cok uzuldum dunden berı sıteye bıle gıremedım.ama sızeede cok ıhtıyacım var aslında.bebegımın cınsıyetınıde ogrendım kızmış.ama buruk bır sekılde ogrendım.ne sevınebıldım ne tepkı verebıldım.anlayacagınız salı gunu ya ıyı sonuc alıp sevınecegız.yada bebegımı alacaklar.rabbım yardımcımız olsun
canım paşan hayırlı olsunkimse benim paşamı tebrik etmemiş(( çok üzüldük biz çok..
canım prensesin hayırlı olsun maşallah minnoşunaslm kızlar...doktora gittik bugün..kızımız olacakmış...205 g 11 cm dedi..normalmiş gelişimi...Dorti seninki de mi kız canım?Allah'ım hepimizinkini tamamına erdirir inş...
Slm herkezeee,
ben kadinlarklubüne yeni üye oldum suan 13+4 haftalik hamileyim ve hesaba göre bebegim mayisin 31 dogacak.
merhaba arkadaşlar afp diye bi tahlil yaptırdınız mı benim doktor diğer muayenede afp yapcaz dedi.ikili testimide yaptırmıştım ve sonucuda iyiydi.
selam arkadaslar sonucum dun aksam cıktı.canım cok sıkkın.ıkı kromozomda bır sorun cıkmış.dawn sendromu degıl cok sukur.ama buda sıkıntılı bırsey.bugun eşimle benım kanlarımızı aldılar.son bır kontrol yapacaklar.sonuc salıya cıkacakmış.ya gebelıge devam yada gebelıgım sonlandırılacakmış.kızlar cok uzuldum dunden berı sıteye bıle gıremedım.ama sızeede cok ıhtıyacım var aslında.bebegımın cınsıyetınıde ogrendım kızmış.ama buruk bır sekılde ogrendım.ne sevınebıldım ne tepkı verebıldım.anlayacagınız salı gunu ya ıyı sonuc alıp sevınecegız.yada bebegımı alacaklar.rabbım yardımcımız olsun
Slm herkezeee,
Slm herkezeee,
Hoşgeldin canımmSlm herkezeee,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?