2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tabii öyle zonnetcim..sağ salim gelsinler de...ben de sormadım canım baş-popo mu diye...ama öyledir sanırım benimki.11 cm kısa olur öbür türlü...bak yaa kurt düştü içime benim de..:26:

sağol canım...bu kadar kıza erkek lazım..evde kalmasınlar büyüyünce

canım ya inşallah sizin kan sonucunuza göre bebiş saglıklı çıkar hep beraber dua edelim

canım paşan hayırlı olsun

canım prensesin hayırlı olsun maşallah minnoşuna

hoşgeldin canım

Canlarım hepinize teşekkürler...İnşallah hepimizin bebekleri sağlık ve sıhhatle gelir yanımıza

balcı; iyi geceler . gene uyumamışsın ... probl yok inşallah
ben şimdi kalktım... uyku arasındayım gene .. genelde hergece bu saatte otomatik uyanıyorum

balcı; iyi geceler . gene uyumamışsın ... probl yok inşallah
ben şimdi kalktım... uyku arasındayım gene .. genelde hergece bu saatte otomatik uyanıyorum

iyi geceler canım
ben 2 gundur cok uyudum hatta su bıle ıcmeden yemek bıle yemeden hep aksama kadar uyudum sımdı uykum kactı o yuzden calısmıyorum bır de o yuzden cok takmıyorum esım ıse gıderken kalkıyorum sonra yıne yatıyorum sen nasılsın hastaymıssın sanırım cok gecmıs olsun

kizlar hepiniz ne güzel ögrenimissiniz cinsiyetini bi ben ögrenemedim araligin 20 kadarda ögrenemicem neyse saglikli olsunda gerisi önemli degil ama merak iste yinede :))

dorti ALLAHIN izniyle bebisini kucagina alcaksin canim hic üzülme

merhaba bende mayıs annesi olucam inşallah son adetim 12 ağustos doğum tarihimiz 21 mayıs yaşım 30 kilim şuan 80 76 ile kaldım cinsiyet henüz belli
değil aralık ayında inşllah göreceğiz
sizleride şimdiden tebrik ederim. hepinize sağlıklı bir hamilelik dilerim

canım ya inşallah sizin kan sonucunuza göre bebiş saglıklı çıkar hep beraber dua edelim

Canım prensesin hayırlı olsun maşallah minnoşuna

hoşgeldin canım

inşalla h ıyı sonuclar alırım ececım.guzel dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım.bebekte ne sorunlar cıkabılırmıs henuz bana acıklama yapılmadı.sonucu aldıktan sonra eger aksı bır sonuc alırsak allah korusun ozaman doktor bana soyleyecek.ama sonucumuz ıyı olursa bebegımde hıcbır sorun olmayacak.hersey salı gunu bellı olacak.rabbım yardımcım olsun

inşallah canım cok sagol.bakalım rabbım bıze ne gosterecek.ınsallah ıyı seyler olur.bu bebegı okadar ıstıyorumkı.hemde cınsıyetıde kızmış.bır tane 11 yaşında oglum var.bırde kızım olacak ınsallah.rabbım bana bu mutlulugu cok gormesin.banada dua edın ne olur

Canım prensesin hayırlı olsun maşallah minnoşuna

hoşgeldin canım

kızım olacakmış benımde.ama henuz sevınemedım bıle.inşallah ıyı sonuclar cıkarsa bende kız annesi olacagım.hersey salı gunu cıkacak sonuca baglı.allah yardımcımız olsun

ılk cocugunmu olacak senın.allah analı babalı buyutsun.bence ıkıncıyıde fazla dusunmeden yapın.ben yapmadım sımdı oyle pısmanımkı.11 yasında oglum var ben daha yenı hamıle kaldım düşün yani.okadar fazla arayı acmayın kızlar arka arkaya daha ıyı olur.hem sızde ılerde rahat edersınız.

Canlarım benım.hepınızı cok sevıyorum.bana verdıgınız destegı ınanın kendı aılemden gormedım.ben su anda zor bır durumdayım.çunku hersey bır kan sonucuna baglı.ama ne olursa olsun rabbım herseyın en ıyısını bılır.allah dıger yavruma uzun omurler versın.onu bana bagıslasın.ınsallah bende sızler gıbı kız annesı olacagım ınanın hala sevınemedım.ama olsun ınsallah bende sevınecegım.bende bebegımı koklayıp ona sarılacagım.buna ınanıyorum.allah baska acı vermesın.sızlerede rabbım saglıklı evlatlar nasıp etsın.bu bebegı oyle ıstıyorumkı anlatamam.onu kaybetmek ıstemıyorum.bu bebek benım hayata yenı baslama sebebım oldu.panık atak hastalıgını yendım bu bebekle ben.ama sımdı onu kaybedersem tekrar eskı halıme donmekten cok korkuyorum.allah baska acı vermesın rabbım dıger evladımı korusun.hepımızın evlatlarımızı bagıslasın.

kızlar fazla giremiyorum ben dorti gçmiş olsun canım işallah hayırlı haberler alırsın
benim bebeğimde kıza benziyomuş ama daha belli değil bakalım

dortii luttfen uzulme artik bebeginede yazik..Inann herkes senin icin dua edyor,Allah buyuktur insallah sonuclar temiz cikar..bol bol dua et herseyin sagliklisini hayirlisini allahtan iste...down sendromu olmamasi nekadr guzel..kromozomlarla ilgili bilgim olmadigi icin yazamiyorum ama lutfen uzme kendini testin iyi cikacak bosu bosuna uzmus olacaksin kendini...iyi dusun,iyi olsun...

Son düzenleme:

ben size başlarda dedim kızlar hemen inanmayın diye..16 hafta 17 hafta bitmeli kesinlik için..organlar birbirine aşırı benziyor demiştim ama çoğunuz inandırdınız kendinizi.olsun ne olursa olsun sağlıklı olsun cinsiyet mühim değil.bende anne karnına yolcuuk belgeselinde izlemiştim 11-12. haftalarda organlar nerdeyse tıpatıp aynı..sonraki haftalarda kızsa çıkıntı içine kaçarak klitoris oluyor,erkekse testisler ortaya çıkıyor..10-14 arası inanmayın derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…