Saolasin canim benim, bende erkek olur diye dusunuyordum., esimde en basindan beri kiz olucak diyordu ev oyle oldu:))
haftasina gore bebisinizin gelisimi gayet iyi olmali bence, 11 cm(sadece bas ve popoya kadar olan olcum du dimi bende sormayi unuttum doktora, aklim karisti simdi iyimi:26:?, bebekten begegede biraz degisebiliyormus, benim kiz 14 cm olmus, sordum gayet normal boyu dediler.
Baharnaz arkadasimizin pasasi 22 cm olmus, oysaki onunlada ayni haftadayiz:) masalah tosununa diyelim.
Rabbim sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin insallah, baska ne isteriz dimi
sağol canım...bu kadar kıza erkek lazım..evde kalmasınlar büyüyünceteşekkür ederim Blue skysenin de kızın olacakmış.hayırlı uğurlu olsun.ben takamayacağım kızımn saçına süslü tokalar, süslü donlar giydiremeyeceğim belki ama sizinkileri gördükçe avunurum artık
Saolasin canim benim, bende erkek olur diye dusunuyordum., esimde en basindan beri kiz olucak diyordu ev oyle oldu:))
haftasina gore bebisinizin gelisimi gayet iyi olmali bence, 11 cm(sadece bas ve popoya kadar olan olcum du dimi bende sormayi unuttum doktora, aklim karisti simdi iyimi:26:?, bebekten begegede biraz degisebiliyormus, benim kiz 14 cm olmus, sordum gayet normal boyu dediler.
Baharnaz arkadasimizin pasasi 22 cm olmus, oysaki onunlada ayni haftadayiz:) masalah tosununa diyelim.
Rabbim sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin insallah, baska ne isteriz dimi
teşekkür ederim Blue skysenin de kızın olacakmış.hayırlı uğurlu olsun.ben takamayacağım kızımn saçına süslü tokalar, süslü donlar giydiremeyeceğim belki ama sizinkileri gördükçe avunurum artık
evet canım benımkıde kızmış.senınkıde hayırlı olsun allah tamamına erdırsın.ben henuz sevınemedım bıle salı gunku kan sonucumdan sonra hersey bellı olacak.inşallah bu sefer cok ıyı haber alırımda bebegımı bende kucagıma alırım inşallah.bakalım rabbım herseyın hayırlısını versın.
canım ya inşallah sizin kan sonucunuza göre bebiş saglıklı çıkar hep beraber dua edelim
canım paşan hayırlı olsun
canım prensesin hayırlı olsun maşallah minnoşuna
hoşgeldin canım
beyza canım benimde ikili testim gayet iyiydi ama doktorum bana verdi afp testini üçlü testin bir tanesi sadece beyinle ilgili sanırım bide o testin sonucuyla ayrıntılı ultrasona bakıyolar canım böylece üçlü test yapmıyor bazı doktorlar...
Canım içini lütfen ferah tut Rabbim büyük ondan gelen herrşeye amenna... Sen iyi düşün bence birşey yok sağlıklı olcak bebeğin ama gebeliği sonlandırma kısmı bana biraz sert geldi. RAbbim hayırlısını versin Senin için dua edicem...
aramıza hoşgeldin canım....
Monaroza oğlun hayırlı olsun canım...
Blue-sky seninde kızın hayırlı olsun canım... Anam bi benmi kaldım acaba öğrenmeyen...
F dilek Canım test sonuçların iyi çıkmış gözün aydın...
Nevra GEçmiş olsun canım iyi bak kendine....
merhaba anneler .. kuzenimin kına gecesinden geldim şimdi girebiliyorum ancak hamile elbisemi giymiştim .hafif bi göbek çıktı :)))herkes hemen hamileleiğimi anladı tebrik etti .tuhaf geldi bana bu durum .değişik bir duyguymuş.
. bakıyorum çogunuz yatmışsınız.. yarın işe gidecek annelerimizde var tabii dinlenmek gerek....
bu arada cinsiyetler belli olmuş gene ...
bluesky kızın hayırlı olsunn... sağlıkla kucağına al inş.
monaroza seninde oğlunu tebrik ederim ..
dorti . canım hayırlı sonuçlar çıksın inşallah ..belirsizlik zordur ..beklemek... Ama down sendromu değilmiş , bu iyi bir şey ... kromozonlarda bozukluk olmasının sonucu ne olabilirmişki ..bebekteki riski neymiş? ..bunu açıkladımı doktorun .. yeterince bilgi sahibimisin ...
Bugün ilk kez kocamdan ayrı evde tek başımayım inşallah kesintisiz ve çabuk uyurum ..Ama kızım yanımda değilmii yalnız değilim beennnn..hepinize iyi gecelerr arkadaşlar..
bizim kokoşlara bitane daha katıldı hayırlı olsun canımm
Hoşgeldin canımm
balcı; iyi geceler . gene uyumamışsın ... probl yok inşallah
ben şimdi kalktım... uyku arasındayım gene .. genelde hergece bu saatte otomatik uyanıyorum
canım ya inşallah sizin kan sonucunuza göre bebiş saglıklı çıkar hep beraber dua edelim
Canım prensesin hayırlı olsun maşallah minnoşuna
hoşgeldin canım
kizlar hepiniz ne güzel ögrenimissiniz cinsiyetini bi ben ögrenemedimAraligin 20 kadarda ögrenemicem neyse saglikli olsunda gerisi önemli degil ama merak iste yinede :))
dorti allahın izniyle bebisini kucagina alcaksin canim hic üzülme
Canlarım hepinize teşekkürler...İnşallah hepimizin bebekleri sağlık ve sıhhatle gelir yanımıza[/QUOTHENUZ HICBIR BILGIMIZ YOK CANIM.SADECE DOWN SENDROMU OLMADIGINI BILIYORUZ VEDE KIZ OLACAGINI BILIYORUZ.AMA BU KAN SONUCUNA GORE HERSEY BELLI OLACAK.EGER BABADA VEYA BENDE BU KROMOZOM EKSIKLIGINDEN CIKARSA SORUN YOKMUŞ.IKMASSA DOKTOR BIZE ACIKLAMA YAPACAK.DUN BANA BAYAGI TESELLI VERDILER.ÇOK KORKUYORUM BEBEGIMI ALACAKLAR DIYE.INAN COK ZOR DURUMDAYIM.NE OLDUGUNU NE OLACAGINI BILMIYORUM.HERSEYI RABBIM BILIYOR.BIZ NE DESEK BOŞ.YAPACAGIMIZ TEKSEY DUA ETMEK.
Canım prensesin hayırlı olsun maşallah minnoşuna
hoşgeldin canım
slm herkezeee,
ben kadinlarklubüne yeni üye oldum suan 13+4 haftalik hamileyim ve hesaba göre bebegim mayisin 31 dogacak.
Herkeze allah eli ayagi düzgün saglikli bebekler nasip etsin insallah
tabii öyle zonnetcim..sağ salim gelsinler de...ben de sormadım canım baş-popo mu diye...ama öyledir sanırım benimki.11 cm kısa olur öbür türlü...bak yaa kurt düştü içime benim de..:26:
Sağol canım...bu kadar kıza erkek lazım..evde kalmasınlar büyüyünce
Canlarım benım.hepınızı cok sevıyorum.bana verdıgınız destegı ınanın kendı aılemden gormedım.ben su anda zor bır durumdayım.çunku hersey bır kan sonucuna baglı.ama ne olursa olsun rabbım herseyın en ıyısını bılır.allah dıger yavruma uzun omurler versın.onu bana bagıslasın.ınsallah bende sızler gıbı kız annesı olacagım ınanın hala sevınemedım.ama olsun ınsallah bende sevınecegım.bende bebegımı koklayıp ona sarılacagım.buna ınanıyorum.allah baska acı vermesın.sızlerede rabbım saglıklı evlatlar nasıp etsın.bu bebegı oyle ıstıyorumkı anlatamam.onu kaybetmek ıstemıyorum.bu bebek benım hayata yenı baslama sebebım oldu.panık atak hastalıgını yendım bu bebekle ben.ama sımdı onu kaybedersem tekrar eskı halıme donmekten cok korkuyorum.allah baska acı vermesın rabbım dıger evladımı korusun.hepımızın evlatlarımızı bagıslasın.
Günaydın kızlar hepinizeee
bazi hamislerimizin bebislerine kiz denmis erkek cikmis,erkek denilen kiz cikmis verdim linke bakin kizlar gercektende kizla oglan arasinda pek fark yok gibi o haftalar cinsiyette :26:
Embryo Development external genital sex organs - angle of the dangle boy or girl ultrasound gender scan - Baby2see.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?