Danke canim evet tickeri diyorum bir kac kere denedim ama olmadi neyse bakarim artik bilen biri varsa yardim eder insallah...
Ben 13+5 haftalik hamileyim..
Almanya köln ya sen?
Bilmiyorum evet hayirlisi olsun ben 24 yasindayim 5 yasinda bir kizim var..
bebegin neden alinma risikosu var?????
inan üzüldüm simdi insallah bisey yoktur aslinda düsük haftalarini atlatmissin ama yine´de bol bol dua et
bence allah yardim eder...(
canım ben girmedim sınava lisans olarak girdim ama ondada tercih yapmadımm:S:Sselam canım sınavın nasıl gectı.
Danke canim evet tickeri diyorum bir kac kere denedim ama olmadi neyse bakarim artik bilen biri varsa yardim eder insallah...
Ben 13+5 haftalik hamileyim..
yine kimsecikler yok topikte. Ben yarın troidlerim için doktora gidiyorum.... Heralde girersem topiğe geç bi saatte girerim kızlarr....
ya ben yoğurt yiyemediğim için cipsle yiyorum,acaba etkisini yitiriyomudur ?
Canım ben geçen düğüne gittim yoruldum falan 2 gün ağrı çektim dr. gidip görünce rahatladım.Dr olur dinlen ilişkiden uzak dur kasıkların ağırdığında dedi.Bide nette kiriş ağrısı diye anlatmışlardı küçükinsan.comda ordan okumuştıum 18. haftada galiba yazıyodu oraya üyeysen girip okusana canımiyi akşamlar kızlar
inşallah herkes iyidir geçmişi okuyamadım acil birşey sorcamda benim haftamda olup orta alt kasıkta ağrısı olan varmı benim 2-3 saattir var ve ara ara sancı giriyor birde o vajina üstündekiyerde de damar atıyor böyle ağrı çeken varmı ? hastaneye gitmeyi düşünüyorum hiç rahat değilim
iyi akşamlar kızlar
inşallah herkes iyidir geçmişi okuyamadım acil birşey sorcamda benim haftamda olup orta alt kasıkta ağrısı olan varmı benim 2-3 saattir var ve ara ara sancı giriyor birde o vajina üstündekiyerde de damar atıyor böyle ağrı çeken varmı ? hastaneye gitmeyi düşünüyorum hiç rahat değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?