2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Almanya köln ya sen?

bılıyomusun senın oglun olacak bılmıyorum ama ıcımden oyle gectı.ama ne olursa olsun saglıklı olsun.baska cocugun varmı.ben ankaradan yeşim.34 yasındayım 11 yasında bır oglum var.allah nasıp ederse bırde kızım olacak.ama bıraz sıkıntılıyım ben.bebegımın alınma durumu var.hersey salı gunu bellı olacak

Bilmiyorum evet hayirlisi olsun ben 24 yasindayim 5 yasinda bir kizim var..
bebegin neden alinma risikosu var?????
inan üzüldüm simdi insallah bisey yoktur aslinda düsük haftalarini atlatmissin ama yine´de bol bol dua et
bence allah yardim eder... (

yok canım düşükten degıl.ben ıkılı testım rısklı cıktıgı ıcın amnıyosentez oldumda.onun sonucunuda cuma gunu aldık.bır sorun varmış.dun esımden ve benden kan aldılar.kanlarımızın sonucuna gore bebege ne olacagı bellı olacak.cok uzgunum cok dua edıyorum.ınsallah sonuclarımız ıyı cıkarda gebelıgıme devam ederım.bende kızıma sag salım kavusurum.rabbım banada bu mutlulugu yasatsın.çok ıstıyorum bu bebegı.allah yardımcımız olsun.

Amin canim insallah dualarim seninle allah hayirlisi neyse onu nasip etsin
Insallah allah bebegini sana bagislar...
üzülme ve hep allahtan hayirlisini dile..

Danke canim evet tickeri diyorum bir kac kere denedim ama olmadi neyse bakarim artik bilen biri varsa yardim eder insallah...
Ben 13+5 haftalik hamileyim..

Selina hoş geldin ben de yeni öğrendim bakalım seninkini de yapabilecek miyim?
son adet tarihini bebişin muhtemel doğum tarihini ve tickerde yazılmasını istediğin sözü yaz ben senin için yapayım..

yine kimsecikler yok topikte. Ben yarın troidlerim için doktora gidiyorum.... Heralde girersem topiğe geç bi saatte girerim kızlarr....

yine kimsecikler yok topikte. Ben yarın troidlerim için doktora gidiyorum.... Heralde girersem topiğe geç bi saatte girerim kızlarr....

selam canım.senın neyın olacak bellımı acaba.ayrıca cok gecmıs olsun.allah sıfa versın

iyi akşamlar kızlar

inşallah herkes iyidir geçmişi okuyamadım acil birşey sorcamda benim haftamda olup orta alt kasıkta ağrısı olan varmı benim 2-3 saattir var ve ara ara sancı giriyor birde o vajina üstündekiyerde de damar atıyor böyle ağrı çeken varmı ? hastaneye gitmeyi düşünüyorum hiç rahat değilim

baharnaz yatarken mi yoksa normalde mi ağrı var.benim de bahsettiğin ağrı sırtüstü yattığımda oluyor.bir de üşütünce olur demişti doktorum.

Canım ben geçen düğüne gittim yoruldum falan 2 gün ağrı çektim dr. gidip görünce rahatladım.Dr olur dinlen ilişkiden uzak dur kasıkların ağırdığında dedi.Bide nette kiriş ağrısı diye anlatmışlardı küçükinsan.comda ordan okumuştıum 18. haftada galiba yazıyodu oraya üyeysen girip okusana canım

Son düzenleme:

slm.aynı sancılar bende de oluyor.dün doktoruma sordum.normal olduğunu söyledi.rahim genişlediği için geriliyormuş.
bu arada dün cinsiyetimiz kesinleşti.oğlum oluyor benim:)))sağlığımız da iyiymiş çok şükür.

Son düzenleme:
monaroza yatarken oturuken kalkarken uzandığımda her pozisyonda var yani canım ya

2 gündür hissetmiyorumda onunda etkisi var kendimi çok dinler oldum

FDilek canım verdiğin siteyi inceleyim saol canım

sale saol canım fakat sağ ve sol kasıklarımda o ağrıdan farklı bu ortada daha aşağıda hayırlısı inşallah

seninde bir yakışıklın oluyor maşallah
sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Sale oğlun hayırlı olsun canımm..Baharnazcım için rahat etmezse nebilim dinlen bugün bakalım geçmezse git istersen doktora..benim 2 gün sürdü şimdide kalkıp döndükce falan oluyoo ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…