slm.aynı sancılar bende de oluyor.dün doktoruma sordum.normal olduğunu söyledi.rahim genişlediği için geriliyormuş.
bu arada dün cinsiyetimiz kesinleşti.oğlum oluyor benim:)))sağlığımız da iyiymiş çok şükür.
canım bu adresi http://lbdf.lilypie.com/vU4ap2.png profil sayfandaki çizelge kısmına kopyala ve yapıştır. ondan sonra olacaktır.Benim son adet günüm 24.08.2010 ve bebegin hesaba göre dogum tarihi 31.05.2011 üzerinede Allaha emanetsin minigim
ben denedim ama olmadi gerci tickeri yaptim ama nasil koyacagimi bilmiyorum yardim edersen sevinirim .....
canım bu adresi http://lbdf.lilypie.com/vU4ap2.png profil sayfandaki çizelge kısmına kopyala ve yapıştır. ondan sonra olacaktır.
Cok COk tesekkür ederim ayyyy cok mutlu oldum
tekrar tskler..........
ogluşlarımıza birsürü gelin adayı yaşasınsagol canım.mayıs gercekten kızların ayı olacak.cunku buradakı herkesın kız cıktı.benımde kızmış.inşallah sonucumu alır almaz ılk işim gıdıp kızıma pembelı sarılı cıcler alacagım
canım cips yemek hamilelikte sakıncalı ama benim bi ara canım çok istiyodu o zaman bile frenledim kendimiya ben yoğurt yiyemediğim için cipsle yiyorum,acaba etkisini yitiriyomudur ?
canım iyi olmana sevindim.ben bu doktorları anlamıyorum banada 5 hafta sonra hissedersin dedi 16. haftamda gittigimde.başka doktorda 5-6 hafta sonra dedi senin doktorda bu haftada hissetmemene şaşırmış şimdi biz hangisine inanalımiyi akşamlar kızlar nasılsınız* ben gderek iyileşiyorum sanırım artık bulantılarım yok denecek kadar azaldı çok şükürarada şiddetli baş ağrılarım oluyor ama geçiyor çok sorun değil yeter kı bulantı olmasın kızlar bu arada ben bebeğimi hiç hissetmiyorum ya normal mi acaba? dr a sordum çok hareketli nasıl hissetmezsın dedı. erken mı acaba daha? yok sa ben mı anlamıyorum ?
sale saol canım fakat sağ ve sol kasıklarımda o ağrıdan farklı bu ortada daha aşağıdahayırlısı inşallah
seninde bir yakışıklın oluyor maşallah
sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Sale oğlun hayırlı olsun canımm..Baharnazcım için rahat etmezse nebilim dinlen bugün bakalım geçmezse git istersen doktora..benim 2 gün sürdü şimdide kalkıp döndükce falan oluyoo ..
hayırlı olsun sale..sağlıkla kucağına al inşallah...
ogluşlarımıza birsürü gelin adayı yaşasın
canım cips yemek hamilelikte sakıncalı ama benim bi ara canım çok istiyodu o zaman bile frenledim kendimi
canım iyi olmana sevindim.ben bu doktorları anlamıyorum banada 5 hafta sonra hissedersin dedi 16. haftamda gittigimde.başka doktorda 5-6 hafta sonra dedi senin doktorda bu haftada hissetmemene şaşırmış şimdi biz hangisine inanalım
ayyy ne güzelll maşallah:)ben de sabırsızlıkla bekliyorum hareketlerini:)kızlar ben oglusumu cok net hıssedıyorum ıcım kıpır kıpırrrrrr
Rica ederim canım beğenmene sevindim.Cok COk tesekkür ederim ayyyy cok mutlu oldum
tekrar tskler..........
salecım zaten hareket derken pıt pıt atıyor seyırme oluyor ama ben yer degıstırdıgını hıssedıyorum ıcımde
salecım zaten hareket derken pıt pıt atıyor seyırme oluyor ama ben yer degıstırdıgını hıssedıyorum ıcımde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?