2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin Benim bugun ogleden sonra onlisans kpss sinavim var,kizimida goturucemcozemedigim sorulara yardimci olur annesine herhalde degilmi umarim gecerli bir puan alirim... bu arada kizimin adinida Eylul koymaya karar verdik

Sonra devlet farkedip kopye muamelesi yapmasın:)) Canım yanına yüzük küpe kalem silgi su çanta hiçbişey götürme kapıdan içeri almadılar geçen sınavda..Başarılar diliyorumm inş. geçerli bi puan alırsınn...

Kesinlikle katiliyorum..organlar 16 haftaya kadar neredeyse ayniymis..ultrasonu cok iyi olan ve cok iyi dr ancak bu haftalarda tahmin edebilir..ya kizim erkekse,ya oglum kiz'sa aksama kadar bunlari dusunur olduk:))) Allahim kiz'inda erkeginde hayirlisini,sagliklisini nasip etsin insallah..

cokk tesekkur ederim...valla yaparlarmi yaparlar...gol haklisin cnmm yaa hersey yasak,bu gidisle kizni birak cikista alirsin demelerinden cokk korkuyorum ayy cok guldurdun beni gider ayak

Günaydın canlarımmmmmm

slm kızlar...doktora gittik bugün..kızımız olacakmış...205 g 11 cm dedi..normalmiş gelişimi...Dorti seninki de mi kız canım?Allah'ım hepimizinkini tamamına erdirir inş...
valla benim, senin için içime doğan kızdı. çok mutlu oldum canım adına. şimdi pembiş pembiş giydir kızınııı

evetttttttttttttttt benim doktorumda bundan bahsetti. benim arda^mın testisini göremedi doktorrrrrrrrrrrr ondan şüphe içindeydi. haftaya kendi doktoruma gidicem artık o da erkek derse içim rahatlıcak

zonnetje, memnuniyetle kızına talibim canımmmm
fdilek, güzel haberlerine çok sevindim. sağlıkla al minik kızını kucağına:81:
dorti, inşallah o kromozomlar sizde de yoktur ve kızın sana sımsıkı tutunur canım. dualarımız seninle
monorozahayırlı uğurlu olsun miniğin. arada kaçmış herhalde. yoksa önemsemediğimizden değil ASLA

ohh ne güzel dinlemişsindir ..saolasın ... normalde grip çok uzun sürer bende ... bide üstüne hamileleik ekle .. amann ne yapalım .. bu da gecer . Allah daha büyük hastalıklar vermesin ...

herkese merhaba lar sevgili anneneler .. öpüyorum ... güzel bir pazar geçirin eşlerinizle bebişlerinizle

Son düzenleme:
herkese merhaba kızlar umarım herkes iyidir.biz iyiyiz 14 +3 olduk haftaya cuma randevumuz var bende cinsiyetini öğrenirim heralde artık.buaralar evi toparlama derinden temizlik işlerine girdim haliyle yavaş yavaş yapıyorum pek nete giremiyorum.aklım hala 3lü tarama testinde 2liyi yaptırdım 3lüyü yaptırmadım yani doktorum öyle dedi ama aklımın bi kenarında hep bu var ne yapsam bilemiyorumm:26:

kızlar fazla giremiyorum ben dorti gçmiş olsun canım işallah hayırlı haberler alırsın
benim bebeğimde kıza benziyomuş ama daha belli değil bakalım

sagol canım.mayıs gercekten kızların ayı olacak.cunku buradakı herkesın kız cıktı.benımde kızmış.inşallah sonucumu alır almaz ılk işim gıdıp kızıma pembelı sarılı cıcler alacagım

hmmm ya benim bebegimin cinsiyeti daha belli degil ama icime kiz doguyor bakalim hayirlisi.
eyer mayis ayi kizlrinsa o zaman kesin kizdir :)) cinsiyetini ögrendigimde yazarim...

hmmm ya benim bebegimin cinsiyeti daha belli degil ama icime kiz doguyor bakalim hayirlisi.
eyer mayis ayi kizlrinsa o zaman kesin kizdir :)) cinsiyetini ögrendigimde yazarim...

hayırlısı olsun canım.saglıklı olsunlarda kız erkek farketmez.

selam canım sınavın nasıl gectı.

Gunaydin Benim bugun ogleden sonra onlisans kpss sinavim var,kizimida goturucemcozemedigim sorulara yardimci olur annesine herhalde degilmi umarim gecerli bir puan alirim... bu arada kizimin adinida Eylul koymaya karar verdik

ınsallah ıyı haberlerle gelırsın bakalım kolaymı gectı zormu sınavın.allah yardımcın olsun canım

DORTI bu sitede yeniyim lilypie nasil koyuluyor onu bilmiyorum bana yardimci olurmusun ????!!!

tıckerımı dıyosun.hani şu hamılelık haftasını gosteren alt taraftakı resımı.vallahı banada bır arkadas yaptı.bende bılmıyorum ınankı.ama tecrubelı arkadaslara rıca ederız sanada yaparlar merak etme canım

Danke canim evet tickeri diyorum bir kac kere denedim ama olmadi neyse bakarim artik bilen biri varsa yardim eder insallah...
Ben 13+5 haftalik hamileyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…