Gunaydin Benim bugun ogleden sonra onlisans kpss sinavim var,kizimida goturucem cozemedigim sorulara yardimci olur annesine herhalde degilmi umarim gecerli bir puan alirim... bu arada kizimin adinida Eylul koymaya karar verdik
valla benim, senin için içime doğan kızdı. çok mutlu oldum canım adına. şimdi pembiş pembiş giydir kızınıııslm kızlar...doktora gittik bugün..kızımız olacakmış...205 g 11 cm dedi..normalmiş gelişimi...Dorti seninki de mi kız canım?Allah'ım hepimizinkini tamamına erdirir inş...
bazi hamislerimizin bebislerine kiz denmis erkek cikmis,erkek denilen kiz cikmis verdim linke bakin kizlar gercektende kizla oglan arasinda pek fark yok gibi o haftalar cinsiyette :26:
Embryo Development external genital sex organs - angle of the dangle boy or girl ultrasound gender scan - Baby2see.com
iyi geceler canım
ben 2 gundur cok uyudum hatta su bıle ıcmeden yemek bıle yemeden hep aksama kadar uyudum sımdı uykum kactı o yuzden calısmıyorum bır de o yuzden cok takmıyorum esım ıse gıderken kalkıyorum sonra yıne yatıyorum sen nasılsın hastaymıssın sanırım cok gecmıs olsun
kızlar fazla giremiyorum ben dorti gçmiş olsun canım işallah hayırlı haberler alırsın
benim bebeğimde kıza benziyomuş ama daha belli değil bakalım
günaydın kızlarrr
hmmm ya benim bebegimin cinsiyeti daha belli degil ama icime kiz doguyor bakalim hayirlisi.
eyer mayis ayi kizlrinsa o zaman kesin kizdir :)) cinsiyetini ögrendigimde yazarim...
Sonra devlet farkedip kopye muamelesi yapmasın:)) Canım yanına yüzük küpe kalem silgi su çanta hiçbişey götürme kapıdan içeri almadılar geçen sınavda..Başarılar diliyorumm inş. geçerli bi puan alırsınn...
Gunaydin Benim bugun ogleden sonra onlisans kpss sinavim var,kizimida goturucem cozemedigim sorulara yardimci olur annesine herhalde degilmi umarim gecerli bir puan alirim... bu arada kizimin adinida Eylul koymaya karar verdik
DORTI bu sitede yeniyim lilypie nasil koyuluyor onu bilmiyorum bana yardimci olurmusun ????!!!
DORTI bu sitede yeniyim lilypie nasil koyuluyor onu bilmiyorum bana yardimci olurmusun ????!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?