2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

beni de ekleyin listeye 27 yaşındayım sat 01 ağustos tahmini doğum tarihi 06 mayıs hamile kaldığım kilo 64 cinsiyet belli değil
Allah'ım sağlıklı sıhhattlı hayırlı evlatlarla karşılaştırsın

Facebook'a Hoş Geldin

kızlarrrrrrrrr bizim arkadaşlar kurdu bu sayfayı. Hem gebeler için hem de anneler için bilgiler olucak. Hatta şimdiden paylaşıma başladılar. Facebook u olanlar üye olabilir mi???? Çok güzel bilgiler paylaşmışlar.

Günaydın

İlk defa geçmişi okuyamıyorum kızlar ( hala hiç keyfim yok dün akşam ki yaşadığım sancılardan sonra ve 2-3 gündür bebişimide hissedemiyorum normalde hissediyordum.

İnşallah herkes iyidir.

Blue-sky süslünmü geliyor canım maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım.

günaydın kızlarr

mutlu ve sağlıklı bir hafta geçirmenizi diliyorum.Buarada blue sky ve monaroza gözünüz aydın cinsiyetler belli olmuş Allah kucağınızada almayı nasip etsin.

selam güzel anneler 2011 mayıs anneleri grubunu ilk gördüğümde kendimi yaşlanmış gibi hissetmiştim hepinizin bebişleri hayırlı olsun.Yavaş yavaş cinsiyetleri öğreniyorsunuz sanırım.Mina'yı 18 haftalıkken öğrenmiştim.Sizin çoğunlukla erkek sanırım bu sene erkek senesi.Allah kucağınıza almayı nasip etsin.Hayırlısıyla göreceksiniz ki bambaşka bişeymiş.Bunca zaman boşuna yaşamışım diyorum.Şuan işteyim burnumun direği sızlıyo .Çok başka bi sevgi. Ağrılarınız olacaktır.Endişe etmeyin.Bebiş büyüdükçe baskısı da artacak.Bu sıralar pıt pıtlar başlar.Göz seyirmesi gibi bişey.Tam manasıyla bi tekmeyi 4.5 aylıkken hissettim.Acayip hareketliydi bebeğim.Doğdu, hala yerinde durmuyo fıldır fıldır

günaydın kızlarr

mutlu ve sağlıklı bir hafta geçirmenizi diliyorum.Buarada blue sky ve monaroza gözünüz aydın cinsiyetler belli olmuş Allah kucağınızada almayı nasip etsin.

günaydın canım aminn.. mutlu ve huzurluu bir hafta olur inşallah..

gecmıs olsun canım

gunaydın kızlar ben cumartesı sabahdan bu tarafa hastnedeyım cok fena kanamam geldı......cokkk uzgunum....

ılk bebegınızmı allah analı babalı buyutsun inşallah.bende bır aksılık olmassa kız beklıyorum.bıraz sıkıntılıyım ama.ben amnıyosentez oldum.sonucta ıkı kromozomla ılgılı bır sıkıntı cıkmıs.esımle benden kan aldılar cumartesı gunu.ınsallah o aradıkları sey esımde veya bende cıkarsa sorun yokmuş.yoksa allah korusun bebegımı alacaklar.çok korkuyorum

gunaydın kızlar ben cumartesı sabahdan bu tarafa hastnedeyım cok fena kanamam geldı......cokkk uzgunum....

ayyy ne oldu canım.çok gecmıs olsun.bebk nasıl bır sorun yok ınsallah.sen nasılsın canım benım allah saklasın senı ve bebegını

Baharnazcım kendini dinleme çok canım..Bir sonraki muayenen ne zaman?

günaydın kızlarr

Sağol canım...Çok teşekkürler...

Şu an sadece tahmin edebiliyorum o sevgiyi.Yaşamak da nasip olur inş...

Özlemcim noldu ya?Geçmiş olsun...İyi misiniz?

Günaydın Arkadaşlar

Özlemcim Çok Geçmiş Olsun Şuan İyisindir Umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…