Günaydın Arkadaşlar
Özlemcim Çok Geçmiş Olsun Şuan İyisindir Umarım
gunaydın.sonucların cıktımı.merak ettım.benımkı cıktı ama yıne sorun varmıs.cumartesı gunu esımle beraber kan verdık.bakalım salı gunu sonuc cıkacakmıs.
gunaydın kızlar ben cumartesı sabahdan bu tarafa hastnedeyım cok fena kanamam geldı......cokkk uzgunum....
gunaydın canım
Kızım oluyor Suba teyzesi inş...Doktor % 99 kız dedi...
Günaydın Arkadaşlar
Özlemcim Çok Geçmiş Olsun Şuan İyisindir Umarım
gunaydın kızlar ben cumartesı sabahdan bu tarafa hastnedeyım cok fena kanamam geldı......cokkk uzgunum....
Nasılsın Hemşerimm Kendini Daha İyi Hissediyosundur Umarım Herşey Güzel Olacak ALLAHIN İzniyle
gunaydın canım.benım sonucum cıktı haberın varmı
sagol...sukur sımdılık ıyıyız bebısımde ıyı evet hala hastanedeyım....ıns yarın cıkartırlar....GÜNAYYDIINN
çok geçmiş olsunn..nasılsın nasıl oldun..şuanda hastanedemisin ?
bebiş iyimi ?
yok canım henüz çıkmadı benim ama aralık ilk haftası bakalım beklemedeyim.. senin çıkmış şimdi öğrendim nasıl iyimi sonucun? ense kalınlığı için mi yapılmıştı dorti? kızın olacakmış bu arada gözün aydın canım...
çook geçmiş olsun canım,,rabbim yardımcın olsun umarım atlatırsın çok zor bi durum peki doktorlar ne diyor şuan nasılsın?
Kızım oluyor Suba teyzesi inş...Doktor % 99 kız dedi...
hıc sorma.sonuclarım cuma aksamı cıktı.dovn sendromu falan yokmus.ama tamamne rahatlayamadık.sımdıde 2. ve 9. kromozomlarda bır sorun varmıs.o yuzden cumartesı gunu esımın ve benım kanımı aldılar.allah korusun sonucta cocuktakı soruyn babada veya bendede varsa ıyı olacak hersey.ama yoksa bıze acıklama yapacaklar ve gebelık sonlanacakmıs.yıne bekleyıs basladı.allahtan hayırlısı.kızım olacakmıs hemde.ınan sevınemedım bıle kızımın olacagına.
evet şimdi diğer mesajlarda okudum...
şuanki durum nedir ?
canım sakın üzülme allahın izniyle oda temiz çıkar.. bak görürsün sıkıntı yapma.. oğluşun vardı birde kızın oluyormuş hayırlısıyla..hep hayırlısını iste allahtan...peki son yaptığınız tahlil ne zaman çıkacak?
Nasılsın Hemşerimm Kendini Daha İyi Hissediyosundur Umarım Herşey Güzel Olacak ALLAHIN İzniyle
evet dorticim..sana mesaj yazmıştım ama gözden kaçırmışsın sanırım...önceki sayfalardaydı...sağol canım iyi dileklerin için...ılk bebegınmı olacak canım.hayırlı olsun
Blue Süslü Kızın Hayırlı Olsun Arkadaşım :78:
sagolun kızlar cokkkk sukur ıyıyız kesıldı kanamam ama yınede serum falan takdılar agrım baslamasın dıye cokkk korktum rabbım korusun bebeklerımızı sukur kuzumda cok ıyı o kanamanın ıcınde kıpır kıpırdı yavrum.....
günaydınn.. hayırlı olsun canım gözün aydın maşallah prenseslerimize...
Sağol canım.Amin...Herşeyin en güzeli onlara olsun..Kuzularımıza inş...
günaydınnn...
oooo gözünnadyyyıınnnn...
hayırlı olsun...allah sağlıklı mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inş...
kızıma bir arkadaş geliyoorrr...yaşasıınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?