2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın.sonucların cıktımı.merak ettım.benımkı cıktı ama yıne sorun varmıs.cumartesı gunu esımle beraber kan verdık.bakalım salı gunu sonuc cıkacakmıs.

yok canım henüz çıkmadı benim ama aralık ilk haftası bakalım beklemedeyim.. senin çıkmış şimdi öğrendim nasıl iyimi sonucun? ense kalınlığı için mi yapılmıştı dorti? kızın olacakmış bu arada gözün aydın canım...

gunaydın kızlar ben cumartesı sabahdan bu tarafa hastnedeyım cok fena kanamam geldı......cokkk uzgunum....

çook geçmiş olsun canım,,rabbim yardımcın olsun umarım atlatırsın çok zor bi durum peki doktorlar ne diyor şuan nasılsın?

sagolun kızlar cokkkk sukur ıyıyız kesıldı kanamam ama yınede serum falan takdılar agrım baslamasın dıye cokkk korktum rabbım korusun bebeklerımızı sukur kuzumda cok ıyı o kanamanın ıcınde kıpır kıpırdı yavrum.....

Nasılsın Hemşerimm Kendini Daha İyi Hissediyosundur Umarım Herşey Güzel Olacak ALLAHIN İzniyle

hıc sorma.sonuclarım cuma aksamı cıktı.dovn sendromu falan yokmus.ama tamamne rahatlayamadık.sımdıde 2. ve 9. kromozomlarda bır sorun varmıs.o yuzden cumartesı gunu esımın ve benım kanımı aldılar.allah korusun sonucta cocuktakı soruyn babada veya bendede varsa ıyı olacak hersey.ama yoksa bıze acıklama yapacaklar ve gebelık sonlanacakmıs.yıne bekleyıs basladı.allahtan hayırlısı.kızım olacakmıs hemde.ınan sevınemedım bıle kızımın olacagına.

evet canım sonuclar cıktı ama yıne rahat edemedık.dovn sendromu falan cıkmadı cok sukur.ense kalınlıgı ıcın yapılmıstı bu amnıyosentez bana evet.ense kalınlıgı yuksek cıkmıstı ıkılı testımde.amnıyo sonucumda ıkı kromozomda bır farklılıkmı ne varmıs.ışte o yuzden esımle benım kanımı aldılar cumartesı gunu.bakalım ınsallah ıyı haberler alırım yoksa kızımı hıc goremeyecegım.çok korkuyorum

canım sakın üzülme allahın izniyle oda temiz çıkar.. bak görürsün sıkıntı yapma.. oğluşun vardı birde kızın oluyormuş hayırlısıyla..hep hayırlısını iste allahtan...peki son yaptığınız tahlil ne zaman çıkacak?

evet şimdi diğer mesajlarda okudum...
şuanki durum nedir ?

bu seferde kan aldılar bızden.ıkı kromozomda bır sıkıntı varmış.esımden ve benden kan aldılar cumartesı gunu.o kan sonucuna gore bır karar verılecek..ama cok sukur mongol falan cıkmadı.dovn sendromuda yok sukurler olsun.ama bu ıkı kromozomdakı sıkıntı neyse babada veya bendede cıkarsa o zaman sorun yokmuş.çıkmassa allah korusun işim kotu ozaman.

Bluee sky 8 aralıkta ayrıntılı ultrason randevum var ama ozamana kadar bekliyemiycem bugün dra gitmeyi düşünüyorum canım

dorti inşallah sonuç güzel çıkar ve sen yavruna kavuşursun canım

özlem483 geçmiş olsun inşallah bebiş ve sen iyisinizdir

bır aksılık olmassa yarın cıkacakmıs.yıne heyecan dorukta yani.ınsallah bu sefer tamamen ıyı ahberler alırım cerencım.ınan kızımı kavusmayı oyle cok ıstıyorumkı anlatamam.rabbım hepımızı yavrularımıza kavustursun

Cerenli yağmur saol canım.

SHATZI sağlıkla büyüt yavrunu inşallah desteğin için teşekkürler

ılk bebegınmı olacak canım.hayırlı olsun
evet dorticim..sana mesaj yazmıştım ama gözden kaçırmışsın sanırım...önceki sayfalardaydı...sağol canım iyi dileklerin için...

Blue Süslü Kızın Hayırlı Olsun Arkadaşım :78:

Sağol derencim...

özlemcim neden olmuş peki söylediler mi?

günaydınn.. hayırlı olsun canım gözün aydın maşallah prenseslerimize...
Sağol canım.Amin...Herşeyin en güzeli onlara olsun..Kuzularımıza inş...

günaydınnn...

oooo gözünnadyyyıınnnn...
hayırlı olsun...allah sağlıklı mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inş...
kızıma bir arkadaş geliyoorrr...yaşasıınnn

Sağol canım...Kızlar epeyce arttı sanırım.Bu sene erkek doğuran ayrıcalıklı olacak herhalde ya...

kızı olan arkadaşımızı tebrik ediyorum.prenses geliyo ne güzel.....
baharnaz canım benimde yaklaşık 3 gündür süren ağrım var canım.cuma doktordaydım adet sancısı gibiyse kork dedi.şuanda hiçbir sorun yok dedi.
ama ben yinede çok korkuyorum dinleniyorum.gaz da olabilir.böyle şiş anlatamıyorum şuan.allahım hepimizin meleklerini koru yarabbim.
özlemcim çok üzüldüm neden olmuş canım kanama.iyi olmanıza çokkkk sevindim.iyi bakın kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…