2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

İNŞ...bu sonuçalrında temiz çıkar...sonuçalrın ne zaman çıkacak

Biliyorum Canım Okumuştum Bu Kromozonlarda Soru Olduğunu Bi Arkadaşa Bunu Söyleyeceğim Hiç Aklıma Gelmezdi Ama İnşallah Babada'da Sende'de Vardır Aynı Sorun İnşallah Sorunlu Olan Bebiş Değildir O Çok Güçlü Bir Kız Annesi Bak Daha Karnındayken Mücadele Vermeye Başladı Ve Ben Onun Hayata Sıkıca Tutunduğuna Eminim Rabbim Sizlere Bağışlasın

Kurban Olayım Ben Senin O Kıpırdak Bebişine Canım Benim
"Anne Ben İyiyim Bak Hareket Bile Ediyorum Sen Üzülme" Diye Hareketler Yapıyodur Sana
Allahın İzniyle Sağ Salim Kucağına Alacağına İnanıyorum Ben Bebişini Özlemcim
Dualarımız Sizlerle

allah hepınızden razı olsun canlarım ınsallah hepımız yavrularımıza kavusuruz

canım bak ne güzel 1 günde çıkıyormuş.. 1 ay beklemek çok zor seni çok ii anlıyorum.. dualarım senin rabbim bebeğini sana bağışlasın..

canım bak ne güzel 1 günde çıkıyormuş.. 1 ay beklemek çok zor seni çok ii anlıyorum.. dualarım senin rabbim bebeğini sana bağışlasın..

ınsallah kısmet olursa ıyı haberler alırsam hemen gıdıp kızıma cıcıler alacagım.kırmızılı pembelı lila renklı cıcler almak ıstıyorum.bır yandanda korkuyorum ne cıkacak dıye.offff aklımı oynatacagım artık..

kızlar fiyonkbaby.com dıye bır yer var.dogumdan sonrakı oda suslemelerı var.harıka seyler.bakmaya doyamassınız.yatakları odaları ne guzel suslemısler.

banada dr kesin kız dedi ama geçen haftadan beriii içime kurt düştü bu hafta kontrolüm var..dr yine sorucam eminmisin dr kız mı erkek mi iyi bakarmısın diycemmm:81:

saglıklı olsun ınsallah.baska bısey onemlı degıl.kızıda erkegıde rabbım saglıkla versın bızlere.hersey ıstedıgın gıbı olsun ınsallah.

saglıklı olsun ınsallah.baska bısey onemlı degıl.kızıda erkegıde rabbım saglıkla versın bızlere.hersey ıstedıgın gıbı olsun ınsallah.

günaydın kızlar...hiç üzülme dorticiğim..bir arkadaşında aynısı olmuştu,nasıl panik yaptırmışlardı,sonra testler normal dendi,bir başka doktor hayır risk var aldırın dedi..aldırmadı doğurdu ve sağlıklı bi kızı var.ahh bu doktorlar..herşey Allahın elinde canım..hem kız çocuklarının genetik yapıları erkeklere göre daha güçlü olurmuş..içini ferah tut..dualarımız seninle,bak görüceksin herşey yoluna girecek ve sen bebişini sağ salim kucağına alacaksın..

günaydınnn arkadaşlar benimde kızım olacak dedi doktor ve emin ama ben tatlıya çok düşkünüm kafam karıştı zira bukadar büyük yanılıyormu acaba:44:

kızlar bişey sorucam sizlere

benim iki gündür akıntım su gibi geliyor.renksiz ve çok rahatsız edici.Aranızda bu şekilde akıntısı olan varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…