Ben de onu diyecektim Baharnazcım..Yakınlarda yoksa git de için rahat etsin diyecektim...Git gel de hayırlı güzel hbr ver canım...Bluee sky 8 aralıkta ayrıntılı ultrason randevum var ama ozamana kadar bekliyemiycem bugün dra gitmeyi düşünüyorum canım
bu seferde kan aldılar bızden.ıkı kromozomda bır sıkıntı varmış.esımden ve benden kan aldılar cumartesı gunu.o kan sonucuna gore bır karar verılecek..ama cok sukur mongol falan cıkmadı.dovn sendromuda yok sukurler olsun.ama bu ıkı kromozomdakı sıkıntı neyse babada veya bendede cıkarsa o zaman sorun yokmuş.çıkmassa allah korusun işim kotu ozaman.
hıc sorma.sonuclarım cuma aksamı cıktı.dovn sendromu falan yokmus.ama tamamne rahatlayamadık.sımdıde 2. ve 9. kromozomlarda bır sorun varmıs.o yuzden cumartesı gunu esımın ve benım kanımı aldılar.allah korusun sonucta cocuktakı soruyn babada veya bendede varsa ıyı olacak hersey.ama yoksa bıze acıklama yapacaklar ve gebelık sonlanacakmıs.yıne bekleyıs basladı.allahtan hayırlısı.kızım olacakmıs hemde.ınan sevınemedım bıle kızımın olacagına.
sagolun kızlar cokkkk sukur ıyıyız kesıldı kanamam ama yınede serum falan takdılar agrım baslamasın dıye cokkk korktum rabbım korusun bebeklerımızı sukur kuzumda cok ıyı o kanamanın ıcınde kıpır kıpırdı yavrum.....
İNŞ...bu sonuçalrında temiz çıkar...sonuçalrın ne zaman çıkacak
senın neyın olacak kızmı erkekmı
Biliyorum Canım Okumuştum Bu Kromozonlarda Soru Olduğunu Bi Arkadaşa Bunu Söyleyeceğim Hiç Aklıma Gelmezdi Ama İnşallah Babada'da Sende'de Vardır Aynı Sorun İnşallah Sorunlu Olan Bebiş Değildir O Çok Güçlü Bir Kız Annesi Bak Daha Karnındayken Mücadele Vermeye Başladı Ve Ben Onun Hayata Sıkıca Tutunduğuna Eminim Rabbim Sizlere Bağışlasın
Kurban Olayım Ben Senin O Kıpırdak Bebişine Canım Benim
"Anne Ben İyiyim Bak Hareket Bile Ediyorum Sen Üzülme" Diye Hareketler Yapıyodur Sana
Allahın İzniyle Sağ Salim Kucağına Alacağına İnanıyorum Ben Bebişini Özlemcim
Dualarımız Sizlerle
bır aksılık olmassa yarın cıkacakmıs.yıne heyecan dorukta yani.ınsallah bu sefer tamamen ıyı ahberler alırım cerencım.ınan kızımı kavusmayı oyle cok ıstıyorumkı anlatamam.rabbım hepımızı yavrularımıza kavustursun
canım bak ne güzel 1 günde çıkıyormuş.. 1 ay beklemek çok zor seni çok ii anlıyorum.. dualarım senin rabbim bebeğini sana bağışlasın..
bıra aksılık olmassa yarın cıkacakmıs.
Eğer Değişmezse %100 Erkek Demişlerdi Bana
Bugün 3'Lü Test Günümüz Canım Tekrar Baktıracam Cinsiyetine
dorti...
inş..güzel haberleri alırsınnn ...allah sabır versinnn
subaru senın erkekmıydı canım
banada dr kesin kız dedi ama geçen haftadan beriii içime kurt düştü bu hafta kontrolüm var..dr yine sorucam eminmisin dr kız mı erkek mi iyi bakarmısın diycemmm:81:
saglıklı olsun ınsallah.baska bısey onemlı degıl.kızıda erkegıde rabbım saglıkla versın bızlere.hersey ıstedıgın gıbı olsun ınsallah.
saglıklı olsun ınsallah.baska bısey onemlı degıl.kızıda erkegıde rabbım saglıkla versın bızlere.hersey ıstedıgın gıbı olsun ınsallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?