2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

derenn
hehe şu işe bakarmısın yaa kimse bebişinden emin olamıyoo:92:

Evt Subarucum Birtürlü Emin Olamıyorum Böyle Giderse Doğana Kadar'da Emin Olamayacağım
Bana %100 Diyen Hastane O Kadar Çok Yanılmışki Güvenemiyorum Bende :44:
Diğer Doktor Teyzemizde Tecrübeli Bilgili Bir Kadın Fakat Birazcık Yaşlı Burnunun Ucunu Zor Görüyo Gibi Geliyo Bana
Hangisine İnanıp Hangisine Güveneyim Başımı Nerelere Vurayım Ben Şimdi :84:

kızlar bişey sorucam sizlere

benim iki gündür akıntım su gibi geliyor.renksiz ve çok rahatsız edici.Aranızda bu şekilde akıntısı olan varmı ?

nettede araştırabilirsin,doktorada sorabilirsin 12-14 haftalardan sonra akıntılarda artma su gibi gelme görülebilirmiş..ama çok gelirse bir doktora görün canım..

sagol canım.allah razı olsun.amnıyosentez sonucumda cok sukur down sendromu falan cıkmadı ama bu ıkı kromozomdakı dengesızlık sıkıntılı bır durummuş.babadan ve benden kan aldılar.sonucuna gore karar verılecek.artık ne olacak ne yapacagım ne duyacagım hıc bısey bılmıyorum.cok saskınım.çok korkuyorum.rabbım herseyın hayırlısını versın.yarın ararlarsa ogrenecegız sonucu.ınsallah kızıma kavusurum bende.onu oyle cok ıstıyorumkı anlatamam.hersey dua ıle.hersey rabbımın elınde.

günaydın kızlar herkesi cinsiyet korkusu sarmış galiba..

dorti sen nasılsın sonuçlarını aldınmı

bende bugün 3 lü tarama sonucumu soracağım birden heyecan bastı nedense..oysa hiç düşünmemiştim bile

kızlar bişey sorucam sizlere

benim iki gündür akıntım su gibi geliyor.renksiz ve çok rahatsız edici.Aranızda bu şekilde akıntısı olan varmı ?

bendede var o su gıbı akıntı.sankı bardakla su dokmussun camasırıma.ama banada olur dedı doktor yanı korkulacak gıbı degılmıs.ama sen yınede doktoruna sor canım.

aldım canım sonucları.ama rahatlayamadım.down sendromu falan cıkmadı cok sukur ama 2 ve 9. kromozomlarda karışmamı ne varmış.ıkı kromozom karışmıs buda rısklı bıseymıs.babadan ve benden kan aldılar sonucu yarın cıkacakmıs.sonuca gore karar verılecek.anlayacagın bana rahat yok.

Hayırlı Sonuçlar Çıkar İnşallah Arkadaşım
Bende Bugün 3'lü Yaptırcam Sadece Kan Alıyorlar Değilmi Birde Sonuç Kaç Günde Çıkıyor Acaba?

Bende Bugün 3'lü Yaptırcam Sadece Kan Alıyorlar Değilmi Birde Sonuç Kaç Günde Çıkıyor Acaba?

ıkılı testınde ne cıkmıstı canım.uclu testte bebegın kafa olcumu yapılıyor.sonra yıne kan alıyolar.bır haftada cıkıyor genelde ama sen panık yapma hıc.

senın ılk bebegınmı.cınsıyetı ne bellı oldumu

günaydınnn arkadaşlar benimde kızım olacak dedi doktor ve emin ama ben tatlıya çok düşkünüm kafam karıştı zira bukadar büyük yanılıyormu acaba:44:

ılk bebegınmı canım.aman allahtan saglık dıle.bosver saglıklı olsunda kız olsun.en onemlısı bu.allah korusun benım kac tane arkadasım var bebegı olmuyor.senelerdır bebk dıye yanıp tutusanlar var.allah butun ısteyenlere evlat nasıp etsın.senınde hayırlı olsun bebegın canım

nettede araştırabilirsin,doktorada sorabilirsin 12-14 haftalardan sonra akıntılarda artma su gibi gelme görülebilirmiş..ama çok gelirse bir doktora görün canım..

tşk ederim cnm çok fazla değil ama ilk defa karşılasınca korktum.Dr.a gidince bir sorayım.

bendede var o su gıbı akıntı.sankı bardakla su dokmussun camasırıma.ama banada olur dedı doktor yanı korkulacak gıbı degılmıs.ama sen yınede doktoruna sor canım.

evet aynen öyle oluyor.Dr.un muayene edipte mi olabilir dedi yoksa muayene etmeden mi cnm

ıkılı testınde ne cıkmıstı canım.uclu testte bebegın kafa olcumu yapılıyor.sonra yıne kan alıyolar.bır haftada cıkıyor genelde ama sen panık yapma hıc.

Ben 2'Li Yaptırmadım Canım Doktorumuz Gerek Görmedi Hayırlısı Olsun Bakalım Rabbim Cümlemizin Bebişini Sağ Salim Kucağına Almayı Nasip Etsin İnşallah

sen bi sonraki kontrole kadar böyle için içini yiycek
AMA nasıl olacak böyle..kızıma hediyeleri geliyor...bi hafta bekleyin bişey almayın dedim herkese ama ....hepsi kız bebiş istediği için kimsenin umrunda bile değil benim ne dediğim...
yaşlılar ama tecrübeliler...onlarda daha mı fazla güvenmeliyiz acaba ?

tşk ederim cnm çok fazla değil ama ilk defa karşılasınca korktum.Dr.a gidince bir sorayım.

evet aynen öyle oluyor.Dr.un muayene edipte mi olabilir dedi yoksa muayene etmeden mi cnm

bakmadı doktor.ama onemlı bısey degıl dedı.hala devam edıyor azda olsa.akıntısız gunum gecmıyor zaten.

deren bilmiyorum valla ilkinde bu testleri hiç yaptırmadım ben bunda 3 lüyü istedi sesimi çıkarmadım bende..1 haftaya çıkar dediler tam 1 hafta oldu.şimdi hastaneyi arıyorum:18::18:

Günaydın arkadaşlar...
Merhaba canım dünde dedim okadar huzursuzsan git bebişini gör hem dr. anlatınca için rahat eder..

Merhaba inş. bizde o günleri görürüz.Sizin kızınızın kına günü resimlerine bakmıştım çoook tatlııı benimde kızım olacak inş. sizinki gibi süslü olucak :))

gunaydın kızlar ben cumartesı sabahdan bu tarafa hastnedeyım cok fena kanamam geldı......cokkk uzgunum....
Özlemcim geçmiş olsun sebebini söyledimi dr. kendinimi yordunkii??İnşallah daha tekrarlamaz canım inan üzüldüm
günaydınnn arkadaşlar benimde kızım olacak dedi doktor ve emin ama ben tatlıya çok düşkünüm kafam karıştı zira bukadar büyük yanılıyormu acaba:44:
Sana erkekmi demişlerdi seydunacım ondanmı şaşırdın bukadar ?? hayırlı olsun kızın..

benim 3 güne çıktı sonucum canım hayırlı haberlerle gel inşallah..
Ohcanımadeysin seninde sonuç çıkmış güzel haberlerle gel canımm

Son düzenleme:
senın ılk bebegınmı.cınsıyetı ne bellı oldumu

benim 2.bebeğim olacak Allah nasip ederse canım..geçen sene 2 düşüğüm olmuştu,sonra 9 ay olmadı..12.haftada öğrendik oğlanmış ama bende tereddütteyim açıkcası..hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…