derenn
hehe şu işe bakarmısın yaa kimse bebişinden emin olamıyoo:92:
kızlar bişey sorucam sizlere
benim iki gündür akıntım su gibi geliyor.renksiz ve çok rahatsız edici.Aranızda bu şekilde akıntısı olan varmı ?
günaydın kızlar...hiç üzülme dorticiğim..bir arkadaşında aynısı olmuştu,nasıl panik yaptırmışlardı,sonra testler normal dendi,bir başka doktor hayır risk var aldırın dedi..aldırmadı doğurdu ve sağlıklı bi kızı var.ahh bu doktorlar..herşey Allahın elinde canım..hem kız çocuklarının genetik yapıları erkeklere göre daha güçlü olurmuş..içini ferah tut..dualarımız seninle,bak görüceksin herşey yoluna girecek ve sen bebişini sağ salim kucağına alacaksın..
kızlar bişey sorucam sizlere
benim iki gündür akıntım su gibi geliyor.renksiz ve çok rahatsız edici.Aranızda bu şekilde akıntısı olan varmı ?
günaydın kızlar herkesi cinsiyet korkusu sarmış galiba..
dorti sen nasılsın sonuçlarını aldınmı
bende bugün 3 lü tarama sonucumu soracağım birden heyecan bastı nedense..oysa hiç düşünmemiştim bile
günaydın kızlar herkesi cinsiyet korkusu sarmış galiba..
dorti sen nasılsın sonuçlarını aldınmı
bende bugün 3 lü tarama sonucumu soracağım birden heyecan bastı nedense..oysa hiç düşünmemiştim bile
Hayırlı Sonuçlar Çıkar İnşallah Arkadaşım
Bende Bugün 3'lü Yaptırcam Sadece Kan Alıyorlar Değilmi Birde Sonuç Kaç Günde Çıkıyor Acaba?
günaydın kızlar...hiç üzülme dorticiğim..bir arkadaşında aynısı olmuştu,nasıl panik yaptırmışlardı,sonra testler normal dendi,bir başka doktor hayır risk var aldırın dedi..aldırmadı doğurdu ve sağlıklı bi kızı var.ahh bu doktorlar..herşey Allahın elinde canım..hem kız çocuklarının genetik yapıları erkeklere göre daha güçlü olurmuş..içini ferah tut..dualarımız seninle,bak görüceksin herşey yoluna girecek ve sen bebişini sağ salim kucağına alacaksın..
günaydınnn arkadaşlar benimde kızım olacak dedi doktor ve emin ama ben tatlıya çok düşkünüm kafam karıştı zira bukadar büyük yanılıyormu acaba:44:
nettede araştırabilirsin,doktorada sorabilirsin 12-14 haftalardan sonra akıntılarda artma su gibi gelme görülebilirmiş..ama çok gelirse bir doktora görün canım..
bendede var o su gıbı akıntı.sankı bardakla su dokmussun camasırıma.ama banada olur dedı doktor yanı korkulacak gıbı degılmıs.ama sen yınede doktoruna sor canım.
ıkılı testınde ne cıkmıstı canım.uclu testte bebegın kafa olcumu yapılıyor.sonra yıne kan alıyolar.bır haftada cıkıyor genelde ama sen panık yapma hıc.
Evt Subarucum Birtürlü Emin Olamıyorum Böyle Giderse Doğana Kadar'da Emin Olamayacağım
Bana %100 Diyen Hastane O Kadar Çok Yanılmışki Güvenemiyorum Bende :44:
Diğer Doktor Teyzemizde Tecrübeli Bilgili Bir Kadın Fakat Birazcık Yaşlı Burnunun Ucunu Zor Görüyo Gibi Geliyo Bana
Hangisine İnanıp Hangisine Güveneyim Başımı Nerelere Vurayım Ben Şimdi :84:
tşk ederim cnm çok fazla değil ama ilk defa karşılasınca korktum.Dr.a gidince bir sorayım.
evet aynen öyle oluyor.Dr.un muayene edipte mi olabilir dedi yoksa muayene etmeden mi cnm
Bende Bugün 3'lü Yaptırcam Sadece Kan Alıyorlar Değilmi Birde Sonuç Kaç Günde Çıkıyor Acaba?
Merhaba canım dünde dedim okadar huzursuzsan git bebişini gör hem dr. anlatınca için rahat eder..Günaydın
İlk defa geçmişi okuyamıyorum kızlar( hala hiç keyfim yok dün akşam ki yaşadığım sancılardan sonra ve 2-3 gündür bebişimide hissedemiyorum normalde hissediyordum.
İnşallah herkes iyidir.
Merhaba inş. bizde o günleri görürüz.Sizin kızınızın kına günü resimlerine bakmıştım çoook tatlııı benimde kızım olacak inş. sizinki gibi süslü olucak :))selam güzel anneler2011 mayıs anneleri grubunu ilk gördüğümde kendimi yaşlanmış gibi hissetmiştim hepinizin bebişleri hayırlı olsun.Yavaş yavaş cinsiyetleri öğreniyorsunuz sanırım.Mina'yı 18 haftalıkken öğrenmiştim.Sizin çoğunlukla erkek sanırım bu sene erkek senesi.Allah kucağınıza almayı nasip etsin.Hayırlısıyla göreceksiniz ki bambaşka bişeymiş.Bunca zaman boşuna yaşamışım diyorum.Şuan işteyim burnumun direği sızlıyo .Çok başka bi sevgi. Ağrılarınız olacaktır.Endişe etmeyin.Bebiş büyüdükçe baskısı da artacak.Bu sıralar pıt pıtlar başlar.Göz seyirmesi gibi bişey.Tam manasıyla bi tekmeyi 4.5 aylıkken hissettim.Acayip hareketliydi bebeğim.Doğdu, hala yerinde durmuyo fıldır fıldır
Özlemcim geçmiş olsun sebebini söyledimi dr. kendinimi yordunkii??İnşallah daha tekrarlamaz canım inan üzüldümgunaydın kızlar ben cumartesı sabahdan bu tarafa hastnedeyım cok fena kanamam geldı......cokkk uzgunum....
Sana erkekmi demişlerdi seydunacım ondanmı şaşırdın bukadar ?? hayırlı olsun kızın..günaydınnn arkadaşlar benimde kızım olacak dedi doktor ve emin ama ben tatlıya çok düşkünüm kafam karıştı zira bukadar büyük yanılıyormu acaba:44:
ayyy çıkmış hemen almak istiyorum
senın ılk bebegınmı.cınsıyetı ne bellı oldumu
benim 2.bebeğim olacak Allah nasip ederse canım..geçen sene 2 düşüğüm olmuştu,sonra 9 ay olmadı..12.haftada öğrendik oğlanmış ama bende tereddütteyim açıkcası..hayırlısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?