2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
hayırlı haftalr hepinize
geçmişe bakmadan evvel sormak istedim;

dorticim sonuç çıktı mı ?

günaydın kızlar
hayırlı haftalr hepinize
geçmişe bakmadan evvel sormak istedim;

dorticim sonuç çıktı mı ?

cıktı ama sevınemedım henuz.dovn sendromu falan yok cok sukur.fakat ıkı kromozomda karışmamı ne varmış.yanı yanlıs yerlere yapısmıslar.o yuzden cumartesı gunu babadan ve benden kan aldılar.sonuc yarın cıkacak buyuk ıhtımalle.sonuca gore karar verılecek.eger bızım kanımızdada o karısmadan varsa sorun yokmuş.yoksa tehlıkelıymıs.anlayacagın bana rahat yok henuz.cok korkuyorum.ama bıraz rahatım bu sefer.bakalım rabbım hakkımızda hayırlısını versın.ınsallah kotu seyler duymam artık

herkese selam ve bizdende iyi haftalar..
dorti geçmiş olsun mu diyeyim ne diyeyim bilemedim,
inşallah herşey yolundadır..
moralin hep böyle yüksek olsun maşallah sana..

ayy canım umuyorum bi yanlışlık vardır yada kan tahlili sonucuna göre iyi sonuç alınır..Down olmaması süper haber rahatla bence inşallah bunu da atlatacaksın hayırlısı ile canım...Ben iyi sonuçlar alacağına inanıyorum hayırlısı ile...

Ben bi geçmişe bakınıp geleyim kıslar..

Senin Kızın Olacak Bence Kızlarda Yanılma Olmuyo Diyorlarya Gerçi Oda Belli Olmaz :26:
İlk Önce Bende Öyle Düşündüm Emekli Kadın Yıllarını Vermiş Bu İşe Dedim
Ama Bana 3,5 Aylıkken Rahminde Açılma Var Dedi Aynı Gün Hastaneye Gittim Oradaki Doktorda Yok Öyle Birşey Nerden Çıkarmış Dedi
Ben İkilem İçersindeyim Şimdi 2 Farklı Doktordan Bir Doktor Çıkarmaya Çalışıyorum
Hayırlısı Olsun Bakalım Acelemiz Yok Aslında Ama Ben Biran Önce Park Yatak Almayı
Çok İstiyorum

deren bilmiyorum valla ilkinde bu testleri hiç yaptırmadım ben bunda 3 lüyü istedi sesimi çıkarmadım bende..1 haftaya çıkar dediler tam 1 hafta oldu.şimdi hastaneyi arıyorum:18::18:

Anladım Canım Bende İlkdefa Yaptırcam O Yüzden Pek Bilgim Yok Hadi Hayırlı Haberler Ver Bizlere

benim 3 güne çıktı sonucum canım hayırlı haberlerle gel inşallah..

Demekki Farklı Sürelerde Veriliyor Sonuçlar 3 Gün Normal Ben 1 Hafta Beklersem Çat Diye Çatlarım Sanırım

Hoşgeldin Dünürcümm Uzun Zamandır Sesin Soluğun Çıkmıyordu
Herşey Yolundadır İnşallah

ınsallah canım.inşallah ıyı haberler alırım bu sefer.benımde kızım olacak bır aksılık olmassa.mayıs kızların ayı olacak ınsallah.hepımıze rabbım bebeklerımıze kavusmayı nasıp etsın.

sagol canım.bendeşaşkınım ınsallah bu sefer tamamne ıyı bır haber alıp sevınırım.rabbım ne derse o olur.ama ınsallah kızıma benıde sag salım kavustursun rabbım.cok ıstıyorum bu bebegı.hepımızı rabbım bebeklerımıze kavustursun ınsallah.

günaydın kızlar. nasılsınız? ben dün gece çok kötüydüm çok moralim bozuldu neden ben bebeğimi hissedemiyorum diye oturdum ağladım.
aşırı tepki veriyorum ama artık hissetmem lazım diye düşünüyorum öyle değil mi?

GÜNAYDINNNN
ben iyiyimm sen nasılsın
melek allah iyiliğini versin bunun için ağlanırmı aşkolsun...
ilk hamilelikte 20.haftadan sonra hissedilirmiş...acele etme ilerleyen haftalarda nasıl olsa ziyadesiyle hissedicez..tekme kafa yumruk hepsi bizi bekliyo

öyle ama işte gelde bunu içime anlat. hissetmek için ipuçları varmış onları bile denedim eğlenceli şeyler
çok özledim ben miniğimi hissetmek istiyorum böcüğümü. neyse artık biraz daha sabredicem.:84:

Hoşgeldin Dünürcümm Uzun Zamandır Sesin Soluğun Çıkmıyordu
Herşey Yolundadır İnşallah

Evet forum değişince Bi soğudum gibi oldu sanki yaa..
Çok şükür yok bi yaramazlık..
Sen nasılsın..

İnşallah kabul olur dualarımız,
Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun umarım..
Ve yine umarım sağlıkla kuzularımızı kucağımıza almaktır hayırlı olan..

Canım ya ağlanırmı hiç bunun içinn..Ben senden 1 hafta öndeyim ama hissetmiyorum daha doğrusu gaz hareketleri çok bebekmi gazmı çözemiyorum.Açıkcası çokta heran aklım orda değil bak yukarda mayıs annesi 4,5 aylıkken tekmesini hissetmiş..

yok tatlım...ben de hissetmiyorum henüz...daha var birkaç hafta ...acele etme...bebeğimizi de üzme olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…