tşk ederim cnm çok fazla değil ama ilk defa karşılasınca korktum.Dr.a gidince bir sorayım.
evet aynen öyle oluyor.Dr.un muayene edipte mi olabilir dedi yoksa muayene etmeden mi cnm
ılk bebegın kızmıydı
günaydın kızlar
hayırlı haftalr hepinize
geçmişe bakmadan evvel sormak istedim;
dorticim sonuç çıktı mı ?
evet canım bir kızım var 11 yaşında..
cıktı ama sevınemedım henuz.dovn sendromu falan yok cok sukur.fakat ıkı kromozomda karışmamı ne varmış.yanı yanlıs yerlere yapısmıslar.o yuzden cumartesı gunu babadan ve benden kan aldılar.sonuc yarın cıkacak buyuk ıhtımalle.sonuca gore karar verılecek.eger bızım kanımızdada o karısmadan varsa sorun yokmuş.yoksa tehlıkelıymıs.anlayacagın bana rahat yok henuz.cok korkuyorum.ama bıraz rahatım bu sefer.bakalım rabbım hakkımızda hayırlısını versın.ınsallah kotu seyler duymam artık
sen bi sonraki kontrole kadar böyle için içini yiycek
AMA nasıl olacak böyle..kızıma hediyeleri geliyor...bi hafta bekleyin bişey almayın dedim herkese ama ....hepsi kız bebiş istediği için kimsenin umrunda bile değil benim ne dediğim...
yaşlılar ama tecrübeliler...onlarda daha mı fazla güvenmeliyiz acaba ?
deren bilmiyorum valla ilkinde bu testleri hiç yaptırmadım ben bunda 3 lüyü istedi sesimi çıkarmadım bende..1 haftaya çıkar dediler tam 1 hafta oldu.şimdi hastaneyi arıyorum:18::18:
benim 3 güne çıktı sonucum canım hayırlı haberlerle gel inşallah..
herkese selam ve bizdende iyi haftalar..
dorti geçmiş olsun mu diyeyim ne diyeyim bilemedim,
inşallah herşey yolundadır..
moralin hep böyle yüksek olsun maşallah sana..
günaydınnn arkadaşlar benimde kızım olacak dedi doktor ve emin ama ben tatlıya çok düşkünüm kafam karıştı zira bukadar büyük yanılıyormu acaba:44:
ayy canım umuyorum bi yanlışlık vardır yada kan tahlili sonucuna göre iyi sonuç alınır..Down olmaması süper haber rahatla bence inşallah bunu da atlatacaksın hayırlısı ile canım...Ben iyi sonuçlar alacağına inanıyorum hayırlısı ile...
Ben bi geçmişe bakınıp geleyim kıslar..
herkese selam ve bizdende iyi haftalar..
dorti geçmiş olsun mu diyeyim ne diyeyim bilemedim,
inşallah herşey yolundadır..
moralin hep böyle yüksek olsun maşallah sana..
günaydın kızlar. nasılsınız? ben dün gece çok kötüydüm çok moralim bozuldu neden ben bebeğimi hissedemiyorum diye oturdum ağladım.
aşırı tepki veriyorum ama artık hissetmem lazım diye düşünüyorum öyle değil mi?
GÜNAYDINNNN
ben iyiyimm sen nasılsın
melek allah iyiliğini versin bunun için ağlanırmı aşkolsun...
ilk hamilelikte 20.haftadan sonra hissedilirmiş...acele etme ilerleyen haftalarda nasıl olsa ziyadesiyle hissedicez..tekme kafa yumruk hepsi bizi bekliyo
Hoşgeldin Dünürcümm Uzun Zamandır Sesin Soluğun Çıkmıyordu
Herşey Yolundadır İnşallah
sagol canım.bendeşaşkınım ınsallah bu sefer tamamne ıyı bır haber alıp sevınırım.rabbım ne derse o olur.ama ınsallah kızıma benıde sag salım kavustursun rabbım.cok ıstıyorum bu bebegı.hepımızı rabbım bebeklerımıze kavustursun ınsallah.
Canım ya ağlanırmı hiç bunun içinn..Ben senden 1 hafta öndeyim ama hissetmiyorum daha doğrusu gaz hareketleri çok bebekmi gazmı çözemiyorum.Açıkcası çokta heran aklım orda değil bak yukarda mayıs annesi 4,5 aylıkken tekmesini hissetmiş..günaydın kızlar. nasılsınız? ben dün gece çok kötüydüm çok moralim bozuldu neden ben bebeğimi hissedemiyorum diye oturdum ağladım.
günaydın kızlar. nasılsınız? ben dün gece çok kötüydüm çok moralim bozuldu neden ben bebeğimi hissedemiyorum diye oturdum ağladım.
öyle ama işte gelde bunu içime anlat. hissetmek için ipuçları varmış onları bile denedim eğlenceli şeyler
çok özledim ben miniğimi hissetmek istiyorum böcüğümü. neyse artık biraz daha sabredicem.:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?