2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Evet forum değişince Bi soğudum gibi oldu sanki yaa..
Çok şükür yok bi yaramazlık..
Sen nasılsın..

Çok Şükür İyiyim Bende Ananem Rahatsız 3 Gündür Aklım Orda Allah Bilir Ama Ölümünü Bekliyorlar 85 Yaşında Siroz Hastasıydı Kendisi
Anlayacağın Kulağım Telefonda Heran Kırşehire Gidebilirim :26:
Onun Dışında Bugün 3'Lü Testim Var Bebişimi Göreceğim için Biraz Heyecanlı Ve Sevinçliyim

saolun kızlar azda olsa isteğim duruldu biraz. çarşamba doktora gidicem bide ona sorayım ne zaman hissederim diye.
bide ilk defa benim doktorum bakıcak cinseyetine bakalım benimki ne dicek içimden değişicekmiş gibi geliyo. hayırlısı artık doğucakların hepsi bizimdir.

çok geçmiş olsun canım.Allah herşeyin hayırlısını versin .
kırşehire gidicem demişsin kırşehirli misin?

canım bende hissetmiyorum doktoruma sordum hatta bu kişiden kişiye değişir dedi kimi 4. ayda kimi 5. ayda hissedebilir dedi.. sakın bunun için üzülme karında seyirmeler oluyormuş bende daha tık yok:)

SOR bakalımm..bizimlede paylaşırsan sevinirimm
senin bebiş cinsiyet neydi ?

SOR bakalımm..bizimlede paylaşırsan sevinirimm
senin bebiş cinsiyet neydi ?

erkek demişti 14 haftada gitmiştim başka bi doktora hemde %99 demişti ama bu haftalarda yanılma pay çokmuş yaa içimde hep kız hissi var en başından beri erkek denince şok olmuştum hatta. şimdi bide kendi doktorumu dinlicem bakalım o ne dicek:92:

hayırlısı olsun inş....
bende baştan beri erkek hissettim..ama dr.muz kesin kız dedi...
sanırım % 70 erkeklerde yanılma oluyo..hadi baklaım senin prens prenses mi olucak bakalımm:81:

hayırlısı olsun inş....
bende baştan beri erkek hissettim..ama dr.muz kesin kız dedi...
sanırım % 70 erkeklerde yanılma oluyo..hadi baklaım senin prens prenses mi olucak bakalımm:81:

kısmet artık okadarda kıyafet aldık ayakkabılar aldık hepsi değişicek eğer cinsiyet değişirse. aman hiç farketmez bebeşim sağlıkla gelsinde

Bende Çok Sevindimm Melekcimm Nasılda Özledim Oraları Bir Bilsen 1,5 Senedir gitmiyorum Burnumda Tütüyor :97:

sen yine 1,5 sen olmuş ben 4 5 sene oldu gitmeyeli. bi türlü nasip olmadı gitmek eşiminde memleketine gidemedik iş güçten fırsat olmadı. artık bebeklerimizle gideriz.

sen yine 1,5 sen olmuş ben 4 5 sene oldu gitmeyeli. bi türlü nasip olmadı gitmek eşiminde memleketine gidemedik iş güçten fırsat olmadı. artık bebeklerimizle gideriz.

Ben Daha 4 Aylık Evliyim Bu Bayram Normalde Gidecektim Ama İzmire El Öpmeye Gittik Mecburen
2 Gün Önce Konuştum Ananemle Güç Bela "Ölümemi Gelecen Kuzumm Ölümemi Gelecen" Dedi O Kadar Çok Kötü Oldum
Eşime Şimdiden Gideyim Son Kez Göreyim Diyorum Yollamıyo Hadi Ölmezse Ordamı Bekleyecen 15 Gün Diyo O Kendince Haklı Ben Kendimce Haklıyım İki Arada Bir Derede Kaldım Zaten Çalışıyorum İş Yerinden En Fazla Bir Hafta İzin Alabilirim Pöfffff Çok Karışık Kafam

kızlaarrrr
benim yine yardımınıza ihtiyacımmm var...
aranızda saçını boyatan varmı ?
dip boyam çok fena oldu...beyazlarımda çok çıktı..sanırım doğumdan sonrada epey bi süre bebeği bırakıp saçımı boyatma fırsatım olmayacak....ne yapcemm beeennn:18:

deren çok geçmiş olsun
ama eşin hiçte haklı değilll
en azından son bi kez görmelisin.allah herşeyin en iyisini bilir
bu günlerinin kıymetini bil...
bence izin alabiliyosan 2 günlüğünede olsa gidip elini öpüp hayır duasını almalısın helalliğinide al...
allah gecinden versin cenaze olursada tekrar izin alırsın...

Subaru ayni sorunu bende yasiyorum saclarimin acilen boyanmasi lazim ama hangi kuaföre gittiysem hayir dedi hamile iken sac boyamak iyi degilmis yani benim sacim öyle kaldi ((( chemie oldu icin boyada doktorum evet chemie den uzak dur dedi....

gözün aydın canım oğluşun geliyomuş....
test sonuçların inş. iyi çıkar canım.haberdar et bizi...

slm kızlar...doktora gittik bugün..kızımız olacakmış...205 g 11 cm dedi..normalmiş gelişimi...Dorti seninki de mi kız canım?Allah'ım hepimizinkini tamamına erdirir inş...
gözün aydııın

Slm herkezeee,
ben kadinlarklubüne yeni üye oldum suan 13+4 haftalik hamileyim ve hesaba göre bebegim mayisin 31 dogacak.
herkeze allah eli ayagi düzgün saglikli bebekler nasip etsin insallah
hoşgeldin

Bugün ilk kez kocamdan ayrı evde tek başımayım inşallah kesintisiz ve çabuk uyurum ..Ama kızım yanımda değilmii yalnız değilim beennnn..hepinize iyi gecelerr arkadaşlar..

/COLOR][/B]
dikelcim testiğn iyi herhalde gözün aydın canım..

hoşgeldin canım...

yine kimsecikler yok topikte. Ben yarın troidlerim için doktora gidiyorum.... Heralde girersem topiğe geç bi saatte girerim kızlarr....

canım nasıl oldun herşey yolunda mı?

gözün aydıınnn

baharnaz dr.a gittin mi acaba merak ettm seni şimdi nasılsın?

canım resmen ödüm koptu yaa ilk kanama var diye yazmışsın ya önceki mesajda iyi olmanıza çok sevindim şükür yarabbim..

günaydınnn arkadaşlar benimde kızım olacak dedi doktor ve emin ama ben tatlıya çok düşkünüm kafam karıştı zira bukadar büyük yanılıyormu acaba:44:

aah bu dr.lar kafamızı iyice karıştırdılar yaaa... birz daha bekleyip bi sonraki randevuda daha büyüyünce baktırmak en iyisi herhalde ama merak da ediyoruz Allah hayırlısını versin...

ayyy çıkmış hemen almak istiyorum

hayırlı haberlerle gel canım inşallah..

ayy maşallah tatlı bir kız daha ha... gözün aydın ne güzel canım ..hiç sıkma kendini hayırlısı ile herşey yolunda gitsin diye dua edelim...

Anneannene geçmiş olsun canım yaa.. Test sonuçların da inşallah güzel çıkacaktır hayırlısı ile..

Subaru ayni sorunu bende yasiyorum saclarimin acilen boyanmasi lazim ama hangi kuaföre gittiysem hayir dedi hamile iken sac boyamak iyi degilmis yani benim sacim öyle kaldi ((( chemie oldu icin boyada doktorum evet chemie den uzak dur dedi....

ya böylede derbeder gibiyimm
chemie katkı maddesimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…