2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

karışmasın kafan doktorunada danış sakıncası yoksa gider görürsün bi kaç gün en azından. durumuda kötüyse ölmeden gör ama içinde kalmasın

herkese merhabalar nasılsınız?? dünden beri giremed,im ..

Dün gece kız kardeşim sezeryanla doğum yaptı .Teyze oldumm:)))) oğlumuz oldu .. biraz erken doğdu 37. haftasındaydı ... 4 gün çadırda kalacak ...
Hep beraber nikahtaydık.. tam salona girerken nikah başlamadan birden suyu boşaldı ..biz panikle hastane ye gittik .. sancısızdı ama ...
Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin .. Herşeyi birebir yakından yaşadım .. Sanki prova gibi ..

SCHATZİ hoşgeldin canım aramıza ..

ÖZLEM Çok geçmiş olsun ... İnşallah daha iyisindir ..Bebeğinde sende ....

Bende Aynıyım Subaru Ben Geçen Ay Kuaförüme Sordum Bebek Gelişimini Tamamladıktan Sonra Yani Bütün İç Organlarının Oluşunca Bayotabilirsin Dedi
7,5 8 Aylıkken Filan Gel Boyayalım Dedi :44:

Bende Aynıyım Subaru Ben Geçen Ay Kuaförüme Sordum Bebek Gelişimini Tamamladıktan Sonra Yani Bütün İç Organlarının Oluşunca Bayotabilirsin Dedi
7,5 8 Aylıkken Filan Gel Boyayalım Dedi :44:

ayy bu daha iyi haber...
dr da bi sorıyım...ama dr.lar 3.aydan sonra boyatabilirsin diyo..

Onuda Düşündüm Ama Gitmek Ve Gelmek O Kadar Zorki Hele Bu Tuvalet Problemiyle Yolculuk Yapmak Gözümde Büyüdü Açıkcası
Gidince Gelmek İstemeyeceğim Muhtemelen Ama Sanırım Böyle Arada Kalmakdansa En Mantıklısı Gidip Gelmek Olacak :26:

Anneannene geçmiş olsun canım yaa.. Test sonuçların da inşallah güzel çıkacaktır hayırlısı ile..

Sağolasın Nevracım İnşallah Cümlemizin Sonuçları Çok Güzel Çıkar

karışmasın kafan doktorunada danış sakıncası yoksa gider görürsün bi kaç gün en azından. durumuda kötüyse ölmeden gör ama içinde kalmasın
Bende Öyle Düşünöeye Başladım Burda Böyle Oturmak Çok Zoruma Gidiyo Herkez Ordayken Ben Burda Umursamaz Gibi Davranıyorum İçim İçimi Yiyo Oysaki

Nevracım Hayırlı Uğurlu Olsun Bebeğiniz Rabbim Analı Babalı Büyümesini Nasip Etsin İnşallah

allah analı babalı buyutsun canım.hayırlı ugurlu olsun

gunaydın kızlar ben cumartesı sabahdan bu tarafa hastnedeyım cok fena kanamam geldı......cokkk uzgunum....

sagol...sukur sımdılık ıyıyız bebısımde ıyı evet hala hastanedeyım....ıns yarın cıkartırlar....

canım bu gece rüyamda seni gördüm karnımdan agrı tutuyodu ve çok fena oluyodum ama bi sen oluyodum bi kendim öyle gerçekçi gördümkü bagırarak eşimi uyandırdım.sabah sayfayı açıp senin hastanede oldugunu ögrenince şok oldum.iyi olmana çok sevindim allah bebişinede sanada saglık sıhhat versin inşallah

çok geç geldim hastaneden ..vakitsizlikten geçmişi pek okuyamadım DEREN ; anneannen rahatsızlanmış sanırım .. Nevra73 ün alıntı mesajında gördüm ... çook geçmişler olsun . Allah acil şifalar versin ..

Son düzenleme:
nevracım gözünüz aydın

DEREN cok gecmis olsun,yollarda giderken cokk dikkat et kendine..hazir bugun dr'a giderken yolculuk yapip yapmayacagini,nelere dikkat etmen gerektigini sor bence..dilerim test sonuclarinda iyi cikar insallah..

cokk gecmis olsun canim,insallah kanaman durur sag salim bebisinle evine donersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…