Ben Daha 4 Aylık Evliyim Bu Bayram Normalde Gidecektim Ama İzmire El Öpmeye Gittik Mecburen
2 Gün Önce Konuştum Ananemle Güç Bela "Ölümemi Gelecen Kuzumm Ölümemi Gelecen" Dedi O Kadar Çok Kötü Oldum
Eşime Şimdiden Gideyim Son Kez Göreyim Diyorum Yollamıyo Hadi Ölmezse Ordamı Bekleyecen 15 Gün Diyo O Kendince Haklı Ben Kendimce Haklıyım İki Arada Bir Derede Kaldım Zaten Çalışıyorum İş Yerinden En Fazla Bir Hafta İzin Alabilirim Pöfffff Çok Karışık Kafam
kızlaarrrr
benim yine yardımınıza ihtiyacımmm var...
aranızda saçını boyatan varmı ?
dip boyam çok fena oldu...beyazlarımda çok çıktı..sanırım doğumdan sonrada epey bi süre bebeği bırakıp saçımı boyatma fırsatım olmayacak....ne yapcemm beeennn:18:
Bende Aynıyım Subaru Ben Geçen Ay Kuaförüme Sordum Bebek Gelişimini Tamamladıktan Sonra Yani Bütün İç Organlarının Oluşunca Bayotabilirsin Dedi
7,5 8 Aylıkken Filan Gel Boyayalım Dedi :44:
deren çok geçmiş olsun
ama eşin hiçte haklı değilll
en azından son bi kez görmelisin.allah herşeyin en iyisini bilir
bu günlerinin kıymetini bil...
bence izin alabiliyosan 2 günlüğünede olsa gidip elini öpüp hayır duasını almalısın helalliğinide al...
allah gecinden versin cenaze olursada tekrar izin alırsın...
Anneannene geçmiş olsun canım yaa.. Test sonuçların da inşallah güzel çıkacaktır hayırlısı ile..
Bende Öyle Düşünöeye Başladım Burda Böyle Oturmak Çok Zoruma Gidiyo Herkez Ordayken Ben Burda Umursamaz Gibi Davranıyorum İçim İçimi Yiyo Oysakikarışmasın kafan doktorunada danış sakıncası yoksa gider görürsün bi kaç gün en azından. durumuda kötüyse ölmeden gör ama içinde kalmasın
herkese merhabalar nasılsınız?? dünden beri giremed,im ..
Dün gece kız kardeşim sezeryanla doğum yaptı .Teyze oldumm:)))) oğlumuz oldu .. biraz erken doğdu 37. haftasındaydı ... 4 gün çadırda kalacak ...
Hep beraber nikahtaydık.. tam salona girerken nikah başlamadan birden suyu boşaldı ..biz panikle hastane ye gittik .. sancısızdı ama ...
Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin .. Herşeyi birebir yakından yaşadım .. Sanki prova gibi ..
ayy bu daha iyi haber...
dr da bi sorıyım...ama dr.lar 3.aydan sonra boyatabilirsin diyo..
Gözünüz aydın NEVRAA
Sağol Melekcim Evet Kırşehir-Kaman'lıyım Aslen Ama Ankarada Oturuyoruz :]
herkese merhabalar nasılsınız?? dünden beri giremed,im ..
Dün gece kız kardeşim sezeryanla doğum yaptı .Teyze oldumm:)))) oğlumuz oldu .. biraz erken doğdu 37. haftasındaydı ... 4 gün çadırda kalacak ...
Hep beraber nikahtaydık.. tam salona girerken nikah başlamadan birden suyu boşaldı ..biz panikle hastane ye gittik .. sancısızdı ama ...
Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin .. Herşeyi birebir yakından yaşadım .. Sanki prova gibi ..
SCHATZİ hoşgeldin canım aramıza ..
ÖZLEM Çok geçmiş olsun ... İnşallah daha iyisindir ..Bebeğinde sende ....
gunaydın kızlar ben cumartesı sabahdan bu tarafa hastnedeyım cok fena kanamam geldı......cokkk uzgunum....
sagol...sukur sımdılık ıyıyız bebısımde ıyı evet hala hastanedeyım....ıns yarın cıkartırlar....
Bende Gidicem Öğleden Sonra Doktora Unutmazsam Bende Sorayım :78:
allah analı babalı buyutsun canım.hayırlı ugurlu olsun
saol canım .amin... inşallah seninde kromozonlar daki problem önemlideğildir... yarın belli olacakheralde .. haberlerini bekliyoruz
nevracım gözünüz aydınherkese merhabalar nasılsınız?? dünden beri giremed,im ..
SCHATZİ hoşgeldin canım aramıza ..
ÖZLEM Çok geçmiş olsun ... İnşallah daha iyisindir ..Bebeğinde sende ....
Allah Razı Olsun Canım Çok Sağolasıngecmıs olsun canım.allah sıfa versın aneannene
ay sorarsan çoook sevinirim
ben cuma günü dr a gidicemm
nevracım gözünüz aydın
Çok Şükür İyiyim Bende Ananem Rahatsız 3 Gündür Aklım Orda Allah Bilir Ama Ölümünü Bekliyorlar 85 Yaşında Siroz Hastasıydı Kendisi
Anlayacağın Kulağım Telefonda Heran Kırşehire Gidebilirim :26:
Onun Dışında Bugün 3'Lü Testim Var Bebişimi Göreceğim için Biraz Heyecanlı Ve Sevinçliyim
sagolun kızlar cokkkk sukur ıyıyız kesıldı kanamam ama yınede serum falan takdılar agrım baslamasın dıye cokkk korktum rabbım korusun bebeklerımızı sukur kuzumda cok ıyı o kanamanın ıcınde kıpır kıpırdı yavrum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?