DEREN cok gecmis olsun,yollarda giderken cokk dikkat et kendine..hazir bugun dr'a giderken yolculuk yapip yapmayacagini,nelere dikkat etmen gerektigini sor bence..dilerim test sonuclarinda iyi cikar insallah..
kızlar benimki kıpırtıyı çoktan geçti tekmeleri dönmeleri rahatça hissediyorum artık hatta dün babası bile hissetti dokununca..ötekinde hissetmesi bayağı geç olmuştu.bu arada sonucu almaya öğleden sonra gidebileceğim çünkü araba eşimde.çocukla gitmem mümkün değil uzak bebek arabasına koyup gitsem bile.öğlen eşim arabayı bırakır öyle gideriz artık
subaru canım benim arkadaşlarım inan saçlarını 4. ayında boyattılar zaten kesin kanıtlanmış bi zararı yok diyolar araştırmışlar.. görümcemde kına ile boya yapmıştı.. tabi sen yinede araştır dün daha bi arkadaşla konuştuk 7 aylıkken boyattım dedi..
derencim geçmiş olsun canım.. sakın gitmekte geç kalma sonra üzülürsün ayrıca 3 saatlik yol çok kısa cuma akşamı gitsen pazar geri dönersin benim gibi 15-16 saatlik yollarda olsan ne yaprsın? allahtan uçak varda uzakları yakıjn yapıyor ben 2 ayda bir ailemin yanına izmire gidiyorum üstelik 1-2 günlüğüne .. tekrar çok geçmiş olsun güzelim allah şifa versin..
Selam canlarımmmmmm
geçmişi okuyamadım vallaçok uzundu ama inşallah kötü haberler yoktur.
kızlar ben doktorumu değiştiriyorum. dün pilates hocam doktorumla ilgili ii şeyler sölemedi sezeryancıymış. ben de başka doktora karar verdim. medipolde yine. ufffffffffff ne zor şeymiş bunlar ya
sagolun kızlar cokkkk sukur ıyıyız kesıldı kanamam ama yınede serum falan takdılar agrım baslamasın dıye cokkk korktum rabbım korusun bebeklerımızı sukur kuzumda cok ıyı o kanamanın ıcınde kıpır kıpırdı yavrum.....
Selam canlarımmmmmm
geçmişi okuyamadım vallaçok uzundu ama inşallah kötü haberler yoktur.
kızlar ben doktorumu değiştiriyorum. dün pilates hocam doktorumla ilgili ii şeyler sölemedi sezeryancıymış. ben de başka doktora karar verdim. medipolde yine. ufffffffffff ne zor şeymiş bunlar ya
herkese slm kizlar nasilsiniz ?
deren cok gecmis olsun annene canim acil sifalar dilerim ALLAHtan
nevra gözün aydin canim
selam canım senın bebegın kızmı erkekmı
Merhaba kızlar...
Valla denedim ama bitiremedim gecmişi okumayı
Özlem483 ve dorti yi gördüm sııntıları olan inşallah dualarımız sayesinde hersey yoluna girecek.
Bu arada ben Özlem ile konustum kızlar simdi iyiyim ama hastanede olmak benı cok kötu yapıyor ınsallah yarın cıkarız dedı.
Ctesi sabahı baslayan kanaması o aksam kesilmiş cok sukur..Bebekte iyiymiş içim rahat etti dedim size de haber vereyim hemen..
Biz dun akşam gece 11 gibi evdeydik ama cok yorulmusum..Dun İstanbul kazan biz kepce gezip durduk ama belim koptu..
Sizde de oluyo mu bilmem ama ben ayakta fazla kalayım ya da bıraz yol yuruyeyım hemen belim agrıyo bacagım kasılıyor...
Dün akşam havalanında artık ayagımı sürüyordum resmen..Evde olmak cok guzel
İstabbul cok kalabalık bi yerden bi yere gitmek felaket zor..allah orda yasayanların yardımcısı olsun valla...
Güzel İzmir' imi hiçbişeye degişmem valla
sus pus doktorum cinsiyetini demedi canim hatta hicbisey demedi ne kilosunu ne boyunu nasil gelistini 1 daklik usg yapip yolladi
sen sonuclarini yarin alicaksin demi ? ALLAHin izniyle hersey cok iyi cikaccak canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?