2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

DEREN cok gecmis olsun,yollarda giderken cokk dikkat et kendine..hazir bugun dr'a giderken yolculuk yapip yapmayacagini,nelere dikkat etmen gerektigini sor bence..dilerim test sonuclarinda iyi cikar insallah..

Hazalcım Çok Sağol Canım Ben Bayramda İzmire Gittim Çok Şükür Bişey Olmadı Burası 3 Saatlik Bi Yol İnşallah Bundada Bişey Olmaz Ama Yinede Tekrar Danışcam Doktorumuza

Derencim ananene geçmiş olsun ..
Nevra bebişiniz hayırlı olsun kardeşin nasıl şimdi ..Filmlerdeki gibi olmuş ablanın doğumu :))

kızlar benimki kıpırtıyı çoktan geçti tekmeleri dönmeleri rahatça hissediyorum artık hatta dün babası bile hissetti dokununca..ötekinde hissetmesi bayağı geç olmuştu.bu arada sonucu almaya öğleden sonra gidebileceğim çünkü araba eşimde.çocukla gitmem mümkün değil uzak bebek arabasına koyup gitsem bile.öğlen eşim arabayı bırakır öyle gideriz artık

2.kez anneliği yaşayanlar çok tecrübeliler ne güzell

derencim geçmiş olsun canım.. sakın gitmekte geç kalma sonra üzülürsün ayrıca 3 saatlik yol çok kısa cuma akşamı gitsen pazar geri dönersin benim gibi 15-16 saatlik yollarda olsan ne yaprsın? allahtan uçak varda uzakları yakıjn yapıyor ben 2 ayda bir ailemin yanına izmire gidiyorum üstelik 1-2 günlüğüne .. tekrar çok geçmiş olsun güzelim allah şifa versin..

nevra gözün aydın teyze olmuşsun şimdi nasıl ablan rahatmı?

subaru canım benim arkadaşlarım inan saçlarını 4. ayında boyattılar zaten kesin kanıtlanmış bi zararı yok diyolar araştırmışlar.. görümcemde kına ile boya yapmıştı.. tabi sen yinede araştır dün daha bi arkadaşla konuştuk 7 aylıkken boyattım dedi..

merhaba...
7 AYLIK kısmı kafama yatıyoo..o zamana kadar çokkk var...

Çok Sağol Yağmurcum Bugün Veya Yarın Gidicem Kafaya Koydum İçim Daraldı Böyle Oturup Beklemekten

Selam canlarımmmmmm

geçmişi okuyamadım valla çok uzundu ama inşallah kötü haberler yoktur.
kızlar ben doktorumu değiştiriyorum. dün pilates hocam doktorumla ilgili ii şeyler sölemedi sezeryancıymış. ben de başka doktora karar verdim. medipolde yine. ufffffffffff ne zor şeymiş bunlar ya

ya canım aslında bende değiştirmeyi düşünüyorum kimse kötü bişey demedi ama ... bundan 3 sene önce çok aydınlatıyordu şimdi asla bişey sormadan cvp vermiyor şunu yap bunu yap demiyor ben söylüyorum bravo çok güzel diyor:) evet bilinçlisiniz diyor.. test sonucumda beni çok korkutmuştu geçen gittiğimde çok sağlıklı maşallh dedi ve bayağı anlattı.. şimdi ayrıntılı ultrasyona gerek görmüyorum dedi, bebeğin kalp atışlarını 21. haftada tıp fak. dinlicekler dedi oraya gidersiniz test sonucu çıkıncada gelin göreyim dedi.. bilmiyorum kafam çok karışık gidip başka doktorda ayrıntılıya gireyimmi die düşünmüyo değilim.. sende ii düşün doktorundan memnunsan açıkca söyle kolaya kaçıp sezaryan yapmayın diye..

canım geçmiş olsun okudum aklım sende kaldı gönlünü ferah tut Allahın izniyle bebişini en sağlıklı şekilde alırsın kucağına dualarımız sizinle..

MERHABA...hoşgeldiinnn
yaa ama bu mutlaka sanada aynı şeyi zorlayacak anlamına gelmezki

herkese slm kizlar nasilsiniz ?

deren cok gecmis olsun annene canim acil sifalar dilerim ALLAHtan

nevra gözün aydin canim

Merhaba kızlar...
Valla denedim ama bitiremedim gecmişi okumayı
Özlem483 ve dorti yi gördüm sııntıları olan inşallah dualarımız sayesinde hersey yoluna girecek.
Bu arada ben Özlem ile konustum kızlar simdi iyiyim ama hastanede olmak benı cok kötu yapıyor ınsallah yarın cıkarız dedı.
Ctesi sabahı baslayan kanaması o aksam kesilmiş cok sukur..Bebekte iyiymiş içim rahat etti dedim size de haber vereyim hemen..
Biz dun akşam gece 11 gibi evdeydik ama cok yorulmusum..Dun İstanbul kazan biz kepce gezip durduk ama belim koptu..
Sizde de oluyo mu bilmem ama ben ayakta fazla kalayım ya da bıraz yol yuruyeyım hemen belim agrıyo bacagım kasılıyor...
Dün akşam havalanında artık ayagımı sürüyordum resmen..Evde olmak cok guzel
İstabbul cok kalabalık bi yerden bi yere gitmek felaket zor..allah orda yasayanların yardımcısı olsun valla...
Güzel İzmir' imi hiçbişeye degişmem valla

selam canım senın bebegın kızmı erkekmı

sus pus doktorum cinsiyetini demedi canim hatta hicbisey demedi ne kilosunu ne boyunu nasil gelistini 1 daklik usg yapip yolladi

sen sonuclarini yarin alicaksin demi ? ALLAHin izniyle hersey cok iyi cikaccak canim

sagol canım ıyı dıleklerın ıcın.bende ıstanbulu cok sevıyorum.gezılecek gorulecek okadar cok yer varkı.o denız kenarında oturup bır cay ıcmek bıle ınan herseye deger.ablam orada oturuyor.ne zaman arasam gezıyolar.carsılar pazarlar bol tabıkı orada.bende her gıttıgımde gunun nasıl gectıgını anlamıyorum orada.ankarada oyle yerler yok tabı.sadece alısverıs merkezlerı var.ama ıstanbul sadece gezmek ıcın cok guzel bence.yasamak ıcın zor bır sehır.ama alısanada kolay gelıyor tabıkı.

sus pus doktorum cinsiyetini demedi canim hatta hicbisey demedi ne kilosunu ne boyunu nasil gelistini 1 daklik usg yapip yolladi

sen sonuclarini yarin alicaksin demi ? ALLAHin izniyle hersey cok iyi cikaccak canim

evet canım.kısmetse yarın alacagım sonucumu.cok heyecanlıyım.ama bıraz daha rahatladım.en azından dovn sendromu falan yokmuş.bunada sukur.ınsallah ıyı sonuclar alırım bu sefer.kızım olacak kısmet olursa benımde.ınsallah rabbım hepımızı bebeklerımıze kavustursun canım.

Hayırlı günler kızlar..
İyisiniz inşallah?

Annesi hasta olan arkadaş derendi sanırım,çok geçmiş olsun canım...Rabbim şifa versin...
Ölüm hak,her türlü haberde sabretmek nede önemli,ben anladım artık,Rabbim hepimize böyle haberlerde sabır versin...
Güç versin..

Ben çok şükür iyiyim...
Birde işlerim güzel gitmeye başladı,eşim türkiyeye gitmem için son işleri yapıyor elhamd...
Çok az kaldı,aileme süpriz yapabilirim inşallaaahh...

Bu arada kasık ağrısı yaşıyan varmı kızlar?
İlk defa bugün ve dün hafif oldu oturup kalkarken ve ilk yürürken..Çok şkür şimdi yok ama normalmidir?..

Türk bir doktor varmış burda kısıtlı zamanda gelmiş gidicekmiş,diğer gün ona gidicem inşallah cinsiyeti görür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…