2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

amin canim ALLAHIN izniyle hepimiz bebislerimizi kucagimiza alacagiz, yarin güzel haberlerle gelecegine inaniyorum, down sendromlu kardesim var benim bendede olma ihtimali olabilirmis cok korkmusdum kontrollerden sonra riskim olmadi icin bende cok sevindim

canim hosgeldin özlettin kendini :) nasilsin ? bende vatanimi cok özledim ama ben gidemicem sen gittinde benimde slmimi söyle :)

yarindan sonra demek sende ögreniyorsun bi ben kalcam ögrenmeyen :18:

gezgın senın kardesın vefat etmıs galıba.basınız sagolsun.allah rahmet eylesın.rabbım sıze ve aılenıze sabırlar versın.allah bebegınızıde sıze sag salım kavustursun

Rabia ve Gezgin Çok Teşekkür Ederim İyi Dilekleriniz İçin Arkadaşlar

amnıyosentez yapıldımı sanada.

canımm insan en yakınından birini kaybedince daha mı guclenıyor yoksa farkına mı varıyor herseyın??
Cevabı ne olursa olsun sonsuz bir özlemle devam ediyor hayat...
İnşallah geride kalanlar için rabbim güzel yazılar yazmış olmuş,yoksa ölüm gercegi hepimiz için var.
Babamı kaybedeli daha 5 ay olmasına ragmen kabullenebiliyorum artık..
Belkide rüyalarımda onu hep gülerken mutlu gördügüm içindir...
Rabbim hepsini nurlar içinde yatırsın inşallah...
Tr için hazırlıklara baslamıs olmanıza cok sevindim..
Senin buraya gelişin annenler içinde büyük bir mutluluk olacak..
Hayırlısı ile saglık ve huzur içinde gelip gidersin inşallah canım...
Güzel ailen ve sen allaha emanet olun

canim hosgeldin özlettin kendini :) nasilsin ? bende vatanimi cok özledim ama ben gidemicem sen gittinde benimde slmimi söyle :)

yarindan sonra demek sende ögreniyorsun bi ben kalcam ögrenmeyen :18:

Elhamd.canım iyiyim sen naslsn?
Valla bende ççok özledm 8 aydır hiç gitmedim..inşallah kavuşurum...Sende kavuşursun...

Diğer gün gidelim dedik inşallah ultrasyona girersem mutlaka görür bişeyler,4.ayımız bitiyor 3 gün sonra,büyüdük artık teyzesi...

gezgın senın kardesın vefat etmıs galıba.basınız sagolsun.allah rahmet eylesın.rabbım sıze ve aılenıze sabırlar versın.allah bebegınızıde sıze sag salım kavustursun

Sağolasın canım,amin... Artık bundan sonra biri sevindirecek haberler alırız inşallah...
Umutlu olmak zorundayız... Herşeyde bir hayır var inşallah...

selam kızlar ben geldim dr dan sonuç çok güzel dedi..risk 4 kat daha az normal çıkanlara göre..kistide takma kesin kaybolur dedi nasıl bir ohhhh çektim bilmiyorum..
3 gün sonra doğum günüm var eşim dediki bu sefer hediyeni sen beğen,hep o alırdı süpriz olurdu hediyelerim..hem hamilelik hem doğum günü diye düşünerek seç dedi..iyi değerli bişey olsun dedi..zümrütlü pırlantalı set beğendim aslında,ama pahalı olur diye vazgeçtim..adam hep pırlanta almaya çalışıyor zaten garibim..gümüş set almaya karar verdim şimdilik..beğendim ama napsam ki yaa

Derencim rabbim anneannene cok cektirmesin inşallah..
Sizlere de güç ve sabır versin...Senin yerinde olsam giderdim canım..
Tabiki doktorun hersey yolunda seyahat edebilirsin derse...Yoksa bebiş ve sende cok önemlisiniz sakın gidicem diye zorlama kendini...

Aynen öyle canım,Rabbim imtihanlarla olgunlaştırıyor insanları...
Bunu yaşayınca anladım...Sabırda artıyor,güç'de... Hüzünler yerini düşüncelere bırakıyor...
Giden gidiyor,artık kendi sonumuz için dua etmeye başlıyoruz..
Hayatımız devam ediyor,imtihanlarımızda...
Rabbim sanada banada bu haberleri alanlarada her zaman güç kuvvet versin..
Mekanları cennettir inşallah.. Dua edelim...

Türkiye içinde inşallah herşey hayır olucak,en azından kendime gelip dönerim inşallah...
Aile bambaşka...
Ondan sonrada zaten dogum yaklaşıyor,burada hazırlıklar başlıyacak inşallah :) ...

bende iyiyim canim birde cinsiyetini ögrensem daha iyi olucak :))

bencede görür ama sana oglan diyecek canim icimden öyle geciyor.gerci dilekle zonnetjede oglan geciyordu kizlari olcakmis önceden hislerim tutardi simdi nolduysa :))

ayy valla bütcenizi zorlamıcaksa alsın işte ne güzel kızz..
Bende diyorum ki eşime baks akın dogumda uyduruk bişey alma bana..
Şöyle küçük ama degerli olsun ki ileride cocugumuza göstereyeim bak baban bana sen dogunca ne aldı diye:90:
Tabiiki maddi sartlarda önemli ama gönül bu anasını satıyım hersey cekiyo valla

bende iyiyim canim birde cinsiyetini ögrensem daha iyi olucak :))

bencede görür ama sana oglan diyecek canim icimden öyle geciyor.gerci dilekle zonnetjede oglan geciyordu kizlari olcakmis önceden hislerim tutardi simdi nolduysa :))

İnşallahh canımmm erkek haberi bekliyorum bende nedense...
Sanırım rüyalarım tesir altına aldı beni..Birde bir kaç gündür istediğim için...
Tabi kız olursa kesinlikle üzülmem,başından beride onun için dua ediyordum,karmakarışık oldum...
Ne çıkarsa hayrımıza...

Son düzenleme:
bu arada deren geçmiş olsun

Çok Teşekkürler

Amin Canım İki İyilikten Birini Versin İnşallah Rabbim
Bugün Hem Eşimden Hemde Patrondan Onay Aldım Git Diye
Muhtemelen Yarın Sabahtan Gidicem Hepinize Teşekkür Ederim Kızlar Bana Destek Olduğunuz İçin İyiki Varsınız

benım de cuma gunuydu dogum gunun valla bebek gelıo dıe mı bılmem ama bende pırlantalı bı kolye hedıye aldım kocamdan aaa dedım keşke bu kadar zahmet etmesedın daha bunun dogum hedıyesı var

canım evlilik yıldönümünde pırlanta kolye almıştı hala taksitini ödüyor:2: o yüzden kararsız kaldım..aslında taksitini ödeyebilir ama arsızlıke tmek istemiyorum..nasılsa doğum hediyesi değerli bişey alır bana

bende takdim inatci doktorum söylemedi ya daha cok takdim hep rüyalarima giriyor :)) dün erkek bebek emzirdimi gördüm bugulu bi sekilde bugünse rüyamda o inatci doktorum kizin olcak dyordu

benım de cuma gunuydu dogum gunun valla bebek gelıo dıe mı bılmem ama bende pırlantalı bı kolye hedıye aldım kocamdan aaa dedım keşke bu kadar zahmet etmesedın daha bunun dogum hedıyesı var
Valla dogum apayrı bişey..Yani bunca yıldır birlikteyiz bi gün bile demedim şunu al bunu al ama dogum olunca iş degişti...
Tabii kocişlerimiz cok zorlanmasın onlarada yazık ama elinde bi kuru ciçekle gelirse valla kafasında paraalrım beni bilir fenayım
ayy ne güzel iyi günlerde kullan arkadasım..Yazık bak adam hala taksit ödüyomus ama napcan bu da dogum valla yıldönümünden daha önemli..,allah ödeme kolaylıgı versin inşallah bi daha alsın sana pırlanta ayoll:90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…