ben şimdi bgn 15+1 gunluk olmus görunuorum yanı 4 aylık mı sayılıo bebek yoksa haftayamı 4. aya girmiş olucak:44:
bende takdim inatci doktorum söylemedi ya daha cok takdim hep rüyalarima giriyor :)) dün erkek bebek emzirdimi gördüm bugulu bi sekilde bugünse rüyamda o inatci doktorum kizin olcak dyordu
ben şimdi bgn 15+1 gunluk olmus görunuorum yanı 4 aylık mı sayılıo bebek yoksa haftayamı 4. aya girmiş olucak:44:
kızlaar çok kötüyüm az önce 3lü test sonucumu aldım
zeka testinde risk çıktı dr.amniyosentez yapılmalı dedi.
Ağlamaktan gözlerim şişti ben ne yapacağım şimdi?dr. Testin yanılma payı var dedi. Ama ben yıkıldım 2 hafta içinde amniyonun yapılması gerekiyormuş ve diyarbakırda yapılacakmış bana bi akıl verin ne olur!!!!
selam canım.senın neyın olacak bellımı acaba.ayrıca cok gecmıs olsun.allah sıfa versın
slm.aynı sancılar bende de oluyor.dün doktoruma sordum.normal olduğunu söyledi.rahim genişlediği için geriliyormuş.
bu arada dün cinsiyetimiz kesinleşti.oğlum oluyor benim:)))sağlığımız da iyiymiş çok şükür.
gunaydın kızlar ben cumartesı sabahdan bu tarafa hastnedeyım cok fena kanamam geldı......cokkk uzgunum....
Ağlamaktan gözlerim şişti ben ne yapacağım şimdi?dr. Testin yanılma payı var dedi. Ama ben yıkıldım 2 hafta içinde amniyonun yapılması gerekiyormuş ve diyarbakırda yapılacakmış bana bi akıl verin ne olur!!!!
kızlar vücudunda çatlak olan varmı? ben çok dikkatli baktımda yan taraflarımdaince çizgiler oluşmuş karnımın yanları çatlıcak yer asıl aşağı taraflar değilmi ya hep beim dikkatsizliğim den hep üşengeçliğimden oldu galiba bebe yağını banyodan banyoya sürdüm akşam artık tüm hızla elimden geleni yapıcam ama geçmezki neyseki çok belirgin değil daha kötü olmadan önlemini alayım bari.. ayyy moralim çok bozuldu anlatamam size yaa ::83:
Çok Şükür İyiyim Bende Ananem Rahatsız 3 Gündür Aklım Orda Allah Bilir Ama Ölümünü Bekliyorlar 85 Yaşında Siroz Hastasıydı Kendisi
Anlayacağın Kulağım Telefonda Heran Kırşehire Gidebilirim :26:
Onun Dışında Bugün 3'Lü Testim Var Bebişimi Göreceğim için Biraz Heyecanlı Ve Sevinçliyim
Çok Teşekkürler
sag salım gıt sag salım gel canım
Amin Canım İki İyilikten Birini Versin İnşallah Rabbim
Bugün Hem Eşimden Hemde Patrondan Onay Aldım Git Diye
Muhtemelen Yarın Sabahtan Gidicem Hepinize Teşekkür Ederim Kızlar Bana Destek Olduğunuz İçin İyiki Varsınız
Çok Teşekkürler
Amin Canım İki İyilikten Birini Versin İnşallah Rabbim
Bugün Hem Eşimden Hemde Patrondan Onay Aldım Git Diye
Muhtemelen Yarın Sabahtan Gidicem Hepinize Teşekkür Ederim Kızlar Bana Destek Olduğunuz İçin İyiki Varsınız
kızlar vücudunda çatlak olan varmı? ben çok dikkatli baktımda yan taraflarımdaince çizgiler oluşmuş karnımın yanları çatlıcak yer asıl aşağı taraflar değilmi ya hep beim dikkatsizliğim den hep üşengeçliğimden oldu galiba bebe yağını banyodan banyoya sürdüm akşam artık tüm hızla elimden geleni yapıcam ama geçmezki neyseki çok belirgin değil daha kötü olmadan önlemini alayım bari.. ayyy moralim çok bozuldu anlatamam size yaa ::83:
derencım ne oldu gıttınmı doktora ne dedı canım.bebiş nasılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?