2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ben şimdi bgn 15+1 gunluk olmus görunuorum yanı 4 aylık mı sayılıo bebek yoksa haftayamı 4. aya girmiş olucak:44:

ben şimdi bgn 15+1 gunluk olmus görunuorum yanı 4 aylık mı sayılıo bebek yoksa haftayamı 4. aya girmiş olucak:44:

canım asagıdaki tabloya bakarak ayını hesaplayabilirsin..

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

bende takdim inatci doktorum söylemedi ya daha cok takdim hep rüyalarima giriyor :)) dün erkek bebek emzirdimi gördüm bugulu bi sekilde bugünse rüyamda o inatci doktorum kizin olcak dyordu

İnşallah sabrın artarda beklersin canım

Bende geçen sordum arkadaşlar şunu verdi;
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay

kızlar vücudunda çatlak olan varmı? ben çok dikkatli baktımda yan taraflarımda ince çizgiler oluşmuş karnımın yanları çatlıcak yer asıl aşağı taraflar değilmi ya hep beim dikkatsizliğim den hep üşengeçliğimden oldu galiba bebe yağını banyodan banyoya sürdüm akşam artık tüm hızla elimden geleni yapıcam ama geçmezki neyseki çok belirgin değil daha kötü olmadan önlemini alayım bari..ayyy moralim çok bozuldu anlatamam size yaa::83:

kızlaar çok kötüyüm az önce 3lü test sonucumu aldım
zeka testinde risk çıktı dr.amniyosentez yapılmalı dedi.
Ağlamaktan gözlerim şişti ben ne yapacağım şimdi?dr. Testin yanılma payı var dedi. Ama ben yıkıldım 2 hafta içinde amniyonun yapılması gerekiyormuş ve diyarbakırda yapılacakmış bana bi akıl verin ne olur!!!!

ikili testin nasil cikmisdi peki canim ? ben burda cok okudum ikili üclü testler kötü cikip saglikli bebisleri olanlari

selam canım.senın neyın olacak bellımı acaba.ayrıca cok gecmıs olsun.allah sıfa versın

Canım dün çıkmıştım görmedim yazını benim daha belli değil cinsiyeti. Rabbim hepimizin sorunlarına şifa versin canım sağolasın.

Canım gözün aydın...

gunaydın kızlar ben cumartesı sabahdan bu tarafa hastnedeyım cok fena kanamam geldı......cokkk uzgunum....

Canım daha sonra diğer yazılarınıda okudum Rabbim korumuş şükürler olsun iyisin şimdi dimi.... Çok geçmiş olsun güzelim... Dikkat et bebişe ve kendine...

Canım geçmiş olsun ama seninde dediğin gibi yanılma payı varmış. Bence bir sorun yoktur sen için rahat edicekse yaptır tabi amniyoyu ... Ama kalbini ferah tut . Rabbimin izniyle hiçbişey çıkmıcak bak görürsün...

Canım benim göğüs bölgemde oldu çatlak bende üşengeçlik yaptım ama sürmüyorum ne zamandır göbüşte bişi yok ama çatlıcak bence bebe yağına bulamam lazım kendimi...

canım uzulme.benı bılıyosun sanırım.bende ıkılı testte yuksek rısk cıkmıstı.amnıyosentez oldum bende.sakın korkma mutlaka yaptır.gercekten bak ben yaptırdım sakın korkma yaptır.

derencım ne oldu gıttınmı doktora ne dedı canım.bebiş nasılmış

allah yolunu acık etsın

sag salım gıt sag salım gel canım.bızdende selam soyle aılene

canım öncelikle sakin ol ben de çook korktum çok ağladım.. amniyosentez yaptır mutlaka iyice doktor araştır dicem ama tıp fakültesinde yaptıracaksın mutlaka orda bi prof. la görüş öncelikle emin ellerde yaptırırsan senin için daha ii olur..zaten hiç anlamıyorsun nasıl girip çıktığını sonuçta kesin sonuç alıyorsun hemde %100 en azından doğuma kadar için rahat edecek.. yaptırmazsan hep aklının bi köşesinde acaba diyeceksin.. ayrıca inan bana ben çok arştırdım testler yerine direk yapılması bile daha mantıklı.. evet bu testelerde yanılma payı çook yüksek yinde önlemini al derim.. lütfen tekrar söylüyorum ben yaşadım 3-5 güne kadar sonucumu alıcam bekliyorum içim rahat en azından ne varsa öğrenmiş olucam rabbim hayırlısını versin inş..güzel düşün güzel olsun...

Sağolun kızlar güzel şeyler yazmışsınız
ben ikiliyi de yaptırmamıştım ama işte anne yüreği yanılma payı olsa da insan acaba diyor,yarın başka bi doktordan randevu aldım batmanın en iyi doktoru dediler.bir de ona görünmek istiyorum amniyo sıvısı alımının da riski yok mu?dua edin ne olur?

selam
tama bende şimdi size bebek yağı sürmeyi hatırlatacaktım...ben az önce wc de yağlandım geldim...
olan oldu demeyip bundan sonrası için daha dikkatli ol canımm :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…