2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam
tama bende şimdi size bebek yağı sürmeyi hatırlatacaktım...ben az önce wc de yağlandım geldim...
olan oldu demeyip bundan sonrası için daha dikkatli ol canımm :81:

bende her banyodan sonra yağlanıyorum Allaha şükür şimdilik bişey yok.
ama tüylenme sorunu var ben ağda yaptrıyorum göbeğimede aranızda yaptıran var mı ?
acaba bi sorun olur mu?

ben 6 kasımda oldum amnıyosentez.ınankı olmssan cerenınde dedıgı gıbı kafan hep acabalarla dolacak.her seyde oldugu gıbı amnıyosentezdede rısk var.ama işin ehlı ıyı bır profesore yaptırın.ama sunuda bılkı amnıyosentez yaptırıpta bebegı dusen hıc duymadım.ben senden daha beterım cunku.arastırmadıgım sorusturmadıgım yer kalmadı.amnıyosentezden sonra ıstırahat edeceksın bol bol su ıceceksın.bır kac gun iş falan yapma.bol ıstırahat gerektıryo.hıc korkma aklına takılan bısey varsa bızlere sor.

Gülesram vermiş bile...
hahahahhaha cok hızlıyım dimi şekerim:82: aaaaaaabende cok üşengecim canım yaa banyodan banyoya suruyorum o kadar..Bende daha bişey yok haftam geride oldugu için sanırım.
Aman olsun be yavrum sıkma canını...hem daha basında sayılırız yolun..O zaman hemen baslıyalımda daha cok artmasın dimi ama...

monaroza90 canım bak cerenli yagmur ne guzel yazmıs..
bende senin yazdıklarını okuyunca ilk aklıma o geldi o bilir anlatır dememe kalmadan yazmıs ne güzel canım arkadasım
Hiçbirimizin garantisi yok..Benim ikili testimin sonucunda bunun sadece tahmin oldugu yazıyor..Hepimiz allaha emanetiz..aynen ceren in dedigi gibi sen kesinkes ögrenmiş olacaksın..
Güzel dusun guzel olsun hersey..

canım riski 200/1 emin ol bunu doktorunda sana söyleyecektir.. korkma sakın..

bende her banyodan sonra yağlanıyorum Allaha şükür şimdilik bişey yok.
ama tüylenme sorunu var ben ağda yaptrıyorum göbeğimede aranızda yaptıran var mı ?
acaba bi sorun olur mu?

BANYODAN BANYOYA yeterlimidir acaba
ben kendime güvenemiyorum..karnım çok iri çünkiiiio yüzden gün aşırı yağlanmaya dikkat ediyorum
göbek tüyleri içinde dr kesinlikle ağda yaptırma ve dokunma demişti bana

ben hamile kalmadan öncede ara ara yaptırdığım için devam ediyorum.

ben sonucumu cuma gunu aldım ama sevınemedım.cumartesı gunu kan aldılar babadan ve benden.ıkı kromozomdakı yer degısıklıgı yuzunden sorun cıkabılırmıs.kısmetse yarın kesın sonucumu alacagım.ınsallah hepımız ıyı haberler alırız.rabbım hepımızın yardımcısı olsun.

monaroza
çok geçmiş olsun...allah yardımcın olsun canım..
bu konuyla ilgili cerenliyağmurun tecrübesi var zaten yardımcıda olmuş sağolsun...
allah kalbine ferahlık versin..sıkma canını..allahın dediği olur..
ben kötü sonuç çıkmayacağını düşünüyorumm

Kızlar ıyıkı varsınız.nasılda destek oluyosunuz bızlere.ben sıze cok tesekkur ederım.ınanın ne annem arıyo ne kımse arıyo.bırtek eşim ve dayım bana destek oluyor.bende sızlerden ve esım dayımdan destek alıyorum.bırde rabbım bana guc verıyor.yarın ınsallah bana ıyı haberler verır doktorum.artık buna ıhtıyacım var.ruh halım cok bozuldu.bebegımın alınmasını düşünmek bıle benı mahvedıyor.rabbım hıcbırımıze boyle acılar yasatmasın.sızlerı gercekten cok sevıyorum.belkı bugun bebegımle son gunum olacak.ama ınsallah rabbım benıde sevındırır ve ıyı haberler alırım.hepınızden dua beklıyorum.suan yanımda olmanızı oyle ısterdımkı arkadaslar.yapayanlızım evde.sag gozumde sgırıp duruyor.allah hayırlara cıkarsın

[sıze="3"]kızlar çok teşekkürler yazdıklarınız beni rahatlattı gerçekten.
Ben şunu merak ediyorum bir daha 3lü test yaptırsam başka hastanede ondan sonra amniyoya karar versem diyorum daha önce böle bişey duydunuz mu olur mu acaba?
Bir de ben doğudayım burdaki imkanlar beni korkutuyor diyarbakırda üniv. Hastanesinde olacakmış amniyo oraya da ne kadar güvenebilirim bilmiyorum ki.[/sıze]

CANIM SENİ ÇOK İİ ANLIYORUM.GERÇEKTEN ZOR BİR DURUM BİR DE DİYORUM Kİ KENDİME RİSK ÇIKSA BİLE aLLAHIN VERDİĞİ CANA KIYABİLECEK MİYİM?
İNŞ. KÖTÜ BİŞEY YOKTUR HEPİMİZİN EVLATLARI İÇİN..

dortiii
aşkolsunnn o nasıl bir düşünce
bebeğin seninle kalacak..o annesine sımsıkı yapıştı ve sağlıkla kucağına alıcaksınnnn
hepimiz dua edicez ve yarın buraya güzel haberlerinle geliceksiinnn
kendinide bizide üzmeee lütfennn
göz seğirmesi kötü haber değilllll
birinin seni anması anlamına gelirmişşş
bol bol dua et canımmm

amin canım inşallah güzel haberler alırsın. güzeli düşünüp güzeli çağralımki herşey olumlu olsun.

aynı seyı bende yaptım sonucum rısklı cıktı dıye gıttım baska doktorada yaptırdım.ordakı sonuc cok ıyı cıktı.fakat doktorum rısklı olan sonucumu dıkkate aldı ıkıncı yaptırdıgım sonuc gecersız dedı.çunku testın zamanı gecmıs oyuzden sonuc normal cıkmıs

Canımm hepimiz dua ediyoruz...
Ben burdaki insanların cevremizdeki bazı insanlardan cok daha samimi ve içten olduklarına inanıyorum..
O yuzden sakın kendini yalnız hissetme..Bak benimde ailem yok..EŞiminde bi annesi var o da yok gibi bişey..Yani bir eşim bir ben bir de rabbim var...
Allah yanımızda olduktan sonra sırtımız hiç yere gelmez inan bana..allah eşlerimizi basımızdan eksik etmesin...

bence olabilir
önerilen bi dr.yada hastaneye görünmen faydalı olabilir...elindeki tüm imkanları kullan bence...
3 .lü test için 15,haftadasın daha çok vaktin var...
bu testlerle ilgili duyduğumuz çok şey var....genelde yanılma oluyor...cerenliyamur sana detay bilgilerini verebilir...

canım seni çok ii anlıyorum.gerçekten zor bir durum bir de diyorum ki kendime risk çıksa bile allahın verdiği cana kıyabilecek miyim?
Inş. Kötü bişey yoktur hepimizin evlatları için..

ama sunu dusunmek lazım allah korusun sakat veya sorunlu bır hastalıgı olan bır bebek dogurmak dahada kotu bısey.allah korusun bunu hıcbırımız ıstemeyız.rabbım hepımızın yardımcısı olsun.ınsallah hepımız bebeklerımızı mayıs ayında topluca doguracagız.nufus patlaması yapacagız kızlar

Üffff Benim Patronun İşi Uzamış Gelemiyecekmiş
Yarına Kaldı Benim Doktor İşi
Allahtan Randevulu Çalışmıyor

bu sefer ıcım bıraz daha rahat ama yınede kafam rahat degıl.allah sızlerden razı olsun.cok sevıyorum hepınızı.allah hepımızı evlatlarımıza kavustursun

bu sefer ıcım bıraz daha rahat ama yınede kafam rahat degıl.allah sızlerden razı olsun.cok sevıyorum hepınızı.allah hepımızı evlatlarımıza kavustursun

bizde seni seviyoruzz
amiin amiiinnn
hepimiz bebeişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız inş.teala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…