selam
tama bende şimdi size bebek yağı sürmeyi hatırlatacaktım...ben az önce wc de yağlandım geldim...
olan oldu demeyip bundan sonrası için daha dikkatli ol canımm :81:
sağolun kızlar güzel şeyler yazmışsınız
ben ikiliyi de yaptırmamıştım ama işte anne yüreği yanılma payı olsa da insan acaba diyor,yarın başka bi doktordan randevu aldım batmanın en iyi doktoru dediler.bir de ona görünmek istiyorum amniyo sıvısı alımının da riski yok mu?dua edin ne olur?
hahahahhaha cok hızlıyım dimi şekerim:82:Gülesram vermiş bile...
aaaaaaakızlar vücudunda çatlak olan varmı? ben çok dikkatli baktımda yan taraflarımdaince çizgiler oluşmuş karnımın yanları çatlıcak yer asıl aşağı taraflar değilmi ya hep beim dikkatsizliğim den hep üşengeçliğimden oldu galiba bebe yağını banyodan banyoya sürdüm akşam artık tüm hızla elimden geleni yapıcam ama geçmezki neyseki çok belirgin değil daha kötü olmadan önlemini alayım bari.. ayyy moralim çok bozuldu anlatamam size yaa ::83:
kızlaar çok kötüyüm az önce 3lü test sonucumu aldım
zeka testinde risk çıktı dr.amniyosentez yapılmalı dedi.
Ağlamaktan gözlerim şişti ben ne yapacağım şimdi?dr. Testin yanılma payı var dedi. Ama ben yıkıldım 2 hafta içinde amniyonun yapılması gerekiyormuş ve diyarbakırda yapılacakmış bana bi akıl verin ne olur!!!!
canım öncelikle sakin ol ben de çook korktum çok ağladım.. amniyosentez yaptır mutlaka iyice doktor araştır dicem ama tıp fakültesinde yaptıracaksın mutlaka orda bi prof. la görüş öncelikle emin ellerde yaptırırsan senin için daha ii olur..zaten hiç anlamıyorsun nasıl girip çıktığını sonuçta kesin sonuç alıyorsun hemde %100 en azından doğuma kadar için rahat edecek.. yaptırmazsan hep aklının bi köşesinde acaba diyeceksin.. ayrıca inan bana ben çok arştırdım testler yerine direk yapılması bile daha mantıklı.. evet bu testelerde yanılma payı çook yüksek yinde önlemini al derim.. lütfen tekrar söylüyorum ben yaşadım 3-5 güne kadar sonucumu alıcam bekliyorum içim rahat en azından ne varsa öğrenmiş olucam rabbim hayırlısını versin inş..güzel düşün güzel olsun...
Sağolun kızlar güzel şeyler yazmışsınız
ben ikiliyi de yaptırmamıştım ama işte anne yüreği yanılma payı olsa da insan acaba diyor,yarın başka bi doktordan randevu aldım batmanın en iyi doktoru dediler.bir de ona görünmek istiyorum amniyo sıvısı alımının da riski yok mu?dua edin ne olur?
bende her banyodan sonra yağlanıyorum Allaha şükür şimdilik bişey yok.
ama tüylenme sorunu var ben ağda yaptrıyorum göbeğimede aranızda yaptıran var mı ?
acaba bi sorun olur mu?
BANYODAN BANYOYA yeterlimidir acaba
ben kendime güvenemiyorum..karnım çok iri çünkiiiio yüzden gün aşırı yağlanmaya dikkat ediyorum
göbek tüyleri içinde dr kesinlikle ağda yaptırma ve dokunma demişti bana
sağolun kızlar güzel şeyler yazmışsınız
monaroza
çok geçmiş olsun...allah yardımcın olsun canım..
Bu konuyla ilgili cerenliyağmurun tecrübesi var zaten yardımcıda olmuş sağolsun...
Allah kalbine ferahlık versin..sıkma canını..allahın dediği olur..
Ben kötü sonuç çıkmayacağını düşünüyorumm
Kızlar ıyıkı varsınız.nasılda destek oluyosunuz bızlere.ben sıze cok tesekkur ederım.ınanın ne annem arıyo ne kımse arıyo.bırtek eşim ve dayım bana destek oluyor.bende sızlerden ve esım dayımdan destek alıyorum.bırde rabbım bana guc verıyor.yarın ınsallah bana ıyı haberler verır doktorum.artık buna ıhtıyacım var.ruh halım cok bozuldu.bebegımın alınmasını düşünmek bıle benı mahvedıyor.rabbım hıcbırımıze boyle acılar yasatmasın.sızlerı gercekten cok sevıyorum.belkı bugun bebegımle son gunum olacak.ama ınsallah rabbım benıde sevındırır ve ıyı haberler alırım.hepınızden dua beklıyorum.suan yanımda olmanızı oyle ısterdımkı arkadaslar.yapayanlızım evde.sag gozumde sgırıp duruyor.allah hayırlara cıkarsın
Kızlar ıyıkı varsınız.nasılda destek oluyosunuz bızlere.ben sıze cok tesekkur ederım.ınanın ne annem arıyo ne kımse arıyo.bırtek eşim ve dayım bana destek oluyor.bende sızlerden ve esım dayımdan destek alıyorum.bırde rabbım bana guc verıyor.yarın ınsallah bana ıyı haberler verır doktorum.artık buna ıhtıyacım var.ruh halım cok bozuldu.bebegımın alınmasını düşünmek bıle benı mahvedıyor.rabbım hıcbırımıze boyle acılar yasatmasın.sızlerı gercekten cok sevıyorum.belkı bugun bebegımle son gunum olacak.ama ınsallah rabbım benıde sevındırır ve ıyı haberler alırım.hepınızden dua beklıyorum.suan yanımda olmanızı oyle ısterdımkı arkadaslar.yapayanlızım evde.sag gozumde sgırıp duruyor.allah hayırlara cıkarsın
ben sonucumu cuma gunu aldım ama sevınemedım.cumartesı gunu kan aldılar babadan ve benden.ıkı kromozomdakı yer degısıklıgı yuzunden sorun cıkabılırmıs.kısmetse yarın kesın sonucumu alacagım.ınsallah hepımız ıyı haberler alırız.rabbım hepımızın yardımcısı olsun.
[sıze="3"]kızlar çok teşekkürler yazdıklarınız beni rahatlattı gerçekten.
Ben şunu merak ediyorum bir daha 3lü test yaptırsam başka hastanede ondan sonra amniyoya karar versem diyorum daha önce böle bişey duydunuz mu olur mu acaba?
Bir de ben doğudayım burdaki imkanlar beni korkutuyor diyarbakırda üniv. Hastanesinde olacakmış amniyo oraya da ne kadar güvenebilirim bilmiyorum ki.[/sıze]
[sıze="3"]kızlar çok teşekkürler yazdıklarınız beni rahatlattı gerçekten.
Ben şunu merak ediyorum bir daha 3lü test yaptırsam başka hastanede ondan sonra amniyoya karar versem diyorum daha önce böle bişey duydunuz mu olur mu acaba?
Bir de ben doğudayım burdaki imkanlar beni korkutuyor diyarbakırda üniv. Hastanesinde olacakmış amniyo oraya da ne kadar güvenebilirim bilmiyorum ki.[/sıze]
canım seni çok ii anlıyorum.gerçekten zor bir durum bir de diyorum ki kendime risk çıksa bile allahın verdiği cana kıyabilecek miyim?
Inş. Kötü bişey yoktur hepimizin evlatları için..
dortiii
aşkolsunnn o nasıl bir düşünce
Bebeğin seninle kalacak..o annesine sımsıkı yapıştı ve sağlıkla kucağına alıcaksınnnn
hepimiz dua edicez ve yarın buraya güzel haberlerinle geliceksiinnn
kendinide bizide üzmeee lütfennn
göz seğirmesi kötü haber değilllll
birinin seni anması anlamına gelirmişşş
bol bol dua et canımmm
bu sefer ıcım bıraz daha rahat ama yınede kafam rahat degıl.allah sızlerden razı olsun.cok sevıyorum hepınızı.allah hepımızı evlatlarımıza kavustursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?