2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım seni çok ii anlıyorum.gerçekten zor bir durum bir de diyorum ki kendime risk çıksa bile allahın verdiği cana kıyabilecek miyim?
Inş. Kötü bişey yoktur hepimizin evlatları için..

allah senınde yardımcın olsun ama korkma yaptır amnıyosentezı.sakın korkma canım.en kesın sonuc amnıyosentez.avrupada her kadına yapılıyomus rısk olsun olmasın.devlet mecburı yapmıs.aslında ben bılseydım hıc ıkılı test falan yaptırmazdım dırek amnıyosentez olurdum

cok sagol canım.evet allah eslerımızden bızı ayırmasın.ıyıkı esım var.oglum var.rabbım bızlerı ayırmasın.sızlerıde rabbım evınızde yuvanızda mutlu etsın canlarım

kızlar bi arkadasın asagıdaki yzıyı yazmıs facebook ta cok begendim hemen sizlerle paylasmak istedim..Gözlerim doldu

anne olmak ;
daha ilk günlerde onun varlığını hissetmekle başlar..yaşamın en önemli anları hızlı adımlarla ılerleyecek ve tüm zorluklar beraberce yaşanacak..kimi gün ınanamıyacak bizimmi diyeceksin,yıllar sonra göreceksin kocaman olduğunu hüzün dolacaksın..bugunleri anımsayarak gönlünü hoş edeceksın..
hayırlı,sağlık sıhhat dolu bir yaşam artık aramıza gelmene cok da kalmadı..

bende aynısını düşündüm kendi dr ma sordum prof. a sordum ve başka doktorlara bana dediki diğeri temiz çıkarsa ona inanıcaksın peki riskli çıkan doğruysa ya bebek doğduğunda hasta doğarsa napacaksın dediler..çok da haklılardı... canım amniyosentezde bişey yok korkma inan bana temiz çıkacak kaç çıktı riskin bu arada?

çook güzelll

selammmm kızlarrr....yenii geldimm şimdi biraz geçmişi okuycammmmm bugün biraz canım sıkkınn lütfen herkes iyi olsunnn kötü habere tahammülüm yokkk...

gecmıs olsun dıleklerınde bulunan hayır duasını eksık etmeyen butun arkadaslarıma cok tesekkurederım....

Biz kuzumla mercimek corbası içmeye gidiyoruz teyzeleri
cok acıktık

SELAM hoşgeldinnn

hayrola neyinn varr iyimiisn

önemli bişi değil canımmm iş stresi iştee amaa halsizlik de var bugünn kafamm hiç kalkmıyooo haftasonu da misafir ağırladım hiç dinlenemedimm ondan herhalde.. szlerde ne var ne yokk

gecmıs olsun dıleklerınde bulunan hayır duasını eksık etmeyen butun arkadaslarıma cok tesekkurederım....

canımmm yaa çok geçmiş olsunn kusuruma bakmaa nolurr bayadır takip edemiyorum burayııı nasılsın iyimisinsen hastanedeydin bi işlem yapılacaktıı nolduu bitti mii herşey yolunda mı..

önemli bişi değil canımmm iş stresi iştee amaa halsizlik de var bugünn kafamm hiç kalkmıyooo haftasonu da misafir ağırladım hiç dinlenemedimm ondan herhalde.. szlerde ne var ne yokk

geçmiş olsun..öenmli bişey olmadığına sevindim..
bende bu hafta sonu temizlik yaptım akşam belim çok ama çok ağrıdı..
kendimi eskisi gibi sandımm gaza geldim ama akşam çok rahatsız oldumm..
sözlemayd sanırım artık kalabalık misafir ağırlayacak yada tüm gün temizlik yapıcak kadar gücümüz kalmamış..
bugün hala belim ağrıyor..bu bana ders oldu..
benim neyime hem hamile ol hemde tek izin gününde akşama kadar temizlik yap

canımmm yaa çok geçmiş olsunn kusuruma bakmaa nolurr bayadır takip edemiyorum burayııı nasılsın iyimisinsen hastanedeydin bi işlem yapılacaktıı nolduu bitti mii herşey yolunda mı..
sagolasın adasım benım...serklajım atıldı ayın 9 unda sımdı kanamam oldu o yuzden hastaneyım gectı sukur ıns yarın cıkarız dıye umuyorum kısmet moralım cok bozuktu ama sımdı cok daha ıyıyız

O kadar acıkmısız ki bir anda yedim valla
Subaru ve Özlem teyze cok tesekkur ederiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…