canım seni çok ii anlıyorum.gerçekten zor bir durum bir de diyorum ki kendime risk çıksa bile allahın verdiği cana kıyabilecek miyim?
Inş. Kötü bişey yoktur hepimizin evlatları için..
canımm hepimiz dua ediyoruz...
Ben burdaki insanların cevremizdeki bazı insanlardan cok daha samimi ve içten olduklarına inanıyorum..
O yuzden sakın kendini yalnız hissetme..bak benimde ailem yok..eşiminde bi annesi var o da yok gibi bişey..yani bir eşim bir ben bir de rabbim var...
Allah yanımızda olduktan sonra sırtımız hiç yere gelmez inan bana..allah eşlerimizi basımızdan eksik etmesin...
[sıze="3"]kızlar çok teşekkürler yazdıklarınız beni rahatlattı gerçekten.
Ben şunu merak ediyorum bir daha 3lü test yaptırsam başka hastanede ondan sonra amniyoya karar versem diyorum daha önce böle bişey duydunuz mu olur mu acaba?
Bir de ben doğudayım burdaki imkanlar beni korkutuyor diyarbakırda üniv. Hastanesinde olacakmış amniyo oraya da ne kadar güvenebilirim bilmiyorum ki.[/sıze]
kızlar bi arkadasın asagıdaki yzıyı yazmıs facebook ta cok begendim hemen sizlerle paylasmak istedim..Gözlerim doldu
anne olmak ;
daha ilk günlerde onun varlığını hissetmekle başlar..yaşamın en önemli anları hızlı adımlarla ılerleyecek ve tüm zorluklar beraberce yaşanacak..kimi gün ınanamıyacak bizimmi diyeceksin,yıllar sonra göreceksin kocaman olduğunu hüzün dolacaksın..bugunleri anımsayarak gönlünü hoş edeceksın..
hayırlı,sağlık sıhhat dolu bir yaşam artık aramıza gelmene cok da kalmadı..
hosbuldum canım benım.....yarın cıkacagım ıns hastaneden....uclu tarama testımıde burda yapacaklarmıs oylr dedıler......
hosgeldın kuzum
seni görmek cook güzell
selammmm kızlarrr....yenii geldimm şimdi biraz geçmişi okuycammmmm bugün biraz canım sıkkınn lütfen herkes iyi olsunnn kötü habere tahammülüm yokkk...
SELAM hoşgeldinnn
hayrola neyinn varr iyimiisn
gecmıs olsun dıleklerınde bulunan hayır duasını eksık etmeyen butun arkadaslarıma cok tesekkurederım....
önemli bişi değil canımmm iş stresi iştee amaa halsizlik de var bugünn kafamm hiç kalkmıyooo haftasonu da misafir ağırladım hiç dinlenemedimm ondan herhalde.. szlerde ne var ne yokk
Biz kuzumla mercimek corbası içmeye gidiyoruz teyzeleri
cok acıktık
sagolasın adasım benım...serklajım atıldı ayın 9 unda sımdı kanamam oldu o yuzden hastaneyım gectı sukur ıns yarın cıkarız dıye umuyorum kısmet moralım cok bozuktu ama sımdı cok daha ıyıyızcanımmm yaa çok geçmiş olsunn kusuruma bakmaa nolurr bayadır takip edemiyorum burayııı nasılsın iyimisinsen hastanedeydin bi işlem yapılacaktıı nolduu bitti mii herşey yolunda mı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?