2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yok yokk canımm vallahii bizlik değil artıkk benn hemm yemek yaptımmm akşama kadar onları gezdirdik gece eve geldik bizde kaldıkk ertesi sabah 7 d ekalktım kahvaltı falann anammm bugünn kendime gelemiyorumm....

bendede hafta sonu misafir vardı bide onlar gelmeden temizlik yaptım ama cidden artık bizden geçmiş eşime diyorum doğum yapana kadar misafir istemiyorum:)) çok zor oluyo

afıyet olsun canım

tesekkur ederiz teyzesi..
bir anda yedik yuttuk valla..
daha babamızın gelmesine cok var artık onu beklemeden yiyorum.
bu arada benim hala iştahım yok..yani şu olsa da yesem diyecegim hiç bişey yok..
vee hala kilo almadım..75 kilo ile hamile kaldım ve hala 72 kiloyum:44:
Ben beebgime iyi bakamıyor muyum acaba:26:

hosbuldum....sukur cok ıyıyız canım.. gebelıgım cok problemlı gecıyo ıns sonu guzel olsunda....

uzme kendını.benım yengem dokuz ay kanamalı gecırdı nur topu gıbı oglu var.senın yapacagın sureklı ıstırahat etmek.sakın iş falan yapma.agır kaldırma.kocanada fazla yaklasma

canımm adaşımmm deminn cevapladımm amaa hatta sorun oldu sanırımm yazdıklarım gelmedii çokk çokk çokk geçmiş olsunnn sakınnnn moralaini bozmaa allah bi dahaa yaşatmasın inşallahhh...

yok yokk canımm vallahii bizlik değil artıkk benn hemm yemek yaptımmm akşama kadar onları gezdirdik gece eve geldik bizde kaldıkk ertesi sabah 7 d ekalktım kahvaltı falann anammm bugünn kendime gelemiyorumm....

aaaa maşşallahh..bu akşam ennn geç 21:00 da yatmalısın ancak toparlanırsınn

bendede hafta sonu misafir vardı bide onlar gelmeden temizlik yaptım ama cidden artık bizden geçmiş eşime diyorum doğum yapana kadar misafir istemiyorum:)) çok zor oluyo

kızlarr ben kendimiz için zor iş ve yemek yapıyorum
bir de misafir yapamam artık...
Gecen hafta Eşimin kuzeni ve eşi geldi cocukları da var.Pastaneden bişeyler aldık cay falan demledik
Bunları yedigimizde saat 5 gibiydi zaten 4 te geldiler..Ama otur otur akşam oldu karınlar acıktı ve bizim evde yemek yok cunku ben kusmaktan bişey yapamıyordum o zaman..
Eşime dedim insanlar acıktı yemek bekliyolar..Saolsun hadi dısarı cıkalım hava güzel dedi..Dedim ki valla kusmasam ve kokular beni mahvetmese yemek yapardım ama en iyisi dısarı cıkmak sanırım hadi gelin gidelim dedim..Zorla cıktık dısarı...COk utandım iyi agırlayamadım diye ama inanın yapacak durumum yoktu.Şimdide bel agrılarım var ayakta cok kalamıyorum artık..Gelen bişey beklemesin artık bizden..

bulantıların ne durumda ?

uzme kendını.benım yengem dokuz ay kanamalı gecırdı nur topu gıbı oglu var.senın yapacagın sureklı ıstırahat etmek.sakın iş falan yapma.agır kaldırma.kocanada fazla yaklasma
zaten sureklı yatıyorum gebelıgımın basındanberı arkadaslar bılırler gunun 23.5 saatı yatakdayım ben...annem yanımda gram ıs yapmıyorum ve tup bebek benım bebegım dr um kesınlıkle ılıskıyı yasakladı yasaklamasa bıle esım bu konuda cak anlayıslı doguma kadar beraber olmayız...

allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…