midem alarmm veriyor yemek yemek diyor yanlış alarm dedim susuturdummm
benim meyve yeme vaktim geldiiii..
selam kızlar.......
Biz kuzumla mercimek corbası içmeye gidiyoruz teyzeleri
cok acıktık
geçmiş olsun..öenmli bişey olmadığına sevindim..
bende bu hafta sonu temizlik yaptım akşam belim çok ama çok ağrıdı..
kendimi eskisi gibi sandımm gaza geldim ama akşam çok rahatsız oldumm..
sözlemayd sanırım artık kalabalık misafir ağırlayacak yada tüm gün temizlik yapıcak kadar gücümüz kalmamış..
bugün hala belim ağrıyor..bu bana ders oldu..
benim neyime hem hamile ol hemde tek izin gününde akşama kadar temizlik yap
yarasın sana ve bebişine inşallah.
kan olsun şifa olsun
hosbuldum....sukur cok ıyıyız canım.. gebelıgım cok problemlı gecıyo ıns sonu guzel olsunda....hosgeldın canım bebek nasıl ıyımısınız
afıyet olsun canım
hosbuldum....sukur cok ıyıyız canım.. gebelıgım cok problemlı gecıyo ıns sonu guzel olsunda....
sagolasın adasım benım...serklajım atıldı ayın 9 unda sımdı kanamam oldu o yuzden hastaneyım gectı sukur ıns yarın cıkarız dıye umuyorum kısmet moralım cok bozuktu ama sımdı cok daha ıyıyız
yok yokk canımm vallahii bizlik değil artıkk benn hemm yemek yaptımmm akşama kadar onları gezdirdik gece eve geldik bizde kaldıkk ertesi sabah 7 d ekalktım kahvaltı falann anammm bugünn kendime gelemiyorumm....
bendede hafta sonu misafir vardı bide onlar gelmeden temizlik yaptım ama cidden artık bizden geçmiş eşime diyorum doğum yapana kadar misafir istemiyorum:)) çok zor oluyo
tesekkur ederiz teyzesi..
bir anda yedik yuttuk valla..
daha babamızın gelmesine cok var artık onu beklemeden yiyorum.
bu arada benim hala iştahım yok..yani şu olsa da yesem diyecegim hiç bişey yok..
vee hala kilo almadım..75 kilo ile hamile kaldım ve hala 72 kiloyum:44:
Ben beebgime iyi bakamıyor muyum acaba:26:
Biz kuzumla mercimek corbası içmeye gidiyoruz teyzeleri
cok acıktık
aaaa maşşallahh..bu akşam ennn geç 21:00 da yatmalısın ancak toparlanırsınn
evett evettt bugünnn eşim 10 da falan gelcekk o gelene kadar kestireyim bişeyler atıştırıpp iyisii....
zaten sureklı yatıyorum gebelıgımın basındanberı arkadaslar bılırler gunun 23.5 saatı yatakdayım ben...annem yanımda gram ıs yapmıyorum ve tup bebek benım bebegım dr um kesınlıkle ılıskıyı yasakladı yasaklamasa bıle esım bu konuda cak anlayıslı doguma kadar beraber olmayız...uzme kendını.benım yengem dokuz ay kanamalı gecırdı nur topu gıbı oglu var.senın yapacagın sureklı ıstırahat etmek.sakın iş falan yapma.agır kaldırma.kocanada fazla yaklasma
zaten sureklı yatıyorum gebelıgımın basındanberı arkadaslar bılırler gunun 23.5 saatı yatakdayım ben...annem yanımda gram ıs yapmıyorum ve tup bebek benım bebegım dr um kesınlıkle ılıskıyı yasakladı yasaklamasa bıle esım bu konuda cak anlayıslı doguma kadar beraber olmayız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?