Zonoxcum her dr. araştır iyi kötü haberler duyarsın senin güvenmen önemli canımSelam canlarımmmmmm
geçmişi okuyamadım vallaçok uzundu ama inşallah kötü haberler yoktur.
kızlar ben doktorumu değiştiriyorum. dün pilates hocam doktorumla ilgili ii şeyler sölemedi sezeryancıymış. ben de başka doktora karar verdim. medipolde yine. ufffffffffff ne zor şeymiş bunlar ya
Canım banada izmir bile kalabalık geldi :))hiç sevemedim trafiğine yakalandık felaketti..Merhaba kızlar...
Valla denedim ama bitiremedim gecmişi okumayı
Özlem483 ve dorti yi gördüm sııntıları olan inşallah dualarımız sayesinde hersey yoluna girecek.
Bu arada ben Özlem ile konustum kızlar simdi iyiyim ama hastanede olmak benı cok kötu yapıyor ınsallah yarın cıkarız dedı.
Ctesi sabahı baslayan kanaması o aksam kesilmiş cok sukur..Bebekte iyiymiş içim rahat etti dedim size de haber vereyim hemen..
Biz dun akşam gece 11 gibi evdeydik ama cok yorulmusum..Dun İstanbul kazan biz kepce gezip durduk ama belim koptu..
Sizde de oluyo mu bilmem ama ben ayakta fazla kalayım ya da bıraz yol yuruyeyım hemen belim agrıyo bacagım kasılıyor...
Dün akşam havalanında artık ayagımı sürüyordum resmen..Evde olmak cok guzel
İstabbul cok kalabalık bi yerden bi yere gitmek felaket zor..allah orda yasayanların yardımcısı olsun valla...
Güzel İzmir' imi hiçbişeye degişmem valla
Sen önlemini al ama çok stres yapma .Vücut müsaitse en pahalı kremide kullansan çatlak oluyomuş...Ben yağ sürüyorum her akşamda losyo sürüyorumm..Kakao ve badem yağınıda düşünüyorum bu aralar..kızlar vücudunda çatlak olan varmı? ben çok dikkatli baktımda yan taraflarımdaince çizgiler oluşmuş karnımın yanları çatlıcak yer asıl aşağı taraflar değilmi ya hep beim dikkatsizliğim den hep üşengeçliğimden oldu galiba bebe yağını banyodan banyoya sürdüm akşam artık tüm hızla elimden geleni yapıcam ama geçmezki neyseki çok belirgin değil daha kötü olmadan önlemini alayım bari.. ayyy moralim çok bozuldu anlatamam size yaa ::83:
Canım geçmiş olsun ama birdaha 3 lü test yapıp zaman kaybetme bence amniyo yaptır vakit kaybetmeden.Diyarbakırda doğunun parisi derler gelişmiştir güven bencekızlaar çok kötüyüm az önce 3lü test sonucumu aldım
zeka testinde risk çıktı dr.amniyosentez yapılmalı dedi.
Ağlamaktan gözlerim şişti ben ne yapacağım şimdi?dr. Testin yanılma payı var dedi. Ama ben yıkıldım 2 hafta içinde amniyonun yapılması gerekiyormuş ve diyarbakırda yapılacakmış bana bi akıl verin ne olur!!!!
ben hazır ağda bantlarıyla yapıyorum oda 1 kere yaptım hamileykenbende her banyodan sonra yağlanıyorum Allaha şükür şimdilik bişey yok.
ama tüylenme sorunu var ben ağda yaptrıyorum göbeğimede aranızda yaptıran var mı ?
acaba bi sorun olur mu?
canım geçmiş olsun iyi oldu dr. gitmen dikkat et kendineee 2 kereselam
şimdi geld,im eve en yakın devlet hastanesine gittim tekrar progesteron jeline başlıycam sonrasındada hapına ( dr hapı vajinadan almamı söyledi progeston ) ve idrar yollarında enfeksiyon varmış idrar kültürü de yaptırmam gerekecek haberler böyle.
bugun uclu testımızı yaptırdık
hayırlı güzel haberler verirsin inşallah bizlere canım
bugun uclu testımızı yaptırdık
ınsallah cnmmmmmmhadi hayırlısı güzel çıka inşallah herşey
hadı guzel haberlerle gel ınsallahhhhhhhhhBu arada kızlar yarın akşam 18:00 de doktor randevumuz var.
Gidip bi göreyim kuzumu..Aklımda da sorular var..
İnşallah hersey yolundadır
selam
blue-sky , nevra73 saolun kızlar şimdi geld,im eve en yakın devlet hastanesine gittim tekrar progesteron jeline başlıycam sonrasındada hapına ( dr hapı vajinadan almamı söyledi progeston ) ve idrar yollarında enfeksiyon varmış idrar kültürü de yaptırmam gerekecek haberler böyle.
monaroza canım inşallah herşey yolunda gider.
melekm bence ağda yaptırma canım
sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah
iyi akşamlar herkese
kızlar kahverengı akıntılarım cogaldı.anlamıyorum yaaa.ne iş yapıyorum ne yuruyorum.ne oluyo bana anlamıyorum.yarın su sonuclarımı hayırlısıyla ıyı olarak alırsam hemen ultrasona kosacagım.bır aydır bebegımı goremedım.sızdede varmı kahverengı lekeler kızlar
kızlar ben 5. aydayım artık salıya falan gidecem bir degişiklik yoksa içim baya rahatlıyacak erkek kıyafetlerini rahatça alıcam zaten içim rahat gibide yinede içimde tereddüt olsun istemiyorumm
selam kızlar o kadar çok yazıyorsunuz ki okuyamıyorum geçmişi umarım herkes iyidir,test sonuçlarını bekleyenler güzel sonuçlar alırlar ve cinsiyeti öğrenenlerinde gözü aydın.bende cuma günü öğrenicem inşşş.kızlar ben 3lü test yaptırmadım hala vaktim var yaptırmalımıyım sizce karar veremiyorum ikili testte kombine risk 10000 /1 yazıyor doktorum amiyosenteze falan çok karşı biri kafamı karıştırdı biraz ne olur bana akıl verin napmalıyım risk yok denecek kadar az dedi bi kaç arkadasım doktorum ne iyi ne kötü pek bişey demedi.onbinde bir senin bebeğinde olabilir olmayabilirde dedi.
diana, banada doktorum "onbinde bir senin bebeğinde olabilir olmayabilirde" dedi. bütün doktorlar dio zaten bunu. nie evham yaptın ki? kötü mü çıktı testlerin
ÖRNEK BİR MENÜ
SABAH:
1 bardak süt,
1 yumurta,
1 dilim peynir,
1 dilim ekmek,
1 domates, 1 salatalık, maydanoz, yeşil biber, dereotu v.b
ARA ÖĞÜN:
1 meyve,
1 bardak ayran,
1 ince dilim ekmek
ÖĞLE:
1 Porsiyon etli kurubaklagil yemeği
1 porsiyon pilav veya makarna
1 bardak ayran
1 porsiyon salata,
1 orta dilim ekmek,
1 adet meyve
ARA ÖĞÜN:
1 dilim ekmek,
1 dilim peynir,
domates ve salatalık,
1meyve
AKŞAM:
1 porsiyon et, balık, tavuk (sebzeli)
1 porsiyon zeytinyağlı sebze yemeği
1 bardak ayran,
1 porsiyon salata , 1orta dilim ekmek
GECE:
1 su bardağı süt veya 1 porsiyon sütlü tatlı
1 porsiyon meyve
Kahvaltıda veya ara öğünlerde 5 zeytin, 1 tatlı kaşığı bal, pekmez, reçel tüketilebilir. 1 porsiyon meyve, 1orta boy elma, portakal veya küçük bir salkım üzüm, ince bir dilim karpuz veya kavun, yarım muz veya greyfurt olabilir.
hamileler için basit bi menüüü,,,
hehe şimdi yemede göriyim seni ahı ahı ahıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?