2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Zonoxcum her dr. araştır iyi kötü haberler duyarsın senin güvenmen önemli canım

Canım banada izmir bile kalabalık geldi :))hiç sevemedim trafiğine yakalandık felaketti..
Sen önlemini al ama çok stres yapma .Vücut müsaitse en pahalı kremide kullansan çatlak oluyomuş...Ben yağ sürüyorum her akşamda losyo sürüyorumm..Kakao ve badem yağınıda düşünüyorum bu aralar..

Canım geçmiş olsun ama birdaha 3 lü test yapıp zaman kaybetme bence amniyo yaptır vakit kaybetmeden.Diyarbakırda doğunun parisi derler gelişmiştir güven bence

bende her banyodan sonra yağlanıyorum Allaha şükür şimdilik bişey yok.
ama tüylenme sorunu var ben ağda yaptrıyorum göbeğimede aranızda yaptıran var mı ?
acaba bi sorun olur mu?
ben hazır ağda bantlarıyla yapıyorum oda 1 kere yaptım hamileyken

canım geçmiş olsun iyi oldu dr. gitmen dikkat et kendineee 2 kere

kızlar geçen gün annemin günü vardı kuranlı yapıyolar. bi kadın geldi hamile oduğumu görünce bana bi selevat verdi gördüğü her hamileye söylüyomuş bunu doğumu kolaylaştırıyo muş öyle dedi. araştırdım nettede var bu bilgi bende sizlerle paylaşayım dedim. günde 1 tesbih çekiyosunuz
Sümmmessebile yesserah.
Güzel Allahım hepiize kolay doğum nasip etsin inşallah.

Bu arada kızlar yarın akşam 18:00 de doktor randevumuz var.
Gidip bi göreyim kuzumu..Aklımda da sorular var..
İnşallah hersey yolundadır

fdilek, kızlarr, valla doktoruma güveniyordum ama şuan güvenim 0. aynı hastanede kadın doğumcu bir profosöre gidicem. bu adamın ismi hastanenin sitesinde bile yok sanırım yoğunluk olmasın diye yazmamışlar. benim gittiğim doktorumu çoook seviyordum ama pilates hocama gelen hamileler doğumdan sonra gelip bu doktorla çok zor anlar yaşadıklarını anlatmışlar hocama. (sonuçta hocamın bi kazancı yok ki doktorumu kötülesin)

bu arada bugün 1 saat yürüdüm. carrefoura gidip plates topu, ebru şallı hamiş plates cd si ve 2 tane hamile dergisi aldım. internetten okuyarak olmuomuş. dergiler süper tavsiye ederim. daha kalıcı bilgiler ediniosunuz.

baharnaz, geçmiş olsun canım. bebişin kocaman oldu endişe etmene gerek yoktur bence. doktorun önlem için bazı ilaçlar yazması normal die düşünüyorum

monaroza, çok kafana takma bence yanılma payı yüksek. aminosentezi eşinle enine boyuna düşün. dorti de yaptırmıştı. inşallah ikinizinde onuçları temiz çıkar

kızlar ben 54 kilo olmuşum 1 kilo aldım. bu iştahla nasıl aldım anlamıyorum
lierac kremide aldım karnım büyüyene kadar yağ, büyüdükten sonraönce lierac ardından üzerine yap sürücem (dr önerisi)

subaru sağol canım bende alayım bebe yağından
baharnazcım seni merak ettim.şükür bebişin sağlıklı .sende tüp bebeksin biliyorsun 3.aya kadar bende kullandım hem jeline hemde hapını bende fitil olarak atıyodum.
şimdi neden verdi peki doktor canım.
test falan yapıldımı???

Baharnaz enfeksiyon olduğunu nereden anladılar canım sadece idrar tahlilindenmi sende enfeksiyon belirtisi varmı varsa neler?

dorti benim kahverengi lekelerim çok hareket ettiğim zaman oluyor. ama 1 hafta durmaksızın yattım leke meke kalmadı allaha sükürler olsun

selam kızlar o kadar çok yazıyorsunuz ki okuyamıyorum geçmişi umarım herkes iyidir,test sonuçlarını bekleyenler güzel sonuçlar alırlar ve cinsiyeti öğrenenlerinde gözü aydın.bende cuma günü öğrenicem inşşş.kızlar ben 3lü test yaptırmadım hala vaktim var yaptırmalımıyım sizce karar veremiyorum ikili testte kombine risk 10000 /1 yazıyor doktorum amiyosenteze falan çok karşı biri kafamı karıştırdı biraz ne olur bana akıl verin napmalıyım risk yok denecek kadar az dedi bi kaç arkadasım doktorum ne iyi ne kötü pek bişey demedi.onbinde bir senin bebeğinde olabilir olmayabilirde dedi.

kızlar ben 5. aydayım artık salıya falan gidecem bir degişiklik yoksa içim baya rahatlıyacak erkek kıyafetlerini rahatça alıcam zaten içim rahat gibide yinede içimde tereddüt olsun istemiyorumm

aynen bende öyle bana 2 doktorda oğlum olacağını söyledi. hatta kendi söylemedi siz söyleyin cinsiyetini dedi. ama ben yinede garanti olsun istiyorum.hoş herkese ilan edildi çoktan. bu hafta kontrolüm var. herşey kesinleşecek inşallah

Ona doktor karar veriyor canım,bazen okuyorum 2lide birşey yokken 3 lüde çıkabiliyor. bence garanti olsun diye yapıyorlar her ikisinide benim doktorum 2liyde 3lüyde yaptırdı

diana, banada doktorum "onbinde bir senin bebeğinde olabilir olmayabilirde" dedi. bütün doktorlar dio zaten bunu. nie evham yaptın ki? kötü mü çıktı testlerin

diana, banada doktorum "onbinde bir senin bebeğinde olabilir olmayabilirde" dedi. bütün doktorlar dio zaten bunu. nie evham yaptın ki? kötü mü çıktı testlerin

canım benim doktorum 2liyide yapmıcaktı böle şey falan dedi bi sorun çıkarsa bebeğini öldürcekmisin nasıl kıycaksın gibi laflar etti zaten zor oldu bebeğin falan dedi her seferinde kafamı karıştırıyor saolsun sanırım bende böle çok zor elde ettiğim için fazla evhamlıyım.sen yaptırmadın 3lü dimi ?

testimde kombine risk 10000:1 cut off değerinin altında
ikili test 4062:1 cut off değerinin altında
yaş riski 768 :1
trisomy 18+NT 10000 :1 cut off değerinin altında
bende böyle yazıyor

Canım ne yaptın sen yaaa,yani ne yapmışlar böylee...
İmkansız ben bu kadar yiyemem,yesem kesin çatlarım..:26:
Günde iki öğün aklıma gelirse yiyorum,eşim olmayınca...
Yalnız ben fena yapıyorum,şuan aldıgım ilaçta yok yurt dışından geldi elime geçmesini bekliyorum,vitamin sıfır sanırım başım hep dönüyor akşamları ve ağrıyor,bedenim fena halsiz...:26:
Ben ne yapıuyormuşum yaa,listeyi görünce kızdım kendime..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…