2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar selam bende 16 hafta 3 gunluk hamileyim :) uzun zamandir okuyordum simdi araniza katilayim dedim. Benim bu ikinci hamileligim kizim var 6 yasinda. Kizimda ilk aylar cok kolay gecti ama bu hamilelik zor geciyor. Ogrenmek istedigim aranizda hala migdesi bulananlar var mi?

iyi akşamlar kızlar. uzun zamandır uğramıyordum. bugün canım sıkkın biraz. 3'lü test sonucumu aldım. AFP değerim 2.09 çıktı. halbuki 2'nin altında olması gerekiyormuş. doktor bebeğin omurgasında açıklık olabilir dedi. üniversiteye sevk etti. ikinci düzey ultrasonografi yaptır bir hocaya dedi. kendisi ultrasonda herhangi bir açıklık göremedi ama yine de bir hoca baksın dedi. offfffff çok üzüldüm....

Öncelikle slm canim
bende yeni katildim bu siteye , benimde ikinci hamileligim 14.haftadayim bir kizim var 5 yasinda inan bende kizimda cok agri cekmemistim evet bulantim vardi ama allaha sükür bunda yok neden bilmiyorum.
Bu hamileligim daha yorgun ve uykuyla geciyor hemde cok kötü belim agriyor ve akintim cok yarin terminim var doktora soracagim
kizimda belki anlamadim diyorum ama bu kadar sorunum yoktu.
senin galiba bulantin cok doktoruna sor derim cünkü burda bulantisi cok olan hamileler hastanede tedavi görüyorlar
insallah gecer allah yardimcin olsun..

Canim cok sagol ben doktordan ilac aldim iyi geliyor ama cok uykumu getiriyor. Ben calisiyorum ve araba kullandigim icin ilaci alamiyorum.
Migdenin bulanmadigina cok sevindim :) akinti da olur diyorlar bende de oluyor ama cok yogun degil.
Vitamin haplari kullaniyormusun? vitaminler sana yardimci oluyor ve o kadar cok uykun gelmiyor. Benim de ilk baslarda cok uykum geliyordu masama kafami koyup uyumak geciyordu icimden hep :)

Insallah yarin hersey yolunda gider.

Evet insallah yardimci olur bana,
hayir vitamin haplari vermedi ilk hamileligimde Femibion kullanmistim
bunda doktor bisey yazmadi gelisimi iyi diye bebegin,
uyku sorunu en bastan beri var cok cabuk yoruluyorum
insallah o da kalmaz....

bebeginizin cinsiyeti bellimi??
zannetmiyorum yarin doktorum desin meraktan catlamiyorumda degil ama :))

Ben Amerikada yasiyorum burda her hamileye vitamin haplari yaziyorlar ve doktorlar bu konuda cok hassas almazsan vitamin haplarini kiziyorlar :)) inan bana cok yardimci oluyor ve cocugunun gelisimi icin de cok onemli.
Birde burda bebisin cinsiyetini 5. ayda soyluyorlar oyle her istediginde ultrasona giremiyorsun burda. Butun hamileligin boyunca toplam 4 kere giriyorsun. Yani benim ogrenmeme daha 3 hafta var

Sen bir doktora sor olurmu bu vitamin hapini

Ben´de Almanyada yasiyorum burda anne cok zayif ise veya gercekten bebek yeterince vitamin alamiyorsa yaziyorlar
burdada sigortanin ödedigi sadece 4 ultrason ama sen istersen para ile baktira biliyorsun ve resimlerde burda parayla
kizimda cinsiyetini 6 aylikken ögrenmistim normalde 20 haftada kesin söylüyorlar ama belli olmuyor cogu erkende ögreniyor
yinede hayirlisi olsun allah eli ayagi düzgün saglikli bebekler nasip etsin bizlere
tsk ederim yarin kesinlikle soracagim vitamin haplarini ama bana demir vitamini iyi gelmiyor kabizlik yapiyor
sadece magnesium ve calcium bi sorayim ben belki gercekten yardimci olur sagol tekrar.....

Evet dogru sigorta cok limitli oduyor herseyi. Benim aldigima prenatal diyorlar icinde a-z butun vitaminler var ve bunu hamileligin boyunca almak zorunlu. Sonra demir ve vs ekliyebiliyorlar eger ihtiyacin varsa.
Ne guzel turkiye de hemen ogreniyorlar ama biz bekliyoruz iste mecbur. Ben parami 3D icin ayirdim :) hatta 4D de var renkli bayagi net gozukuyor ama bulmam lazim.
Dedigin gibi saglikli bebislerimiz olsun da ne olursa olsun :)

evet allahtan dilegimiz o
burda 3D 1 kereligi 55 euro 4D bende duydum doktoruma sormam lazim yapiyormu diye
neyse ben cikiyorum yarin sabah terminim saat 8 de size iyi geceler
yine yazisiriz insallah kendinize extra dikkat edin
bebislerin cinsiyetlerini ögrendigimizde haberleseleim

Günaydın

Dermella benim arada bir bulanıyor, çıkarıyorum kokulara hassasiyetim oluyor da.

Sedasem saol canım bende tüp bebek 3.ayın sonuna kadar kullanmıştım jeli şimdi vajinadan hapa başladık sebebini bende tam anlayamadım haftaya kendi druma gittiğimde sorucam tlfla görüştüm kullan dedi.

daphne sancılarım olduğu için dra gittim idrar tahlili yaptı orda çıktı ama antibiyotik vermedi, kendi drumu aradım idrar kültürüde yaptır eğer bilmem ne oluşumu varsa antibiyotiğe başlarız dedi

zonox drunu değiştirmişsin hayırlısı canım baksana bana ne kadar sık dra gitmeye başladım ama bu zamanda karar vermemiz gerekiyormuş drumuza ve doğum yapacağımız yere saol canım

FDilek saol canım

İnşallah herşey sağlıkla geçer hepimiz için.

bugun uclu testımızı yaptırdık
inş.sonuçalrın güzel çıkar....

Bu arada kızlar yarın akşam 18:00 de doktor randevumuz var.
Gidip bi göreyim kuzumu..Aklımda da sorular var..
İnşallah hersey yolundadır

gülesramm
güzel haberlerle gelirsin inş...

günaydınlar...

subaru bende aldım ebru şallıyı sonunda geldi d&r siparişim dün yaptım ilk defa aşırı basit egldi ilk 2 dvd sinden sonra.tabi şimdi vücut daha hafif,kemikler ağrımıyor..basit demesi kolay..ilerleyen zamanlarda belki bu bile zor gelecek..
dün kızımda yattı yanıma hüüü hüüü diye kolları bacakları salladı durdu ona gülmekten çok veremedim kendimi valla..bugün uyurken yapacağım

Aramıza hoşgeldin canım...Benim bulantılarım geçti....

Canım sıkma canını monorazoda da sorun vardı. Sanırım doktoru amniyosentez istemiş... Bence senin bebiştede birşey yok bu testlerin yanılma payı var çünkü ve böyle sorun ver denilipte sağlıklı doğuran baya kişi var....

günaydın kızlar,,, güzel bir gün olsun inşallah..

baharnaz canım çok geçmiş olsun iyiki gittin doktora, idrar yollarında enfeksiyon varsa eğer bol bol su içi en az günde 3,5 litre en güzel bu şekilde atabilirsin ayaklarını sıcak tut çorapsız patiksiz gezme ... tekrar geçmiş olsun

subaru canım verdiğin yemek listesini bende almıştım harfiyen uyamasamda ehh işte uymaya çalışıyorum ben tabi ceviz, fındık, hurma, incir,kayısı falanda ekledim.güzel bir liste teşekkür ederiz..

canım benim doktorumda ultrasyonu baz almıştı.. tabiki gidip içini rahatlat ama yanlış yapıldığını düşünmüyorum güzelim.. ayrıca diyarbakır açısından için rahat olsun tıp fak. dr.lar çok iyimiş araştır ve gidip yaptır..korkma sakın allahın izniyle temiz çıkar..

canım testin gayet güzel yaptırmayabilirsin 3 lüyü yani doktorda çok ilginçmiş vala daha ne olsun işte bunlar zaten tarama testleri varsayımlarla dolu için rahat olsun istersende yaptır..amniyosentezde kötü bişey değil kesin sonuç veren bi tahlil.. kendine ii bak sıkma canını..

herkese günaydın kızlar nasılsınız ? haftalar sonra bugün yine midem bulanıyor benim yaa.cuma günü doktor randevum var bebeğimi göreceğim için çok heyecanlıyım 1 aylık süre bana çok uzun geliyor gerçekten.3lü test için hala karar veremedim fikirlerinize ihtiyacım var.

Kızlar günaydın hepinizeeeeee......... ben birazdan doktora gidip troid testi sonucumu alcam... Sonrasında görüşürüzzzzzz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…