Kizlar selam bende 16 hafta 3 gunluk hamileyim :) uzun zamandir okuyordum simdi araniza katilayim dedim. Benim bu ikinci hamileligim kizim var 6 yasinda. Kizimda ilk aylar cok kolay gecti ama bu hamilelik zor geciyor. Ogrenmek istedigim aranizda hala migdesi bulananlar var mi?
Öncelikle slm canim
bende yeni katildim bu siteye , benimde ikinci hamileligim 14.haftadayim bir kizim var 5 yasinda inan bende kizimda cok agri cekmemistim evet bulantim vardi ama allaha sükür bunda yok neden bilmiyorum.
Bu hamileligim daha yorgun ve uykuyla geciyor hemde cok kötü belim agriyor ve akintim cok yarin terminim var doktora soracagim
kizimda belki anlamadim diyorum ama bu kadar sorunum yoktu.
senin galiba bulantin cok doktoruna sor derim cünkü burda bulantisi cok olan hamileler hastanede tedavi görüyorlar
insallah gecer allah yardimcin olsun..
Evet insallah yardimci olur bana,
hayir vitamin haplari vermedi ilk hamileligimde Femibion kullanmistim
bunda doktor bisey yazmadi gelisimi iyi diye bebegin,
uyku sorunu en bastan beri var cok cabuk yoruluyorum
insallah o da kalmaz....
bebeginizin cinsiyeti bellimi??
zannetmiyorum yarin doktorum desin meraktan catlamiyorumda degil ama :))
Ben´de Almanyada yasiyorum burda anne cok zayif ise veya gercekten bebek yeterince vitamin alamiyorsa yaziyorlar
burdada sigortanin ödedigi sadece 4 ultrason ama sen istersen para ile baktira biliyorsun ve resimlerde burda parayla
kizimda cinsiyetini 6 aylikken ögrenmistim normalde 20 haftada kesin söylüyorlar ama belli olmuyor cogu erkende ögreniyor
yinede hayirlisi olsun allah eli ayagi düzgün saglikli bebekler nasip etsin bizlere
tsk ederim yarin kesinlikle soracagim vitamin haplarini ama bana demir vitamini iyi gelmiyor kabizlik yapiyor
sadece magnesium ve calcium bi sorayim ben belki gercekten yardimci olur sagol tekrar.....
kızlar geçen gün annemin günü vardı kuranlı yapıyolar. bi kadın geldi hamile oduğumu görünce bana bi selevat verdi gördüğü her hamileye söylüyomuş bunu doğumu kolaylaştırıyo muş öyle dedi. araştırdım nettede var bu bilgi bende sizlerle paylaşayım dedim. günde 1 tesbih çekiyosunuz
Sümmmessebile yesserah.
günaydıınnnnn..herkese hayırlı sağlıklı günler diliyorumm...
melekm bu dua kolaylık duasıdır..
okunuşu ise..SÜMME SEBİLA YESSERAHU
ben her işe başlamadan mutlaka 3 yada 7 kere okurum...deneyin derimm:81:
Güzel Allahım hepiize kolay doğum nasip etsin inşallah.
inş.sonuçalrın güzel çıkar....bugun uclu testımızı yaptırdık
Bu arada kızlar yarın akşam 18:00 de doktor randevumuz var.
Gidip bi göreyim kuzumu..Aklımda da sorular var..
İnşallah hersey yolundadır
fdilek, kızlarr, valla doktoruma güveniyordum ama şuan güvenim 0. aynı hastanede kadın doğumcu bir profosöre gidicem. bu adamın ismi hastanenin sitesinde bile yok sanırım yoğunluk olmasın diye yazmamışlar. benim gittiğim doktorumu çoook seviyordum ama pilates hocama gelen hamileler doğumdan sonra gelip bu doktorla çok zor anlar yaşadıklarını anlatmışlar hocama. (sonuçta hocamın bi kazancı yok ki doktorumu kötülesin)
bu arada bugün 1 saat yürüdüm. carrefoura gidip plates topu, ebru şallı hamiş plates cd si ve 2 tane hamile dergisi aldım. internetten okuyarak olmuomuş. dergiler süper tavsiye ederim. daha kalıcı bilgiler ediniosunuz.
zonox..hangi dergileri aldın canım isim yazman mümkün mü ?
Kizlar selam bende 16 hafta 3 gunluk hamileyim :) uzun zamandir okuyordum simdi araniza katilayim dedim. Benim bu ikinci hamileligim kizim var 6 yasinda. Kizimda ilk aylar cok kolay gecti ama bu hamilelik zor geciyor. Ogrenmek istedigim aranizda hala migdesi bulananlar var mi?
iyi akşamlar kızlar. uzun zamandır uğramıyordum. bugün canım sıkkın biraz. 3'lü test sonucumu aldım. AFP değerim 2.09 çıktı. halbuki 2'nin altında olması gerekiyormuş. doktor bebeğin omurgasında açıklık olabilir dedi. üniversiteye sevk etti. ikinci düzey ultrasonografi yaptır bir hocaya dedi. kendisi ultrasonda herhangi bir açıklık göremedi ama yine de bir hoca baksın dedi. offfffff çok üzüldüm....
cerenli yağmur haklısın canım da şu açıdan bazı şüphelerim var.
benim hamilelik haftam testi yaptığımız gün 15+4 tü ama ultrasonda 16+4 görünüyordu
bu hafta 3 lü test için erken değil mi nette araştırdım 16 ile 22.haftalarda yapılır diyor.ve gebelik haftasının bilgisayara doğru girilmesi gerekirmiş.
şimdi benim gebelik haftamı ultrasıona göre girdi dr.hangisi doğru?
işte bu yüzden başka bi doktora gideyim diyorum
selam kızlar o kadar çok yazıyorsunuz ki okuyamıyorum geçmişi umarım herkes iyidir,test sonuçlarını bekleyenler güzel sonuçlar alırlar ve cinsiyeti öğrenenlerinde gözü aydın.bende cuma günü öğrenicem inşşş.kızlar ben 3lü test yaptırmadım hala vaktim var yaptırmalımıyım sizce karar veremiyorum ikili testte kombine risk 10000 /1 yazıyor doktorum amiyosenteze falan çok karşı biri kafamı karıştırdı biraz ne olur bana akıl verin napmalıyım risk yok denecek kadar az dedi bi kaç arkadasım doktorum ne iyi ne kötü pek bişey demedi.onbinde bir senin bebeğinde olabilir olmayabilirde dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?