2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

cevabın için saol canım seninde testin sonucu bu hafta çıkıcak dimi rabbim inşşş yüzünü güldürür ben inanıyorum ki sonucun güzel çıkıcak

günayydınnn...
ya evde olanalr çok şanslı ne güzel ister tv izleyerek yapın isterseniz dvd den...
çalışanalr bu konuda şanslı sayılmaz...bende sabahalrı yaklaşık 3 km yürüyerek spor yapmaya çalışıyorum

günaydıınnn
ben iyiyimmm sen nasılsın ?
benimde rand.cumaya bende heyecanlıyım
benim bu cuma 4.lü testim yapılacak bakalım hayırlısı olsun inş..

cevabın için saol canım seninde testin sonucu bu hafta çıkıcak dimi rabbim inşşş yüzünü güldürür ben inanıyorum ki sonucun güzel çıkıcak

evet canım yarından itibaren sormaya başlıcam çok teşekkür ederim arada içim bi tuaf olmuyo değil hani ya kötüyse diyorum ama sonrada düşünmek dahi istemiyorum aslında kendimi herşeye hazırladım benim için hayırlısı neyse o olsun inşallah.. yürekten duan çok ama çok teşekkür ederim..

Her sabah yapabiliyor musun subaru?İşe de gidiyorsun...Hangi araya sıkıştırıyorsun peki...?Tebrik ederim walla...benim hiç fırsatım olmuyor...akşam 6 da evde oluyorum.yemek ve diğer ev işleri derken 7-7.30 oluyor.eşim 8 de geliyor genelde.yemek ye sofra kur kaldır...oldu saat 9...11-11.30 gibi de yatıyoruz...sabah 8 de işe gitmek üzere evden tekrar çıkıyorum..sence hangi araya sıkışır spor burada?:26:

en güzelini sen yapıyorsun canım benim yürüş en etkili olanı zaten.. ben sabah 6,30 kalkıp 7,30 daservise biniyorm 1 saat yol sonra işyerinde saatlerce oturuyorum eve git yat yapabildiğim hiçbirşey yok akşamları zaten 8 de pilim bitiyor umarım çok fazla kilo almadan atlatırım..

günayydıınn
listeye tamamen uyamasakta en azından kabaca neler yapmalıyız öğrenmiş oldukkk:81:
bende listeye sabahları fındık, ceviz ,badem,kuşburnu marmelatı,üzüm pekmezimi ekledim...
1 sabah pekmez diğer sabah kuşburnu şeklinde 1 er kaşık alıyorummm[/QUOTE]

evet canım bende her sabah içemesemde 2 yada 3 yemek kaşığı üzüm pekmezi içiyorum.. lor peyniri çook faydalı kızlar böreklere konulan lor en önemli kalsiyum kaynağı yağsız olduğu içi araştırın isterseniz ..

günaydın kızlar. oh sporlara başlamışsınız ben hiç bişey yapmıyorum bi ara bisiklete biniyodum artık onuda yapmıyorum arada çarşıya çıkıyorum o sayede yürüyüş yapmış oluyorum. mesela bugün pazara gidicem sırf yürümek için kıskandım sizi:84:

günaydıınnn
ben iyiyimmm sen nasılsın ?
benimde rand.cumaya bende heyecanlıyım
benim bu cuma 4.lü testim yapılacak bakalım hayırlısı olsun inş..

bende iyiyim canım saol napıyım öyle ev işlerine başlıcağım yerimden kalkabilirsem :) sen 2li 3lü testi yaptırdın mı bide şimdi 4lüyü yaptırıyorsun ayy sanırım ben doktorumu değiştircem yaa 3lüyü bile yapma taraftarı diil adam 3 senedir aynı doktora gidiyordum ama sanırım değiştirmeliyim.

Subaru saol canım şimdi yine var sancılarım ama tam anlayamıyorum inşallah başka birşey yoktur.

Cerenliyağmur saol canım bugün evde dinleneyim yarın sabahta idrar kültürüne gidicem inşalalh onun sonucu iyi çıkar, en az 2 içiyordum, gece içtiklerimi saymıyorum bile iyicene çoğaltıcam suyu

Hepinize gunaydin kizlar,

Dilerim guzel bir gun olur hepimiz icin, hayirli haberlerle gelir sonuc bekliyen arkadaslarimiz.
Benimde bu sabah genel muayenem var, insallah iki arada bir derede bebisimide gosterirler bana:)))
Birde isin tartilma kismi var tabii
Bakali kac kilolar eklemisiz kilolarimiza,
mubarek su icsem yapisiyor uzerime

hadi kalin saglicakla, ben hazirlanayim bebisle:)))
optum hepinizi gorusmek zere citirlar

Cerenliyağmur canım bende her sabah lor tüketiyorum tuzsuz olduğu için tansiyonumdan dolayı çok kıymetli olduğunu duymuştum kalsiyum açısından

canım ben sabah 06,30 da kalkıyorummm
10-15 dak yatakta kendimi dinliyorum bu arada 1 bardak süt içiyorum...
daha çok bebişimi dinlemeye çalışıyorum:81:
el yüz giyinme derken saat 07:00 bir kaşık pekmez yada kuşburnu alıyorum...
evden çıkmadan yolda yemek üzere ceplerime fındık badem ceviz elime ne gelirse atıyorum..
07:05 evden çıkıyorum
servise kadar aslında bi vesait gidiliyoo
ama oraya kadar ben yürüyorum yaklaşık 3 km 25,30 dak.sürüyo
07:30 da servise yetişiyorum..

akşam 19:00-19-30 arası evde oluyorum
aynı şekilde yemek hazırla vs.eşim 21:00 de işten geliyo
ben bazen onu yemeğe bekliyorum..çok acıktığım zaman beklemiyorum..
eşim geliyo masa hazırla kaldır vs.saat 22:00 de ben direk yatağa gidiyorummm

yavaş yavaş hareket etmeye çalış bari:81:
ben 2 li yaptırdım herhangi bi sorun yoktu..ama kendi dr bu konuda çok hassas 3 lü değilde 4 lü yapalım kesin sonuç alalım demişti...
canım bende cuma yeni bi dr gidicem bakalım o 3lümü 4 lümü istiycek
benim dr çok iyiydi..ama özel muayene..ve her hastanelere doğuma gitmiyodu o yzüden onu değiştiriyorumm çok üzgünümmmm

baharnazz
neden bu sancılar yaa
çok geçmiş olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…