gunaydın kızlarrrrr.....
günaydın kızlar,,, güzel bir gün olsun inşallah..
canım testin gayet güzel yaptırmayabilirsin 3 lüyü yani doktorda çok ilginçmiş vala daha ne olsun işte bunlar zaten tarama testleri varsayımlarla dolu için rahat olsun istersende yaptır..amniyosentezde kötü bişey değil kesin sonuç veren bi tahlil.. kendine ii bak sıkma canını..
günaydınlar...
subaru bende aldım ebru şallıyı sonunda geldi d&r siparişim dün yaptım ilk defa aşırı basit egldi ilk 2 dvd sinden sonra.tabi şimdi vücut daha hafif,kemikler ağrımıyor..basit demesi kolay..ilerleyen zamanlarda belki bu bile zor gelecek..
dün kızımda yattı yanıma hüüü hüüü diye kolları bacakları salladı durdu ona gülmekten çok veremedim kendimi valla..bugün uyurken yapacağım
İyiyim canım sen nasılsın?Toplanma işlemi bitti mi?Nasıl olacak senin durum?İşten ayrılacak mısın doğum öncesi?GÜNAYDINNNN
nasılsın ?
herkese günaydın kızlar nasılsınız ? haftalar sonra bugün yine midem bulanıyor benim yaa.cuma günü doktor randevum var bebeğimi göreceğim için çok heyecanlıyım 1 aylık süre bana çok uzun geliyor gerçekten.3lü test için hala karar veremedim fikirlerinize ihtiyacım var.
cevabın için saol canım seninde testin sonucu bu hafta çıkıcak dimi rabbim inşşş yüzünü güldürür ben inanıyorum ki sonucun güzel çıkıcak
günayydınnn...
ya evde olanalr çok şanslı ne güzel ister tv izleyerek yapın isterseniz dvd den...
çalışanalr bu konuda şanslı sayılmaz...bende sabahalrı yaklaşık 3 km yürüyerek spor yapmaya çalışıyorum
günaydın kızlar,,, güzel bir gün olsun inşallah..
subaru canım verdiğin yemek listesini bende almıştım harfiyen uyamasamda ehh işte uymaya çalışıyorum ben tabi ceviz, fındık, hurma, incir,kayısı falanda ekledim.güzel bir liste teşekkür ederiz..
günayydıınn
listeye tamamen uyamasakta en azından kabaca neler yapmalıyız öğrenmiş oldukkk:81:
bende listeye sabahları fındık, ceviz ,badem,kuşburnu marmelatı,üzüm pekmezimi ekledim...
1 sabah pekmez diğer sabah kuşburnu şeklinde 1 er kaşık alıyorummm
günayydınnn...
ya evde olanalr çok şanslı ne güzel ister tv izleyerek yapın isterseniz dvd den...
çalışanalr bu konuda şanslı sayılmaz...bende sabahalrı yaklaşık 3 km yürüyerek spor yapmaya çalışıyorum
günaydıınnn
ben iyiyimmm sen nasılsın ?
benimde rand.cumaya bende heyecanlıyım
benim bu cuma 4.lü testim yapılacak bakalım hayırlısı olsun inş..
Her sabah yapabiliyor musun subaru?İşe de gidiyorsun...Hangi araya sıkıştırıyorsun peki...?Tebrik ederim walla...benim hiç fırsatım olmuyor...akşam 6 da evde oluyorum.yemek ve diğer ev işleri derken 7-7.30 oluyor.eşim 8 de geliyor genelde.yemek ye sofra kur kaldır...oldu saat 9...11-11.30 gibi de yatıyoruz...sabah 8 de işe gitmek üzere evden tekrar çıkıyorum..sence hangi araya sıkışır spor burada?:26:
bende iyiyim canım saol napıyım öyle ev işlerine başlıcağım yerimden kalkabilirsem :) sen 2li 3lü testi yaptırdın mı bide şimdi 4lüyü yaptırıyorsun ayy sanırım ben doktorumu değiştircem yaa 3lüyü bile yapma taraftarı diil adam 3 senedir aynı doktora gidiyordum ama sanırım değiştirmeliyim.
Subaru saol canım şimdi yine var sancılarım ama tam anlayamıyorum inşallah başka birşey yoktur.
Cerenliyağmur saol canım bugün evde dinleneyim yarın sabahta idrar kültürüne gidicem inşalalh onun sonucu iyi çıkar, en az 2 içiyordum, gece içtiklerimi saymıyorum bile iyicene çoğaltıcam suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?