FESÜBHANALLAHHHH
noluyo kızlar yawwww
bende akşam eşime çok kızdımm..bende kızım üzülmesin diye sessizce gittim yattım..
ağlayıp bebeğimi üzmemek için kendimi zor tuttummm öylece uyuyakalmışımm
yok canım özel değil..ya napıyor biliyormusun..çocuk doğmadan önce yabancı dizileri indirirdik ordan usb ile tv de izlerdik altyazılı..çokta hoşumuza giderdi..türk dizileri pek hoşumuza gitmiyor hep aynı şeyler sanki..
neyse..çocuk olduktan sonra tabi artık ne sinema ne dizi izleyebiliyoruz birlikte..sinema yine oluyor uyuttuktan sonra ama dizi birlikte olmuyor..oda kendi beğendiği dizileri indirip indirip izliyor..ama ne izlemek
akşam işten gelince açıyor,arada yemek için kalkıyor,bütün gece boyunca izliyor onları..bende dizim varsa onu izliyorum yoksa evin içinde oyalanıyorum,mutfakta falan iş oluyor..çocukla oynuyorum..uykum geliyor hadi yatalım diyorum dur şu bölüm bitsin diyor..ama aslında o dizi tamamen bitene kadar hep böyle oluyor..6-7 sezon neyse bitiyor sonra bi rahatlama dönemi oluyor bende..yapma şunu bak hiç ara vermeden dizi izliyorsun diyorum bir gecede kaç bölüm üst üste..sen sanki bilgisayar başına hiç geçmiyorsun diyor hemen savunması buu...dün yine olmuş saat 12 gel falan demedim direk bağırmaya başladım kapat artık şunu yeter yaa..bıktırana kadar uğraşıyorsun dedim.abartıyorsun dedi..abartan sensin işten geldiğinden beri kaç defa kalktın başından söylermisin dedim ses yok..yine sanki sen hiç oturmuyorsun...beni sen kaç defa gördün başından kalkmadan saatlerce durduğumu çocuğu seni ihmal ettiğimi..göremezsin çünkü yapmıyorum..okuyyorum yazacağım varsa yazıyorum çıkıyorum hemen dedim.tabi tabi dedi.ama sinirlerim aşırı bozuldu..bu sahneyi yılda 2 kere yaşıyoruz kesin...dayanma gücüm kalmıyor artık patlıyorum bu şekilde...bide önceden eğer cuma cumartesi ise ssat 5 lere kadar otururdu..10 bölüm falan izlerdi herhalde.uyanırım yanımda yok uyanırım yanımda yok..bir gece kalktım saat 4 yine yok.gittim dizisini ziliyor..sana bunu ilk ve son defa söylüyorum bir daha benden duymayacaksın dedim.eğer benden 15-20 dk sonra yatağa gelmezsen,ben kalkar yine seni pc başında görürsem yemin ediyorum tek kelime etmeden sabah pılımı pırtımı toplayıp giderim çocukla dedim..bak yemin ettim yapacağımıda biliyorsun..bana saygısızlık etme yatakta yalnız bırakarak dedim(ona göre normal bir durum),ipleri koparma dedim.o gecedir hiç oturmaz..benim yattığımı görünce koşa koşa gelir..yaparım vallahi gözüm görmüyor artık bişey.
tamam çok anlayışlıdır,kırmaz,çok olgun davranır,beni sevdiğini her zaman hissettirir..ama bi bu dizi manyaklığı yüzünden hepsini batırıyor
anladım canım....benim sebebim de benzer...erkeklerin bu bencillikleri ve rahatlıkları hepimizi aynı derecede rahatsız ediyor demek ki...ne yapmak lazım bilmiyorum...tamamen görmezden mi gelmeli?başka bir dünya mı kurmalı kendimize?onlar öyle güzel arkadaş çevreleri ve ruh dünyası kuruyorlar ki bizsiz...aklım almıyor...ya da ben sapıkça düşünüyorum...tahlil edemiyorum.psikologa falan mı gitsem yaaaa...tek başıma çözemiyorum....çok yıprandım....
ben istanbuldayım.annemler başka şehirde ve uzak.buda bir ablam var ama 3 çocuğuyla ancak uğraşıyor...sürekli gidip gelemiyorum zaten...rahatsızlık vereceğimden endişe ediyorum...neyse sorun bu değil...benim burda arkadaşım yok hiç iş dışında görüşebileceğim.hayır işin kötü yanı eşimle beraber yapmadığımız hiçbir şeyden zevk almıyorum ben...birkaç kez denedim arkadaşlarla biryerlere gideyim diye çok sıkıldım..o olmadan keyif alamıyorum....o benim gibi değil...çok büyük keyif alıyor sanırım beni evde yalnız bırakıp gece gelmelerinden...çok sık mı gidiyor dersen dikkat etmedim hiç ama bana çok sıkmış gibi geliyor...birkaç kez konuşmayı denedim maaile görüşelim diye arkadaşlarıyla olmadı...neden bilmiyorum...benim işyerindeki arkadaşlarımın hepsini tanıyor ve ailece görüşüyoruz..ben onun iş arkadaşlarını tanımıyorum.hiçbir zaman tanımadım...zaten bir işte 1.5 yıldan fazla kalmadı hiç...sonuç olarak artık yalnız kalmaktan sıkıldım...her gittiğinde aklımın onda kalmasından sıkıldım...üzülmekten sıkıldım bu duruma...ne yapıcam ben....
hepsinden var subacım..onun için farketmez arkadaş olsun da..seçici değildir yani...suba....ben kocamı hiç tanımıyor muyum acaba yaaaa....10 yıldır birlikteyiz..son 5 senedir evliyiz...neden böyle oldum ben...tek başına çık diyorsun ama ben zaten günde 2 saat görüyorum onu.onun dışında da hep yalnızım nerdeyse..iş yerindeki ilişkileri de bilirsin...derin değildir ..en azından benimki değil...sence bende duygusal bir bozukluk olabilir mi?CANIM
ne söyliyeceğimi bilemiyorummm..
tek söyliyebileceğim...kendimi oyalıyacak mutlu edicek şeyler bulabilmen...
yanlız da dışarı çıkabilirsin tamam çok eğlenceli olmaz belki ama en azından kafanı dağıtırsın
eşinin arkadaşları bekarmı ?
hepsinden var subacım..onun için farketmez arkadaş olsun da..seçici değildir yani...suba....ben kocamı hiç tanımıyor muyum acaba yaaaa....10 yıldır birlikteyiz..son 5 senedir evliyiz...neden böyle oldum ben...tek başına çık diyorsun ama ben zaten günde 2 saat görüyorum onu.onun dışında da hep yalnızım nerdeyse..iş yerindeki ilişkileri de bilirsin...derin değildir ..en azından benimki değil...sence bende duygusal bir bozukluk olabilir mi?
Günaydın canlarımmmmm
gülesram, kız istiyordun ama oğlan oluyor canın saolsun 2ye minik kızın gelir artık. hepimiz hem fikiriz ki evladın oğlanı kızı olmuyor Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. minik oğluşunun kıpır kıpır olmasına sevindim o halini görmüş oldun ne güzel. Allah güzel haberlerle hep güldürsün kuzummmm
ohcanimadegsin, senin hikayen benle aynı ben de eşimle hep dizi film izlerim internetten tv ye bağlayarak. eşim bir ara bebek istemiyordu ya bu ortamımız bozulursa dieeşim ben tuvaletteyken bile yanımdan ayrılmaz inşallah değişmez canım ya. senin durumundada kötü bişi yok biraz hassassın bu dönem. ondan zor gelmiştir. üzme miniğiniiiiiiii
blue_sky kuzum seninkini görmedim hayırdır nen var? hormonlar tavan yapmış anlaşılan
nickini hatırlayamadım, bir oğluımuz daha geliyormuş hayırlı olsun minik pipişliler
benden haberler dün gece sağlam bir tekme ile uyandım. ama rüyamda mı gördüm gerçekten mi soldan tekme yedim bilemiyprum. ama beni uyandırcak kadar sertti. uyku sametesi rüyada mı kaldım acep
dün hıçkırığını hissetmiştim oğlumun. ritmik olarak solda atıp atıp durdu damar gibi. mide hareketi değildi çok net bir şekilde hissetim. acaba dün tekme yedim mi:26:
bu arda evde platese başlıorum topumu aldım, ebru şallının cd sini aldım.gazamız mübarek olsun
iyi sonuçlar almana sevindim tiroidlerde gözün aydın ...kızlar ben bugün doktora troidler için kontrole gitmiştim iyi çıktılar şükür doktor 2 ay sonra gel dedi... Böle yarın bebişimi görmeye gidiyorum belkim cinsiyetide öğrenirim artıkım.....
merhaba bayanlar bende mayıs annesıyım bebgım tahmını 8 mayısta aramızda olcak ınşallah ve cınsıyetımızı dun oğrendık kızımız olcak ınşallah:)allah hepımıze bı avazda doğurmayı nasıp etsın bayanlar aminn...bıde dış etıyle olgılı soru soran arkadaşım benım de saçım çok dokuluyodu doktoruma soyledım o da dış etlerınde çekılmeler kanamalr saçlarda dokulmemeler olabılırmış vıtamın eksıklığınden sende doktoruna soyle ıstersen vıtamın falan verır belkı
Uzun zamandır ilk kez uyku tutmadı beni...
Belki de bebegimi böyle hareketli ve kıpır kıpır gördügüm için..
Gercekten bir canlı yasıyor içimde..
Gariplik bende mi yoksa herkes mi böyle hissediyor ama içimdeki varlıgın cinsiyetini ögrendikten, sonra sevinç korku hüzün karman corman oldum..
Gercekten aylar sonra bir varlık girecek hayatımıza..Bizim canımız,herseyimiz bitanemiz olacak...
Rüyalarında hep kız bebek gören aslında gönlünde de hep kızı olsun isteyen ben, tescilli bir oglan anasıyım artık..
Kız ya da erkek farketmez ama dunyaya saglıklı mutlu bir evlat getirebilmek, rabbimizin bize en güzel hediyesi olsa gerek...
Karnımı ogluşum diye sevmek cok garip bir duygu ama cok ta güzel....Hepimiz için öncelikli tek duam,alllah bebişlerimizle birlikte cıktıgımız bu yolda saglıgı ve huzuru hiç eksik etmesin hayatımızdan.....
arkadaşlar bende bugun dr. gittim cinsiyetini öğrendim bebişim erkek miş buğra m geliohayırlısıyla inş.
anamm bu sırf dr.un aldığı ücret ise fena..ama sanki acıbademde doğum yapma maliyeti de bunun içinde olmalı diye düşündüm..yani sırf prof 10000 alıyosa püffff
canım sadece doktorun aldıgı ucret degıl bu hersey dahıl doktor 3 bın lırasını fln alıyor bende maslak acıbademe gıdıyorum ama cihat beye değil başka bir profosore
anladım canım sağolasın
kızlar
gecen pzt dr kontrolum vardı 4lu test yaptırmıstım cok sukur ıyı cıkmıs kanda da sorun yok ama ıdrar da lokosıt(enfeksiyon) çıktıgı ıcın dr bugun benı cagırdı ıdrar kulturu vermem ıcın o ara da ogluma da baktık cok sukur ıyıydı 206 gr olmus:) gecen pzt 160dı cuma gunu ıdrar kulturu sonucuna gore ılaca baslıcaz bakalım umarım herkes ıyı haberler alır
testin iyi çıkmış gözün aydın idrar enfeksiyonu çok oluyo en kısa zamanda geçer inşallah..
herkese günaydınnnnasılsınız bakalım güzel anneler ? biz iyi sayılırız bide şu baş ağrısından kurtulabilsem migrenim var benim bi tuttumu başım 3,4 gün ağrıyor minoset içiyorum ama o da pek bi işe yaramıyor
geçmiş olsun ayy migren çok zor Allah yardımcın olsun migreni olan arkadaşlarımdan biliyorum kolay değil Allah şifa versin canım..
günaydın canım... inşallah mutlu bir gün olur ,, yazmıcaktım ama dayanamadım amniyosentez sonucum çıkmış eşim almaya gidecek birazdan sonucu öğleden sonra yazarım büyük ihtimalle kalbim çarpıyor dilerim rabbim bebeğimi bana bağışlar...
canım çok merakla bekliyorum inşallah güzel sonuçlar alacaksın ...Dualarım seninle..
Kızlar eşler biraz üzmüş galiba sizleri okudum yazdıklarınızı.. Erkekler çok farklı hele şu TV tüm iletişimi koparıyo..Çözüm için erkeklere bol bol anlayış ver Allahım.. Arkadaşlarımı üzmesinler...
Bende gece hiç rahat uyuyamadım döndüm durdum sol yanıma yatmaya alışmadığımdan sürekli uyanıyorum...
SUBARU, eşim sağımda yatıo ya ondan olmadığını biliorum ahahahaha
selam kızlaarr..
üüff moralim bozuk benim kocişim bebeğin cinsiyetini öğrenmek istemiyorr sonradan değişirmiş 7. ayda öğrenelim diyor ben de hemen bu gün söyleseler diye çatlıyorum haftaya cuma kontrolüm var ama bunda değilde ocakta öğrenirsen bereber öğrenelim yoksa ben 7. aya kadar duymıycam diyo üüfff sinir oldum yaa:96:
ZONOX
aaaa o zmana nasıl oluyo bu tekme
37 haftalık arkadaşım tekmedir ama uykuda olduğun içi o kadar net hissetmişsindir dedi.
oyyyğğğ
eyvahlar olsunn
birde gece tepiklemi uyancaz
yok yaw ben tekme yemem benim kız kesin cırmalar beniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?