2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bu da mı gebelikten diyeceğim ama...yok değil benimki...sabrım taştı...sabah işte olan başka bir olay da üstüne tuz biber oldu..2 saatten fazla da bu sabah ağladım...gözlerim şişti...kızım da üzüldü muhakkak...

anladım canım....benim sebebim de benzer...erkeklerin bu bencillikleri ve rahatlıkları hepimizi aynı derecede rahatsız ediyor demek ki...ne yapmak lazım bilmiyorum...tamamen görmezden mi gelmeli?başka bir dünya mı kurmalı kendimize?onlar öyle güzel arkadaş çevreleri ve ruh dünyası kuruyorlar ki bizsiz...aklım almıyor...ya da ben sapıkça düşünüyorum...tahlil edemiyorum.psikologa falan mı gitsem yaaaa...tek başıma çözemiyorum....çok yıprandım....

ben çeker giderim dediğim yaptığım gibi rest çekmeyi düşünüyorum öğlen gelsin konuşacağım.öyle arkadaş ortamı falan kurup beni yalnız bırakmıyor genelde beraber buluşuyoruz arkadaşlarla.onun sadece haftada 2 gece maçı var.ama bu bilgisayar meselesi o kadar canımı sıkıyorki.daha yeni aldık ama gözüm görmeyecek atacağım bir gün camdan o hale geliyorum..aynısını babamda yapıyor..annemde bıkmış durumda..babamın genelde gece gündüz bir işleri çıkar çok evde durmaz gider gelir durur gecede kaç defa..amcama gider,bir iş buyuran olur falan.ama evdeyse mutlaka nette tavla oynuyordur..annemde böyle benim gibi bir kaç kez kavga çıkarmış..bir gün oturup dertleşmiştik te..gurbetteyiz birbirimizi msn den görüyoruz o olmasa ikimizde söküp atacağız vallahi..benim hala bozuk sinirlerim..gelsin konuşacağım açık açık ne kadar uygular bilmem ama uygulmazsa başka bir yöntem bulacağım..kalk işim var ben oturacağım deyip bütün gece kalkmayacağım..

Of kızlar bebeklerinizi üzmeyinn erkekler marstan kadınlar venüsten kitabını okudunuzmu ayrı dünyalardayız tamamen arada dengeyi bulmak bazen zor oluyoo galiba o dönemlerdesiniz.Bende bazen başka şeylere takıldığını görünce hemen tepkimi veriyorum yada yaptığına ortak oluyorum biriktirmeyin içinizdee..
Ohcanımadeysin bu yabancı diziler manyak oluyo ya sabah 6 ya kadar izlediğimi bilirim acayip bağlıyolar bide 40 dk olunca 1 tane daha 1 tane daha derken geçiyo zaman ..

ben istanbuldayım.annemler başka şehirde ve uzak.buda bir ablam var ama 3 çocuğuyla ancak uğraşıyor...sürekli gidip gelemiyorum zaten...rahatsızlık vereceğimden endişe ediyorum...neyse sorun bu değil...benim burda arkadaşım yok hiç iş dışında görüşebileceğim.hayır işin kötü yanı eşimle beraber yapmadığımız hiçbir şeyden zevk almıyorum ben...birkaç kez denedim arkadaşlarla biryerlere gideyim diye çok sıkıldım..o olmadan keyif alamıyorum.... o benim gibi değil...çok büyük keyif alıyor sanırım beni evde yalnız bırakıp gece gelmelerinden...çok sık mı gidiyor dersen dikkat etmedim hiç ama bana çok sıkmış gibi geliyor...birkaç kez konuşmayı denedim maaile görüşelim diye arkadaşlarıyla olmadı...neden bilmiyorum...benim işyerindeki arkadaşlarımın hepsini tanıyor ve ailece görüşüyoruz..ben onun iş arkadaşlarını tanımıyorum.hiçbir zaman tanımadım...zaten bir işte 1.5 yıldan fazla kalmadı hiç...sonuç olarak artık yalnız kalmaktan sıkıldım...her gittiğinde aklımın onda kalmasından sıkıldım...üzülmekten sıkıldım bu duruma...ne yapıcam ben....

CANIM
ne söyliyeceğimi bilemiyorummm..
tek söyliyebileceğim...kendimi oyalıyacak mutlu edicek şeyler bulabilmen...
yanlız da dışarı çıkabilirsin tamam çok eğlenceli olmaz belki ama en azından kafanı dağıtırsın
eşinin arkadaşları bekarmı ?

Günaydın canlarımmmmm

gülesram, kız istiyordun ama oğlan oluyor canın saolsun 2ye minik kızın gelir artık. hepimiz hem fikiriz ki evladın oğlanı kızı olmuyor Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. minik oğluşunun kıpır kıpır olmasına sevindim o halini görmüş oldun ne güzel. Allah güzel haberlerle hep güldürsün kuzummmm

ohcanimadegsin, senin hikayen benle aynı ben de eşimle hep dizi film izlerim internetten tv ye bağlayarak. eşim bir ara bebek istemiyordu ya bu ortamımız bozulursa die eşim ben tuvaletteyken bile yanımdan ayrılmaz inşallah değişmez canım ya. senin durumundada kötü bişi yok biraz hassassın bu dönem. ondan zor gelmiştir. üzme miniğiniiiiiiii

blue_sky kuzum seninkini görmedim hayırdır nen var? hormonlar tavan yapmış anlaşılan

nickini hatırlayamadım, bir oğluımuz daha geliyormuş hayırlı olsun minik pipişliler

benden haberler dün gece sağlam bir tekme ile uyandım. ama rüyamda mı gördüm gerçekten mi soldan tekme yedim bilemiyprum. ama beni uyandırcak kadar sertti. uyku sametesi rüyada mı kaldım acep

dün hıçkırığını hissetmiştim oğlumun. ritmik olarak solda atıp atıp durdu damar gibi. mide hareketi değildi çok net bir şekilde hissetim. acaba dün tekme yedim mi:26:

bu arda evde platese başlıorum topumu aldım, ebru şallının cd sini aldım. gazamız mübarek olsun

hepsinden var subacım..onun için farketmez arkadaş olsun da..seçici değildir yani...suba....ben kocamı hiç tanımıyor muyum acaba yaaaa....10 yıldır birlikteyiz..son 5 senedir evliyiz...neden böyle oldum ben...tek başına çık diyorsun ama ben zaten günde 2 saat görüyorum onu.onun dışında da hep yalnızım nerdeyse..iş yerindeki ilişkileri de bilirsin...derin değildir ..en azından benimki değil...sence bende duygusal bir bozukluk olabilir mi?

canım geceleri seni evde yanlız bırakıp eğlenmeye giderken bekar arkadaşlarıyla gidiyosa sorun olur bu...
yo yo tanıyosundur ama bu aralar sanırım biz çok hassasız fazlaca ilgi alaka bekliyoruz bende dahilll...
nasıl 2 saat görüyosun
çalışıyosan hafta sonları yanlız dışarı çıkabilirsin..alışverişe gidebilirsin ...
evde yanlız kendini meşgul edicek uğraşlar bulabilirsin...
yoksa sürekli birine bağlı yaşamak innaki iki taraf içinde bazen sıkıcı olabilir....

zonox
hoşgeldinnn
seni eşin tekmelemiyo değilmi
plates hayırlı uğurlu olsun

Günaydın kızlar,

kızlar ben bugün doktora troidler için kontrole gitmiştim iyi çıktılar şükür doktor 2 ay sonra gel dedi... Böle yarın bebişimi görmeye gidiyorum belkim cinsiyetide öğrenirim artıkım.....
iyi sonuçlar almana sevindim tiroidlerde gözün aydın ...
bebiş de göstersin inşalah kendini annesine...

hoşgeldin canım..hayırlı olsun kızın..

canım gözün aydın paşan geliyormuş...
ayy harika yazmışsın bu duygular bende de var insan ne düşüneceğini bilemiyor karmakarışık oluyo...Allah hepimize hayırlısı ile bu yolda hep güzellikler versin..

arkadaşlar bende bugun dr. gittim cinsiyetini öğrendim bebişim erkek miş buğra m gelio hayırlısıyla inş.

gözün aydın canım hayırlı olsun..

SUBARU, eşim sağımda yatıo ya ondan olmadığını biliorum ahahahaha

selam kızlaarr..
üüff moralim bozuk benim kocişim bebeğin cinsiyetini öğrenmek istemiyorr sonradan değişirmiş 7. ayda öğrenelim diyor ben de hemen bu gün söyleseler diye çatlıyorum haftaya cuma kontrolüm var ama bunda değilde ocakta öğrenirsen bereber öğrenelim yoksa ben 7. aya kadar duymıycam diyo üüfff sinir oldum yaa:96:

SELAMMM..
öncelikle kaçıncı bebeğiniz onu merak ettim...
ilkse eğer kız erkek önce sonra ne farkeder
canımmm o 7.hatta bırak doğunca öğrensin sen tabiiki haftaya kontrolünde öğren
ayy bu erkeklerin ne anlamsız davranışları var yawww

kızlar bende tepik olmasada içimde balık gibin bişeylerin dönüp durduğunu hissediyorum anlamadım bebişmi gazmı zaten karnım bi anda büyüdü sankim böle bi şiş bence gaz değil hani sabahları sönük biraz diyodum ya şimdi sabahlarıda şişik gibin... daha bugün bişi hissetmedim ama bugün doktora gidiyorum ayrıntılı inceleme yapılcak 4 boyutluda bide fotolarımız çekilcek acaba bebişim artıkım göstercekmi bize ne oldugunu ayyyyy dua edin bana çokkkkkk heycanlıyım bugünnnnnn..Doktora Akşam 17,30 da randevummm.... Anammmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…