ben yarın amniyosentez olacağım canım bugün okula da gitmedim bu moralle çocuklara bi faydam dokunmayacak evde dinleniyorum
ıyıyız cok sukur canım....
allah hayırlısıyla nasıp ederse subat sonu veya mart ayı dedı dr um....özlem senin doğuma ne zaman diyorlar
[ı]monaroza ve dorti üzülmeyin ne olur..testler genelde yanlış çıkıyor,onlara kanmayıp ok sağlıklı doğuran kişiler biliyorum...aman kendinizide bebeklerinizide üzmeyin..[/ı]
allah hayırlısıyla nasıp ederse subat sonu veya mart ayı dedı dr um....
çok sağolun kızlar
burda gurbetteyim eşimden başka kimsem yok yanımda.ama yazdıklarınız beni o kadar rahatlatıyor ki.biliyorum yalnız değilim ve beni tanımasa da bir sürü arkadaşım benim için dua ediyor.sayenizde biraz daha iyiyim inş. bu kötü günler geçecek ve ben de bebeğimi sağlıkla kucağıma alacağım inş. 2 hafta sonra da güzel haberleri paylaşacağiım sizlerle,şu an beklemekten ve dua etmekten başka yapabileceğim bişey yok.Allahım sen bebeğimi koru.
vallahı benım doktordan yana sansım hıc olmadıkı.bende hastaneden memnunum ama verdıklerı sozlerı hıc tutamıyolar.sonuc cıkmadı dıye bır haber bıle vermıyolar.bız arıyoruz hergun.bırde aradıgımız zamanda kızar gıbı konusuyolar.benım doktorum oranın kurucusu ve tek profesoru olan tarık aksu.ınanın üç mılyarı gectı oraya verdıgımız para.amnıyosentez parası sadece iki mılyar verdık.yatma parası benım gunluk ucyuzmılyon.ıkı hafta ustuste yattım tamam hızmetten cok memnun kaldık.aynen otel gıbı.çok guzel bır hastane.ama sonuc verme konusunda bıraz daha dıkkatlı olabılırler.bak benı nasılda depresyona sokdular.mahvoldum bır aydır.hala netıceye varamadık ama ınsallah bebegımde bır sorun yoksa mecburen orada dogum yapacam.
dorti ben de doktor doktor gezmedim çok ama ilk bir büyük doğumun doktoruna gittim özeline yani bilmiyorum içim bir türlü ısınamadı. allahtan şanslıyımki ikincisinde buldum doktorumu. hastanem gata zaten sonuc konusunda hiç bir sorun çıkarmıyorlar. yani para önemli değil önemli olan su süreci stressiz atlatmak bir de üzerine para verip insanlar seni üzünce daha kötü oluyor. depresyona falan girme bu kadar taktıgımız için sorun cıkıyor benim cok yakın akrabam 40 yasında hamile kaldı. 9 ay fosur fosur sigara içti amniyosentezde yaptırmadı,sek sek sekti yani şıp diyede dogurdu gayette sağlıklı. kafaya cok takmamak lazım
ben gatanın doktorunada gıttım..benım sansıma oyle kotu doktorlar cıkdıkı anlatamam.hem paramızı aldılar hemde bızı ınsan yerıne koymadılar.mufıt hoca var ona gıdıyodum ben ınan varya okadar ılgısızdıkı.ıkı ay ona gıttık ozelıne tabıkı.sonra baska bır doktora basladık.oda bastan savma baıyordu.en son ıste bu hrs hastanesıne basladık.burdada hızmet ıyı ama cevap yok.sonuclarımızı gununde alamıyoruz.allah yardımcımız olsun.ayrıca gatada ınsan yerıne koymuyolar bıle ınsanı.ozellerıne gıdıyoruz gatanın doktorlarının yınede ılgılenmıyolar oyuzden.
müfit hocayı hiç duymadım ama gata insanlıktan nasibini almamış doğru soyluyorsun, hele gebe polikliğini,oraya gitmekten nefret ediyorum. ama elim mahkum napiyim. butun devlet hastanelerinin kadın dogum servisleri oyle diyorum allahım sanki bütün ülke doğuruyor. hele büyük doğum!!! o yuzden sen sanslısın aslında özelde mis gibi hastane işte boşver değiştirme artık
slm güzel anne adayları bugün yazılanları şöle bi okudumda başta amniyo denilen nedir kimlere yapılır bu konuda bilgilendirebilirmisiniz benimde pazartesi günü 3 lü testim yapılacak 2 li temiz çıkmıştı ama doktorum 3 lü istedi yinede umarım herkezin sonuçları güzel çıkar içimizi ferah tutalım
müfit hocayı hiç duymadım ama gata insanlıktan nasibini almamış doğru soyluyorsun, hele gebe polikliğini,oraya gitmekten nefret ediyorum. ama elim mahkum napiyim. butun devlet hastanelerinin kadın dogum servisleri oyle diyorum allahım sanki bütün ülke doğuruyor. hele büyük doğum!!! o yuzden sen sanslısın aslında özelde mis gibi hastane işte boşver değiştirme artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?