2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

monaroza ve dorti üzülmeyin ne olur..testler genelde yanlış çıkıyor,onlara kanmayıp ok sağlıklı doğuran kişiler biliyorum...aman kendinizide bebeklerinizide üzmeyin..

ben yarın amniyosentez olacağım canım bugün okula da gitmedim bu moralle çocuklara bi faydam dokunmayacak evde dinleniyorum

haklısın.ama dedıgımı sakın unutma sen rahat olursan amnıyosentezınde rahat olur ve cabuk bıter.strese gırersen bebekde kotu olur.ayrıca bebekde korkarmış oanda.sen rahat olkı bebekte korkmasın.ben cok stres yaptıgım ıcın bebek cok korktu.ınanın buna gercekten.butun gun cırpınıp durdu yavrum karnımda.benı anıden yaptılar cunku amnıyo.muayeneye gıtmıstım hemen amnıyo yapacagız dedıler bana.oyuzden cok korkmustum hatta tansıyonum cok yukseldı o gun.o yuzden bıraz sıkıntılı gectı benım amnıyosentezım

tesekkurederım nevracıgım....soz konusu olan annelık olunca emınım hepınız aynı fedakarlıgı gosterırsınız....

[ı]monaroza ve dorti üzülmeyin ne olur..testler genelde yanlış çıkıyor,onlara kanmayıp ok sağlıklı doğuran kişiler biliyorum...aman kendinizide bebeklerinizide üzmeyin..[/ı]

sagol canım.benım sonucum bıraz karmasık.ıkı kromozomdakı yer degısıklıgı yuzuznden bızden tekrar kan aldılar oda cumartesı cıkacakmıs eger yıne bır aksılık olmassa.ama cok sukurki dovn sendromu cıkmadı.yoksa ıkı gun once alacaklardı bebegımı.ınsallah bu kan sonucumuzdada bır sorun cıkmazda bende artık hamılelıgımın tadını cıkarayım.gıdıp kızıma cıcıler alayım.oyle zorkı anlatamam

allah hayırlısıyla nasıp ederse subat sonu veya mart ayı dedı dr um....

erkenmı dogum yapacaksın canım sen.yoksa gunun ozamanaöı denk gelıyor.vallahı az kaldı bebeklerımızın dogmasına cogu gıttı azı kaldı.ınsallah benımde bebegımde bır sorun cıkmassa bende nısan sonu yada mayıs bası olacak.ınsallah hersey ıyı olacak hepımız ıcın.korkma sen canım.banada dua et bende cumartesıyı beklıyorum.sonucumu artık verecekler ınsallah.

dortı canım benım dogumum erken dogum olacak ondan o aylarda....dualarım senınle ıns guzel gelecek sonucların....

canım bende geçen sene siirtteydim,daha doğrusu siirttende uzak bi yerde yaşadığın bölgeyi çok çok iyi biliyorum. ama içini rahat tut diyarbakır sağlık açısından bir çok imkana sahip hem batman-d.bakır yolu o kadarda kötü değil. inşallah sağlıklı sonuçlar alırsn canım

dorti ben de doktor doktor gezmedim çok ama ilk bir büyük doğumun doktoruna gittim özeline yani bilmiyorum içim bir türlü ısınamadı. allahtan şanslıyımki ikincisinde buldum doktorumu. hastanem gata zaten sonuc konusunda hiç bir sorun çıkarmıyorlar. yani para önemli değil önemli olan su süreci stressiz atlatmak bir de üzerine para verip insanlar seni üzünce daha kötü oluyor. depresyona falan girme bu kadar taktıgımız için sorun cıkıyor benim cok yakın akrabam 40 yasında hamile kaldı. 9 ay fosur fosur sigara içti amniyosentezde yaptırmadı,sek sek sekti yani şıp diyede dogurdu gayette sağlıklı. kafaya cok takmamak lazım

ben gatanın doktorunada gıttım..benım sansıma oyle kotu doktorlar cıkdıkı anlatamam.hem paramızı aldılar hemde bızı ınsan yerıne koymadılar.mufıt hoca var ona gıdıyodum ben ınan varya okadar ılgısızdıkı.ıkı ay ona gıttık ozelıne tabıkı.sonra baska bır doktora basladık.oda bastan savma baıyordu.en son ıste bu hrs hastanesıne basladık.burdada hızmet ıyı ama cevap yok.sonuclarımızı gununde alamıyoruz.allah yardımcımız olsun.ayrıca gatada ınsan yerıne koymuyolar bıle ınsanı.ozellerıne gıdıyoruz gatanın doktorlarının yınede ılgılenmıyolar oyuzden.

müfit hocayı hiç duymadım ama gata insanlıktan nasibini almamış doğru soyluyorsun, hele gebe polikliğini,oraya gitmekten nefret ediyorum. ama elim mahkum napiyim. butun devlet hastanelerinin kadın dogum servisleri oyle diyorum allahım sanki bütün ülke doğuruyor. hele büyük doğum!!! o yuzden sen sanslısın aslında özelde mis gibi hastane işte boşver değiştirme artık

slm güzel anne adayları bugün yazılanları şöle bi okudumda başta amniyo denilen nedir kimlere yapılır bu konuda bilgilendirebilirmisiniz benimde pazartesi günü 3 lü testim yapılacak 2 li temiz çıkmıştı ama doktorum 3 lü istedi yinede umarım herkezin sonuçları güzel çıkar içimizi ferah tutalım

yok degıstımeyecegım ınsallah nasıp olursa dogumumuda orada yapacagım.hersey kan sonucumuza baglı canım.bakalım rabbımkısmet ettıyse bende kızımı kucagıma alacagım ınsallah.benım zaten hamıle kaldıgımdan berı sureklı sıkıntılarım oldu.allah sonumuzu ıyı etsın ınsallah.kotu basladık ıyı bıter ınsallah

canım hosgeldın.amnıyosentez ıkılı yada uclu tarama testlerınde rısk cıkan hanımlara yapılır.amnıyosentez bebegın kesesınden su alınmasıdır.bebegın sıvısından alınan suyun test edılmseı ve bebektekı rıskın gercek olup olmadıgına bakılır.yanı allah korusun bebektekı herhangı bır hastalık gellısme bozuklugu falan varsa ortaya amnıyosentezle cıkar

mufıt hoca ankaradakı gatanın hocalarındandır

Anladım canım çevremde duymuştum 3 lü testleri sorunlu çıkanları ama gayet sağlıklı bebekler getirdiler içimizi ferah tutmak lazım Allaha emanet ...

Günaydın canlarımmmmmm

monaroza çok geçmiş olsun moralini yüksek tut. inşallah bebişini sağlıkla kucağına alıcaksın
dorti, aynı dileklerim senin içinde geçerli
baharnaz, çok geçmiş olsun canım bol bol su iç. enfeksiyona bire bir
duncan, kızın hayırlı uğurlu olsun canım. kızına talip olurdum ama zonnetje e ile anlaştık beşik kerticez
ehehe

kızlar dün akşam oğlum damar gibi durmadan attı. tam uyucam bi baktım atıo hemde nasılllll. kesinlikle gaz gibi bişi değil bu farklı bişi. gaz ile karıştıramazsınız asla merak etmeyin sırt üstü yatınca başlıo atmaya yana dönünce duruyo. bebekler anneleri sevmedikleri pozisyonda yatınca tekmelerlermişç benimki sırt üstü yatmamı istemiyo sıpammmmmmmmmmmmmm. babası dokundu akşam hemen durdu. eşim dioki "sevdim bu tavrını oğlum, babadan korkucan tabi" hahahahaaha

Hayirli gunler kizlar...

Zonox canim masallah bebisine,yalniz ben bugun sirt ustu yatarken ayni seyleri yasadim bu simdi ne demek oluyor?
ara ara durup sonra tekrr basladi.. Neler yapiyor oralarda acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…