Hayirli gunler kizlar...
Zonox canim masallah bebisine,yalniz ben bugun sirt ustu yatarken ayni seyleri yasadim bu simdi ne demek oluyor?
ara ara durup sonra tekrr basladi.. Neler yapiyor oralarda acaba..
ne güzel yazmişsın canımm...zonoxx benimkide sağa yatmamı sevmiyo....
tabi bu kadın kim diyosunuzdur..ben böyle hayalet gibi arada bakıp gidiyorum..nasip olsada yazsam ama..ev kalabalık anca çocuklar pcde olunca derse geldişğimde....kaynanamla beraberiz...
gezgin senin minikte benimkinden sırt üstü yatınca çıldırıo sürekli aralıksız atıo
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamadım işten güçten ama fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum yazdıklarınızı. İyi haberler alan ve cinsiyetlerini öğrenen arkadaşları çok çok tebrik ediyorum Monaroza , Dorti ve sonuç bekleyen tüm anneler güzel haberler alacaksınız inşallah bol bol dua edin içinizi ferah tutun. Burada herkesin duaları sizinle.
Bana gelince gayet iyiyim bebişimin hareketlerini dinliyorum gün boyunca ama çok az hissettiriyor kendini daha sert tekmelerini bekliyorum heyecanlasadece arasıra ani kasık ağrılarım oluyor ama internette okuduğum kadarıyla bu haftalarda normalmiş hatta hamilelik boyunca oluyormuş. Yine de gidince doktoruma danışacağım. Bir de kilo problemim var iştahım çok açık ve 7 kilo almışım şimdiye kadar Hamileliğimi öğrenir öğrenmez sigarayı bırakmıştım bunun da çok etkisi var tabi sigara yerine sürekli birşeyler atıştırma ihtiyacı hissediyorum artık daha fazla dikkat etmeliyim ve sporumu aksatmamalıyım yoksa son aylarda mahvolacağım
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamadım işten güçten ama fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum yazdıklarınızı. İyi haberler alan ve cinsiyetlerini öğrenen arkadaşları çok çok tebrik ediyorum Monaroza , Dorti ve sonuç bekleyen tüm anneler güzel haberler alacaksınız inşallah bol bol dua edin içinizi ferah tutun. Burada herkesin duaları sizinle.
Bana gelince gayet iyiyim bebişimin hareketlerini dinliyorum gün boyunca ama çok az hissettiriyor kendini daha sert tekmelerini bekliyorum heyecanlasadece arasıra ani kasık ağrılarım oluyor ama internette okuduğum kadarıyla bu haftalarda normalmiş hatta hamilelik boyunca oluyormuş. Yine de gidince doktoruma danışacağım. Bir de kilo problemim var iştahım çok açık ve 7 kilo almışım şimdiye kadar Hamileliğimi öğrenir öğrenmez sigarayı bırakmıştım bunun da çok etkisi var tabi sigara yerine sürekli birşeyler atıştırma ihtiyacı hissediyorum artık daha fazla dikkat etmeliyim ve sporumu aksatmamalıyım yoksa son aylarda mahvolacağım
\ne güzel yazmişsın canımm...zonoxx benimkide sağa yatmamı sevmiyo....
tabi bu kadın kim diyosunuzdur..ben böyle hayalet gibi arada bakıp gidiyorum..nasip olsada yazsam ama..ev kalabalık anca çocuklar pcde olunca derse geldişğimde....kaynanamla beraberiz...
zonnetje, ben den çok iyi kaynana olur valla. eşim de baaaaaaaaaaaal gibidir kızınızı hiiiç üzmeyiz annesi.
gül gibi bakarız biz ona
gezgin, aynen ya benimde sırt üstü yatmim die atıo. ya çok garip ve ürkütücü oluo akşam uyuyamadım. yana yatınca hemen kesio
Kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum. Evde olanlar için lütfen yürüyünnnnnnnnnndüşük tehlikesi olanlar dahil değil tabiki
Selam guzel anneler,
gezgincim, aynen senin bebisede masallah annesiii, sende hssediyormussun ne guzell. Nasil oldun cnm, biraz daha iyicesin insallah Yolculuk nezaman TR ye beli oldumu?
hoşgeldin canım. iyi olmana sevindimartık sen de hissedenler kervanına katılmışsın. benimki de hissediliyor (hissetmeyenler canını sıkmasın, 20 ve 25. haftaya kadar normal hissedememek)
benimki sırt üstü yatmim die attırıo göbeğimi çok komik oluyo. babası elini vurunda hemen duruo sıpam
ben 1 kilo aldım ama 2 hafta içinde. bugün sağlık ocağından geldiler tetenoz aşısı bilgilendirmesi için. ayda 2 kilo normalmiş. senin yapman gereken tatlıları ve hamur işlerini kaçırmamak canım
Elhamd.ablacim daha iyiyim cok sukur...sen nasilsin?
Yolculuga cok az kaldi insallah.Hfta sonu son islemleri yapicaz sonra belli olucak Rabbim bir mani cikarmassa.Heyecnla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?