2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel yazmişsın canımm...zonoxx benimkide sağa yatmamı sevmiyo....
tabi bu kadın kim diyosunuzdur..ben böyle hayalet gibi arada bakıp gidiyorum..nasip olsada yazsam ama..ev kalabalık anca çocuklar pcde olunca derse geldişğimde....kaynanamla beraberiz...

Bayağıdır girip de okuyamıyordum arkadaşlar, işler yoğunlaştı. İnşallah hiçbirimizde kötü bir şey yoktur. Son bir iki sayfaya bakabildim, tarama testlerinde sorun çıkanlar varmış galiba. İnşallah yoktur bir şey.. Bebişlerimiz iyi olsun...

Hayirli gunler kizlar...

Zonox canim masallah bebisine,yalniz ben bugun sirt ustu yatarken ayni seyleri yasadim bu simdi ne demek oluyor?
ara ara durup sonra tekrr basladi.. Neler yapiyor oralarda acaba..

gezgin senin minikte benimkinden sırt üstü yatınca çıldırıo sürekli aralıksız atıo
nursearabia, hoşgeldin ticker koyup arada bir katılsan unuttmayız seni

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamadım işten güçten ama fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum yazdıklarınızı. İyi haberler alan ve cinsiyetlerini öğrenen arkadaşları çok çok tebrik ediyorum Monaroza , Dorti ve sonuç bekleyen tüm anneler güzel haberler alacaksınız inşallah bol bol dua edin içinizi ferah tutun. Burada herkesin duaları sizinle.

Bana gelince gayet iyiyim bebişimin hareketlerini dinliyorum gün boyunca ama çok az hissettiriyor kendini daha sert tekmelerini bekliyorum heyecanla sadece arasıra ani kasık ağrılarım oluyor ama internette okuduğum kadarıyla bu haftalarda normalmiş hatta hamilelik boyunca oluyormuş. Yine de gidince doktoruma danışacağım. Bir de kilo problemim var iştahım çok açık ve 7 kilo almışım şimdiye kadar Hamileliğimi öğrenir öğrenmez sigarayı bırakmıştım bunun da çok etkisi var tabi sigara yerine sürekli birşeyler atıştırma ihtiyacı hissediyorum artık daha fazla dikkat etmeliyim ve sporumu aksatmamalıyım yoksa son aylarda mahvolacağım

Selam guzel anneler,

Herkesler iyidir insallah
Zonox, senin ardanin masallahi var canim, daha simdiden annesini nasil kontrol altina almasi gerektigini biliyor kereta:)))) nazar degmesin oglusuna, varligini hissetmek cok guzel birsey olmali, bekliyorum bende 4 gozle kizimi hissetmeyi, naz yapiyo pitircik bana herhalde:)

gezgincim, aynen senin bebisede masallah annesiii, sende hssediyormussun ne guzell. Nasil oldun cnm, biraz daha iyicesin insallah Yolculuk nezaman TR ye beli oldumu?

Guzel arkadaslarim, Dorti, monaroza ve diger heyecanla sonuc bekliyen canlarim, insallah hayirli sonuclar alicaksiniz. Dualarimiz sizinle unutmayin.
Sizlerden okadar etkilenmis olacagimki bugece cok kotu ruyalar gordum( doktorun biri ablami ariyor, kotu haberler veriyor bebegim hakkinda. Ve ben bunu ablamdan ogrenice deliye donuyorum. Cildirmis gibi bebegime aldigim besik vs herseyi parcaliyorum ve cooook agliyorum(
Sabah uyaninca inanin beynimin sag tarafi cok agriyordu...dusunun nekadar etkilenmisim ruyamdan:))

Rabbim hepimizin yuzunu guldurucek insallah, herseyin hayirlisi olsun.
Opuyorum hepinizi

Zonox..bu arada...bizim bebisleri kertmenin zamani geldi gibi:)))) hazirmisin kaynana olmaya:))) bizim babamiz kizinin uzerine cok titrior yanliz, sanirim kizicem evde kalir bu gidisle, kimseciklere vermicek babasi

Canim, iyi oldugunuza sevindim. Az cok hissediyormussun bebisini, super annesi! Birkac hafta sonra esasli tekmeleri hissedersin artik:)
Istah demissin, inan benimkide acayip yerindeNaparim bende bu gidisle bilemiyorum, batti balik yan giderde diyemiyorum:)) kisitliyorum kendimi. Baalim ilerliyen aylarda neler olur:)) Sagligimiza birey olmasin, yoksa dogum sonrasi kilo vermekten korkmuyorum, veririm Allahin izniyle.

Son düzenleme:

hoşgeldin canım. iyi olmana sevindim artık sen de hissedenler kervanına katılmışsın. benimki de hissediliyor (hissetmeyenler canını sıkmasın, 20 ve 25. haftaya kadar normal hissedememek)

benimki sırt üstü yatmim die attırıo göbeğimi çok komik oluyo. babası elini vurunda hemen duruo sıpam

ben 1 kilo aldım ama 2 hafta içinde. bugün sağlık ocağından geldiler tetenoz aşısı bilgilendirmesi için. ayda 2 kilo normalmiş. senin yapman gereken tatlıları ve hamur işlerini kaçırmamak canım

\
merhaba hayalet konugumuz:)))
Hosgeldin cnm, kac haftalik hamilesin? Bir icker ayarliyabilirsen hepimiz icin iyi olur, surekli sormayiz kac haftaliksin diye:))
Masallah, 2 kiziniz var sanirim..Allah bagislasin.

zonnetje, ben den çok iyi kaynana olur valla. eşim de baaaaaaaaaaaal gibidir kızınızı hiiiç üzmeyiz annesi.

gül gibi bakarız biz ona

gezgin, aynen ya benimde sırt üstü yatmim die atıo. ya çok garip ve ürkütücü oluo akşam uyuyamadım. yana yatınca hemen kesio

Kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum. Evde olanlar için lütfen yürüyünnnnnnnnnn düşük tehlikesi olanlar dahil değil tabiki

Kizimiz sansli olucak desene, bizde ardamiza cok iyi bakariz annesi:)) el ustunde tutaris damadimizi, yanliz ok onemli bir problemimiz var sanirim, biz kizimizi uzaga gondermeyis, oglumuzu aliriz yanimiza:))) razimisiniz annesi??? Bende esimin yanina gitmedim, kizimida gonderemem haha

Euhmm, yuruyus cok iyi olur evet. Burda kac gundur kar yagisi var, yerler buz, bu halimle yuruyusten ziyade, buzda dans ederim kis dunurr:)))))

Esim disari cikti, 3 te gelicek benide cikaricak disari, hava alirim en azindan, birazda karda yurumek cok iyi gelicek:))

Selam guzel anneler,

gezgincim, aynen senin bebisede masallah annesiii, sende hssediyormussun ne guzell. Nasil oldun cnm, biraz daha iyicesin insallah Yolculuk nezaman TR ye beli oldumu?

Elhamd.ablacim daha iyiyim cok sukur...sen nasilsin?
Yolculuga cok az kaldi insallah.Hfta sonu son islemleri yapicaz sonra belli olucak Rabbim bir mani cikarmassa.Heyecnla bekliyorum

cnm tetanoz aşısı için ne dediler sağlık ocağından? bende ne zaman yaptıracağımı bilmiyorum. dr uma sormayı da unuttum. kaçıncı haftada dediler ve kaç kere yapılıyormuş. bilgi verirsen sevinirim cnm. sen yaptıracakmısın?

dün bebişimi görmeye gittimmm maşallahh 2 haftada nasıl olmuşş baya artık oynamalarını hissediyorum hep kıpır kıpırrrrm
bewnim oglumm yine bana çükünü gösterdi hemenn erkek oldugu tam kesin yanii artık içimde hiç şüpe yok

Elhamd.ablacim daha iyiyim cok sukur...sen nasilsin?
Yolculuga cok az kaldi insallah.Hfta sonu son islemleri yapicaz sonra belli olucak Rabbim bir mani cikarmassa.Heyecnla bekliyorum

Rabbim daha cok iyi etsdin insallah canim, bende cok iyiyim, cok sukur bu gunumuze.
Hayirlisiyla islemlerinizde tamamlanirda sende biran once yolculuga cikarsin cnm. eminim sana coook iyi gelicektir bu yolculuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…