dün bebişimi görmeye gittimmm maşallahh 2 haftada nasıl olmuşş baya artık oynamalarını hissediyorum hep kıpır kıpırrrrm
bewnim oglumm yine bana çükünü gösterdi hemenn erkek oldugu tam kesin yanii artık içimde hiç şüpe yok
Kızlar s.o.s help helpp
acil yardımm
kullanıcı adımı nasıl değiştirebilirimmm
Rabbim daha cok iyi etsdin insallah canim, bende cok iyiyim, cok sukur bu gunumuze.
Hayirlisiyla islemlerinizde tamamlanirda sende biran once yolculuga cikarsin cnm. eminim sana coook iyi gelicektir bu yolculuk.
canım çok teşekkür ederim ben de kötü düşünmüyorum artık.inş. iyi olacak.monaroza inşallah iyi sonuçlar alacaksın canım dualarım seninle..
monaroza ve dorti üzülmeyin ne olur..testler genelde yanlış çıkıyor,onlara kanmayıp ok sağlıklı doğuran kişiler biliyorum...aman kendinizide bebeklerinizide üzmeyin..
canım beniiim sorunlarımızla kendimizin üzüldüğü yetmezmiş gibi sizi de çok üzdük di mi? hakkınızı helal edin ne olur.Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın..Selam guzel anneler,
Guzel arkadaslarim, Dorti, monaroza ve diger heyecanla sonuc bekliyen canlarim, insallah hayirli sonuclar alicaksiniz. Dualarimiz sizinle unutmayin.
Sizlerden okadar etkilenmis olacagimki bugece cok kotu ruyalar gordum( doktorun biri ablami ariyor, kotu haberler veriyor bebegim hakkinda. Ve ben bunu ablamdan ogrenice deliye donuyorum. Cildirmis gibi bebegime aldigim besik vs herseyi parcaliyorum ve cooook agliyorum (
Sabah uyaninca inanin beynimin sag tarafi cok agriyordu...dusunun nekadar etkilenmisim ruyamdan:))
Rabbim hepimizin yuzunu guldurucek insallah, herseyin hayirlisi olsun.
Opuyorum hepinizi
Zonox..bu arada...bizim bebisleri kertmenin zamani geldi gibi:)))) hazirmisin kaynana olmaya:))) bizim babamiz kizinin uzerine cok titrior yanliz, sanirim kizcem evde kalir bu gidisle, kimseciklere vermicek babasi
slmmm kızlarrrr özledimm sizlerii güzel anne annelerr
Hosgeldin Turkocumm..yoklugunun farkindaydim canim ama hic icime kotu seyler gelmedi zaten sen yoksun diye, tahmin ettim annecinin yaninda oldugunu:))
Simdi evindesin sanirim?
Ayrica bebis iyice kanitlamis annesi sana erkek oldugunu, yesin teyzesi onun pipisini:)))
Turko canim hosgeldin...Masallah bebisine...
nerelerdesın sen canım goremedık ne zamandır senı
Editore yazican cnm...gerekcesinide bildirirsen hemen degistirirler sanirim
Kazen sanirim yazman gereken
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamadım işten güçten ama fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum yazdıklarınızı. İyi haberler alan ve cinsiyetlerini öğrenen arkadaşları çok çok tebrik ediyorum Monaroza , Dorti ve sonuç bekleyen tüm anneler güzel haberler alacaksınız inşallah bol bol dua edin içinizi ferah tutun. Burada herkesin duaları sizinle.
Bana gelince gayet iyiyim bebişimin hareketlerini dinliyorum gün boyunca ama çok az hissettiriyor kendini daha sert tekmelerini bekliyorum heyecanlasadece arasıra ani kasık ağrılarım oluyor ama internette okuduğum kadarıyla bu haftalarda normalmiş hatta hamilelik boyunca oluyormuş. Yine de gidince doktoruma danışacağım. Bir de kilo problemim var iştahım çok açık ve 7 kilo almışım şimdiye kadar Hamileliğimi öğrenir öğrenmez sigarayı bırakmıştım bunun da çok etkisi var tabi sigara yerine sürekli birşeyler atıştırma ihtiyacı hissediyorum artık daha fazla dikkat etmeliyim ve sporumu aksatmamalıyım yoksa son aylarda mahvolacağım
selaam kızlar ben geldım
selam kızlar inşallah iyisinizdir. biz de iyiyiz ama doktordan biraz buruk geldik. ikil test sonucum tam sınırda çıkmış. bunun iki değeri varmış. öncelikle testte yazan kombine risk 1:1040 bu normalmiş, doktor böyle söyledi. diğeri olan ikili test sonucu 1:250 imiş yani tam sınırda dedi doktor. beni araştırma fakültesine yönlendirdi. tam sınırda olduğu için bazı yerler amniyosentezi gerekli görmüyorlarmış. bende haftaa memlekete gideceğim ve araştırma fakültesine gideceğim. içim aslında rahat ama yine de görüşünü almak lazım dedi.sizin değerleriniz nasıldı. testte yazan değerler ne idi? allahın izni ile bir sorun çıkmaz inşallah ama yine de tereddütte kaldım ama hakkımızda hayırlısı.
bu arada bir de benden de bir OĞLAN daha.
bu arada gezgin canım kaşıntı için ovedril ve excipiaal lipo adlı krem yazdı. eğer iyi olmazsa cildiyeciye git dedi.
annemlerdeydimm canımm bende tam seni sormalı nasılsın sonuçlar çıktımı aklımdaydın canımm
teşk.lerde
editöre nerden ulaşıcammm
Ozel mesaj yoluyla olmali canim, yanlis hatirlamiyorsam, hatta gecenlerde bunu okumustum bile biryerde burda.
peki...
ben bi sayfayı karıştırıyımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?