2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Hosgeldin Turkocumm..yoklugunun farkindaydim canim ama hic icime kotu seyler gelmedi zaten sen yoksun diye, tahmin ettim annecinin yaninda oldugunu:))
Simdi evindesin sanirim?
Ayrica bebis iyice kanitlamis annesi sana erkek oldugunu, yesin teyzesi onun pipisini:)))

Rabbim daha cok iyi etsdin insallah canim, bende cok iyiyim, cok sukur bu gunumuze.
Hayirlisiyla islemlerinizde tamamlanirda sende biran once yolculuga cikarsin cnm. eminim sana coook iyi gelicektir bu yolculuk.

Amin ablacim...
Gercektek oyle olucak nasip olursa..Gecen seferki gibi sorunlar cikmaz insallah bu sefer hersey yolunda gider...
Sabirla bekliyorum..

monaroza inşallah iyi sonuçlar alacaksın canım dualarım seninle..
canım çok teşekkür ederim ben de kötü düşünmüyorum artık.inş. iyi olacak.

monaroza ve dorti üzülmeyin ne olur..testler genelde yanlış çıkıyor,onlara kanmayıp ok sağlıklı doğuran kişiler biliyorum...aman kendinizide bebeklerinizide üzmeyin..

evet canım inanıyorum sağlıklı bebişim olacağına ama emin olmak istiyorum.destekleriniz için çok sağolun kızlar

canım beniiim sorunlarımızla kendimizin üzüldüğü yetmezmiş gibi sizi de çok üzdük di mi? hakkınızı helal edin ne olur.Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın..

Monaroza, sakin oyle dusunme canimmm, burda hepberaber birseyler paylasiyoruz, birimizin sevinci hepimizin, birimizin derdi ise yine hepimizin canim. Ben inan boyle bakiyorum olaya.

Hedefimiz ciktigimiz bu yolda hepberaber hedefimze ulasmak, meleklerimizi kucaklarimiza almak.
Dualarimiz hep birbirimiz icin olsun, insallah guzel haberlerinizi alicaz. Bu bekleme surecini en az stresle gecirmeniz temennimiz

selam kızlar inşallah iyisinizdir. biz de iyiyiz ama doktordan biraz buruk geldik. ikil test sonucum tam sınırda çıkmış. bunun iki değeri varmış. öncelikle testte yazan kombine risk 1:1040 bu normalmiş, doktor böyle söyledi. diğeri olan ikili test sonucu 1:250 imiş yani tam sınırda dedi doktor. beni araştırma fakültesine yönlendirdi. tam sınırda olduğu için bazı yerler amniyosentezi gerekli görmüyorlarmış. bende haftaa memlekete gideceğim ve araştırma fakültesine gideceğim. içim aslında rahat ama yine de görüşünü almak lazım dedi.sizin değerleriniz nasıldı. testte yazan değerler ne idi? allahın izni ile bir sorun çıkmaz inşallah ama yine de tereddütte kaldım ama hakkımızda hayırlısı.

bu arada bir de benden de bir OĞLAN daha.

bu arada gezgin canım kaşıntı için ovedril ve excipiaal lipo adlı krem yazdı. eğer iyi olmazsa cildiyeciye git dedi.

sağoll teyzesiiii ama o bizimkine gerekmişş yemesin diyorrr
evdeyim canım çok tşklerrr içim bir rahat ki şükürr kendimi artık eskisindemnde daha rahat hissediyorumm bulantılarr falann geçti çok az oluyor olursada
hepiniz iyimisiniz geçmişi okuyamadım çok uzun herkes iyimi cinsiyeti degişen varmıı
dortinin sonucu geldimm
Turko canim hosgeldin...Masallah bebisine...

hoşbuldumm canımmm çok tşklerrr sen nasılsın canım daha iyisindir inşallahhh

sagol canım ınsallah ıyı sonuclarımızı alırız.heyecanla beklıyorum bende sonucumu

selaam kızlar ben geldım

Hosgeldin canimm

medusa, canim bence korkulucak birsey yok sonucundan, ama icim tam rahat olsun istiyorsan arastirmalara dewam edebilirsin cnm.

Bu arada OGLUSUN hayirliolsun annesi, saglila gelsin annesinin kollarina insallah.

annemlerdeydimm canımm bende tam seni sormalı nasılsın sonuçlar çıktımı aklımdaydın canımm

sorma basıma gelenı.cuma aksamı aradılar oda bızım zorumuzla.dovn sendromu yokmus cok sukur.ama baska bır sorun cıkmıs.ıkı kromozomda yer degısıklıgı varmış.cumartesı esımden ve benden kan aldılar.sonucu yıne cumartesı cıkacak dıyolar.aslında salı gunu cıkacak demıslerdı.cıkmamıs.bakalım cumartesı hersey bellı olacak.yıne stresteyım yıne korkuyla uyuyorum.rabbım bana bebegımı ınsallah dogurmamı nasıp etsın.dualarla rahatlıyorum.bes gundurde sag gozum sureklı seyırıyor.hıc kesılmedı.stresten yuzum gozum yamulacak allah korusun.sen nasılsın canım.bebek nasıl.özlettın kendını

zonnetje soru sormuştum ama görmedin heralde cnm. bu sağlık ocağından gelenler tetanoz aşısıyla ilgili ne söylediler acaba. kaçıncı haftada yaptırmamız gerekiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…