sorma basıma gelenı.cuma aksamı aradılar oda bızım zorumuzla.dovn sendromu yokmus cok sukur.ama baska bır sorun cıkmıs.ıkı kromozomda yer degısıklıgı varmış.cumartesı esımden ve benden kan aldılar.sonucu yıne cumartesı cıkacak dıyolar.aslında salı gunu cıkacak demıslerdı.cıkmamıs.bakalım cumartesı hersey bellı olacak.yıne stresteyım yıne korkuyla uyuyorum.rabbım bana bebegımı ınsallah dogurmamı nasıp etsın.dualarla rahatlıyorum.bes gundurde sag gozum sureklı seyırıyor.hıc kesılmedı.stresten yuzum gozum yamulacak allah korusun.sen nasılsın canım.bebek nasıl.özlettın kendını
dorti canım senin de ikili test değerlerin kaç çıkmıştı?
Hoşgeldin turkooçok sevindim tekrar pipisini görmene ben 15 gün sonra gidecem doktora aynı mera tekrar sardıbeni kızmı acaba acaba erkekmi ya doktor yanıldıysa ya o pipisi degilse bende bi an önce gitmeyi çok istiyorum cinsiyetinden çokk onu görmeyi özledim yaff :97:
zonnetje soru sormuştum ama görmedin heralde cnm. bu sağlık ocağından gelenler tetanoz aşısıyla ilgili ne söylediler acaba. kaçıncı haftada yaptırmamız gerekiyormuş.
Hoşgeldin turkooçok sevindim tekrar pipisini görmene ben 15 gün sonra gidecem doktora aynı mera tekrar sardıbeni kızmı acaba acaba erkekmi ya doktor yanıldıysa ya o pipisi degilse bende bi an önce gitmeyi çok istiyorum cinsiyetinden çokk onu görmeyi özledim yaff :97:
Canimm, sen o soruyu zonox arkadasimiza sormustun hatirladigim kadariyla. ben TR de yasamiyorum bitanem, cevap veremicem soruna malesef.
Zonox sabah yazmisti, ona asilar hakkinda bilgi vermeye gediklerini.
hoşbulduumm canımmm benimm içim nasılda rahat çok şükür ben daha öncede zaten 4 aylıkken söylemişti erkek diye pipisini görmüştüm kesin demişti yinede aklım kurcalandı ya kızsa diye çünkü erkek elbiseleri almaya başladımm valla doktor beni 2 hafta sonra bekliyordu ben dün gittim gördüm çok şükür çok iyi vee tam kesin erkek
inşallahh seninkide degişmeyecek canımm oynamalarını hissediyormusun maşallah ben nasılda hissediyorum bu hafta revanşa geçtü ayy maşallah hergünn kaç kez her uzanışımda falan hissediyorumm fırlamamı sende hissediyormusun bukadar iyimisiniz
pardon cnm karıştırdım sizidünür olcaksınız ya ondan heralde
zonoxtu tmm şimdi gördüm :89:
kac aylık oldu senınkı turkocum.bırde senın kacıncı bebegın olacak bu
canım benimki 18 haftalık ama usgde 5gün daha önde çıkıyor erken döllenme olmuştu tedavi görmüştüm yummurta erken gelişmiti ondan
bir kızım var 3 yaşında canım
ayyyyyyyy allah bagıslasın canım.ne guzel bır kız boır erkek.tup bebekmı senın canım
herkese merhabaaaa...
Birkaç gündür internete giremedim .eşim izmirdeydi ..bende babamlarda kaldım ... .geçmişide pek okuyamadım.. Inşallah herkesin sağlığı yerindedir .4 gün önce doktor kontrolüm vardı ... Bebek %90 kız dedi ...çok sevindim
hala inanamıyorum ama ... 3 hafta önce erkeğe benziyordu ..artık değişmez heralde ..çok istiyorum bebeğe birşeyler almak...
hosgeldın canım hayırlı olsun kızın.baska cocugun varmıydı canım
yok canım .. Ilk bebeğim olacak hayırlısıyla.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?