2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bende sizleri özledim canımm :))
canım şükür o sonuç temiz gelmiş inşallah öteki sonuçta temiz gelicek çok stres yapma canım rabbim güzel sonuçlar eylesinnn
ben ve bebek çok iyiyiz çok şükür canımm

Hoşgeldin turkoo çok sevindim tekrar pipisini görmene ben 15 gün sonra gidecem doktora aynı mera tekrar sardıbeni kızmı acaba acaba erkekmi ya doktor yanıldıysa ya o pipisi degilse bende bi an önce gitmeyi çok istiyorum cinsiyetinden çokk onu görmeyi özledim yaff :97:

kacıncı cocugun olacak bu canım

kızlar 2. ve 9. kromozomlarda yer degısıklıgı dıye bısey duydunuzmu.yanı 2.kromozomda olması gereken şey 9. kromozomdaymıs.9.dakıde 2. cı deymıs.allahım bu nedır acaba.nasıl olur boyle bısey anlamıyorum

zonnetje soru sormuştum ama görmedin heralde cnm. bu sağlık ocağından gelenler tetanoz aşısıyla ilgili ne söylediler acaba. kaçıncı haftada yaptırmamız gerekiyormuş.

Canimm, sen o soruyu zonox arkadasimiza sormustun hatirladigim kadariyla. ben TR de yasamiyorum bitanem, cevap veremicem soruna malesef.
Zonox sabah yazmisti, ona asilar hakkinda bilgi vermeye gediklerini.

hoşbulduumm canımmm benimm içim nasılda rahat çok şükür ben daha öncede zaten 4 aylıkken söylemişti erkek diye pipisini görmüştüm kesin demişti yinede aklım kurcalandı ya kızsa diye çünkü erkek elbiseleri almaya başladımm valla doktor beni 2 hafta sonra bekliyordu ben dün gittim gördüm çok şükür çok iyi vee tam kesin erkek
inşallahh seninkide degişmeyecek canımm oynamalarını hissediyormusun maşallah ben nasılda hissediyorum bu hafta revanşa geçtü ayy maşallah hergünn kaç kez her uzanışımda falan hissediyorumm fırlamamı sende hissediyormusun bukadar iyimisiniz

Canimm, sen o soruyu zonox arkadasimiza sormustun hatirladigim kadariyla. ben TR de yasamiyorum bitanem, cevap veremicem soruna malesef.
Zonox sabah yazmisti, ona asilar hakkinda bilgi vermeye gediklerini.

pardon cnm karıştırdım sizi dünür olcaksınız ya ondan heralde
zonoxtu tmm şimdi gördüm :89:

kac aylık oldu senınkı turkocum.bırde senın kacıncı bebegın olacak bu

kac aylık oldu senınkı turkocum.bırde senın kacıncı bebegın olacak bu

canım benimki 18 haftalık ama usgde 5gün daha önde çıkıyor erken döllenme olmuştu tedavi görmüştüm yummurta erken gelişmiti ondan
bir kızım var 3 yaşında canım

herkese merhabaaaa...

birkaç gündür internete giremedim .Eşim izmirdeydi ..bende babamlarda kaldım ... .geçmişide pek okuyamadım.. inşallah herkesin sağlığı yerindedir .4 gün önce doktor kontrolüm vardı ... Bebek %90 KIZ dedi ... çok sevindim
hala inanamıyorum ama ... 3 hafta önce erkeğe benziyordu ..artık değişmez heralde ..çok istiyorum bebeğe birşeyler almak...

canım benimki 18 haftalık ama usgde 5gün daha önde çıkıyor erken döllenme olmuştu tedavi görmüştüm yummurta erken gelişmiti ondan
bir kızım var 3 yaşında canım

ayyyyyyyy allah bagıslasın canım.ne guzel bır kız boır erkek.tup bebekmı senın canım

kısslarrrr
yarın sabah 09:00 da dr kontrolüm var
sormamı istediğiniz bişey varsa yazabilirsiniz
ben sorularımı not alıyorum şuanda..yazmasamunutuyorumm kızımı görünce aklım gidiyo herşeyi unutuyorumm:81:

hosgeldın canım hayırlı olsun kızın.baska cocugun varmıydı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…