NEVRAA hayırlı olsun canım kızın maşallah...
ayyyyyyyy allah bagıslasın canım.ne guzel bır kız boır erkek.tup bebekmı senın canım
evracımm kızın olacakmışş maşallahh allah kucagına almayı nasip etsin inşallahh
saol teşekkür ederim...
senin 2li test vardı enson ...ne oldu sonucu ?
herkese merhabaaaa...
birkaç gündür internete giremedim .Eşim izmirdeydi ..bende babamlarda kaldım ... .geçmişide pek okuyamadım.. inşallah herkesin sağlığı yerindedir .4 gün önce doktor kontrolüm vardı ... Bebek %90 KIZ dedi ...çok sevindim
hala inanamıyorum ama ... 3 hafta önce erkeğe benziyordu ..artık değişmez heralde ..çok istiyorum bebeğe birşeyler almak...
herkese merhaba..
ne zamandır uğrayamıyorum foruma..
neler olmuş..
kızlar çok çokkk geçmiş olsun..
Allaha sığınalım, umarım herşeyin hayırlısı olur, inşallah bişey çıkmayacak amniyosentezlerinizden..
okuyunca etkileniyor insan ben 2li 3lü yaptırmadım c.tesi direk 4 lü yapılacak..
İnsan geriliyor.. Rabbim hayırlısını versin hakkımızda..
kısslarrrr
yarın sabah 09:00 da dr kontrolüm var
sormamı istediğiniz bişey varsa yazabilirsiniz
ben sorularımı not alıyorum şuanda..yazmasamunutuyorumm kızımı görünce aklım gidiyo herşeyi unutuyorumm:81:
Gule gule git, gule gule gel canim, hayirli haberlerle insallah
Bir sorarmisin doktoruna asiri derecede acili yemek bebise dokunurmuymus?
Ben kendimi acidan alamiyorum, hem yaniyorum hem muthis keyif aliyorum,
ama kendime sormadanda gecemiyorum bukadari zarali olmami diye:26:
Kızlaar hepinize merhaba...
Test yaptıracak test sonucu bekleyen tüm anne adayları dularım sizinle.
Allah yardımcınız olsun sizi ve bebişlerinizi korusun inşallah
duncan ve Nevraa kızlarınız hayırlı olsun saglıkla mutlulukla gelsinler inşallah annelerinin kucaklarına
bu arad sizlere bişey sorucam kızlar..Ben inanılmaz fazla uyuyorum kızlar..Eşim sabah 8 gibi evden cıkarken azcık gözümü acıyorum o gider gitmez küt diye yatıyorum nerdeyse 12 gibi kalkıyorum..Kalktıgımda karnım cok acıktıgı ve bos oldugu için bulantım baslıyo..İnnaın şimdi kafamı koysam uyurum ama evi toplamam lazım..
Benim kadar tembel olan yoktur herhalde aranızda..
OK
notumu anldım..aşırı acılı ve baharatlı yemek bebeğe ve anneye zararmı varmı ?
nasıl
Selinaa..........Sana ozel mj atayim dedim bir turlu beceremedim. Nasil gecti bugun randevun doktor ne dedi?
bu arada gezgin ve özlem483 ün neyi olcak acaba bulamadım onlardan bi haber arkadaşalr neyse ben geçmişi okumaya devam ediyim biraz kızlar
kızlarrr herkese uzuuuuuuuuunca bi aradan sonra merhabalar valla baya özlemişim ben sizleri dünden beri biraz takip etmeye çalıştım baya merak ettim ne haberler var kızlarda diye oh ohh vala maşşallah herkese güzel haberlerinizi az çok örendim bende geçen hafta dr gittim erkeğe benzio dedi ama kesin diyemem dedi ay inşallah kesindir ne diyim hayırlısı tabi bakalım salı çarşamba gibi tekrar çagırdı bebek ters diye kesin bişi demedi inşallah kesinlesir haftaya hayırlısı hepinizin bebişleri hayırlı uğurlu evlatlar olsun insallah tabi benimde
Super canim, cok mersi:))
insallah yasak gelmez cunki coook aseriyorum aciyaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?