2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyyyyyy allah bagıslasın canım.ne guzel bır kız boır erkek.tup bebekmı senın canım

amin canım rabbim cümlemizin evladını bize bagışlasın çok şükür bir kızım var birde oglum olsun istiyordumm saglıklı sıhhatlı çok şükür birde erkek veriyor rabbim salıcakla kucagıma alırız inşallahh
yok tüp bebek degil bazı igneler yaptırıyorum hreşey yolunda gittiginde dogal olarak deniyoruz oluyorr çok şükürr

saol teşekkür ederim ...
senin 2li test vardı enson ...ne oldu sonucu ?

canım iyi çıktı sorun yok şimdilik şükür...
ay sonu dr.a gidicem bakalım 3lü isteyeck mi bilmiyorum şimdiden bişi demedi...

Kızlaar hepinize merhaba...
Test yaptıracak test sonucu bekleyen tüm anne adayları dularım sizinle.
Allah yardımcınız olsun sizi ve bebişlerinizi korusun inşallah
duncan ve Nevraa kızlarınız hayırlı olsun saglıkla mutlulukla gelsinler inşallah annelerinin kucaklarına
bu arad sizlere bişey sorucam kızlar..Ben inanılmaz fazla uyuyorum kızlar..Eşim sabah 8 gibi evden cıkarken azcık gözümü acıyorum o gider gitmez küt diye yatıyorum nerdeyse 12 gibi kalkıyorum..Kalktıgımda karnım cok acıktıgı ve bos oldugu için bulantım baslıyo..İnnaın şimdi kafamı koysam uyurum ama evi toplamam lazım..
Benim kadar tembel olan yoktur herhalde aranızda..

nevracimm, hayirli olsun kizin, bir süslü daha geliyor desene:)) sevsin onu teyzesi
yavas yavas bisiler alirsin artik annesi kizicene..bende henuz almadim ama dusunuyorum artik:)

kızlarrr herkese uzuuuuuuuuunca bi aradan sonra merhabalar valla baya özlemişim ben sizleri dünden beri biraz takip etmeye çalıştım baya merak ettim ne haberler var kızlarda diye oh ohh vala maşşallah herkese güzel haberlerinizi az çok örendim bende geçen hafta dr gittim erkeğe benzio dedi ama kesin diyemem dedi ay inşallah kesindir ne diyim hayırlısı tabi bakalım salı çarşamba gibi tekrar çagırdı bebek ters diye kesin bişi demedi inşallah kesinlesir haftaya hayırlısı hepinizin bebişleri hayırlı uğurlu evlatlar olsun insallah tabi benimde

canım nasılsınnn? senin bebişin cinsiyeti ne oldu ? .. belkide yazmışsındır ama ben okuyamamış kaçıröış olabilirim...

Gule gule git, gule gule gel canim, hayirli haberlerle insallah
Bir sorarmisin doktoruna asiri derecede acili yemek bebise dokunurmuymus?
Ben kendimi acidan alamiyorum, hem yaniyorum hem muthis keyif aliyorum,
ama kendime sormadanda gecemiyorum bukadari zarali olmami diye:26:

zonotje ....teşekkür ederim ... artık ufak ufak başlarız eksiklere .. daha pembe bir şeyi yok .. :))
nevra73 [/B çok sevindim hayırlı olsun

gülesram saoğalasın teşekkür ederiz teyzesi

Son düzenleme:
bu arada gezgin ve özlem483 ün neyi olcak acaba bulamadım onlardan bi haber arkadaşalr neyse ben geçmişi okumaya devam ediyim biraz kızlar

OK
notumu anldım..aşırı acılı ve baharatlı yemek bebeğe ve anneye zararmı varmı ?
nasıl

Gulesramm, uykuculuk bendede var bariz bir sekilde ama ben kendimi yataktan zorla atiyorum canim:))
Biraksalar herlade benimd eogleni bulur kalkmam. Normalde asla fazla uyumayi seven bir insan degilim, calistigim icin erken kalkmaya aliskinim yillardir, 6 gibi kalkarim hep, calismadigim gunlerde zorlaya zorlaya en fazla 8 gbi kalkardim, ama simdi esim resmen 2 kez cikiyor yukari beni uyandirmayakalkmaya niyetiniz varmi yokmu diyee, cayi demledim hadi acikmadinizmi :)))))

en fazla uyudugum 9 bucuk 10! daha fazla uyuynca miskinlesiyor insan, butun gununde miskin geciyor...

Selinaa..........Sana ozel mj atayim dedim bir turlu beceremedim. Nasil gecti bugun randevun doktor ne dedi?

Doktor Routine kontrollü yapti iki kilo vermisim belimin agrisi icinde hic birsey yazmadi sicak tut ve cok hareket et dedi,
extra bir vitamine ihtiyacin yok zaten yedigin herseyde var o vitaminler dedi
ben kilom yüzünden biraz panikledim ama onada bebek sen kilo alsanda versende hergün belirli bir miktar seniin kemiklerinden
ve kanindan aliyor dedi ultrason yapmadi sigorta sedace üc tane karsiliyor diye 19 hafta ile 22 hafta arasi tekrar yapacagim dedi ben ama 21.12.2010 terminim var parali yaptiracagim cinsiyetinide ögrenmek istiyorum cünkü......

mrb kızlar nasılsnz
maşallah ne kadar çok yazmışsınz okuyamadım geçmişi
kaç gündür uğrayamadım..
moralim bozuktu...direksiyondan yıne kaldım hem de iki puan yüzünden
komisyon çok sinirdi bişeydi...rahatsızlığımı bile bile vicdansız davrandı hemde hata olmamasına ragmen..
böylece dosyam kapandı..bütün verdğim paralara emekler yazılı sınavı hepsi boşuna gitti
neyse artık kısmetimde yokmuş..bi daha da ehliyet falan almak istemiyorum zaten hevesim de gitti
ben bebğimi düşüneyim artık...yarın dr. kontrol günüm...inş. bebim sağlıklıdır..
yarın olmasını dört gözle bekliyorum...çoğunuz cinsiyeti öğrenmişisnz
acaba kzılar mı önde erkekler mi:) liste yenilendi mi acaba bi bakayım...

Son düzenleme:

Hayirli olsun erkek bebisin canim
haftayada kesinlesir insallah annesi, saglikla kucaginada alasin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…