mrb kızlar nasılsnz
maşallah ne kadar çok yazmışsınz okuyamadım geçmişi
kaç gündür uğrayamadım..
Moralim bozuktu...direksiyondan yıne kaldım hem de iki puan yunzden
komisyon çok sinirdi bişeydi...rahatsızlığımı bile bile vicdansız davrandı hemde hata olmamasına ragmen..
Böylece dosyam kapandı..bütün verdğim paralara emekler yazılı sınavı hepsi boşuna gitti
neyse artık kısmetimde yokmuş..bi daha da ehliyet falan almak istemiyorum zaten hevsim de gitti
ben bebğimi düşüneyim artık...yarın dr. Kontrol günüm...inş. Bebim sağlıklıdır..
Yarın olmasını dört gözle bekliyorum...çoğunuz cinsiyeti öğrenmişisnz
acaba kzılar mı önde erkekler mi:) liste yenilendi mi acaba i bakayım...
herkese merhabaaaa...
birkaç gündür internete giremedim .Eşim izmirdeydi ..bende babamlarda kaldım ... .geçmişide pek okuyamadım.. inşallah herkesin sağlığı yerindedir .4 gün önce doktor kontrolüm vardı ... Bebek %90 KIZ dedi ...çok sevindim
hala inanamıyorum ama ... 3 hafta önce erkeğe benziyordu ..artık değişmez heralde ..çok istiyorum bebeğe birşeyler almak...
Kızlaar hepinize merhaba...
Test yaptıracak test sonucu bekleyen tüm anne adayları dularım sizinle.
Allah yardımcınız olsun sizi ve bebişlerinizi korusun inşallah
duncan ve Nevraa kızlarınız hayırlı olsun saglıkla mutlulukla gelsinler inşallah annelerinin kucaklarına
bu arad sizlere bişey sorucam kızlar..Ben inanılmaz fazla uyuyorum kızlar..Eşim sabah 8 gibi evden cıkarken azcık gözümü acıyorum o gider gitmez küt diye yatıyorum nerdeyse 12 gibi kalkıyorum..Kalktıgımda karnım cok acıktıgı ve bos oldugu için bulantım baslıyo..İnnaın şimdi kafamı koysam uyurum ama evi toplamam lazım..
Benim kadar tembel olan yoktur herhalde aranızda..
mrb kızlar nasılsnz
maşallah ne kadar çok yazmışsınz okuyamadım geçmişi
kaç gündür uğrayamadım..
moralim bozuktu...direksiyondan yıne kaldım hem de iki puan yüzünden
komisyon çok sinirdi bişeydi...rahatsızlığımı bile bile vicdansız davrandı hemde hata olmamasına ragmen..
böylece dosyam kapandı..bütün verdğim paralara emekler yazılı sınavı hepsi boşuna gitti
neyse artık kısmetimde yokmuş..bi daha da ehliyet falan almak istemiyorum zaten hevesim de gitti
ben bebğimi düşüneyim artık...yarın dr. kontrol günüm...inş. bebim sağlıklıdır..
yarın olmasını dört gözle bekliyorum...çoğunuz cinsiyeti öğrenmişisnz
acaba kzılar mı önde erkekler mi:) liste yenilendi mi acaba bi bakayım...
çoook teşekkür ederim canım saolasın cevapların için seninde hayırlısı olsun minnoşun insallah canım ya valla iki çiçeğe bir böcek iyi gider artık bakalım inşallahHayirli olsun erkek bebisin canim
haftayada kesinlesir insallah annesi, saglikla kucaginada alasin insallah
öhömmmmm... Öncelikle nevra73 ve zonox canlarım teşekkür ederim. Zonox evet senin oğluşunun gelini var benim kızıma başka damatlar talip olcak yinede teşekkür ederiz teyzesi....
Canım benim gözün aydın....
Canım sağolasın sende. Bende çok uyuyorum bu arada...
Canım inşallah hayırlı haberler alırsın... Bu arada ehliyet için üzülme bebişi bi kucağına al ilerde gene bakarsın çaresine istersen...
Subaru Sende hayırlı haberlerle gel canım inşallah seninde güzel haberlerini bekliyoruzzzz....
Merzeh oğluşun mu geliyo bak atlamışım valla. Hayırlı olsun canım benim forum hızlı ilerleyince kaçırıyorum bazı mesajları............
ohcanıma deysin canım kalsiyum hapı kullanmıyorum ferro saol ve elevit kullanıyorum kan hapını 2 ye çuıkardık hayırlısı saol canım
Subaru ağrılarını takmamaya çalış canım evde dinlen işyerinde öğlenleri fırsat bulduğunda dinlen
duncan maşallah bebişine çok şükür herşeyi iyiyimiş darısı başımıza canım ayrıntılı bilgi için tşkler
aral anladım canım bende çarşamba gidicem cihangir beye gidicem
duncan seninde hayırlı uğurlu olsun minik kızın.... geçmişi okuyamdığım için görmemişim mesajını
hoşgeldinnn
sabahki ağrım geçti...
yaa o kadar yoğun bi gündüki bugün..ağrımı unuttum
yanlız şuanda çok acıktım
resmen kurt gibiyim
göbek deliğimin sol altında garip bişey oluyooo
kızım mı ağlıyo acaba ..çok acıkmıştır
gidip bi elma yiyim bariii
kıyamammm ben kısımaaaa
turko ve zonox kızlar allah bağişlasın hayırlı olsun valla allah gönlünüze göre vermiş canım çoook sevindim darısı başıma ne diyelim
bilmiorum ki canım ya kesin değil haftaya salı çarşamba gel bakalım dedi dr benzettim erkeğe dedi ters bebek kesin demiorum o yüzden dedi inşallah hayırlısı bakalım seninde yanılmıosam kızın olcak galiba allah bağışlasın annesi hayırlı bebişin olsun inşallah
arkadaşlar ayrıntılı usg dr. önerisinde mi uygulanııyor
devlet hastanesinde ayrıntılı usg ye bakılıyormu acaba
bu konuda bilgisi olan var mı
bide tetanoz aşısı vurulan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?