2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hosgeldın canım.bosver canını sıkma yıne gırersın sınava.benım gordugum kadarıyla kızlar önde.nısan mayıs kız ayı olacak.benımde kız ama ben daha kendımı lısteye bıle koyamıyorum.henuz bana ne olacagı bellı degıl.ama ınsallah bende kızımla beraber sızın aranıza lıstenıze gırecegım ınsallah.allaha emanet olalım hepımız

öhömmmmm... Öncelikle nevra73 ve zonox canlarım teşekkür ederim. Zonox evet senin oğluşunun gelini var benim kızıma başka damatlar talip olcak yinede teşekkür ederiz teyzesi....

Canım benim gözün aydın....

Canım sağolasın sende. Bende çok uyuyorum bu arada...

Canım inşallah hayırlı haberler alırsın... Bu arada ehliyet için üzülme bebişi bi kucağına al ilerde gene bakarsın çaresine istersen...

Subaru Sende hayırlı haberlerle gel canım inşallah seninde güzel haberlerini bekliyoruzzzz....

ohcanıma deysin canım kalsiyum hapı kullanmıyorum ferro saol ve elevit kullanıyorum kan hapını 2 ye çuıkardık hayırlısı saol canım

Subaru ağrılarını takmamaya çalış canım evde dinlen işyerinde öğlenleri fırsat bulduğunda dinlen

duncan maşallah bebişine çok şükür herşeyi iyiyimiş darısı başımıza canım ayrıntılı bilgi için tşkler

aral anladım canım bende çarşamba gidicem cihangir beye gidicem

Hayirli olsun erkek bebisin canim
haftayada kesinlesir insallah annesi, saglikla kucaginada alasin insallah
çoook teşekkür ederim canım saolasın cevapların için seninde hayırlısı olsun minnoşun insallah canım ya valla iki çiçeğe bir böcek iyi gider artık bakalım inşallahhep beraber kucağımıza alırız canları inşallah iyi akşamlar herkese kızlar

Baharnaz tam sana özelden baktın mı mesaja diye mesaj gönderdim sende yazmışın :))) Nese artık..... Sağolasın canım benim inşallah sizin bebişlerde sağlıklı sıhhatli çıkıcak anneleri....

Merzeh oğluşun mu geliyo bak atlamışım valla. Hayırlı olsun canım benim forum hızlı ilerleyince kaçırıyorum bazı mesajları............

bu arada özlem483 arkadaşım sorunlu geçio analadığım kadarıyla çok üzüldüm canım allah büyük baya ilerledik canım allah tamamına erdirsin insallah kucağına almayı sağlıla nasip etsin canım sana bağışlasın kuzunu

teşk.lerr
amin canım inş..

Merzeh oğluşun mu geliyo bak atlamışım valla. Hayırlı olsun canım benim forum hızlı ilerleyince kaçırıyorum bazı mesajları............

bilmiorum ki canım ya kesin değil haftaya salı çarşamba gel bakalım dedi dr benzettim erkeğe dedi ters bebek kesin demiorum o yüzden dedi inşallah hayırlısı bakalım seninde yanılmıosam kızın olcak galiba allah bağışlasın annesi hayırlı bebişin olsun inşallah

hoşgeldinnn
sabahki ağrım geçti...
yaa o kadar yoğun bi gündüki bugün..ağrımı unuttum
yanlız şuanda çok acıktım
resmen kurt gibiyim
göbek deliğimin sol altında garip bişey oluyooo
kızım mı ağlıyo acaba ..çok acıkmıştır
gidip bi elma yiyim bariii
kıyamammm ben kısımaaaa

arkadaşlar ayrıntılı usg dr. önerisinde mi uygulanııyor
devlet hastanesinde ayrıntılı usg ye bakılıyormu acaba
bu konuda bilgisi olan var mı?
bi de magnezyum ilacını içenler kan tahlili yaptırıpta mı dr. yazıyor bu ilacı ?
son sorum da tetanoz aşısı vurulan var mı?

Son düzenleme:
turko ve zonox kızlar allah bağişlasın hayırlı olsun valla allah gönlünüze göre vermiş canım çoook sevindim darısı başıma ne diyelim

dünürrr gelinimi aç bırakmaaaa aaaaaaaa

Sağol canım benim hepimizinkini... İnşallah doğrudur oğluşun tescilletirsin sende....

arkadaşlar ayrıntılı usg dr. önerisinde mi uygulanııyor
devlet hastanesinde ayrıntılı usg ye bakılıyormu acaba
bu konuda bilgisi olan var mı
bide tetanoz aşısı vurulan var mı?

Canım ben ayrıntılıyı özelde yaptırdım doktorumda özelde devlette bakılıyor bildiğim kadarıyla randevu alındıktan sonra....
Tetanoz aşısını yaptırdım ben canım....geçen hafta..

zonox saol canım bol su içiyorum son 1 haftadır yürüyüş yapamıyorum birde dr istirahat diyince hepten oturup kalıyorum

lalehan

ayrıntılı ultarasonu drum önerdi aynı hastanede özelde başka bir dra yaptırıcam
devlet hastanesinde yapılıyormu bilmiyorum
magnezyum drum kramp girerse diye önlem amaçlı herhangi bir tahlil yapılmadan yazmıştı henüz paketi açmadım inşallahta açmam
aşımı yaptırmadım kararsızım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…