2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sagolasın cok tesekkurederım...amın canım ıns hepımız kuzularımızı saglıkla alırız kucagımıza.....

sagolasın cok tesekkurederım...amın canım ıns hepımız kuzularımızı saglıkla alırız kucagımıza.....

ozlemcım su senın resımdekı patıkler naslda tatlılar.vallahı bayılıyorum her bakısımda.onlar gercekmı yoksa bıryerdenmı buldun resmı.yoksa senmı yaptırdın.bayıldım vallahıde bıllahıde bende ıstıyorum aynısından

yok canım resmı ekledım.....aslında elı yakısan orgu oren bırısı cıkartır sanırım ornegını....guzel kızım gelsın bende ıstıyorum....

yok canım resmı ekledım.....aslında elı yakısan orgu oren bırısı cıkartır sanırım ornegını....guzel kızım gelsın bende ıstıyorum....

ben varya hıc bılmem boyle seylerı.ne kadar becerıksızım anlatamam.nasılda zamanı gelıyor bunların degılmı.bılseydım sımdı baslardım ormeye vallahı

ben varya hıc bılmem boyle seylerı.ne kadar becerıksızım anlatamam.nasılda zamanı gelıyor bunların degılmı.bılseydım sımdı baslardım ormeye vallahı
bende hıc beceremem ama cok ısterdım yapabılmek annemın elı yakısır ama oda hazırlar var n gerek var dıo.....

su_perii, tetenoz ile ilgili pek bilgi vermediler. 1 hafta sonra gelin 1. dozu vuralım dediler. bebeğe hiç bir zararı yokmuş. aslında bu aşı evde doğumlar için yapılır bence. zaten hastanelerde steril her kullanılan malzeme. ama burASI türkiye paslı neşter kullanırlar valla diyerek yaptırcam ben

baharnaz, ben de yürüyüş yapamadım bugün. birazdan yapıcam. eve gelen sağlıkçılarda günde 1 saat yürüyüşün anne sağlığına çok olumlu etkileri old söylediler

turko, oğluşunun pipişi bir daha hayırlı olsun kuzummmmm

hayıtlayamadım adlarını 1 oğlan 1 kız daha geliyormuş hayırlı olsun. kızlar erkekleri geçiyor bence

ya kızlar bende dün geceden itibaren sırt ağrıları başladı. oturamıyrorum bile o kadar feci, sırt ağrıları doğuma kadar devam edeckmi acaba bi bilginiz varmı?

geçmiş olsun ..... dik oturamamaktan kaynaklanıyor olabilirmi ? oturuşumuz bile değişiyor hamilelikte ....
benim belim sırtım çok ağrımıyor ama ..en çok soluma yatınca sırtımın rahat ettiğini baskılanmadığını hissediyorum

sanırım bu haftayla alakalı birşey 20. gebelik haftasında sırt ağrıları şiddetleniyormuş yani sizin yaklaşık 3 haftanız falan var

sanırım bu haftayla alakalı birşey 20. gebelik haftasında sırt ağrıları şiddetleniyormuş yani sizin yaklaşık 3 haftanız falan var

ondan benim çok ağrımıyor sanırım deminde yazdığım gibi ....
doktor 20. haftada bebek iyiyce mideye yakın yukarı doğru çıkacak .. ozaman karında gerilme ve diğer bazı şikayetler olabilir demişti....,
sanırım bundan oluyor ağrılarınız.

bebeğim henüz gitmedim ardam belli değil çok stresliyim oğluşum kıza dönerse bi tuhaf olurum ya

nezra, kızı olan arkadaş senmişsin unuttum kimdi diorum. kızın hayırlı uğurlu olsun. pembe pembe giydirirsin artık miniğini ne güzel

kacıncı cocugun olacak bu canım

3.bebegim canım Rabbim nasip ederse 8.5 ve 7 yaşında 2 kızım var

Ahh turkoo ahh inşallahhh benimkide öyle olur değişmez bende 14.haftamdaydım doktorun erkek dedeginde ben bile görmüştümm inanki Bazen doktorların yanılmasını okuyunca acaba bendedemi yanıldı yiyorum :78: kurdale nakışından saten üzerine bebek battaniyesi işliyorum arkasına bir kumaş almam lazım gözümm mavi renk kumaşlara asılı kalıyoo ama ya kızım olursa diye alamıyorum neyse az kaldı sayılır son 13 gün Hadi hayırlısı kendine iyi bak fıstık

İnşallah bizim oğluşların pipisi düşmez zonox aynı duyguları yaşıyorum valla bende hayırlısı olsun bakalım yapcak bişi yok:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…