sagolasın cok tesekkurederım...amın canım ıns hepımız kuzularımızı saglıkla alırız kucagımıza.....bu arada özlem483 arkadaşım sorunlu geçio analadığım kadarıyla çok üzüldüm canım allah büyük baya ilerledik canım allah tamamına erdirsin insallah kucağına almayı sağlıla nasip etsin canım sana bağışlasın kuzunu
dünürrr gelinimi aç bırakmaaaa aaaaaaaa
SUBARU bebişini aç bırakma canım ağrının geçmesine sevindim
iyi akşamlar
sagolasın cok tesekkurederım...amın canım ıns hepımız kuzularımızı saglıkla alırız kucagımıza.....
yok canım resmı ekledım.....aslında elı yakısan orgu oren bırısı cıkartır sanırım ornegını....guzel kızım gelsın bende ıstıyorum....ozlemcım su senın resımdekı patıkler naslda tatlılar.vallahı bayılıyorum her bakısımda.onlar gercekmı yoksa bıryerdenmı buldun resmı.yoksa senmı yaptırdın.bayıldım vallahıde bıllahıde bende ıstıyorum aynısından
yok canım resmı ekledım.....aslında elı yakısan orgu oren bırısı cıkartır sanırım ornegını....guzel kızım gelsın bende ıstıyorum....
bende hıc beceremem ama cok ısterdım yapabılmek annemın elı yakısır ama oda hazırlar var n gerek var dıo.....ben varya hıc bılmem boyle seylerı.ne kadar becerıksızım anlatamam.nasılda zamanı gelıyor bunların degılmı.bılseydım sımdı baslardım ormeye vallahı
geçmiş olsun ..... dik oturamamaktan kaynaklanıyor olabilirmi ? oturuşumuz bile değişiyor hamilelikte ....
benim belim sırtım çok ağrımıyor ama ..en çok soluma yatınca sırtımın rahat ettiğini baskılanmadığını hissediyorum
sanırım bu haftayla alakalı birşey 20. gebelik haftasında sırt ağrıları şiddetleniyormuş yani sizin yaklaşık 3 haftanız falan var
kacıncı cocugun olacak bu canım
bebeğim henüz gitmedim ardam belli değil çok stresliyim oğluşum kıza dönerse bi tuhaf olurum ya
nezra, kızı olan arkadaş senmişsin unuttum kimdi diorum. kızın hayırlı uğurlu olsun. pembe pembe giydirirsin artık miniğini ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?