2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aaaa sende bendensin arkadasım bende de iki fıstık var bakalım hayırlısı bu da erkek olabilir dedi dr ama kesin demiorum dedi önümüzdeki hafta bakacak tekrar ters olduğu için net diyemedi bişey benzettim dediği için çokta umutlanmak istemiorum hayal kırıklığı olmasın diye hayırlısı inşallah gönlüne göre olur tüm annelerimizin inşallah örenince yaz bak bende seni merak ederim şimdi, bende yazarım örenince ya aslında doğurana kadar ben hep şüphede kalcam sanırım etrafımda bi hayli var tanıdık dr tarafından yanıltılan aman neyse hayırlısını vermiştir benim için rabbim mutlaka ne verdiyse öyle düşünüyorum hayırlısı olsun hepimiz için kızlar

merzeh zonox yeşilyol
rabbim gönlünüzdeileri versin çok şükür benim içim rahatladı hayırlısıyla sizlerde rahatlarsınız inşallahh ogluşlarınızı görüpp

herkese hayirli geceler kizlar

turko oglusun hayirli olsun canim :)

kizlar burasi okadar sogukki felaket kar firtina 3 gündür kar durmaksizin yagiyor donuyorum fena haftaya dahada soguk olcakmis maf oldum

zonetje canımm tek sen varsın heralde iyi gecelerrrr prensesle sana tatlı uykularrrrrrrrr:79:

sanada iyi geceler tatlimm oglusunla ve kizicenlee

herkese hayirli geceler kizlar

turko oglusun hayirli olsun canim :)

kizlar burasi okadar sogukki felaket kar firtina 3 gündür kar durmaksizin yagiyor donuyorum fena haftaya dahada soguk olcakmis maf oldum

Rabia, hic sorma canimm, burasida sibirya soguklari gibi, bugun butun gun kar yagdi, kac gundur felaket soguk, dun termometre -14 u gosteriyordu:))) donduk kis dondukkk
allahtan hamileyiz he, benim hormonlar tavan yapiyo ben cok sicagim:))) normalde buzulmem lazimdi bu soguklarda ama kapi gibiyim:))

Son düzenleme:

zonnetje bizim burda bugün -17 gösterdi dahada sogucakmis dün halimi bi görseydin karda yürürken yere cakilcaktim nerdeyse :))) biz senle biletimizi alip antalyaya gidelim bu soguklar gecene kadar :) sen nasilsin görüsmeyeli canim neler yaptin ?

rabia canım sağolasın..
şu an hamdolsun rabbime bugün bir prof a göndermişti dr.um riskli gebelik dr.u
herşey normal çıktı amniiyo için yapılsa da normal çıkar dedi. yinede yaptırırsanız içiniz daha rahat eder 200 de1 risk geçerli dedi. c.tesi kara vermemiz gerekiyor. çok kararsısız eşimle sonradan evham yaparmıyız yaparız gibi bilemiyorum.
allahım hepimize yardım etsin tüpbebek bebişim çook beklenen bir bebekti..
sen hangi ülkedesin? burası yanıyo valla bende yanıyor olabilirim havalar çok iyi tatlı bir lodos var.
sen nasılsın bebiş nasıl cinsiyet bellimi?
benim 12 haftalıkken dr. kız demişti geçtiğimiz c.tesi ve bugün erkek kesinleşti

canim hersey normal cikmis gözün adin negüzel ama icim rahat etsin diyorsan yaptir benim burda arkadasim yaptirdi 2 gün dinlendi sade..

oglusun olcak demek hayirli olsun canim benim inatci doktor birsey göremedim dedi yani söylemedi cinsiyetini bu topicte bi benle gezgin kaldik cinsiyetini ögrenemeyen

almanyada yasiyorum canim o sicaklardan bizim buraya yolla buz kesicez yoksa :)

saol canım .. teşkkk... Yavrumla " ARDA" diye konuşuyordum hep ..ş imdi şaşkınım ....isim arıyoruz..

siteye üye oldum .. çok güzel ...bir türlü kim kimdir çözemedim bi<zden arkadaşları orada ..burdaki nickler çok farklı

nerdesiniz arkadaşlar rabiay la ikiniz...yurtdışı sanırım .. -14 falan mış hava .. Bizim burda istanbulda ben dün şişme yelekle kotla dolaştım ...

Son düzenleme:
Günaydın güzel ülkemin güzel hamişleri...
İnşallah cook güzel bi gün yasarız hepimiz...

herkese günaydın kızlar bugün 4de doktor randevum var ama ben dünden beri çok kötüyümm sağ böbreğim fecii ağrıyo nefes alamıyorum 2 yıl önce taş düşürmüştüm şimdi çok korkuyorum yine taş varsa diye şimdi sıcak su koydum ilaçda içemiyorum inşş bebeğim iyidir..

Gecmiş olsun kuzumm.Kesin gece falana cıkta kaldın üşüttün böbregini..
Merak etme bebegin turp gibidir debelenip duruyodur içinde :))
Ben agrım oldugu zaman atkı sarıyorum belime..
Sıcak su torbası cok sıcak geliyo cunku...
İnşallah en kısa zamanda düzelirsin

caNım çok geçmiş olsun .. inşallah sadece ufak bir üşütmedir.. .. ama doktora sormadan sıcak su koyma derim ben .. bebeğe zararı olmasın ...sıcak iyi değil diye duymuştum

caNım çok geçmiş olsun .. inşallah sadece ufak bir üşütmedir.. .. ama doktora sormadan sıcak su koyma derim ben .. bebeğe zararı olmasın ...sıcak iyi değil diye duymuştum

doğru diyorsun valla ayaklarıma koydum sıcak suyu şimdi umarım sadece üşütmüşümdür.dün bi ara çorapsız dolandım evde ondan mı oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…