aaaa sende bendensin arkadasım bende de iki fıstık var bakalım hayırlısı bu da erkek olabilir dedi dr ama kesin demiorum dedi önümüzdeki hafta bakacak tekrar ters olduğu için net diyemedi bişey benzettim dediği için çokta umutlanmak istemiorum hayal kırıklığı olmasın diye hayırlısı inşallah gönlüne göre olur tüm annelerimizin inşallah örenince yaz bak bende seni merak ederim şimdi, bende yazarım örenince ya aslında doğurana kadar ben hep şüphede kalcam sanırım etrafımda bi hayli var tanıdık dr tarafından yanıltılan aman neyse hayırlısını vermiştir benim için rabbim mutlaka ne verdiyse öyle düşünüyorum hayırlısı olsun hepimiz için kızlar3.bebegim canım Rabbim nasip ederse8.5 ve 7 yaşında 2 kızım var
Ahh turkoo ahh inşallahhh benimkide öyle olur değişmez bende 14.haftamdaydım doktorun erkek dedeginde ben bile görmüştümm inankiBazen doktorların yanılmasını okuyunca acaba bendedemi yanıldı yiyorum :78: kurdale nakışından saten üzerine bebek battaniyesi işliyorum arkasına bir kumaş almam lazım gözümm mavi renk kumaşlara asılı kalıyoo ama ya kızım olursa diye alamıyorum neyse az kaldı sayılır son 13 gün Hadi hayırlısı kendine iyi bak fıstık
zonetje canımm tek sen varsın heralde iyi gecelerrrr prensesle sana tatlı uykularrrrrrrrr:79:
herkese hayirli geceler kizlar
turko oglusun hayirli olsun canim :)
kizlar burasi okadar sogukki felaket kar firtina 3 gündür kar durmaksizin yagiyor donuyorum fenahaftaya dahada soguk olcakmis maf oldum
Rabia, hic sorma canimm, burasida sibirya soguklari gibi, bugun butun gun kar yagdi, kac gundur felaket soguk, dun termometre -14 u gosteriyordu:))) donduk kis dondukkk
allahtan hamileyiz he, benim hormonlar tavan yapiyo ben cok sicagim:))) normalde buzulmem lazimdi bu soguklarda ama kapi gibiyim:))
ooo benim gibi gece kuşları çoğalmış.. ne güzel ..
rabia naber canım nasılsın?
rabia canım sağolasın..
şu an hamdolsun rabbime bugün bir prof a göndermişti dr.um riskli gebelik dr.u
herşey normal çıktı amniiyo için yapılsa da normal çıkar dedi. yinede yaptırırsanız içiniz daha rahat eder 200 de1 risk geçerli dedi. c.tesi kara vermemiz gerekiyor. çok kararsısız eşimle sonradan evham yaparmıyız yaparız gibi bilemiyorum.
allahım hepimize yardım etsin tüpbebek bebişim çook beklenen bir bebekti..
sen hangi ülkedesin? burası yanıyo valla bende yanıyor olabilirim havalar çok iyi tatlı bir lodos var.
sen nasılsın bebiş nasıl cinsiyet bellimi?
benim 12 haftalıkken dr. kız demişti geçtiğimiz c.tesi ve bugün erkek kesinleşti
bebeğim henüz gitmedim ardam belli değil çok stresliyim oğluşum kıza dönerse bi tuhaf olurum ya
nezra, kızı olan arkadaş senmişsin unuttum kimdi diorum. kızın hayırlı uğurlu olsun. pembe pembe giydirirsin artık miniğini ne güzel
sanada iyi geceler tatlimm oglusunla ve kizicenlee
Rabia, hic sorma canimm, burasida sibirya soguklari gibi, bugun butun gun kar yagdi, kac gundur felaket soguk, dun termometre -14 u gosteriyordu:))) donduk kis dondukkk
allahtan hamileyiz he, benim hormonlar tavan yapiyo ben cok sicagim:))) normalde buzulmem lazimdi bu soguklarda ama kapi gibiyim:))
Günaydın güzel ülkemin güzel hamişleri...
İnşallah cook güzel bi gün yasarız hepimiz...
herkese günaydın kızlar bugün 4de doktor randevum var ama ben dünden beri çok kötüyümm sağ böbreğim fecii ağrıyo nefes alamıyorum 2 yıl önce taş düşürmüştüm şimdi çok korkuyorum yine taş varsa diye şimdi sıcak su koydum ilaçda içemiyorum inşş bebeğim iyidir..
herkese günaydın kızlar bugün 4de doktor randevum var ama ben dünden beri çok kötüyümm sağ böbreğim fecii ağrıyo nefes alamıyorum 2 yıl önce taş düşürmüştüm şimdi çok korkuyorum yine taş varsa diye şimdi sıcak su koydum ilaçda içemiyorum inşş bebeğim iyidir..
caNım çok geçmiş olsun .. inşallah sadece ufak bir üşütmedir.. .. ama doktora sormadan sıcak su koyma derim ben .. bebeğe zararı olmasın ...sıcak iyi değil diye duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?