2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar geçmişi okumak için gayret edeceğim bakalım ne kadar başarılı olurum :))))

bu arada artık 26 yaşındayım...dün doğum günümdü..tatlı dan da bir uzak durdum ki sormayın

aklımdayken yazayım sonra unutuyorum geçen gün okumuştum gülesram yazdıklarını
canım insan hiç üzülürmü millei neden takıyorsun bir kere..
annelik bir lütuftur,ister oğlan ister kız olsun sen nasıl yetiştirirsen öyle şekillenir.
erkek çocuklar yaramaz olurmuş,evet olurlar ama bu geçici bir süredir..bu sürede sen nasıl davranman gerektiğini uzmanların kitaplarından vs okuyarak bir şekilde öğrenirsin o dönemi atlatırsın.
eskinin cahil insanları değiliz ki biz,eskiden şımarıklar iyice ele avuca sığmaz azgın bişey olurdu..
sağlıklı olsun yeterki..kız oğlan farkedermi hiç...
hem bak oğlan anaları olarak kıya***** yaklaşmasına engel oluyorsunzu bir çapta(kıyamet alametlerinden biri de hep kız doğacağıymış ya ondan işte :)) )
çevremde bakıyorum ne kadar uysal olgun erkekler var..
örnek eşim ve kardeşi
annesine babasına karşı asla saygısızlık yapmıyorlar,büyükleri kırmazlar hiç.
tek kötü yanı ailelerinden kopuklar onunda nedenleri başka başka..gerçi bu benim işime gelmiyor değil..:))
neyse canım sen sağlıklı olduğuna dua et,erkek olmuş diye milletin lafına bakarak ağlanırmı hiç..
ne hayırsız kızlar var,kızların hepsi 4-4 lükmü...onu sen şekillendireceksin..

kızlar günaydın bugün canım çok sıkkın bu gece tuvalete çıktıgımda peçeteye kırmızı lekeler geldi.ama ben bunun makattan mı yoksa vajinadanmı geldigini anlayamadım sonra kontrol etmek istedim ama ne makatta ne vajinada hiç kan yoktu aniden kesildi yani.doktorum il dışında burada imkanlar çok kısıtlı ama kafam takılı kaldı.şu sıra kabız oldugum için makatımdan araara lekeler geliyordu ama bununnerden geldigini anlayamadım çok korkuyorum.

Son düzenleme:
doğumgünün kutlu olsun canım...tatlıdan uzak durman mı gerekiyor senin?

ilkinde gebelik şekeri çıkmıştı bundada %90 bekliyorum..normaldede beslenme şekli olarak tatlıdan ahmur işinden uzak durun denir ya.. ondan dedim..koskoca bir dilim pasta yedim valla:18:
ama sonra kızım teşekkür etti bana kıpır kıpırdı bütün gece enerjiyi atamadı yavrum

gunaydın canım.hayırlı cumalar.dogum gunun kutlu olsun mutlu yıllar

kızlaaaaar herkese gunaydın.herkese hayırlı cumalar ınsallah ıyı bır gun olur hepımız ıcın canlarım

gunaydın canım.çok gecmıs olsun ama korkmanı gerektırecek bısey yokdur.olabılır bunlar bazen.ama cok fazla olursa doktora bıldırmek gerekır

canım telaş yapma kanama olsa bayağı çamaşırında belli olurdu o kabızlıktan dolayıdır..bende kabız olursam mutlaka kanar..o yüzden kabız olmamak için gayret ederim bayağı

günaydın dorti..sana da hayırlı cumalar..
ben daha kahvaltı yapmadım yaa..
kalkayımda hazırlayayım bari.
sabah sabah tebligat geldi ona canım sıkıldı..eşimin memlketinde park cezası yazmışlar..ama biz yasak olan yerde durmadıkki..hatta 1 kerer park ettik onda da yasak değildi bişey aldık ve gittik..
130 tl insaf yaa
biri laf olsun diye yazdımı diye düşünmeden edemiyorum..eşimi arıyorum açmıyor..itiraz etsin..en azından biz olmasak bile arabanın camına ceza makbuzu koymalıydı..uzaktan gözüne kestirdi galiba.durmadık diyorum eminim çünkü ailesi köyde oturuyor..şehir merkzinde 15 dk dan daha az işimiz vardı,bir dahada uğramadık

gunaydın canım.çok gecmıs olsun ama korkmanı gerektırecek bısey yokdur.olabılır bunlar bazen.ama cok fazla olursa doktora bıldırmek gerekır

canım telaş yapma kanama olsa bayağı çamaşırında belli olurdu o kabızlıktan dolayıdır..bende kabız olursam mutlaka kanar..o yüzden kabız olmamak için gayret ederim bayağı
bende kanama olsa devam ederdi diye düşünüyorum ama genede içim içimi yiyor.hamile kalalı beri hiç lekelenmem kanamam olmamıştı inşallah buda kanama degildir

hay allah gecmıs olsun.sız yurt dısındamıydınız canım

bende kanama olsa devam ederdi diye düşünüyorum ama genede içim içimi yiyor.hamile kalalı beri hiç lekelenmem kanamam olmamıştı inşallah buda kanama degildir

benımde hep kahverengı lekeler gelıyor.ama doktor olabılır dedı.ama sen yınede takıp et kanamanı.bırde beyaz kılot gıy mutlaka.ped falan koymaki kan varmı yokmu anlayasın canım.

canım korkma ama doktorunu hbrdar et....geçmiş olsun...
kızlaaaaar herkese gunaydın.herkese hayırlı cumalar ınsallah ıyı bır gun olur hepımız ıcın canlarım
günaydın..canım ..sana da hayırlı cumarlar...

benımde hep kahverengı lekeler gelıyor.ama doktor olabılır dedı.ama sen yınede takıp et kanamanı.bırde beyaz kılot gıy mutlaka.ped falan koymaki kan varmı yokmu anlayasın canım.
canım kagıt havlu koydum hemen anlayayım diye
canım korkma ama doktorunu hbrdar et....geçmiş olsun...

günaydın..canım ..sana da hayırlı cumarlar...

saol canım doktorumu arayacagım 11 gibi ama lekenin nerden geldiginide tam bilemiyorumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…