doğumgünün kutlu olsun canım...tatlıdan uzak durman mı gerekiyor senin?bu arada artık 26 yaşındayım...dün doğum günümdü..tatlı dan da bir uzak durdum ki sormayın[/I][/B]
doğumgünün kutlu olsun canım...tatlıdan uzak durman mı gerekiyor senin?
ilkinde gebelik şekeri çıkmıştı bundada %90 bekliyorum..normaldede beslenme şekli olarak tatlıdan ahmur işinden uzak durun denir ya.. ondan dedim..koskoca bir dilim pasta yedim valla:18:
ama sonra kızım teşekkür etti bana kıpır kıpırdı bütün gece enerjiyi atamadı yavrum
kızlar günaydın bugün canım çok sıkkın bu gece tuvalete çıktıgımda peçeteye kırmızı lekeler geldi.ama ben bunun makattan mı yoksa vajinadanmı geldigini anlayamadım sonra kontrol etmek istedim ama ne makatta ne vajinada hiç kan yoktu aniden kesildi yani.doktorum il dışında burada imkanlar çok kısıtlı ama kafam takılı kaldı.şu sıra kabız oldugum için makatımdan araara lekeler geliyordu ama bununnerden geldigini anlayamadım çok korkuyorum.
kızlar günaydın bugün canım çok sıkkın bu gece tuvalete çıktıgımda peçeteye kırmızı lekeler geldi.ama ben bunun makattan mı yoksa vajinadanmı geldigini anlayamadım sonra kontrol etmek istedim ama ne makatta ne vajinada hiç kan yoktu aniden kesildi yani.doktorum il dışında burada imkanlar çok kısıtlı ama kafam takılı kaldı.şu sıra kabız oldugum için makatımdan araara lekeler geliyordu ama bununnerden geldigini anlayamadım çok korkuyorum.
gunaydın canım.çok gecmıs olsun ama korkmanı gerektırecek bısey yokdur.olabılır bunlar bazen.ama cok fazla olursa doktora bıldırmek gerekır
bende kanama olsa devam ederdi diye düşünüyorum ama genede içim içimi yiyor.hamile kalalı beri hiç lekelenmem kanamam olmamıştı inşallah buda kanama degildircanım telaş yapma kanama olsa bayağı çamaşırında belli olurdu o kabızlıktan dolayıdır..bende kabız olursam mutlaka kanar..o yüzden kabız olmamak için gayret ederim bayağı
günaydın dorti..sana da hayırlı cumalar..
ben daha kahvaltı yapmadım yaa..
kalkayımda hazırlayayım bari.
sabah sabah tebligat geldi ona canım sıkıldı..eşimin memlketinde park cezası yazmışlar..ama biz yasak olan yerde durmadıkki..hatta 1 kerer park ettik onda da yasak değildi bişey aldık ve gittik..
130 tl insaf yaa
biri laf olsun diye yazdımı diye düşünmeden edemiyorum..eşimi arıyorum açmıyor..itiraz etsin..en azından biz olmasak bile arabanın camına ceza makbuzu koymalıydı..uzaktan gözüne kestirdi galiba.durmadık diyorum eminim çünkü ailesi köyde oturuyor..şehir merkzinde 15 dk dan daha az işimiz vardı,bir dahada uğramadık
bende kanama olsa devam ederdi diye düşünüyorum ama genede içim içimi yiyor.hamile kalalı beri hiç lekelenmem kanamam olmamıştı inşallah buda kanama degildir
canım korkma ama doktorunu hbrdar et....geçmiş olsun...kızlar günaydın bugün canım çok sıkkın bu gece tuvalete çıktıgımda peçeteye kırmızı lekeler geldi.ama ben bunun makattan mı yoksa vajinadanmı geldigini anlayamadım sonra kontrol etmek istedim ama ne makatta ne vajinada hiç kan yoktu aniden kesildi yani.doktorum il dışında burada imkanlar çok kısıtlı ama kafam takılı kaldı.şu sıra kabız oldugum için makatımdan araara lekeler geliyordu ama bununnerden geldigini anlayamadım çok korkuyorum.
günaydın..canım ..sana da hayırlı cumarlar...kızlaaaaar herkese gunaydın.herkese hayırlı cumalar ınsallah ıyı bır gun olur hepımız ıcın canlarım
yasasııııın en sonunda resmımı yukleyebıldım cok sukur kızlar
canım kagıt havlu koydum hemen anlayayım diyebenımde hep kahverengı lekeler gelıyor.ama doktor olabılır dedı.ama sen yınede takıp et kanamanı.bırde beyaz kılot gıy mutlaka.ped falan koymaki kan varmı yokmu anlayasın canım.
canım korkma ama doktorunu hbrdar et....geçmiş olsun...
günaydın..canım ..sana da hayırlı cumarlar...
SUBACIM nerdesin canım?Merak ettim seni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?