2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaaaaaar
az önce oğlumun hareketlerini hissettim ilk defa dun gece suphelemıstım ama emın degıldım bıraz once resmen pıt pıt vurdu ıcerden:) darısı basınıza ınsallah tez vakıtte

HAYIRLI cumalar kızlar... ben dun tartıldım 3 kıloya yakın almısım ya ben cok mu hızlı alıyorum kızlar sızlerın durumu ne?

kızlaaaaaar
az önce oğlumun hareketlerini hissettim ilk defa dun gece suphelemıstım ama emın degıldım bıraz once resmen pıt pıt vurdu ıcerden:) darısı basınıza ınsallah tez vakıtte

ay maaşalah yaaaaaaa.... ben hala hissetmiyorum...bugün 19.haftaya girdik ama hala tık yok...(

HAYIRLI cumalar kızlar... ben dun tartıldım 3 kıloya yakın almısım ya ben cok mu hızlı alıyorum kızlar sızlerın durumu ne?
ben de 4 kilo aldım canım...çok hızlı değil...her ay için 1 kilo diye düşünülüyormuş...haftana göre normal...ama yine de dikkat etmek gerekiyor sanırım...

lovercim aynı haftadayız seninle bende 3 kilo almışım şimdiye kadar herpazar tartılıyorum bende çok hızlımı kilo alıyorum diye düşündüm ama normalmiş ve bundan sonra daha hızlı kilo alırmışız benim sıkıntım basenlerime gidiyor direk kilolar :):) ama yinede bebişlerimize yarasın onlar için değer göbüşün ne durumda benim epey çıktı

ben de 4 kilo aldım canım...çok hızlı değil...her ay için 1 kilo diye düşünülüyormuş...haftana göre normal...ama yine de dikkat etmek gerekiyor sanırım...

kesınlıkle dıkkat etmek gerekıyor canımın cektıgını deılde bebişe faydalı olcak sekılde besleneyım ilk 2,5 ay kılo almadım dıe rahattım ama bellıkı hızlı almaya basladım

kızlaaaaaar

selam balcı belki benim çok erken ama bende bişler hissediyorum içerde :) sanki böle gözün seyirir ya onun gibi bişi anlık oluyo genelde kızım olacak benim kız geç hareketlenir diyolar ama hissediyorum bu bebeğimin seyirmesi

tabı canım göbek cıktı baya bende belıme ve yanlarıma aldım kıloyu yanlarım fırtladı:) eee onumuzde 5 aya var daha ki son 3 ay cok daha hızlı alcaz doktor da bana dıokı 12 kıloyu gecme ayyy ne cok bılıo doktorlar

:):) baktımda haftamız ve günümüz bile aynı seninle lovercim seninde kızın oluyor sende kıpırdanma hissediyormusun hiç

hayırlı cumalar canım.nasılsınız bakalım bugun
canım çok şükür iyiyiz ama kuzumu özledim 15 gündür görmüyorum pzt 6 da dr a gidicem sen nasılsın canım umarım yarın sende güzel haberler alacaksın rabbim yüzünü güldürsün

canım çok şükür iyiyiz ama kuzumu özledim 15 gündür görmüyorum pzt 6 da dr a gidicem sen nasılsın canım umarım yarın sende güzel haberler alacaksın rabbim yüzünü güldürsün

amin canım ben bebegımı tam bır aydır gormuyorum.ustelık bebegımın hakkında hıcbır bılgım yok.sadece kız oldugunu bılıyorum.ınsallah yarın hersey cok guzel olacak ıyı haberler alacagım.ınsallah bu sefer rahat bır nefes alacagım

inşallah canım bende inanıyorum sonucunun güzel çıkacağına bu mübarek günün yüzü suyu hür*****e rabbim dualarını kabul etsin prensesini sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…