inşallah canım bende inanıyorum sonucunun güzel çıkacağına bu mübarek günün yüzü suyu hür*****e rabbim dualarını kabul etsin prensesini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
amin canım benim inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürürınsallah canım.rabbım senıde bebegıne sag salım kavustursun
aynen öyle cnm göz seyirmesi gibi ya da kalp atışı gibi diyim:)selam balcı belki benim çok erken ama bende bişler hissediyorum içerde :) sanki böle gözün seyirir ya onun gibi bişi anlık oluyo genelde kızım olacak benim kız geç hareketlenir diyolar ama hissediyorum bu bebeğimin seyirmesi
ay maaşalah yaaaaaaa....ben hala hissetmiyorum...bugün 19.haftaya girdik ama hala tık yok... (
aynen öyle cnm göz seyirmesi gibi ya da kalp atışı gibi diyim:)
Merhaba Arkadaşlar
Ben bugün ayrıntılı bir ultrason çektirdim (heralde ismi budur diye düşünüyorum)Benim kuzum kafasını gömmüş öyleyece yatıyordu. Çok şükür iyi dedi doktor. 309 gr olmuş. ben 18+6 biliyordum ama ultrasonda 19+3 çıktı. Çok güzel onu seyretmesi yaa, sanki benimle gelmemişde hastanede kalmış gibi bir his oluşuyor insanda.Görüntüler çok etkiliyor halbuki o görüntü benim içimde :)
kızlar bende anlamıyorum normalde bızım hesabımız 18 haftalık dıyelım.ultrasona gırınce bır hafta ılerı atıyor.nasıl oluyormus hıc soran oldumu doktora
tekrar merhaba..herkese hayırlı cumalar
bugün sabah randevum vardı...
ilk tansiyon kg ölçümü yapıldı..tansiyon iyi kg facia..kıyafetlerim aykkabıalrımla tartıldım 74 kg
ben 21. haftada giricem cnm
tekrar merhaba..herkese hayırlı cumalar
bugün sabah randevum vardı...
ilk tansiyon kg ölçümü yapıldı..tansiyon iyi kg facia..kıyafetlerim aykkabıalrımla tartıldım 74 kg
subarucum doktordaki tartılar genelde 1,5- 2 kilo yakın fazla tartıyo fazla takma ama kaç kilo ile başladın ilk . bu arada bebeğinin sağlığı nasıl
günaydın kızlar geçmişi okumak için gayret edeceğim bakalım ne kadar başarılı olurum :))))
bu arada artık 26 yaşındayım...dün doğum günümdü..tatlı dan da bir uzak durdum ki sormayın
günaydın kızlar geçmişi okumak için gayret edeceğim bakalım ne kadar başarılı olurum :))))
bu arada artık 26 yaşındayım...dün doğum günümdü..tatlı dan da bir uzak durdum ki sormayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?