2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah canım bende inanıyorum sonucunun güzel çıkacağına bu mübarek günün yüzü suyu hür*****e rabbim dualarını kabul etsin prensesini sağlıkla kucağına alırsın inşallah

ınsallah canım.rabbım senıde bebegıne sag salım kavustursun

Merhaba Arkadaşlar
Ben bugün ayrıntılı bir ultrason çektirdim (heralde ismi budur diye düşünüyorum)Benim kuzum kafasını gömmüş öyleyece yatıyordu. Çok şükür iyi dedi doktor. 309 gr olmuş. ben 18+6 biliyordum ama ultrasonda 19+3 çıktı. Çok güzel onu seyretmesi yaa, sanki benimle gelmemişde hastanede kalmış gibi bir his oluşuyor insanda.Görüntüler çok etkiliyor halbuki o görüntü benim içimde :)

aynen öyle cnm göz seyirmesi gibi ya da kalp atışı gibi diyim:)

ay maaşalah yaaaaaaa.... ben hala hissetmiyorum...bugün 19.haftaya girdik ama hala tık yok...(

normal dururken bende hıssetmıyorum cnm ama elımı karnıma koydugumda kı şişliğinden nerede oldugunu anlıyorsun tam ustune koyup sakın bekleyınce hıssettım elim tenıme yakın haldeyken hıssedıyorum yanı çok hoş bir duygu hepiniz çabucak hissedin inşallah:)

kızlar bende anlamıyorum normalde bızım hesabımız 18 haftalık dıyelım.ultrasona gırınce bır hafta ılerı atıyor.nasıl oluyormus hıc soran oldumu doktora

tekrar merhaba..herkese hayırlı cumalar
bugün sabah randevum vardı...
ilk tansiyon kg ölçümü yapıldı..tansiyon iyi kg facia..kıyafetlerim aykkabıalrımla tartıldım 74 kg

hoşgeldin canım maşallah kuzuna bende senin gibi hissediyorum sanki kuzum orda kalmış gibi inşallah bende pzt akşamı görücem canparemi

benimde ultrasonda bebişim önde gidiyor dr a sorduğuma normal diyor bence bebişlerin keyfi yerinde olduğu için ilerde çıkıyorlar maşallah bizim kuzlarımıza

kızlar bende anlamıyorum normalde bızım hesabımız 18 haftalık dıyelım.ultrasona gırınce bır hafta ılerı atıyor.nasıl oluyormus hıc soran oldumu doktora

ben sormustum cnm ultrasondakıne hıc takılma dogru olan regl tarıhınden ıtıbaren olandır dedı ultrasonda benım ölctugum yere gore gun degısır dedı ve bana ekran ustunde gosterdı hakıkaten bır noktadan bır noktaya ısaretlıyo goruntunun ustune baska cıkıyo sonra baska yerden baska yerı ısaretlıyo mesela farklı cıkıyor cok guzel anlatamadım ama böyle ıste

subarucum doktordaki tartılar genelde 1,5- 2 kilo yakın fazla tartıyo fazla takma ama kaç kilo ile başladın ilk . bu arada bebeğinin sağlığı nasıl

ilk tansiyon kg ölçümü yapıldı..tansiyon iyi kg facia..kıyafetlerim aykkabıalrımla tartıldım 74 kg

hosgeldın canım.bebek nasıl ınsallah haberler ıyıdır

ben 21. haftada giricem cnm

canım bende galiba dr um onaylarsa 19. haftamda giricem. Ayrıntılı ultrason çok ama çok önemliymiş ben tüp bebek hamişiyim dr um çok önemli olduğunu ve çok iyi bir hekimde yapılması gerektiğini söyledi bende sırf bu yüzden bunun için istanbula gelicem sizindede iyi bir hekime sırf bu olay için gitmenizde fayda olur

yuhh yaaa nasıl yani yaaa
daha dün sabah 70 kg idim
neyse
bebişim çok fıkırdaktı yaww böyle kime çekmiş
fıkır fkır ölçümü zor yapıldı
boyu net ölçü alınamadan ortalama 17-18 cm... 220 gr
bir hafta ilerdeyiz rabbime şükür..
15 kalem sorum vardı hepsini sordum
sırasıyla 2.li testime baktı 3 lü yada 4 lü teste gerek duymadı..
ellerimin ayakalrımın şişliği için ödem bu haftalarda normal tuzlu yemememi önerdi..
tetenoz aşısını hastane bünyesinde yapmıyoruz dedi
kendisine önerip öenermediğini sordum gerek yok okulda mutlaka yapılmıştır dedi
saçlarım dökülüyor + saçımı ne zaman boyatabilrim dedi...
22 haftadan sonra boyatabilirsin direk bebeğe etkisi yok daha çok anneneye etkisi var ama seninde bak saçların dökülüyomuş sana zararı olur dedi....vazgeçtim
detalı usg sordumm... 27 aralığa detaylı usg için gün verdi..
bel ağrımı sordum normal dedi..beline mutlaka destek al dedi..
dişetlerimdeki kanamayı sordumm ...kaç haftadır devam ettiğini sordu...geçen hafta yoğundu bu hafta azaldı dedim..dr. bu hamilelikte olur ilerleyen haftalarda geçmesi lazım geöçmezse tekrar bakalım dedi..
nevraaa senin için acılı ve baharatlıları sordumm
acının baharatın direk bebeğe zararı yok ammaaaa
eğer annenin midesinde yada buna bağlı olarak başka yerinde sorun olursa ilaç vermemiz gerekir...ilaçta bebeğe direk etki eder dedi...
elevit ve ferro sanol kullanmadığımı söyledimm
20. haftadan sonra mutlaka kullanmalısın dedi..kendi doğal yolla aldığım besinler bu ihtiyacı karşılamaz bebek senden alır sende ilerde sıkıntı çkersin +seni bu şekilde saha sağlıklı doğuma hazırlamış oluuz dedi
vajinal akıntıları sordum koku acı ve yanma yoksa normal dedi..istersen haftada bir gün 1 saat ılık sirkeli suda oturablirsin dedi...ııı ıhhhh dedimm...
eevvett gelelim can alıcı noktamaa
bundna sonra ayda 1 kg alıcaksın dedi
doğuma 80 kg girmen gerekiyor dedi...vayy canına yaaaa
günde mutlaka 3,5 litre suuuu
mutlaka 3 bardak yağsız süüttt
3 ana 3 ara öğüünnn
bol sebze meyveeeee
ett protein kalsiyummm
hergünn 1 saat yürüyüş serbesttt
tüm bunları yiyicemmm veee ayda 1 kg alıcammm
delircemm yawww
ben o kadar çok yesemmm 1000 kg olurummm
ne yapıcam ben şimdiii

subarucum doktordaki tartılar genelde 1,5- 2 kilo yakın fazla tartıyo fazla takma ama kaç kilo ile başladın ilk . bu arada bebeğinin sağlığı nasıl

ben 66 ile başladım sanıyorum...
ilk kontrolümde bulantılarım vardı o zaman yine 67 kg idimm...herşey iyi yazdım uzunca

günaydın kızlar geçmişi okumak için gayret edeceğim bakalım ne kadar başarılı olurum :))))

bu arada artık 26 yaşındayım...dün doğum günümdü..tatlı dan da bir uzak durdum ki sormayın

nice senelere ..evladınla eşinle mutlu bir hayat yaşarsın inşallah....
şekerin yüksekmi çıktı ki?

günaydın kızlar geçmişi okumak için gayret edeceğim bakalım ne kadar başarılı olurum :))))

bu arada artık 26 yaşındayım...dün doğum günümdü..tatlı dan da bir uzak durdum ki sormayın

bebeğinle ,eşinle ailenle nice mutlu yıllar ....
şekerinmi yüksek çıktı?

GİTMEDİ GÖZÜKTÜ BİR DAHA YOLLADIM MESAJIM 2 KERE GELMİŞ :)))

Son düzenleme:
sen bosuna korkuyosun subaru.ben hamıle kaldıgımda 88 kıloydum.sımdı yuze yaklasmısımdır heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…