Canım ben çeyizimi taşıtırken netten araştırmıştım büyük siteler var nakliye ile ilgili oraya bilgilerini mesafeni telefonunu yazıyosun sonra oraya üye bütün nakliye firmaları seni arıyo fiyat söylüyo bir sürü tlf almıştık biz ..belki fikir olur sana..
merhaba arkadaşlar 18 haftalık hamileyim gece sol tarafa dönerken göbek kısmında tam göbek bir acı hissettim sonra hemen geçti nedn kaynaklaklanmış olabilir en sırt üstü yatıyorum farkettikçe sola dönüyorum yine sola dönerken oldusizlerdede oldumu hangi tarafa yatıyorsunuz cvp için teşekkürler
kız anaları kasım kasım kasılıyordu ayy kızlarımızı size versek mi vermesek mi diye..Rabbim büyük..Kızların sayısı arttıkca bu sefer biz kasılcaz:90:
acaba hangi kızı alsak acaba 4 tane birden mi alsak diye ehuheheheue
Dilek canım ne diye giriyim de arattıriyim nette taşınma firması diye aratttırınca senin dediğin gibi değilde işte tek tek firmalar çıktı. Onlardan bikaçından da fiyat aldım.Ama pek uygun değil fiyatlar tabi...
öhhü öhhüüüü
kız anaları duydunuzmuu huuuuu:92:
kızlarımıza nerdeyse evde kalıcaklar diyo:95:
hıhhhh kim demiş kızım evde kalıcak diyee:86:
ocak şubat mart nisan anneleri varr hııhhhhh asıl sen bizim kızlarımız gibisini nerde bulucaksıınn
canım site adı tam aklımda değil ama buna benzer sitelerdi galiba...
Yurtiçi Nakliyat & Şehirlerarası Nakliyat Hizmeti veren Firmalar
Nakliyeciler Sitesi nakliyat nakliye taşıma nakliyeci evden eve nakliyat taşımacılık şehirlerarası uluslararası lojistik kargo kurye firmaları
Şehirler Arası Nakliye Firmaları - OnlineNakliyat.org | Türkiye'nin Lider Online Nakliyat, Taşımacılık, Nakliye Hizmetleri Sitesi.
bunları incele bi nakliye ilanı ver kısmı var özellikle 3. site benim attığım ilana benziyodu..bide fiyat verselerde arayınca pazarlık yapabiliyosuunn..
Canım haftan dolayısıyla zaten rahimde kasılmaların oluyodur banada bikaç kez oldu öyle telaşlanma sakın sola dönük yatıyorum bende normalde yüzüstü yatardım artık imkansızSağ tarafımada yatıyorum. Korkma yani bence biş olmaz.....
Selam can'lar..
Nasılsınız bugün?
Yurt dışında olan arkadaşlara birşey sormak istiyorum,
OMNİBİONTA pronatal kullanan var mı aranızda?
Bebek için vitamin minarel deposu deniyor...
Ben bu ilacı bekliyordum iki aya yakındır kullanmadım hiçbir ilaç,buradaki doktorların verdiklerine pek güvenesim yok zaten,kayın validem yolladı bunu eltilerimde kullanmış aşırı memnunlar...
Bende bugün başladım kullanmaya...
Sizden kullanan var mı??? [/QUOTE
Selam canim,
Ismini verdigin cok kullanilan guzel bir vitamin takviyesi canim. Simdi kisaca senin icin arastirdi netten. hamile kalmadan evvel baslanan..taaki dogum sonrasi bile kullanilan multivitaminler. Icerisinde baslica E vitamini, balik yagi, folik asit ve daha birsuru ihtiyacin olan vitaminer ve mineraller var.
Gonul rahatligiyla hergun alabiirsin, yanliz oglen yemegiyle birlikte alman tavsiye ediliyor.
Benim kullandigimda esdeger multivitamin cnm. Bebislerimize yarasin insallah
eheueheheheu
Kız anaları kudurun emi???
Almıcam sizin kızları
Kızlaaarrrrr,Deren uzun zamandır yok..acaba ananesi vefat mı etti, oraya mı gitti??:26:
Facebook tan da yazdım ama yanıt alamadım..İnşallah iyidirler
Selam can'lar..
Nasılsınız bugün?
Yurt dışında olan arkadaşlara birşey sormak istiyorum,
OMNİBİONTA pronatal kullanan var mı aranızda?
Bebek için vitamin minarel deposu deniyor...
Ben bu ilacı bekliyordum iki aya yakındır kullanmadım hiçbir ilaç,buradaki doktorların verdiklerine pek güvenesim yok zaten,kayın validem yolladı bunu eltilerimde kullanmış aşırı memnunlar...
Bende bugün başladım kullanmaya...
Sizden kullanan var mı???
Selam canim,
Ismini verdigin cok kullanilan guzel bir vitamin takviyesi canim. Simdi kisaca senin icin arastirdi netten. hamile kalmadan evvel baslanan..taaki dogum sonrasi bile kullanilan multivitaminler. Icerisinde baslica E vitamini, balik yagi, folik asit ve daha birsuru ihtiyacin olan vitaminer ve mineraller var.
Gonul rahatligiyla hergun alabiirsin, yanliz oglen yemegiyle birlikte alman tavsiye ediliyor.
Benim kullandigimda esdeger multivitamin cnm. Bebislerimize yarasin insallah
Detttt, laf atma kislarimisaaa
kim demiski kislarimizi sizin oglanlara vericemisi,
cok ararsiniz siz daha coook:84:
aklinizi basinisa alin bakiim siz oglan analari:)))
muahahahahahha buda size yeter gari:)))
Oğlan ve kız annelerinde bir çatışmamı söz konusu?
CerenliYağmurlar,canımm.. Rabbim sana güç kuvvet versin,sabrını artırsın...
Kendini çok yıpratma ya,herşey temiz çıkıcak bak görüceksin Rabbimizin izniyle...
İmtihandasın şuan,inşallah atlatırsın en kısa zamanda...
Rabbim bebişini ssağlıkla versin sana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?