2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Dilek canım ne diye giriyim de arattıriyim nette taşınma firması diye aratttırınca senin dediğin gibi değilde işte tek tek firmalar çıktı. Onlardan bikaçından da fiyat aldım.Ama pek uygun değil fiyatlar tabi...

Canım haftan dolayısıyla zaten rahimde kasılmaların oluyodur banada bikaç kez oldu öyle telaşlanma sakın sola dönük yatıyorum bende normalde yüzüstü yatardım artık imkansız Sağ tarafımada yatıyorum. Korkma yani bence biş olmaz.....

öhhü öhhüüüü
kız anaları duydunuzmuu huuuuu:92:
kızlarımıza nerdeyse evde kalıcaklar diyo:95:
hıhhhh kim demiş kızım evde kalıcak diyee:86:
ocak şubat mart nisan anneleri varr hııhhhhh asıl sen bizim kızlarımız gibisini nerde bulucaksıınn

canım site adı tam aklımda değil ama buna benzer sitelerdi galiba...
Yurtiçi Nakliyat & Şehirlerarası Nakliyat Hizmeti veren Firmalar
Nakliyeciler Sitesi nakliyat nakliye taşıma nakliyeci evden eve nakliyat taşımacılık şehirlerarası uluslararası lojistik kargo kurye firmaları
Şehirler Arası Nakliye Firmaları - OnlineNakliyat.org | Türkiye'nin Lider Online Nakliyat, Taşımacılık, Nakliye Hizmetleri Sitesi.

bunları incele bi nakliye ilanı ver kısmı var özellikle 3. site benim attığım ilana benziyodu..bide fiyat verselerde arayınca pazarlık yapabiliyosuunn..

Sana katılıyorum Subaru bende bi kız anası olaraktan bizim kızlarımıza kocamı yokmuş ki

Çok sağolasın canım ya hemen bakiyim bunlara....

teşşekürler ya ne bileyim tam göbekte olduğu için moralim bozuldu hani kasık kıamı değil neyse moralim bozuldu kahvaltı yapmadım kalkayım yapayım bende dorti arkadaşımızı merak ediyorum kahvaltıdan sonra tekrar açarım

Selam can'lar..
Nasılsınız bugün?

Yurt dışında olan arkadaşlara birşey sormak istiyorum,
OMNİBİONTA pronatal kullanan var mı aranızda?
Bebek için vitamin minarel deposu deniyor...
Ben bu ilacı bekliyordum iki aya yakındır kullanmadım hiçbir ilaç,buradaki doktorların verdiklerine pek güvenesim yok zaten,kayın validem yolladı bunu eltilerimde kullanmış aşırı memnunlar...
Bende bugün başladım kullanmaya...
Sizden kullanan var mı???

CerenliYağmurlar,canımm.. Rabbim sana güç kuvvet versin,sabrını artırsın...
Kendini çok yıpratma ya,herşey temiz çıkıcak bak görüceksin Rabbimizin izniyle...
İmtihandasın şuan,inşallah atlatırsın en kısa zamanda...
Rabbim bebişini ssağlıkla versin sana...

Son düzenleme:
eheueheheheu
Kız anaları kudurun emi???
Almıcam sizin kızları

Kızlaaarrrrr,Deren uzun zamandır yok..acaba ananesi vefat mı etti, oraya mı gitti??:26:
Facebook tan da yazdım ama yanıt alamadım..İnşallah iyidirler

Son düzenleme:
eheueheheheu
Kız anaları kudurun emi???
Almıcam sizin kızları

Detttt, laf atma kislarimisaaa
kim demiski kislarimizi sizin oglanlara vericemisi,
cok ararsiniz siz daha coook:84:
aklinizi basinisa alin bakiim siz oglan analari:)))
muahahahahahha buda size yeter gari:)))

Kızlaaarrrrr,Deren uzun zamandır yok..acaba ananesi vefat mı etti, oraya mı gitti??:26:
Facebook tan da yazdım ama yanıt alamadım..İnşallah iyidirler

bend eoyle saniyorum canim, insallah hersey yolunda gidiyordur deren icin.

Sağolasın ablacım,bilgileri paylaştıgın için...
İnşallah bebişime yarar
Ben kilo aldırırmı acep diye merak ettim bide,ama düşünmemem lazım bu sıra büyüklerimden iyi bir azar işitiyorum:26:
Bu kadar zayıflıkla bebeğine yazık ediyorsun nidaları dolaşıyor başımda...
Sanırım düzenli beslenmiyorum..
Bu ilaç bizi kendimize getirir inşallah...

Son düzenleme:
... BEnden haftası büyük olanlara birsorum var arkadaşlar....

doktor 3lü teste gerek yok dedi ama ... bu hafta AFP testi yaptırmam gerekiyormuş . Afp testi yaptıran arkadaşlar varmı aranızda .. önce ultrasona giriliyormuş galiba ikili test gibi ..????
bir de fiyatı ne kadar .. pahalı bir testgaliba ...

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM .. bende senin gibi düşünüyorum..inşallah hayırlısı neyse o olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…