Sağolasın ablacım,bilgileri paylaştıgın için...
İnşallah bebişime yarar
Ben kilo aldırırmı acep diye merak ettim bide,ama düşünmemem lazım bu sıra büyüklerimden iyi bir azar işitiyorum:26:
Bu kadar zayıflıkla bebeğine yazık ediyorsun nidaları dolaşıyor başımda...
Sanırım düzenli beslenmiyorum..
Bu ilaç bizi kendimize getirir inşallah...
heeeee
kızlarınızı almıcam ogluma dedim kudurdular..
ay alemsiniz siz...nasıl güldüm valla
Eşimde diyo sen neye gülüyon bu kadar
Buyuklerin hakli canim,
yemek yemeyi ihmal etmemelisin,
bak cok cok ye demiyorum,
ama duzenli bir sekilde en azindan 3 ogun yemelisin
hatta yapabilirsen aralardada bir meyve, bir kase yogurt vs tuket.
gun icinde yediklerini bolersen senin sagligin icinde cok faydaliymis, kilo aliminida onluyormus.
Ki sen zaten zayifsin bacim, kiloyu sen bari dert etme,
'kiziyorum bak
Yok yok ablacım sen kızma bariiii
Düzene giricem inşallah ama anca hamileliğe kaptırıyorum kendimi,göbiş belli oluyor artık anladım herşeyi...
Malesef günde 2 öğün yiyorum,eşim evde olursa tmm yemekler düzenli ama o yokken aklıma gelmiyor,bir bakmışım akşam olmuşş...:26:
Dikkat edicem inşallah... Sağolasın
Kızlar bende 16+2 haftalık hamileyim. Salı günü kısmetse cinsiyetini öğreneceğiz. Sizler nasılsınız benim kasık ağrılarım oluyor.
Birde bebek hareketlerini hisseden varmı bu haftalarda ben geçen hafta çok hissetmiştim bu hafta hiç bir şey hisssetmedim. Neden acaba sizde böylemi oluyor?
Birde bebek hareketlerini hisseden varmı bu haftalarda ben geçen hafta çok hissetmiştim bu hafta hiç bir şey hisssetmedim. Neden acaba sizde böylemi oluyor?
biz geldik napıyosunuz bakem ??
gülesram ne o tek oğlan seninkimi kaldı nedir b kız analarının seen çektiği?
Bak "Biri bizi gozetliyor"daki gibi kameralar taktirim evine ona gore:)))
Butun gun seni izlememi istemezsin herhalde
yok yokkk ben bu formu terkedicem bu nedir ya insan bi slm verir çok kırılıyrum size uzun süe girmesem bi merak edenim bile yok selamdavermiyosunuz napıyım gidiyim ben bari.
yok yokkk ben bu formu terkedicem bu nedir ya insan bi slm verir çok kırılıyrum size uzun süe girmesem bi merak edenim bile yok selamdavermiyosunuz napıyım gidiyim ben bari.
Ahh sağolasın düşünmen yeter
Ama tırstım şimdi..
Ben en iyisi büyüklerimi dinleyim bugünden itibaren,zaten dinliyorum elh ama hamilelik bu bekarlıga benzemiyor..
Ha soyleee hizaya gel:)))
efferin sana,
ceza olarak hemen bir meyve ye bakem simdi:))
cezaların böyleyse ben suç işlemeye razıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?