Hosgeldin canim,
Insallah sali gunu hayirlisiylaogrenirsin miniginin cinsiyetini.
ben 18+1 oldum ama henuz hic hissetmedim bebisimi,
nette okuduklarima gore, ara ara bebis hissedilsede, ardindan birkac gun hissedememek coknormalmis.
Takma yani kafana, ileriki haftalarda daha net sekilde hissediceksin insallah.
illa kötü haberlerlemi gelmek lazım gözünze çarpmak için. alın size kötü haber 1 ayda 4 kilo almışım nolcak benim halim söyleyin bakalım doktor eleviti kes dedi ferrma devam ediyorum. diyetisyene göndericek beni. çok moralim bozuk. bebeğimide tam hissetiyorum zaten arada gıdılanıyo gibi oluyorum okadar. offf çok doluyum isimde bulamadım. :84:
illa kötü haberlerlemi gelmek lazım gözünze çarpmak için. alın size kötü haber 1 ayda 4 kilo almışım nolcak benim halim söyleyin bakalım doktor eleviti kes dedi ferrma devam ediyorum. diyetisyene göndericek beni. çok moralim bozuk. bebeğimide tam hissetiyorum zaten arada gıdılanıyo gibi oluyorum okadar. offf çok doluyum isimde bulamadım. :84:
BEnim ikinci bebeğim olacak 4 yaşında bir kızım var. Onun hamileliğiyle bu çok farklı onda midem bulanmadı bunda sürekli bulandı. Onda çok kilo almıştım bunda şükür almadım.
sizlerin nasıl gidiyor ama çiğ köfteye dayanamıyorum onu söyleyeyim acıyı seviyorum çok ilginç
Hamilesin, kiyamiyoum sana,
ustelik, yemekle arasi
pek olmayan insanlara
bu ceza, cezalarin en buyugu olsa gerek evet
Yanlismiyim..yanlissam kapiya 2 kere vur hahahahaha
Valla bana pek cazip geldi bu ceza işi...
Neyse ben taşları yakalamadan bişiyler bulayım mutfaktan...
evet ayda 4 kilo almışım elevit iştah açıyo sanırım oyüzden bırak dedi zaten yeterince bebek alıyodur vitaminin dedi. yaa baymda falan boğazıma dur diyemedimki etler tatlılar börekler falan bide miğde buntısıda kalmadı ehh itahta maşallah yerinde bide bu geçtiğimiz ay ben jelibona düştüm deli gibi jelibon yiyodum kesin aburcuburdan aldım. aman üfff başım ağrıo zaten bugün hamileler için pates cdsi aldım. pazartesi başlıcam. işallah bi dahaki ay hiç ilo almam bebek benden yesin hatta beni yesin bitirsin.
Cerenliyagmurum,
Canim, heyecan yakani birakmiyor senin, ama insallah bu sikintilarin guzel haberlerle sonuclanicak. Kolay degil, 2 ci kez amniyosentez yaptirdin ve bir 3 hafta daha bekleme surecine girdin sonuclar icin. Ben kalpten inaniyorum canim bebegin cok saglikli gelicek dunyaya. Tabii doktorlarda ellerinden gelenin en iysiini yapmak, hicbirseyi rizikoya atmamak icin bu tur testleri gorevleri geregi uygulamak zorundalar.
Ilk sonuclarini beklerken ornek bi davranis gosterdin canim, gerek sabrinla gerek pozitif bakisacinla. Umarim bu surecide bu sekilde geciriceksin.
Rabbimden herseyin hayirlisini dileyelim, oyle olsun hersey.
Opuyorum canim seni!
BEnim ikinci bebeğim olacak 4 yaşında bir kızım var. Onun hamileliğiyle bu çok farklı onda midem bulanmadı bunda sürekli bulandı. Onda çok kilo almıştım bunda şükür almadım.
sizlerin nasıl gidiyor ama çiğ köfteye dayanamıyorum onu söyleyeyim acıyı seviyorum çok ilginç
Allah bagislasin canim kmizini, masallah 4 yasinda olmus.
Benim ilk gebeligim, en basidna buyna hic midem bulnmadi,
cok rahat geciyor
tatliyla ic ama hiiic aram olmadi buzamana kadar, bundna sonrada olucagini sanmiyorum
tatli seylerin kokusu bile rahatsiz ediyor beni kaldiki agzima suremem herhalde
bende aciyi coook seviyorum. kendime iskence ediyorum taze aci yesil biberleri goturme goturuyorum resmen,
hemde kahvaltida:))) dusun artik
eksili acili ne varsa
Kizim olucak allahin izniyle.
Bu gebeligin digerindenfarkliysa senin oglan olabilir o halde.
hayirlisi olsun canim, saglikli olsunlar yeterki.
sorma yaa helede bu tv reklamları yokmu ne görsem canım çekio hamileyim diyede ksıtlama yapmıyorum kendime canım ne isterse yiyorum. ama buna bi dur deme zamanı geldi. daha sağlıklı bslenicem.Buay bi bak bakalim nasil olucak, 4 kilo almazsinbirdaha merak etme, biraz dikkat herzaman gerekli evet.
Normal yemekten ziyade aburcuburlr cok kilo yapiyor. Onlari azaltirsan cok problem lmaz sanirim. E platese de baslarsan ar ola istahini bi nebzede baska yerlere yoneltmis lursun cnm benim. Ugraslar bulmak lazim kendimize, yoksa insanin akli genelde yiyecek icicek bisiylerde:))
gezginim, saol canim paylasimin icin.
Merak eden arkadaslara faydali olur bu bilgiler,
bebisler neden hissedilmiyor diye telas edilmesin:)
Koss kosss:90::90::84::84:yoksa yakalicam seni:)))
anasi yaramaz, bebisi nasil olur acep)))
Kısa özet geçtim,sitesinde daha uzun açıklanmıştı...
Valla yaramaz dedinde ablacım annem benim küçüklüğümü pek iyi anlatmıyor,çok meraklıymışım herşeye,araştırmayı incelemeyi çok severmişim vedee istediğimi yaptırmayı
Eşim ise tam tersi çook uysal bir çocukmuş...
Artık kime çekerse...
canım çok ama çok teşekkür ederim.. evet gerçekten yaşadıklarım kolay değil ama benim içimde nedenini bilmediğim bi ferahlık rahatlık var rabbim tabi yinede hayırlısını versin herşey bizler için.... çok düşünmüyorum hatta çok fazla aklıma gelmiyor 21 gün beklicem ahh nasıl geçecek demiyorum zaman su gibi akıp geçiyor...bakalım yine hayırlısı olsun diyorum...
canım kaç kilosun şuan kaç kiloyla hamile kaldın çok merak ettim.. bende 56 ile kaldım 59 kiloyum ama sanıyorum 60 oldum ve sata göre 16+3 ultrasyona göre 17+2 haftalığım...
hoşgeldin aramıza canım, hayırlı olsun bebeişinn ... yanlız çiğköfte bildiğim kadarıyla hamilelikte çok zararlı çiğ et kesinlikle önerilmiyor ve konserveler ,dondurulmuş gıdalar.. toxplazmaya bağışıklığın olsa dahi yasak diye biliyorum.. dikkat et..
afiyet bal şeker olsunn bende acı ekşi şeyleri istiyorum ama arada çikolata türü şeylerde yiyorum o yüzden şimdiden tombalak oldum..
cerenli yağmur canım ya ben sanırım 61 62 ile hamle kaldım tam hatırlamıyorum. şuan 70 olmuşum. amaşöylede bişey var ben geçtiğimiz yaz sıkı bi rejime girmiştim 66 kilodan 58e düşmüştüm. ramazanda 2 3 kilo almışım çünkü hızlı kilo verince hızlıda alıyorum ben demekki hamileliğimde o döneme geldi oyüzden çok aldım kilo diye düşünüyorum. amannn doğumdan sonra veriri öffffff
yaa kusura bakmaın kızlar bazen böyle çok geriliyorum eşiden başka kimseyede naz yapaıyorum artık oda çkemiyo benim nazlarım kaprislerimi bend size yapıyorum.kırmıyosunuz beni valla sağolun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?