2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar vazelin kremi işe yarıyor mu eldeki kuruluklarda ve çatlaklarda?

evet canım hemde çook işe yarıyor... ben evden hiç eksik etmem şuan karnıma bile sürüyorum arada bi...

et yoksa sorun yok canım senin galiba kızın olucak benimde canım hep o tarz şeyler istemişti... et olunca tehlikeli zaten istediğin kadar ye o zaman.. benim ilk bebeğim ilk heycan:)))

ben de çok uzunu yaaa bak yarama tuz bastın bende 160 cm boyum. veezor kilo veriyorum . yaza geliyo doğularımız o sıcaklarda bebeklerle uğraşmak epey kilo verdirir bize diye umut ediyorum.:97:

Desene sizin minik tam muallakta kaldi simdi))
E annesinin merakini alsa..babasininda uysalligini

cok uysal ama cok mu cok merali bir bebe olar:)))
E daha ne olsun opunde basinizin ustune koyun:)))

Bu bebişin herşeyi muallakta...
Ne cinsiyet belli nede diğerleri...Artık ne çıkarsa hayrımıza...

Bu bebişin herşeyi muallakta...
Ne cinsiyet belli nede diğerleri...Artık ne çıkarsa hayrımıza...

Ah cancazim, buda senin icin minik bir sinav:))

rabbim merakta birakiyor seni:)
Hayirlisini versinde, sende var bekle biraz daha.

ne pisircen bakem aksama? Kocise guzel bi cumartesi ziyafeti cek bacim:))

kızlar internetten hiç doğum anlarını izediniz mi? ben çk izliyorum iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum bilmiyorum?

kızlar internetten hiç doğum anlarını izediniz mi? ben çk izliyorum iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum bilmiyorum?

Filmlerini izlemiyorum cnm. ama dogumun kendisini defalaca yasadim baskalariyla
Bircok bebisin dunyaya gelislerine tanik oldum...super birseyy

Kizlar...bu arada..Baharnaz arkadasimiz
3 gundur girmedi topige, varmi bir bilginiz?
Rahatsizligi vardi en son , dinleniceni soylemisti ama arada ugrardi normalde.
Insallah hersey yolundadirda dinleniyordur bol bol

Ah cancazim, buda senin icin minik bir sinav:))

rabbim merakta birakiyor seni:)
Hayirlisini versinde, sende var bekle biraz daha.

ne pisircen bakem aksama? Kocise guzel bi cumartesi ziyafeti cek bacim:))

Oyle ya...Elhamd her halimize...Sabrıda öğrenicez artık...
Ya akşam dışarı çıkıcam inşallah,geç gelicez ama az önce balık temizledim :26:
İşkence çektim resmen... Balıklı bir ziyafet düşünüyorum uzun zaman sonra,inşallah becerebilirim...

Ben izledim canım,bence iyi yapıyorsun çünkü ben izlediğim zaman tamamen dogum korkum gidiyor..
Kendimi hazır hissediyorum..

herkeze iyi akşamlr
bende bugün doktordaydım çok şükür herşey yolundaymış.3 lüye gerek yok ama sen bilirsin dedi.yaptırmadım.
tetanozuda yaptırabilirsin dedi.2 doz oluyomuş herhalde.bebeğe zararı yok dedi.18*22 haftalar ayrıntılı ultrason oluyomuş.gece sağa sola çok dönüyorum bi zararı yokmuş.kan ilaçları büyük tuv.kara yapabiliyomuş.ayrıca kabızlık.
benim minik kızım 155 gr olmuş.annesinin birtanesi
diğer arkadaşlarda iyi haberlerle gelirler inşallah.

maşallahh bebeşine .. kocaman olmuş annesi ...
kan ilacı dediğin demir hapı değilmi?
bana kullanma dedi doktor ..elevitte demir var .. gıdalardanda alıyorsun dedi... kabızlık problemim var zaten çoğalır diyede vermedi .

ben tam doğum anlarını izlemiyorum korkacağımı biliyorum ama kkda doğum hikayelerini çok okuyorum..Bu videoyuda meraktan açtım ama doğum anı değilmişş şükür:)) Sesi nekadar tatlı bebeğin yaaa

Maşallah bebeğine bilgiler için teşekkürler canım.Geceleri bende çok hareketli uyurum bunu duymak rahatlattı benide sağıoll

slm kızlar nasılsıznı ben bebegımı cok olzedım ama daha va gormeme ıkı hafta
selam canımmm biz iyiyiz bebeğimlee sen nasılsıınn

dorti nerelerdesin canım senimerak ediyorum umarım sonucun güzel çıkmıştır

İyi akşamlar

Zonnetje canım saol merak etmişsin canım
drda ve diyetisyende randevum vardı
çok kilo almışın dedi menü listemi değiştirdi dinleniyorum ve kendimi fazla dinlememek için bugün kursa gittim canım (Cumartesi-Pazar 3-6 Yaş arası çocuk etkinlikleri diye bir kursa gidiyorum) bütün gün.
ilaçlarımı kullanıyorum tansiyon takibime devam ediyorum çok şükür şimdilik herşey yolunda. Bunlarada şükür diyorum, sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah

acarasye sormuştu sanırım sola dönüp hiç yatamıyorum ama ileriki aylarda solda yatılması gerektiğini drum söylemişti kendim hazırlık yapıyorum ama hep sağa yatıyorum benimde sancılarım ağrılarım oluyor canım. düşünmemeye çalış.

CerenliYağmur tekrar test yapılmış canım. Profa gitmişsin hatta başka drlarada. İnşallah sonucun güzel çıkıcak kendini bebişini üzme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…