Kızlar vazelin kremi işe yarıyor mu eldeki kuruluklarda ve çatlaklarda?
Kızlar vazelin kremi işe yarıyor mu eldeki kuruluklarda ve çatlaklarda?
Ama çiğ köftede et yok artık ne yapayım engel olamıyorum kendime bir tek canım onu çekiyor onun dışından bir şeyi severek yemiyorum işte
Sen de inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın senin ilkmi ilkler daha farklı oluyor bunda ne zaman 16. haftaya geldim (bitirdim bile) anlamadım. Onun için herşeyin ilki güzel oluyor galiba
ben 76 kiloyla kaldım kiloluyum zaten şuan 79 kiloyum kzıımda 26 kilo alıp 100 kiloyla doğuma gidip normal doğumla kucağıma almıştım çok şükür bunda da normal istiyorum bir aksilik çıkmazsa umarım herkesin istediği şekilde olur doğumları sağlıkla
canım tabiki doğumdan sonra verirsin ya benim karşı komşum 30 kilo almış şuan incecik... sonra bi arkadaşım 25 kilo aldı oda şuan gayet normal işet benim zor veren bi bünyem oldugu için çok korkuyorum doğumda zaten 12 kilo normali doğumla birlikte 8 kilosu neredeyse gidiyor 6 ay içindede en azından 4-5 kio veriliyor sanırım..sıkma canını benim boyum kısa olmasa hiç dert etmicemde işte ahh ahhh...
Desene sizin minik tam muallakta kaldi simdi))
E annesinin merakini alsa..babasininda uysalligini
cok uysal ama cok mu cok merali bir bebe olar:)))
E daha ne olsun opunde basinizin ustune koyun:)))
evet canım hemde çook işe yarıyor... ben evden hiç eksik etmem şuan karnıma bile sürüyorum arada bi...
Bu bebişin herşeyi muallakta...
Ne cinsiyet belli nede diğerleri...Artık ne çıkarsa hayrımıza...
kızlar internetten hiç doğum anlarını izediniz mi? ben çk izliyorum iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum bilmiyorum?
YouTube - Iste boyle oldu Ates Bey
ayy kızlar bunu seyredin
YouTube - Iste boyle oldu Ates Bey
ayy kızlar bunu seyredin
Ah cancazim, buda senin icin minik bir sinav:))
rabbim merakta birakiyor seni:)
Hayirlisini versinde, sende var bekle biraz daha.
ne pisircen bakem aksama? Kocise guzel bi cumartesi ziyafeti cek bacim:))
Ben izledim canım,bence iyi yapıyorsun çünkü ben izlediğim zaman tamamen dogum korkum gidiyor..kızlar internetten hiç doğum anlarını izediniz mi? ben çk izliyorum iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum bilmiyorum?
herkeze iyi akşamlr
bende bugün doktordaydım çok şükür herşey yolundaymış.3 lüye gerek yok ama sen bilirsin dedi.yaptırmadım.
tetanozuda yaptırabilirsin dedi.2 doz oluyomuş herhalde.bebeğe zararı yok dedi.18*22 haftalar ayrıntılı ultrason oluyomuş.gece sağa sola çok dönüyorum bi zararı yokmuş.kan ilaçları büyük tuv.kara yapabiliyomuş.ayrıca kabızlık.
benim minik kızım 155 gr olmuş.annesinin birtanesi
diğer arkadaşlarda iyi haberlerle gelirler inşallah.
ben tam doğum anlarını izlemiyorum korkacağımı biliyorum ama kkda doğum hikayelerini çok okuyorum..Bu videoyuda meraktan açtım ama doğum anı değilmişş şükür:)) Sesi nekadar tatlı bebeğin yaaakızlar internetten hiç doğum anlarını izediniz mi? ben çk izliyorum iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum bilmiyorum?
Maşallah bebeğine bilgiler için teşekkürler canım.Geceleri bende çok hareketli uyurum bunu duymak rahatlattı benide sağıollherkeze iyi akşamlr
bende bugün doktordaydım çok şükür herşey yolundaymış.3 lüye gerek yok ama sen bilirsin dedi.yaptırmadım.
tetanozuda yaptırabilirsin dedi.2 doz oluyomuş herhalde.bebeğe zararı yok dedi.18*22 haftalar ayrıntılı ultrason oluyomuş.gece sağa sola çok dönüyorum bi zararı yokmuş.kan ilaçları büyük tuv.kara yapabiliyomuş.ayrıca kabızlık.
benim minik kızım 155 gr olmuş.annesinin birtanesi
diğer arkadaşlarda iyi haberlerle gelirler inşallah.
selam canımmm biz iyiyiz bebeğimlee sen nasılsıınnslm kızlar nasılsıznı ben bebegımı cok olzedım ama daha va gormeme ıkı hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?