:76:mrb bende listeye eklenip sizinle tanısmak istiyorum. sat agustos 13 dogum mayıs 19 allah izin verirse bebişim erkek 16 haftada 130 grdı bebegim bakalım bu cuma gidicez 3lü teste gerek olup olmucamıza bakıcak bizde bebişim gr aldımı acaba
... BEnden haftası büyük olanlara birsorum var arkadaşlar....
doktor 3lü teste gerek yok dedi ama ... bu hafta AFP testi yaptırmam gerekiyormuş . Afp testi yaptıran arkadaşlar varmı aranızda .. önce ultrasona giriliyormuş galiba ikili test gibi ..????
bir de fiyatı ne kadar .. pahalı bir testgaliba ...
günaydın herkese güzel tatlı heyecanlı pazarlar diliyorum
balcı yapmışsın bir daha yapma böyle zararlı şeyler kokusuzda olsa zararı vardır canım
bak antibakteriyel diye kullanılan sıvı sabunun içindeki bir madde ( bazı diş macunlarının içinde de varmış Triclosandı sanırım adı) biz hamişleri kötü etkiliyormuş bebişimize oksijen gitmesine engel oluyormuş o yüzden dikkat et
acarasye ben 19.haftamdayım sadece elle dokunduğumda hissediyorum oda her zaman değilbazen durup duruken hissetmeye henüz başlamadım.
nevracım evet canım.demir hapı.
bende elevit kullanıyorum başından beri.ve doğumumdan sonra bile.onunda içinde demir var biliyorum.
bu doktor niye hap verdi bilmiyorum.bide ben coraspin kullanıyorum.6.aya kadar demişlerdi tüp bbek merkezinden.şuanda istanbul dışında yaşıyorum.tüp bebek merkezi istanbuldaydı.arada tel açıp bazı şeyleri soruyorum.burdada kendime başka doktor buldum.
sağol fdilekcim hepimizinkine maaşllah
canım bende bayramda bag evine gitmiştim soba tüttü biraz o ortamda kaldım sonra çok pimpiriklenip ultrasona gittim bebişim çok şükür iyiydi.yani bu kadarcık şeyleri takmasak iyi olur.hem bazı şehirlerde arabalarla tüm sokakalar sinekler için ilaçlanıyo duman içinde kalıyo heryer.kızlar mutfakta bocek vardı esıme ılac sıktırdım ama bende bıraz solumus oldum tabı arada gırıp cıktım cunku bısey olmus mudur
bu arada dorti gelmemiş ya mrk ettim çok inşallah iyi haber almıştır
canım ben hep antibakteriyel sabun kullanıyorum çok şaşırdım şimdigünaydın herkese güzel tatlı heyecanlı pazarlar diliyorum
balcı yapmışsın bir daha yapma böyle zararlı şeyler kokusuzda olsa zararı vardır canım
bak antibakteriyel diye kullanılan sıvı sabunun içindeki bir madde ( bazı diş macunlarının içinde de varmış Triclosandı sanırım adı) biz hamişleri kötü etkiliyormuş bebişimize oksijen gitmesine engel oluyormuş o yüzden dikkat et
acarasye ben 19.haftamdayım sadece elle dokunduğumda hissediyorum oda her zaman değilbazen durup duruken hissetmeye henüz başlamadım.
günaydın, herkesin güzel bir pazar günü geçirmesini diliyorum.
bugün kahvaltıya misafirim var o yüzden erkenciyim.
kızlar bişey soracağım. ben dün temizlik yaptım. ve domestos olsun diğer temizlik malzemeleri olsun solumuş bulundum. kullanmasam olmuyor. temizlik yaparken hamile olduğumu unutuyorum. sonradan pişman oldum ama temizliği bitirmiş bulundum. şimdide çok tedirginim. sizce bi zararı olmuşmudur.
canım tescilli oğluşun hayırlı olsungünaydın kızlar dün doktordan geldim bebeğim iyi,kanamam durmuş ama doktor progestana devam ettiriyor. bir erkekimin olacağıda tescillendi.
sedasem doktor bana decavit verdi vitamin hapı bu hap tok karnına içiliyor diymi?
Merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalımmm??Dün akşam sinemaya gittik eşimle ve arkadaşlarla bu kış sinemanın tadını çıkarmak lazım önümüzdeki 2-3 yıl kolay kolay gidemiycemm:))
canım iyi yapıyosunuz benimde canım çekti sinama şimdi.hangi filme gittiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?