eheueheheheu
Kız anaları kudurun emi???
Almıcam sizin kızları
... BEnden haftası büyük olanlara birsorum var arkadaşlar....
doktor 3lü teste gerek yok dedi ama ... bu hafta AFP testi yaptırmam gerekiyormuş . Afp testi yaptıran arkadaşlar varmı aranızda .. önce ultrasona giriliyormuş galiba ikili test gibi ..????
bir de fiyatı ne kadar .. pahalı bir testgaliba ...
heheh sinema aşerdim de eşinee :))) Av mevsimine gittik canım artık havalarda soğudu en güzel aktivite sinemaya gitmek
canım benim bugün okulda toplantım vardı gözüm karardı ter bastı düşüyodum nerdeyse kayınbabamı aradık eve getirdi beni çok şükür şimdi iyiyim.allahtan yanımda kalmak için kayınbabamlar gelmişti.eşim seminere gittide.sen nasılsın?Kızlar ece ,Dilek nasılsınız?
Dileeekkk, canım bizde hafta içi arkadasımla gitcez Av Mevsimi' ne..Nasıl güzel miydi film??
merhaba canım iyiyim sen ve minik nasılsınızzKızlar ece ,Dilek nasılsınız?
Polisiye film işte dram komik sahnelerde vardı güldüren ee cem yılmaz katmış araya bişeyler..oyunculuklar güzeldi filmde beklentine göre değişiyo güzelliği eşim daha büyük beklentilerle gitti mesela ...Dileeekkk, canım bizde hafta içi arkadasımla gitcez Av Mevsimi' ne..Nasıl güzel miydi film??
gülesram ogluşunun adını bulmuşsun yiğit efe çok güzel
herkese günaydın kızlar.dortiden hiç ses yok çok merak ettim
canım benim bugün okulda toplantım vardı gözüm karardı ter bastı düşüyodum nerdeyse kayınbabamı aradık eve getirdi beni çok şükür şimdi iyiyim.allahtan yanımda kalmak için kayınbabamlar gelmişti.eşim seminere gittide.sen nasılsın?
merhaba canım iyiyim sen ve minik nasılsınızz
sanırım dortide iyi haberler yok kızlar yoksa çoktan girip haber verirdi diye düşünüyorum çünkü öyle diyodu hemen size haber vercem diyordu allah yardımcısı olsun ne diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?