2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

eheueheheheu
Kız anaları kudurun emi???
Almıcam sizin kızları

Heçte kudurmam ayolllll bizim kızlarımısa oğlanmı yok hıhhhhhhh........... Asıl sizin oğullarınız koşcak bizim kızlarımızın peşindennnn....

Canım ben yaptırdım testi 3 lü tarama testlerinden bir tanesi down sendromu riskine bakılıyor gene kan veriyorsun sadece bide yaptırdığın haftaya göre bakılıyor canım. Öncesinde ultrasona girip herhangi bir ölçüm yapılmıyor yalnızca yaptırdığın haftayı doğru söylemen lazım... ben 50 liraya yaptırdım... çok pahalı bir test değil anlıcaan....Fetal ekokardiyografi yaptırcak arkadaş senmiydin nevra ben onuda yaptırdım canım burda yazdım ayrıntılarını. Hani hastane falan sormuşttun senmiydin tam hatırlayamadım...

Son düzenleme:
Kızlar ece ,Dilek nasılsınız?
canım benim bugün okulda toplantım vardı gözüm karardı ter bastı düşüyodum nerdeyse kayınbabamı aradık eve getirdi beni çok şükür şimdi iyiyim.allahtan yanımda kalmak için kayınbabamlar gelmişti.eşim seminere gittide.sen nasılsın?

Dileeekkk, canım bizde hafta içi arkadasımla gitcez Av Mevsimi' ne..Nasıl güzel miydi film??

Kızlar ece ,Dilek nasılsınız?
merhaba canım iyiyim sen ve minik nasılsınızz

Dileeekkk, canım bizde hafta içi arkadasımla gitcez Av Mevsimi' ne..Nasıl güzel miydi film??
Polisiye film işte dram komik sahnelerde vardı güldüren ee cem yılmaz katmış araya bişeyler..oyunculuklar güzeldi filmde beklentine göre değişiyo güzelliği eşim daha büyük beklentilerle gitti mesela ...

gülesram ogluşunun adını bulmuşsun yiğit efe çok güzel

Begenmenize cok sevindik Ece Teyzesi
Yıllar önce daha sevgiliyken sevmiştik bu ismi..
İnşallah saglıkla dogar bebegim de ona bu güzel ismiyle sesleniriz hep

Bu arada bende Dorti yi merak ettim ama bi haber yok..
İnşallah hersey yolundadır

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine...

merhaba canım iyiyim sen ve minik nasılsınızz

İyiyiz canım şükürler olsun....

sanırım dortide iyi haberler yok kızlar yoksa çoktan girip haber verirdi diye düşünüyorum çünkü öyle diyodu hemen size haber vercem diyordu allah yardımcısı olsun ne diyelim.

sanırım dortide iyi haberler yok kızlar yoksa çoktan girip haber verirdi diye düşünüyorum çünkü öyle diyodu hemen size haber vercem diyordu allah yardımcısı olsun ne diyelim.

ayy inşallah böyle bişey yoktur..İnan cok korkuyorum..rabbim sen ne olur herkesin evladını bagısla...

Bu arada nette yine arastırma yapıp okurken bişey buldum ve hemen sizinle paylasmak istedim..
Evhamlı anne adaylarının içine su serpicek cinsten bişey...

Bebeğinizin gelişimini hafta hafta izlerken ultrasonografide gebeliğinizi takipeden doktor tarafından size belirtilen kilo (ve bazı durumlarda boy) tahmininin sizin için ne kadar önem taşıdığını biliyoruz. Bu konuda yersiz bir endişeye kapılmanızı önlemek açısından sizin için hazırlanan aşağıdaki açıklamayı mutlaka okumalısınız...

Hafta hafta gebelik bölümünde sitede her hafta verilen bebek ağırlıkları yanlızca ortalama ağırlıklardır. Gelişim döneminde olan normal fetusların en az ve en fazla olması gereken ağırlıkları oldukça geniş bir yelpaze içinde yeralırlar. Bu nedenle gebeliğinizi takip eden doktorun ultrasonda yaptığı "kilo tahmini" bu haftalarda belirtilenlerden oldukça farklı olabilir.

Benzer şekilde bebeğinizin boyu da bu haftalarda verilen boylara tam uymayabilir. Bu sayfalarda verilen boyların "tepeden tırnağa" olduğunu, ancak ultrasonda özellikle 14. Haftaya kadar belirlenen "boyun" baş ile popo arasında yeralan mesafe olduğunu, böylece bacak boyunu içermediğini unutmayın. 14. Haftadan itibaren ultrasonda boy ölçümü yapmak çoğu durumda gereksizdir ve rutin boy ölçümü yapılmaz.

Doktorunuz size bebeğinizin kilosu (ve eğer söylemişse boyu) normal diyorsa bunu kabul edin ve asla başka bir anne adayıyla karşılaştırma yapmayın...

Dr. Kağan Kocatepe

Selam kizlar,

Hepinize guzel bir pazar gunu diliyorumm

Keyifler nasil? Iyidir insallah.
Burda hava karli, sisli, simdi bu vakitte bile sanki aksam olmus gibi, pehh
insanin icini karartiyor.
Zaten oldu bitti hic sevmem pazar gununu:))

Dortiden hala haber yok, ben hala bi umudumuz olsun istiyorum ama
bir yandanda kotu haber alicakmisiz gibi geliyor
keske su ana dek gelememis olmasinin cok dha baska ve guzel bir nedeni ols Dortinin...
Gelene kadar beklicez mecburen. Rabbim her sekilde kolaylik versin insallh.

merhaba zonnetjecimm bu pazarı bende sevemedim normalde severim ama bugün kasvetli geldi bana...Dortiyi bende merak ediyorum inş. iyi haberlerle gelirr..
Esracım bilgiler için teşekkürler.Ben dr. normal diyince hiç sormuyorum boy kilo sonuçta sınırda olsak uyarır eminimm

Gulesra, aynen katiliyorum canim yazilnlara.
Bizler zamane anne adaylari,bizim annelerimizin zamanina gore kiyslarsak cok cok daga bilgili ve bilincli
ama bir okaarda fazla evhamli, cok fazla bilgi sahibi oldugumuz icin,
fazlaca irdeliyoruz herbirseyi
buda herzaman cok olumlu bir davranis degil. Gereksiz yere panikler yasamamiza sebep olabiliyor.
En guzeli dr unuza guvenmek. Dileginde dedigi gibi, yolunda gitmeyen herhang bi durum olursa zaten dr kesin bildirir ve ikaz eder.

Kizlar, bu zamanlarimizin tadini cikarmaya calisalim.

Aaaa Deren gelmiş...Canım nasılsın?
Merak ettim seni..Bikaç yazdım hatta face den de yazdım..
İnşallah iyisindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…