merhaba zonnetjecimm bu pazarı bende sevemedim normalde severim ama bugün kasvetli geldi bana...Dortiyi bende merak ediyorum inş. iyi haberlerle gelirr..
Esracım bilgiler için teşekkürler.Ben dr. normal diyince hiç sormuyorum boy kilo sonuçta sınırda olsak uyarır eminimm
Gulesra, aynen katiliyorum canim yazilnlara.
Bizler zamane anne adaylari,bizim annelerimizin zamanina gore kiyslarsak cok cok daga bilgili ve bilincli
ama bir okaarda fazla evhamli, cok fazla bilgi sahibi oldugumuz icin,
fazlaca irdeliyoruz herbirseyi
buda herzaman cok olumlu bir davranis degil. Gereksiz yere panikler yasamamiza sebep olabiliyor.
En guzeli dr unuza guvenmek. Dileginde dedigi gibi, yolunda gitmeyen herhang bi durum olursa zaten dr kesin bildirir ve ikaz eder.
Kizlar, bu zamanlarimizin tadini cikarmaya calisalim.
merhaba zonnetjecimm bu pazarı bende sevemedim normalde severim ama bugün kasvetli geldi bana...
Kizlarrr hu huuu
Bebislerinin cinsiyetini ogrenipte yvonnaya henuz mesaj atmamis arkadaslarin dikkatineee,
mesajiniZI iletirseniz yvonnaya listemize ekler bebislerin cinsiyetlerini,
bizlerde iyi bir sayim yapariz sonrasinda kiz bebeklermi onde erkeklermi:))
mersi sekerler
Bende Mayıs Annesiyim.........
Evet 3 gündür girmiyorum çünkü çok ağır grip oldum. başımı yataktan kaldıramıyorum malesef
İlaç kullanamadığım için süreç çok uzadıİnşallah çabucak atlatırım.
Bende Mayıs Annesiyim.........
Evet 3 gündür girmiyorum çünkü çok ağır grip oldum. başımı yataktan kaldıramıyorum malesef
AA bende çok sevindim niye daha önce söylemedin yada söylediysen ben niye görmedim,listeye niye kendini eklemedin ,seni çok tebrik ederim Sağlıkla kucağına al inşallah Ayrıca geçmiş olsun çokBende Mayıs Annesiyim.........
Bu arada listeye baktım.
Kızlar : 14
Erkekler : 12
Bebişim 17 + 3 canım.. İnşallah sağlıkla hepimizin kucağımıza almamız nasip olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?