2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişim 17 + 3 canım.. İnşallah sağlıkla hepimizin kucağımıza almamız nasip olur.

Hakikaten cooook sevindim senin adina!
Ben topigi actiginda hamile olmadigini dusunuyordum,
demek ya o an hamileydin yada sonrasind ahmile kaldin:)
Kendine inanarak topigi acman cok guzel olmus, tebrik ediyorum canim gebeligini.
Bayada buyumussunuz annesi:)) Rabbim kucaginada almayi nasip etsin.

Bence kendinide eklemelisin listeye!

Bebişim 17 + 3 canım.. İnşallah sağlıkla hepimizin kucağımıza almamız nasip olur.

hayırlı olsun bebişin
hiç haberimiz yoktu
cinsiyeti belli oldu mu
sen de bizimle mayıs anneleriyle hamilelik paylaşımlarını yaparsan güzel olur
burda çok güzel arkadaşlıklar oldu
inş. sonuna kadar da olur
doğumdan sonra da doğmuş bebişlerimizin resimleirni koyarız hepbirlikte inş.
daha sık görmek isteriz seni

Amin canım,Rabbim şifa versin sanada,bol bol c vitamini tüket,hamilelikte nerdeyse hepimiz yaşadık burada grip..
zor oluyor gerçekten..
İnşallah kısa sürer seninkide...

Aynen bende bugün birşey yapmadım,zaten hep yalnız olan birinin evindede yapılıcak iş bulması zor..
Her günde temizlik olmuyor,iki kişiyiz zaten bir günde kir bağlamıyor ki evi ertesi günü tekrar yogun temizliğe başlayım...
Bugün yataktan bir süre kalkmadım,bebişimi dinledim...
Kalkasımda yoktu ama çok uyumayıda sevmiyorum..
Eşimde benim son işlemi yapmaya gitti 3 saat uzaklıga,güzel haberlerim var dedi onu bekliyorum sabırsızlıkla...

Ablacım balık güzel oldu gerçekten,bende beyendim
Sen bilirsin belçikada patates kzartması çok yenirmiş,tabi avrupa diyim buna..
Eşimde her öğün yese bıkmaz,kiloda almıyolar şaşırıyorum o kadar patatesten sonra..
Balıgıda patatesle yerlermiş,oda kolayıma kaçtı
Çok şükür iştahla balık yedim kaç ay sonra gecenin 12'inde...

Kızlar bende kilo almaya başlıyorum sanırım,dünde bugünde 55 buçuk çıktım
500 gr almışım...
Bundan sonra göbekte hızlı çıkarmış kilolarda gelmeye başlarmış zaten...
Göbişimde top gibim oldu..

kızlar benm mide bulantım 2 gündür başladı
1 ay kadar rahatlamıştım
nerden çıktı anlamadım
sizler de de sonradan bu rahatsızlık oldu mu
inş. devam etmez
tam da yeni yeni kilo almjaya başlıyordum
zaten eski kiloma ulaşamadım henuz
çok garip hamilelikten hep diyetle uğraşırdım şimdi de tam tersi
bebek sağlıklı olsun başka bişey istemyorum
sanırım benm kilo kaybım kemik lerden oldu
d vitamini eksikliğim yeni yeni yerine gelmeye başladı
artık güneş falan da yok....artık doğumdan sonra telafi ederim

Canım ilaç almaya başladın mı son günlerde?
Belki onun etkisi vardır diye düşündüm..
Yoksa bulantıların terk etmesi lazım bu haftalarda

Balcı ve ece canlarım ben birkaç ürüne baktım içinde yasak olan madde vardı ( antibakteriel olanlarda belki normal ürünlerdede vardır alırken dikkat edin eğer önemsiyorsanız) hatta farkında olmadan eve aldığım ürünün içinde de vardı ama ben kullanmıyorum onu sizde aldığınız yada kullandığınız ürünlere dikkat edersiniz dediğim gibi önemsiyorsanız eğer

Zonnetje canım tansiyonum düşük değil ama başağrılarım hafifledi bunada şükür sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah

yvonna hamiş olduğunu bilmiyrdum sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah

Insallah esin dedigi gibi guzel bir surprizle doner canim senin icin. Kimbilir. belkide ucak biletiyle:)) insallah

Canim aynen dedigin gibi, ev hergun dipbucak temizlik istemiyor 2 kisi olunca. Birde dagitan bir esin yoksa ne ala:))
Ben diye diye duzene soktum adamcazimi, yoksa 2 kisi diilde 4 kisi yasiyodik sanki evde

Papates kizartmasi(patat) cook meshurdur canim burda evet, buranin vazgecilmezi diyebilirim.
Sevindim balik yemeginin guzel olmasina, afiyetlede yemissiniz neguzel.
Yarasin gezginin bebisine

Son düzenleme:
kızlaarr çookk yorulduummm birsürü ütü yaptım yaaaa eşimin kışlık iş kıyafetleri çok ütü istiyo yazın rahattımm (
Buarada yvonna arkadaşım geçmiş olsun mayıs annesi olduğunu bilmiyodum hayırlı olsun bebeğinn..
Kızlar ben beyaz et yiyemiyorum acaba mantar hamilelikte yararlımı ona bayılıyorum bugünde yaptım keşke yararlı olsada bolbol yesemm bilginiz varmı??

canım inşallah sagsaglim kucagınıza alırsınız yigit efe nizi

canım hiç bilmiyodum hayırlı olsun
canım benimde bulantılarım geçmişken 17. haftada tekrarladı ama 4 gün sürdü sonra geçti.inşallah seninkide geçer

bugün akşamüzeri çarşıya çıktık magazalarda aaaa hiç hamile gibi degilsin dediler halbuki top gibi bir göbüşüm var ama başka yerlerim kilo almadı ondan herhalde

Dilekcimm, icin rahat olsun canimmantar konusunda, bildigimkadariyla ve netten edindigim bilgiler dogultsunda icbir zarari yokmus cnm mantarin. Aksine cok vitaminliymis, et yiyemeyenler icin guzel bir alternatif ayrica.

saolasınnn ....evet evet ben sordum fetal ultrasonu da .... ocağın ilk haftası senin o dediğin küçükyalıdaki hastaneye gidicem bende ... hakan bey varmış orda dediler ..telefonla sordum ..

Canım ilaç almaya başladın mı son günlerde?
Belki onun etkisi vardır diye düşündüm..
Yoksa bulantıların terk etmesi lazım bu haftalarda

hayır farklı ilaç kullanmadım son günlerde
ama diğer arkadaşta ece de de olmuşaynı haftalarda ..
4 gün sürdüğüne göre belki bnde de aynı olur
kimilerinde 9 ay boyuca sürüyormuş ama bn de 1 aydır yoktu
bir kaç gün daha sabredeyım belki geçer inş.
Rabim başka sıkıntılar vermesin

çok geçmiş olsun ...malesef topikten birkaç arkadaşta geçirdik grip , ilaç alamadığımız için çok uzun sürdü ... en güzel ilaç besin +dinlenmek

bu arada benim bebeğim,n cinsiyeti kız ...listeye eklersen sevinirim ...

benim bulantılarım bu hafta geri başladı ..birkaç haftadır rahattım ... durupdururken bulanmıyor .. ama açken genelde ..birde kokuya hassasiyet arttı tekrar ... kolonya .yemek pişerken soğan salça . oda parfümü ..çamaşırsuyu .. sigara v.s ..çok kötü oluyorum

tşk. saol...amin hepimizinki sağlıcakla büyüsün inş.
progeston evet uzun zaman oldu..dr. öyle istedi
daha uzun sürede bile kullanana rastlamıştım
kullandığım haptı ..fitil olarak kulladığımdan fazla yan etki yapmadı
kan sulandırıcım cleaxane 4000 ..her gün göbekten vuruyorum..

slmm kızlar geçmişi okumadan dalıyorum bu aralar pek giremiyorum aranıza sohbetlerden uzak kalıyorumm bu aralar yogunumm genelde annemlerdeyimm çok misafir geliyorr evde oldugumdada temizlik yapıyorumm

bende ogluşuma bugün çok güzel kıyafetler aldımm ayy elbiseleri seviyorum yaa şu nisan çabuk gelsin istiyorumm sizlerde öylesiniz eminimm kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…