iyi akşamlar
yağmurlu bir günün ardından......
artık kış geldi
aman gelsinde bir an önce geçsin..
bende dortiyi merak ediyorum.ama kötü birşey olmadı bence.yine sonuçları alamadı.pazartesi aldıktan sonra nete girecek ve bize bilgi verecek.
şimdi sonucu öğrenmedi ya tekrar alamadım sinir oldum falan demek istemiyor bize bence.........çünkü hastaneye karşı çok kızgın sonuçlar hep geç kalıyo diye
umuyorumki böyle olacak:79:
inşallah rabiacm çok heyecanlanıyorm ben minişimi bi hissetsem ultrasyonda bir hareketliydi ellerini agzına sokmalar ayakları elleri sallamalar bizi görünce babasıyla ne yapacagını bilemedi doktorum ne kadar hareketli bi bebek dedi hiç durmuyo ya sizinjkiler nasıldı ultrasyonda. ama karnımda hissedemiyorm
niye tutmadı ki canım zararlımı ki evet canım erkek cinsiyeti doktorum 99,9 erkek dedi ya saglıklı olsun ilk bebegim farketmez
hoşbulduk rabiacım
benimde kızım ultrasonda maaşllah çok hareketli ama daha erken sanırım.sadece benim kalp atışım çok fazla heryerimden hissediyorum.göbiş yerim pıt pıt devamlı atıyor.sidede böylemi??
hayırlı olsun bebişin
hiç haberimiz yoktu
cinsiyeti belli oldu mu
sen de bizimle mayıs anneleriyle hamilelik paylaşımlarını yaparsan güzel olur
burda çok güzel arkadaşlıklar oldu
inş. sonuna kadar da olur
doğumdan sonra da doğmuş bebişlerimizin resimleirni koyarız hepbirlikte inş.
daha sık görmek isteriz seni
saol canımbenim .ben devlet hastanesinin doktorunun özeline gidiorm ayda bir defa bu cuma yine cagırdı 3 lü teste gerek varmı die bakıcz dedi seninj olmusmuylu bu testler. bide seninkinin cinsiyeti belli mi canım
yvonna sağol canım beni de listeye eklemişsin yaşım 33 hamile kaldığım kilo 76 ve tahmini doğum tarihi 19 mayıs bu eksik bilgileride yazayım dedim
hosbulduk canim bende iyiyim ALLAHIMA sükürler pazar gnü SIKICI olsada iyiyim :) gezgincim hafif tekmeler his ediyorum bir sagimda bi solumda bazende ortada ama ortada oldu zaman baya bayagi asagida his ediyorum oynamalarini benimde göbegim yokari dogru cikmaya basladi ama bebek asagida sabah uyandim zaman bebek nerde elimi dokundurunca anliyorum ama sade sabahlari degider vakitler karnimin icinde kayboluyorbu arada erkek kiz annelerin catismasimi var erken degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?