2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sende hosgeldin seda bencede dortininin sonuclari iyi cikacak birde pazar ya herkes giremiyor misafiri esi evde oluyor
sizin orda yagmurlu gün benim burdaysa karli gün kac gündür kar yagisi durmuyo cama bakiyoum hala yagiyor yakinda karin icine gömülcem :)))

inşallah rabiacm çok heyecanlanıyorm ben minişimi bi hissetsem ultrasyonda bir hareketliydi ellerini agzına sokmalar ayakları elleri sallamalar bizi görünce babasıyla ne yapacagını bilemedi doktorum ne kadar hareketli bi bebek dedi hiç durmuyo ya sizinjkiler nasıldı ultrasyonda. ama karnımda hissedemiyorm

benim doktorum usgyi 1 dak fazla tutmadi icin hareketlimi degilmi göremedim son randevumda :)) cinsiyeti bellimi senin gisem ?

niye tutmadı ki canım zararlımı ki evet canım erkek cinsiyeti doktorum 99,9 erkek dedi ya saglıklı olsun ilk bebegim farketmez

niye tutmadı ki canım zararlımı ki evet canım erkek cinsiyeti doktorum 99,9 erkek dedi ya saglıklı olsun ilk bebegim farketmez

usgye bakan benim doktorum degildi ve hic ilgilenmedi ondan 1 dak sürdü benim doktorum izindeydi neyseki geldi sonunda :) oglusun hayirli olsun canim

bizim diger kizlar nerde niye susdu

hoşbulduk rabiacım
benimde kızım ultrasonda maaşllah çok hareketli ama daha erken sanırım.sadece benim kalp atışım çok fazla heryerimden hissediyorum.göbiş yerim pıt pıt devamlı atıyor.sidede böylemi??

saol canımbenim .ben devlet hastanesinin doktorunun özeline gidiorm ayda bir defa bu cuma yine cagırdı 3 lü teste gerek varmı die bakıcz dedi seninj olmusmuylu bu testler. bide seninkinin cinsiyeti belli mi canım

göbegin atmasi tahminim hamilelikle ilgili degil canim hamis olmadim zamanda göbisim atiyordu rahmin iyi calistina dairmis öyle duymusdum nekadar dogru bilemem :) benim cok asagida oynuyor hafif tekmeler atiyor

Canım ekledim kendimi. Torpil yapıp en başa ekledim :)
Ben akşamları girebiliyorum internete, ancak geçmişi okuyup listeyi güncellemeye çalışıyorum. Sohbete katılamıyorum

saol canımbenim .ben devlet hastanesinin doktorunun özeline gidiorm ayda bir defa bu cuma yine cagırdı 3 lü teste gerek varmı die bakıcz dedi seninj olmusmuylu bu testler. bide seninkinin cinsiyeti belli mi canım

benim ikili test sonucu iyi cikinca doktor ücüncüye gerek yok dedi
yok canim henüz belli degil bu ayin 20de kendi doktoruma sorucam söyler insallahda yine merakda kalmam ama ben deyim size kizim olucak hislerim usgden kuvvetli :))))

ben cikiyorum kizlar disarda karli havada esimle biraz yürüyüs yapip gelirim tabiki donmassam

hamile giysileri giymeye basladınız mı siz arkadslar ben daha hiç giymedim bhakalm ne zaman baslıcm

ooo süpersiniz kocişin bebişin gezin biras bakalm buradada hava soguk benim kociş de bende işteyiz 11 de bırakıyorz ikimizde

ben bebegime hiç bişi almadım çok heycanlanıyorm ona bişiler almak istiyorm biran evvel gelse mayıs

yvonna sağol canım beni de listeye eklemişsin yaşım 33 hamile kaldığım kilo 76 ve tahmini doğum tarihi 19 mayıs bu eksik bilgileride yazayım dedim

kızlar bende bebişimin hareketlerini aşşağıda hissediyorum sanki içimde birşey geziniyormuş gibi bazende periyodik bir süre pıt pıt atıyor bu da hıçkırdığı zaman olurmuş benim bebeğim erkek olduğu için galiba biraz erken hissetmeye başladım

Aynen canım bende sabahları elimle tutsam buluyorum
Bazende hiç oturmadıysam birden yatınca top gibi çıkıyo göbişimden
Yerim onu ben ya...
Tekme olarak bende bi kaç kez hissettim,ama en çok hareket ederken hissediyorum şuanlık...
Elhamd
..

canım bende çok tesekkür ederm benide eklemişşinyas 23 hamiş kaldım kilo 55 bebegim erkek bunlardab yazaym dedim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…