2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

dortinin sonucunu bilen yoktur anladıgım kadarıyla bend emerak ettim inşallahh temiz çıkmıştırr

Son düzenleme:
selam kızlar ben geldim diyarbakırdan.cuma amniyosentez olacaktım ama günü değilmiş çarşambaya gün verdiler.
Her geçen gün stresim artıyor sanki düşünmeden edemiyorum ya bişey olursa bebeğime diye.amniyo sonucu bebeğini kaybedeni hiç duydunuz mu ben henüz rastlamadım ama ne bileyim korkuyorum işte.

kızlar dün başıma ne geldi..bana bir fikr verirsenz sevinirim
hamilelikten dolayı bu sıralar acayip uyku müptalası oldum
akşam saat 8 olunca uyuyorum..eşimi bile göremez oldum artk o da bu saatte geliyr işten
neyse konuya geçeyım:
dün mercimekli çorba pişirecektim eşime, ben zaten sevmem
neyse ocağa koydum eşimin geleceği saate yakın
sonra tv izlemeye gittim. nasıl olsa bu çorba geç haşlanıyor diye.
tv karşısında uyumuşum..ve eşimide işi çıkınca baya geç gelmiş
bnm haberim yok bişeyden...evi bütün duman sarmış
bn diğer odada herşeyden haberiszm..odanın kapısı kapalıydı zaten
eşim telaşla beni arıyor o dumanlar arasında
diğer odada beni zorla uyandırsı zaten
eğer biraz daha geç gelseydi sanırım evde yangın çıkacaktı
tencere kül olmuş biraz daha kalsaydı mutfak tutuşacakdı
bugn temizlik yaptım dünden beri evler havalanıyor ama evdeki koku gitmiyor
bnm mide bulantım arttı..bide koku öyle böyle değil çok ağır bir koku
sanki sigara külü gibi bir koku
ve butun odalara yayılmş..oda spreyi sürüyorum nafile
butun mutfağı dolapları sildim kokulu deterjanlarla ama nafile
az da olsa gitti ama sanırm perdeleri de yıkamam gerekecek..
üstelik yeni temzilik yapılmıştı
bn zaten fazla iş yapamıyorum
bide bu iş geldi başıma
siz siz olun istersenz aç kalın ama uykuyken sakın yemek yapmayın
aslında uykumda o kadar hafiftir ki ilk kez başıma böyle bişey geldi..nasıl hissetmedim anlamadım
şimdi bu kokuları nasıl götürecem bana bir fikir verebilir misinz

çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın ...
bir tencereye su doldur .. mutfak bezlerini de içeine koy .. birde güzel kokulu çamaşır yumuşatıcısı ..birazda sabun rendele ...kaynat ... yarım saat falan kısık ateşte ....
hem bezlerin kar gibi olsun mikroptan arınsın ..hem ev misgibi koksun .... Annem balık yaptıktan sonra kokusu gitsin diye böyle yapardı

geçmiş olsun canım o uyku hali butun hamilelerde var sanırım bende ogleden sonra yapıyorum şekerlemeyi dikkat etmek lazım zaten kafalar leyla

Bu arada listeye baktım.
Kızlar : 14
Erkekler : 12
:[/QUOTE]

benimkinide eklersek 15 kız....

Mayısa kadar kasıcam ama çoook zor muhtemelen nisanın 15 ınden sonra doğurucam nasipse ama ben Mayıs annesi olmak istiyooorum.

erkeklerde 13 e çıktı

İnşallah ablacım...

Valla dediğin gibi iki kişiyiz şükredelim aslında,ilerde kalabalık bir aile olursak düşünemiyorum halimizi...

Mantarın faydalı oldugunu bende duymuştum...İçin rahat olsun canım....

Benimde ütüm var ya bak sen deyince hatırladım,iş çıktı bana...:26:

Olabilir canım,uzun süreceğini sanmam bende,geçmesi gereken zamanlar çünkü..
Birde bir ay olmadı diyorsun,kısa sürelidir inşallah öyle görünüyor...
Mideni boş bırakma sık sık birşeyler atıştır,miğdenin bulanmasına fırsat kalmasın..

Bu arada geçmiş olsun ucuz atlatmışsın,çok dikkat etmek gerekiyor gerçekten..
Rabbim korumuş seni ve bebeğini çok şükür...
Temizlik içinde benim bildiğim bir çözüm yok,Allah kolaylık versin....

herkese hayirli pazarlar kizlar nasilsiniz ?

okudum kadariyla dortiden haber yokmus bende merak ettim iyice

dilek mantari bende cok sever yerim firina tuzluyup attinmi gelde yeme sonucta mantar sebzeye giriyor zararli olcani sanmam hatta yararlidir :)

beni de listeye ekler misiniz sat 2 ağustos dogum tarıhı 9 mayıs hamıle kaldıgım kılo 53 yas 30 bebeğimin cinsiyeti erkek

Son düzenleme:
beni de listeye ekler misiniz sat 2 ağustos dogum tarıhı 9 mayıs hamıle kaldıgım kılo 53 yas 30 bebeğimin cinsiyeti erkek

canim yvonaya özel msj at ekler senide konuyu yvona actigi icin onun düzenleme yetkisi var bizde yok

Hoşgeldin canım,çok şükür biz bebişimle iyiyiz,bugün siteye girenlerde iyi görünüyordu elhamd..
sen nasılsın?...

Dortiyi çok sık takip edemedim malesef,bir iki şey aklımda,detayları bir ara geçmişe bakar öğrenirim ama Rabbim yardımıcısı olsun,güzel haberlerle döner inşallah...

canım benim bebişte daha yukarı çıkmadı sanırım,aslında göbeğim yukarı dogru yükseldi,ama bende hareketleri aşşağıda hissediyorum..
Yavaş yavaş çıkar sanırım...

hosbulduk canim bende iyiyim ALLAHIMA sükürler pazar gnü SIKICI olsada iyiyim :) gezgincim hafif tekmeler his ediyorum bir sagimda bi solumda bazende ortada ama ortada oldu zaman baya bayagi asagida his ediyorum oynamalarini benimde göbegim yokari dogru cikmaya basladi ama bebek asagida sabah uyandim zaman bebek nerde elimi dokundurunca anliyorum ama sade sabahlari degider vakitler karnimin icinde kayboluyor bu arada erkek kiz annelerin catismasimi var erken degilmi

iyi akşamlar
yağmurlu bir günün ardından......
artık kış geldi
aman gelsinde bir an önce geçsin..
bende dortiyi merak ediyorum.ama kötü birşey olmadı bence.yine sonuçları alamadı.pazartesi aldıktan sonra nete girecek ve bize bilgi verecek.
şimdi sonucu öğrenmedi ya tekrar alamadım sinir oldum falan demek istemiyor bize bence.........çünkü hastaneye karşı çok kızgın sonuçlar hep geç kalıyo diye
umuyorumki böyle olacak:79:

merhaba arkadaslar benim bebegim 17 haftalık oldu ama hiç hissedemedim hareketini çok heyecanlı bişi olmalı

Lalehan çok geçmiş olsun bu arada benimde bulantılarım hatta yetmedi bazen kusmalarım oluyor

yalnızken duşa bile girmeyin derim kızlar. ben öyle yapıyorum :)

Gezgin eşinin sürprizini merak ettim

Lalehan çok geçmiş olsun bu arada benimde bulantılarım hatta yetmedi bazen kusmalarım oluyor

yalnızken duşa bile girmeyin derim kızlar. ben öyle yapıyorum :)

Gezgin eşinin sürprizini merak ettim

hosgeldin baharcim bulantilarin hala gecmedimi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…